kızlar akşam yatmadan spor yapıcam brokolimi yedim az önce.. niye pek kimse sevmez şu brokoliyi anlamam..tuzlu suda haşla,üstüne limon ve zyağı.. hımmm
kılavuz nasılsın canım , bi de izmirli biri var galiba aşağıda ksk taraflarından, ben de izmirde okudum üniversiteyi
bende kocişe yeşil çay yaptım...benimkide benle beraber sağlıklı beslenip spor yapıyor ya demin ne güldüm onabayramda benden beter salmıştı bayrama girerken 85 kiloya düşmüştü demin tartıldı 88.7 yi görünce nerdeyse tartıyı kırıyordu koştum hemen elinden aldım tartıyı,bırak aşkitomu dedim bir hırsla oturdu yerine benle dalga geçiyordu 600 gr. aldım diye(ki ben 2 güne kadar reglde olucam bide o var yani) şimdi kendini görünce bana helal olsun dedi
Günaydın kısçeler...
Utanç tablom ve ben geldik. Ben daha çok sanıyordum neyse
Bayramın 2. günü sabah 70.3 kilo oldugumu düsünürsek baya aldım tabi
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 71.8
Gelen: 900 gram
Toplam verilen: 14.2
Hedef: 65
günaydınlar,
sena abla ve tuğbaya özelden bildirdim buraya da yazıp hemen gidiyorumm
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:68,2 kg
Bu hafta: 67,1 kg
Giden: 1100 gr
Toplam giden: 10.900 gr
Hedef kilo:60 kg
öptüm hepinizi
Güneydın kızlar,
dün paçalar tutuştu fazla çıkacağım diye tartıda ama dün çok dikkat etmem beni geçen haftaya göre 300 gr ekside çıkardı fazla çıkacağımı umuyordum çok mutluyum en azından azda olsa eksideyim. bildirimimi yapayım
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 74,8 kg
bu hafta kilo : 74,5 kg
verilen kilo: 300 gr
hedef kilo : 60 kg
toplamda giden : 6,5 kg
Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir bende iyiyim..
Kimseleri arayıp soramadım suçluyum..
:18::18:
Kızmayın bana ama..
Doktoruma gittim..
Bebeğim tepikoğlum gayet iyiymiş kızlar...
Başlangıç:90 kg mu 58.2 kg mu (ay Senacım ben bunu kaç alacağım artık bilemiyorum )
Boy:1,70
8 hafta önce :62,2 kg
Bu hafta: 66,2 kg (kıyafetli)
gelen: 500 gr (4 kg almışım bu 8 haftada 500 gr yapar diye hesap ettim, tartım yok ya)
Toplam gelen: 8.000 gr
Hedef kilo:
Şimdilik 26. haftamda ve iyi gidiyorum bakalım..
İnşallah 14 şubatta doğuma kadar fazla almam..
Hep son dakika süprizi yapıyorum ama ...:44::44:
Hemen bildireyim;
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 72,6 kg
bu hafta kilo : 71,8 kg
verilen kilo: 800 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :4600 gr
ahanda buda benimki:
baslangic kilom :76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.7
gelen: 400 gramm
toplam giden: 2.6
hedef:69hedefimi 65 den 69 a koydum artik su altiyi bi görem sonra illerisine bakarim
Kızlar günaydın olanlar oldu işte ben artılardayım bayram tatili memleket bana yaramadı
ama artık silkelendim haftaya bomba gibi geleceğim inşallah...
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 60.8
Bu Hafta 61.9
Gelen 1100
Top. Giden 16,3
Hedef 58
baslangic kilom :65.6
gecen hafta: 63.2
bu hafta: 64.4
gelen: 1.2
toplam giden: 1.2
hedef:52
haftanın rekorunu ben kırdım sanırım:-(
başlangıc kilom 72.5
1 haftada 72.5
ama kilo alanları görünce kendimi takdir ettim en azından ben yerimde saymışım
hahahhahhah
İhohihiohhoho
Zuahahhahah
gunaydin kizlar araniza daha dun katildim pazartesi diyete basliyorum sizinle birlikte zayiflama yolunda hizla ilerleyecegim INSALLAH....
araniza yeni katilmama ragmen sizi cok sevdim ne guzel ne sicak kanli arkadaslarsiniz....
hemen kendimi tekrar tanitayim 27 yasinda tombik bir hemsireyim (74,800 kilocuk) deli gibi nobet tutar bu arada fil gibi yiyorum tatliyi aburcuburu cok seviyorum....bir hipotiroidli olarak kilo vermem zor gozukuyor ama basaracagim bu arada kendimi ceza verdim zayiflayana kadar alisveris yasak....
