kilo veren bütün hatunları tebrik ediyorum..benim gibi alanları da
ama mazeratimiz var bayramda olacak demi ya..bi de ben dün sabah 69.3 tüm .allahtan dikkat ederekten en az kayıpla kapttım haftayı...
yeşim hoş geldin canım..bu ara topik o kadar değiştiki..ben mayıs ayında ilk geldiğim kişilerin çoğu yok..
kdr den haberi olan var mı. o da görünmüyor..
Şimcciiikkk gelelimm fasülyenin yararlarına
Günün sorusu ;
Benim başlangıç kilom 68.5 du
Geçen hafta nasıl olduysa onu bile aştım ve 68.8 çıktı
Ama geçen haftaki bildirimlerden liste yapılmadı :26: Şimdiiiiiiiiiiiii
Ben bu hafta 67.7 yimgeçen haftaya göre mi bildirim yapayımmmmmmm yoksaaa 66.4 olduğum evvelki haftaya göre mi bildirim yapayım :26:
Eğer evvelki haftaya göre bildirim yaparsam yani 66.4 - 67.7 = 1.300 gr almış oluyorum
Geçen haftaya göre bildirim yaparsam 68.8 - 67.7 = 1.100 gr vermiş oluyorum( Böyle yaparsam başlangıç kilomu da 68.8 yapıcam )
Napimm ben :26:
Günün sorusu ;
Ben bu hafta 67.7 yimgeçen haftaya göre mi bildirim yapayımmmmmmm yoksaaa 66.4 olduğum evvelki haftaya göre mi bildirim
yapayım :26:
Eğer evvelki haftaya göre bildirim yaparsam yani 66.4 - 67.7 = 1.300 gr almış oluyorum
Geçen haftaya göre bildirim yaparsam 68.8 - 67.7 = 1.100 gr vermiş oluyorum( Böyle yaparsam başlangıç kilomu da 68.8 yapıcam )
Yok öyle değil de tuhaf bi durum bak yazdım zaten
Ben sıyıramazdım yirdim
Zaten akşama yemeğe gidiyoruz eşimin arkadaşlarıynannnşimdiden düşünüyom ne yicem diye
hasan paşa köfte daha beyramda yaptım.ama ben pürenin altınada kaşar döşedim ımmmmmmmmm... yemekli misafirlerim vardı valla çok beğendiler kim beğenmezkiçokta lezzetliydi ama ben 1 tane yedim . yemek evde kalmasın sonradan yemeyim diye zorla yedirdim misafirlere giderken çatlıya çatlıya gittiler ne çakalım ya
Yok öyle değil de tuhaf bi durum bak yazdım zaten
Ben sıyıramazdım yirdim
Zaten akşama yemeğe gidiyoruz eşimin arkadaşlarıynannnşimdiden düşünüyom ne yicem diye
Sebze varsa sebze+salata
yoksa
Tavık-et+ salata en güzeli bence.
Tatlılar için Allah sana sabır versin sabır versin ki yemeden durabil
Aynen çok çakalsın
Bende şeker toplamaya gelen çocukların ceplerini doldurdum
Tatlıyı da millete dayadım bide vermeseydim düsünemiorum
İyi sen gene eksidesin valla
Geçen haftaki kilona göre yap bence.
Sonuçta doğru olan o kilon..
2 hafta önceki kilon değil ki..
bence geçen haftaki kilo na göre bildirim yapmalısın sonuçta düzen o şekilde. her nekadar liste olmamışsada geçn hafta ve bu haftaki kilomuzu kıyaslıyoruz ama istersen tubişe sor sen tatlım. ben geçen haftaya göre bildirim yaptım bir önceki hafta olsaydı 1900 gr vermiş olcaktım
Sebze varsa sebze+salata
yoksa
Tavık-et+ salata en güzeli bence.
