70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onun yatılı mısafırlerı vardı canım daha gıtmemıs olabılırler

yeşimm facenı ortaya döktün haa

Geçen haftaki kilona göre yap bence.
Sonuçta doğru olan o kilon..
2 hafta önceki kilon değil ki..

bence geçen haftaki kilo na göre bildirim yapmalısın sonuçta düzen o şekilde. her nekadar liste olmamışsada geçn hafta ve bu haftaki kilomuzu kıyaslıyoruz ama istersen tubişe sor sen tatlım. ben geçen haftaya göre bildirim yaptım bir önceki hafta olsaydı 1900 gr vermiş olcaktım

Yok öyle değil de tuhaf bi durum bak yazdım zaten
Ben sıyıramazdım yirdim
Zaten akşama yemeğe gidiyoruz eşimin arkadaşlarıynannn şimdiden düşünüyom ne yicem diye

Sebze varsa sebze+salata
yoksa
Tavık-et+ salata en güzeli bence.
Tatlılar için Allah sana sabır versin sabır versin ki yemeden durabil

Aynen çok çakalsın
Bende şeker toplamaya gelen çocukların ceplerini doldurdum
Tatlıyı da millete dayadım bide vermeseydim düsünemiorum
İyi sen gene eksidesin valla

Yok öyle değil de tuhaf bi durum bak yazdım zaten

Ben sıyıramazdım yirdim

Zaten akşama yemeğe gidiyoruz eşimin arkadaşlarıynannn şimdiden düşünüyom ne yicem diye

dışarda yiyecekseniz bir çorba içebilirsin yada ızgara tüketebilirsin canım yada tavuklu salata vs. olabilir tabi içine yağ vs. eklemeden

dahada ekside olabilirdim ya ama yaptığım tramisünün tadına baktım yani evde kalan tramisüyüde kayınvalideme verdim al sen ye zayıfsın acık şiş dedim ama ziyarete gittiğim yerlerde eve girer girmez sakın tatlı koymayın dedim sadece kahve içtim ikramsız göndermiyorlar bende sade kahveye sarıldım napim içim dışım telve oldu ama olsun.. tatlı yemedim ama et çok yedim yaaaaa o şişirdi beni demir eksikliği var ya bende eşim dayadı da dayadı azıma her pişen yerde ben evde pek pişirmiyomda kırmızı et pek sevmem sağolsun sayesinde hepten tiksindim

Geçen haftaki kilona göre yap bence.
Sonuçta doğru olan o kilon..
2 hafta önceki kilon değil ki..

Bilmem bende geçen hafta ödem vardı sanırım bu hafta da wc sorunu var kimseye haksızlık etmek istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım :26:

Dur ben bide tubikee sorayım bakim sağol canım

Tahminimce sebze yoktur :26: ette yemezler bayramdan yeni çıktık

Kesin balık yencek ızgara balık + salata yapsam mezelerden felan götürsem bi tek atsam bide (Gerçi içmeyebilirim belli olmaz bana )

Tatlı gelen tatlıya bağlı şerbetliyse zaten hakkını kaybetti ama sütlü bişiyse hele de dondurmalı bişiyse ayy

noliyyyyyyyyyyy regl dönemim yaklaştı sanırsam coştum yine dalgalanıyorummm bennnnnnnnn

dışarda yiyecekseniz bir çorba içebilirsin yada ızgara tüketebilirsin canım yada tavuklu salata vs. olabilir tabi içine yağ vs. eklemeden

Salata yersem gülerler bana yaa çok kalabalık gidicez bide bostanlıda vilayetler evi varya canım orası işte :26:

Kansızlık için tedavi görüyomusun kuzum sen :26:

Salata yersem gülerler bana yaa çok kalabalık gidicez bide bostanlıda vilayetler evi varya canım orası işte :26:

Kansızlık için tedavi görüyomusun kuzum sen :26:

biliyorum orayı geçen sene arkadaşın düğünü oldu orda. ama hiç yemek yemedim. sen yinede pişman olacağın şeyler yapma evt orda salata yenmez ama ızgara balık olursa süper fikir tam senlik olur tabi rakı içersen olmaz rakıda çok kalori var biliyonmu :26:

tedavi görüyorum canım düzeldi bu aralar ama kontrollerim oluyo şurup içiyordum hapa geçtim bu ay gideceğim tekrar bakalım ne yapacak doktor efendi. şurup içerken iştahım felaketti artık iştahımdaki sorun kalmadı hapa geçince

Bu hafta dikkat edersin canım sen başladın bile şimdiden
Ben hala tatil modndayım kendi moduma dönemedim hala

Ya canım ne haksızlık olcak.
Herkes dönem dönem çok veriyor.
Misal bende dikkat etsem bu hafta çabuk gider sonuçta yerleşik bi kilo değildi.
Sen bilin ama canım

canım bende aşağı yukarı seninle aynı durumları yaşadım. aslında 500 gr gitti. ama geçen haftaya göre 2.5 kg. ben geçen haftaya göre bildirim yaptım. sonuçta düzen bu şekilde diye:26:

Hadi ya çok kalorili he neyse ben su, soda şalgam felan içerim o zaman

Bende ilaç içtim bidaha da gitmedim kontrole tırsıyorum :18:

Sağol kuşum

canım bende aşağı yukarı seninle aynı durumları yaşadım. aslında 500 gr gitti. ama geçen haftaya göre 2.5 kg. ben geçen haftaya göre bildirim yaptım. sonuçta düzen bu şekilde diye:26:

Hımm tamam tostçu abla bende geçen haftaya göre yapim o zaman bildirimimi

Kilo Bildirimim ;

11.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,8
Bu hafta: 67,7
Giden: 1.100 gr
Toplamda giden: 1.100 gr
Hedef: 60 ( Yıl sonuna kadar en azından 64 olmalıyım )

kızlar bu orti yarışması ney???bikaç yerde okudum ama ne olduğunu tam anlayamadım????

canım herkeskendıne bı ortak secıp o hafta en cok kıloyu vermeye calısyodu tamamen motıvasyon amaclı grup bırıncısı ıkıncısı seklınde lıste yayınlanıyordu yanı en cok kılo veren grup olarak ama kaptanımız düzenliyodu ortılerı kaptan bu ara olmadıgı ıcın sanırım ortı durumu beklemede su an herkes bırıysel devam ediyor

Kızlar ben çıkıyorum işleri toparlayayım yarım saatim kalmış

Öptüm sizi iyi akşamlar canlarım

Hadi NaF kaçar

slm arkadaslar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum benim gibi artida olanlarda uzulmesinler haftaya acisini cikaririz..

grennnn canim sende bu gun ugramissin seni gormek ne guzel....

baslangic:83
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.8
gelen:600
toplam giden:13.2
hedef:60

Son düzenleme:
Offf ki ne of neyseki birdahaki bayrama 10 ay var tatlilar, borekler, sarmalar derken tum duzenim alt ust oldu, ne yesil cayimi icebildim ne su, aksamlari yemegi 9 da yedigim oldu hemd hep agir seyler ve sonuc asagidaki ibretlik bildirimimde ama cokta guzeldi dogum gunumdu bayramin 2. Gunu pastalar falan ohhh canima deysin yeni yasimda incecik olucam nasilsa azmedip

başlangıç: 65
geçen hafta: 62.500
bu hafta: 63.400
gelen: 900
toplamda giden: 1.600
hedef: 55

Bqyrama ragmen kilo veren tum arkadaslarimi gonulden kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…