dun sabah baslamistim ise aksam nobetciydim hala devammm bunu niye belirttigime gelince beni tanimanizi istedim nobetteyim hala isteyim sozcugunu benden cok duyacaksiniz (gun asiri nobet oldugunu dusunursek ve 36 saat calistigimi hesaplarsak gercektende ole)
bildirimim kızlar
başlangıç:70.5
geçen hafta:66.2
bu hafta:66
giden:200
toplam giden:4.5
hedef:60
bayramhaftası nedeniyle bu kadar oldu inş haftaya tam gaz devammm
ben sayfayi acik birakiyom arada girerim annemin ciceklerini sulayim bi yukariya cikayimbu ciceklerde beni sevmiyo
onun evde kendimi ormanda gibi hisettiyorum ne cok cicek var sahibini istiyorlar bazilari küstü sarardi soldu :26: ay annem de ciceklerine ne düsgün
gelince firca yiycem
Bizim evde de çok çiçek var canım.
Cidden ilgi isteyen bişey ya. Annemde konuşur ilgilenir durur.
Ama ben kaktüsü bile kurutmuş insanım
Kuruttugum kaktüsü eve getirdim annem tekrar canlandırdı te o kaa
Annenden iyi bi fırça yicen
gunaydin kizlar nasilsiniz bildirim yapiyorum
baslangic 70.2
gecen hafta 67.9
buhafta 66.8
giden 1.1
toplam giden 3.4
hedef 58
cok mutluyum cok
günaydın kızlarr işteyim vaktim yok malesef bildirim yapıp kaçıcam zaten yüzüm yok ki gelmeye ben oynamıyom yaaaaa
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500
bu hafta : 61,900 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13,1 KG
hedef :60 kg
bu ne yaa bi ileri bi geri ben hepten sapıttım toparlanmam lazım ya bi göremedim tartıda 60 ı 59 u yaaaa evet suç benim tabii spor yapamıyorum süzenli olarak yemeklerimede sikkat edemiyorum bayramda tuz biber oldu işte neticeee gene aldım yawwwww
merhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler bu hafta sıkı tutalım
gecen hafta reglinin şişkinliği atarım dedigim kilolar hala duruyor
bayramda bi bardak olsun su içmedim akşam saat 8 den 9 dan sonra (yağlı börekler :26:)
patlayana kadar yemek yedim çünkü kötü bi huyum var başkasının evinde bişi yiyemiyorum
yeni gelin oluncada tanımadıgım birçok yere ziyarete gittik aç kaldım akşamda abarttım
başlangıç :78
geçen hafta :76,2
bu hafta :76
giden :0,20
toplamda giden 2 kg
canım işin zormus allah kolaylık versın benım esımde gece nöbetelrıen gdııyro halıyle yeme düzeni yok ve baya kılolu zor oluyo gercekten tekrar hosgeldın buı arada ben arzu topıkte nerdeys e1 yıldır varım8-9 kılo verdım oyle bı ılerı bı gerı devam edıyorum
hosgeldın tekrardan canım benımde 18 aylık oglum var emzırıyormusun ben hala sömürülmeye devam
aysebahar cnaım masallah guzel gdıyor hamılelık kılo acısından ıns 2 ncı hamılelıkte bend eoyle olmak ıstıyom baya büyümüş bebıste nası zor oluyomu kucuk cocukla hatta cocuklarlaben goze alamıyom yaa:18:
selam kızlar anca geldım gecmısı okuyup ogalnı saglık ocagına götürdük gene burnu akıyo yara oldu öksürükde var uyuyamadı tüm gece doktor ılac veremdı yenı antıbıyotık kullandıgımız ıcın ama burnunu ac mutlaka nefes alsın dedı öyle ıste bu kısı hayrılsıyal bı atlatsak bıde dedım aöf harcımı yatırayım ne goreyım eskıden borc cıktı ılahıyata yazılmıstım kuran kursu ogretmenlıgı olmayınca devam etmedım hıc sınava bıle gırmedım faızıyle beraber 276 tl borc cıktıonu kapatmadan dıgerını ödüyemıycez ıkısı beraber 500 i gecıyo napcam ben sabah sabah moralım bozuldu neyse
kılo bıldırımım
kızlar oruc oldugum ıcın ıftardan once tartılamam ısteyım bu yuzden sabah tartıldım saat 2 bucuktada sahur yapmıstım
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:66.3
gıden:200
top.giden:7.7 kg
hedef:62
ay valla bı ılerı bı gerı bı 65 ı bıle sabıtleyemeıdm yeter artık benımde sporu hayatıma sokmam lazım acılen
utancımdan yerin dibine girerek geliyorum karşınıza kızlar!
bayramdı tatildi derken tutamadım kendimi bedelini de tartıda +1100'ü görerek ödedim!