Tatlılar için Allah sana sabır versin sabır versin ki yemeden durabil
Aynen çok çakalsın
Bende şeker toplamaya gelen çocukların ceplerini doldurdum
Tatlıyı da millete dayadım bide vermeseydim düsünemiorum
İyi sen gene eksidesin valla
dışarda yiyecekseniz bir çorba içebilirsin yada ızgara tüketebilirsin canım yada tavuklu salata vs. olabilir tabi içine yağ vs. eklemeden
dahada ekside olabilirdim ya ama yaptığım tramisünün tadına baktım yanievde kalan tramisüyüde kayınvalideme verdim al sen ye zayıfsın acık şiş dedim ama ziyarete gittiğim yerlerde eve girer girmez sakın tatlı koymayın dedim sadece kahve içtim ikramsız göndermiyorlar bende sade kahveye sarıldım napim içim dışım telve oldu ama olsun.. tatlı yemedim ama et çok yedim yaaaaa o şişirdi beni demir eksikliği var ya bende eşim dayadı da dayadı azıma her pişen yerde ben evde pek pişirmiyomda kırmızı et pek sevmem sağolsun sayesinde hepten tiksindim
Salata yersem gülerler bana yaaçok kalabalık gidicez bide bostanlıda vilayetler evi varya canım orası işte :26:
Kansızlık için tedavi görüyomusun kuzum sen :26:
dahada ekside olabilirdim ya ama yaptığım tramisünün tadına baktım yanievde kalan tramisüyüde kayınvalideme verdim al sen ye zayıfsın acık şiş dedim ama ziyarete gittiğim yerlerde eve girer girmez sakın tatlı koymayın dedim sadece kahve içtim ikramsız göndermiyorlar bende sade kahveye sarıldım napim içim dışım telve oldu ama olsun.. tatlı yemedim ama et çok yedim yaaaaa o şişirdi beni demir eksikliği var ya bende eşim dayadı da dayadı azıma her pişen yerde ben evde pek pişirmiyomda kırmızı et pek sevmem sağolsun sayesinde hepten tiksindim
Bilmem bende geçen hafta ödem vardı sanırım bu hafta da wc sorunu varkimseye haksızlık etmek istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım :26:
Dur ben bide tubikee sorayım bakim sağol canım
Tahminimce sebze yoktur :26: ette yemezler bayramdan yeni çıktık
Kesin balık yencekızgara balık + salata yapsam mezelerden felan götürsem bi tek atsam bide (Gerçi içmeyebilirim belli olmaz bana )
Tatlı gelen tatlıya bağlı şerbetliyse zaten hakkını kaybettiama sütlü bişiyse hele de dondurmalı bişiyse ayy noliyyyyyyyyyyy regl dönemim yaklaştı sanırsam coştum yine dalgalanıyorummm bennnnnnnnn
Günün sorusu ;
Ben bu hafta 67.7 yimgeçen haftaya göre mi bildirim yapayımmmmmmm yoksaaa 66.4 olduğum evvelki haftaya göre mi bildirim
yapayım :26:
biliyorum orayı geçen sene arkadaşın düğünü oldu orda. ama hiç yemek yemedim. sen yinede pişman olacağın şeyler yapmaevt orda salata yenmez ama ızgara balık olursa süper fikir tam senlik olur tabi rakı içersen olmaz rakıda çok kalori var biliyonmu :26:
tedavi görüyorum canım düzeldi bu aralar ama kontrollerim oluyo şurup içiyordum hapa geçtim bu ay gideceğim tekrar bakalım ne yapacak doktor efendi. şurup içerken iştahım felaketti artık iştahımdaki sorun kalmadı hapa geçince
Bu hafta dikkat edersin canım sen başladın bile şimdiden
Ben hala tatil modndayım kendi moduma dönemedim hala
Ya canım ne haksızlık olcak.
Herkes dönem dönem çok veriyor.
Misal bende dikkat etsem bu hafta çabuk gider sonuçta yerleşik bi kilo değildi.
Sen bilin ama canım
canım bende aşağı yukarı seninle aynı durumları yaşadım. aslında 500 gr gitti. ama geçen haftaya göre 2.5 kg. ben geçen haftaya göre bildirim yaptım. sonuçta düzen bu şekilde diye:26:
kızlar bu orti yarışması ney???bikaç yerde okudum ama ne olduğunu tam anlayamadım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?