o kadar kızgınım ki kendime
işin kötü yanı bu beni hırslandırıp dikkat etmem gerektiği yerde üstüne yedikçe yiyorum sanırım küçülmüş midemi tekrar genişlettim
napmalıyım, eski azimli moduma nasıl dönmeliyim?:18:
dün burdakilere teselli veriyordum şimdi ben bu haldeyim
oof off ya
başlangıc:84
gecen hafta:76.9
bu hafta:78
gelen: 1100 gr
top.giden:6 kg
hedef:60
Canım sandviç falan yapsaydın kendine keşke kıyamam sana. Uyu çabuk bakayım anneyi üzme heee
Kilo bildirimim
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 74.4
bu hafta: 75.0
gelen/giden: +600
toplamda giden: 700 gr
hedef: 65
Off hiç başarılı olamadım ya bu kilo işinde. Bana acil şok diyet falan lazım. Kızlar yardım lütfen. 3 hafta oldu sanırım yerimde sayıyorum anlamadığım herşeyden kısıyorum gerçekten eski yediğim gibi yesem ne olacak onu anlamadım yaaa.
Bu akşam yemek yememek için (mide küçültme amaçlı ya da sadece k-fleks işte)
Burnuma mandal takıcam (mutfaktaki kokuları koklamamak için),
Ağzımı bantlıycam yememek içinnn gerekirse kendimi odama kitliycem
İyiymiş lahana çorbası mı
Onu içemiyorum ben ya hoş denemedim bile lahanayı bi turşuyken severim
bildirim
11 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 76.3 kg
bu hafta: 73.8 kg
giden: 2,5 kg
toplam giden: 3,2 kg
gelen yoğun istekdavetler ve baskılar üzerine kapıdan bi uğrayayım dedim.zaman ne çabuk geçiyor nerdeyse 2 ay olmak üzere ciddi motivasyon kayıplar keyifsizlik bi mutsuzluk haliyle geçen koskoca2 ay :26: peh peh peh
eskiler bilirler bu benim 2 bunalıma giriş ve çıkamama sürecim.nedense 2-3 ayda bi tekrar ediyorve bu süreç hala devam edecek gibi görünüyor.gel biz seni toparlarız diyeceğinizi biliyorum sağolun varolun ama benim yanlız kalıp kendimi toparlamam lazım.kendi kendimi toparlamadıkça ne kendime nede çevreme gereken ilgiyi şevkati gösteremiyorum.umarım bu keyifsizlik mutsuzluk halinden biran önce kurtulur aranıza girip ortalığı dağıtmaya kaldığım yerden devam ederim inşallah.
Şaka mısın tostcu abla sen
2.5 kilo ne demek
Nafffff bildirimini merak ediorum
Herkese hayıırlıı cumalarrrrr geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn
nasıılsınıız arkadaslarr
klavyem bozuk, yazmakta zorlanııorum kusura bakmayıınn
hepinizi çok özledimm
umarıım iyisinizdir... ben 67 kilodayımm
bayram boyunca diyet yapmadııma ama toplamda 3 dilim baklava yedim
kilo veremedim ama kilo almaıdıım da çok şükür...
buqünden itibaren toparladıım kendimi...
sürekli aranıızda olamııyorum ama diyetimide bıırakmııyorum
ara ara uğğrasamda ins size hep güzel haberler veirrim böyle :)
hoşçakalıınn
yaa benım ortım nerde yaaa charmmm
yok cnaım sne dıkkat et genede ben hamıel kaldıgım zamanda aynı regl belırtılerı vardı ama hamıle kalmısım ben olsam merkatan catlar şimidye hemen alırdım testiben tekrar kizimi uyuttum geldim ama kesin uyanir biraz sonra ya kizlar ben korkuyorum biraz hic cevrenizde basina gelen varmi benim regli gecikti 2gun sonra test yapayim diyorum ama hani sut korurdu ya agrilari geliyo gidiyo ama kendi yok
aman benzemezsin inşallah artık.ben nasıl aldığımı gayet iyi anladım yediğim ölçüler oldukça abartılı bu durumda kilo almamak kaçınılmaz.bi obez olma potansiyelim var orası kesin
biyerlere saklanmış midem birden ce dedi çıktı dolmuyor maşallahbakalım biyerden toparlanacam ama bakalım nezaman. gece yemeklerinden kurtulsam toparlıcam da bir türlü gece yemeyi kesemiyorum uyku dzenim bozuldumu bende bozuluyorum zaten
NAF
Alıntıların içinde bogulmıyım diye temiz bi sayfa açtım kendime.
Bildirimi hala yapmamışsın o kaa mı kötü be
Ne gacılar var gördün mü bayramda kilo vermişler
Ben bi ünüğüme sahip çıkamadım
Bugün kendimi nasıl tutcam bilmiyorum.
Annemle konuştum fırında köfte yapcakmış.
Köftenin üstüne patates püresi onun üstüne kaşar koyup fırnda pişiriolar ya te ondan.
Yarabbbbb sabııırrrrrrrr
inşallah toparlıcam sonragelip sizide toparlarım inşallah.neyse şimdi kendi iç dünyama geçiş yapim bukadar sosyalleşme şimdilik yeter banayok cnaım sne dıkkat et genede ben hamıel kaldıgım zamanda aynı regl belırtılerı vardı ama hamıle kalmısım ben olsam merkatan catlar şimidye hemen alırdım testi
canım o kadar emek verdın bı sürü kılo verdın heba etme yol yakınken dön canım barı alma vermesende
yok cnaım sne dıkkat et genede ben hamıel kaldıgım zamanda aynı regl belırtılerı vardı ama hamıle kalmısım ben olsam merkatan catlar şimidye hemen alırdım testi
canım o kadar emek verdın bı sürü kılo verdın heba etme yol yakınken dön canım barı alma vermesende
off o yenmez mi dilek yaahasanpaşa köftesi snaırım bende yapardım yapıyım barı bı ara ben bu kadar ıncelemeye karsııyıma cıkcası ekmeksız salatayla cok da gzuel yıyebılrıısn bence
bende evde fasulye corbası var dıyebılırım fasulye ock haslanmıs dunde buzluktan cıkardım erıemdı pişriidm bıraz te vardı hazır nasılsa dıye ama görüntü fena tadı gzuel baktım bırde cok kı o bıttıkten sonra bıdaha fasulye gormek ıstemeyız sanırımbu ara bısey oldu bana yemeklerı beceremıyom 4 yıldır evlıyım bu donem kadar kotu yemekelrım olmadı
ooooooo maşallah herkes burda geçmiş bayramınızı kutluyorum
bayram boyunca çok yoğun olduğum için pc ye giremedim
herkes iyimiiiii
kilo bildirimi yapıp geleyim hangi yüzle yapacaksam
+1.4
kızlar hadi beni alnımın çatısından öpücek olanlar:26:,öpücüklerini geri alsınlar utancımdan bildirim falanda yapasım gelmiyoo,dün gece eşimle acayip coştum ne bulduysam yedim kurtlar vadisine bakmak zorunda kaldım hasta hasta çekirdek çitledim gece gece,,meyvenin dibine vurdum,sabahta tartı beni duvara vurduu ama hastaydım saylanmazkii buuu:2:
hayır süt falan korumuyoooo yalaaaaan,,ben kucağımda 3 aylık oğlumu emzirirken erkenden gebe kalmışım kızımaa,hani süt koruyoduuuu
evet pek iyiydiii amaa çöktüüüm
ve kilo bildirimim
bşlangıç 79.8
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.9
gelen 300 gr
toplam giden 11.9 kg
hedef 58 kg
3 gün aşırı yemenin sonu 300 gr..şu iki gün dikkat etmesem artı 1.5-2 lerde gelcektim....
evtt ya charm nerde??? sena nasıl oldu acaba ?? :44::44:
NAF
Köftenin üstüne patates püresi onun üstüne kaşar koyup fırnda pişiriolar ya te ondan.
Yarabbbbb sabııırrrrrrrr
Kalbinde bana bu temiz sayfayı açtığın için teşekkür ederim canım arkadaşımkendimi günlük yazıyo gibi hissettim
Kötümü iyimi bilmiyombak birazdan nasıl bildirim yapıcam bana bi fikir ver
Bayramda kilo vereni bende suzan gibi alından öpcem( Alınma he çok sevdim alından öptüm lafını )
Hasan paşa köfffffteeeeeeeeayy bayılırımmm zaten bayıla bayıla alıyom bu kiloları
Köftesinden yii patatesini sıyır kalsın olmaz mıamanınnnnnnnn
Sen yaz valla 1.500dan fazlaysa te böyle olurum
Çabuk geldiği için çabukta gidiyo kilolar canım ya.
Valla bilmiorum akşam eve gidince belli olcak sıyırcam mı hepsinimi yicem yoksa vazmı geçicem yemekten
Tabi böyle bi ihtimal var mı bilmiyorum
off o yenmez mi dilek yaahasanpaşa köftesi snaırım bende yapardım yapıyım barı bı ara ben bu kadar ıncelemeye karsııyıma cıkcası ekmeksız salatayla cok da gzuel yıyebılrıısn bence
bende evde fasulye corbası var dıyebılırım fasulye ock haslanmıs dunde buzluktan cıkardım erıemdı pişriidm bıraz te vardı hazır nasılsa dıye ama görüntü fena tadı gzuel baktım bırde cok kı o bıttıkten sonra bıdaha fasulye gormek ıstemeyız sanırımbu ara bısey oldu bana yemeklerı beceremıyom 4 yıldır evlıyım bu donem kadar kotu yemekelrım olmadı
NAF
Yarabbbbb sabııırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?