70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bnde coktandır giremiorm derslerm cok yogunun aralıkta finallerim var. bnm bu hfta 1.5 kg gitti cok mtluyum kc hftadır takılıp kalmıstı ama neseki hareketlendim gördm snde bya vermişsin blki birinci olrz :))))

slm millet uykum kaçtı bakem dedim ölesine ama gözlerim çok yorgun okuyamıyorum valla öle bi geçicem üstten bakalım

valla inşallah döneriz bugün accayip sıkıldı canım zatii

sendemi bürütüss :)

bendemi kitlesem kendimi netsem

bildirim

11 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 76.3 kg
bu hafta: 73.8 kg
giden: 2,5 kg
toplam giden: 3,2 kg
maşallah sana yaaww iyi vermişsinn devam devam

tabiii tabiii saylanmaz hiç saylanırmı bende hasta olup yesemmi acep bahanem olur

kız neremi tebrik ediyon delüü almışım zati moralim bozuk

ay hem üzülüyom aldığınız kiloları görünce hemde bencilce seviniyom iyimi tek başıma değilmişim diye avunuyom napiimmm

üzme kendini hepimiz dökülmüşüz neredeys hallolur haftaya düzene gireriz inşallah

hayal gücüne hayran kaldım valla
keşke bende 1 dilim ekmeği hayal gücümle 1 dilim pastaya dönüştürebilsem

benim lıght ekmeği de sıccacık ekmek arası terayağlı terayağlı bir ekmekçiğe çevirsene noluuuuuuuuur

bugünkü yediklerimi daha doğrusu artık dünkü demeliyim yazayımda unutmadan

sabah 1 dilim lıght ekmek üzerine 1 ad lıght karper sürmek sureti ile 1 fincan çay

öğlen burger kıng ten kocca bir tavuklu salata söledim 2 bardak su eşliğinde

akşam
1 etli biber dolma
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kadar salata yedim

1 soda

akşam üzeri kardeşlerimle beraberdim onlarla 1 avuç kadar çekirdek çitledim özlemişim yawww

ama bugün normalim değilmi azıtmadım tabii çekirdek üzerine 1 tatlı kaşığı nutellayı saymaz isek

ANNELİK BAŞKA BİŞEY YAWWWW ağzına sağlık eline sağlık

bu arada ben annemi özledim yaaaaaaaaaaaaa 10 gün sonra gelecek ALLAH nasip kısmet ederse kavuşucam anneme eşşek kadar oldum hala annem diye ağlıyorum iyimii hiç bu kadar ayrı kalmamıştım annemden yaa mayısın 15 inde gitti inanırmısınız ben diete başladım annem malatyaya gitti aynı gün :) ve o gün den beri göremiyorum zayıfladım diyorum telde konuşuyoruz kızım öldürücen kendini hasta olcan nettin okadar diyo 62 deyim diyince netsin kadın 75 te bırakmıştı beni

fıstık gibi olmama az kaldı anne 5 sene önceki halime dönücem diyom dikkat eeeeeeeeeeettt diyo halaaa

Son düzenleme:
günaydın herkese, işe gitmeden bir uğrayayım dedim.kahvaltı yapıcak vaktım yok maalesef,ekmek de kalmamış evde. 1sb süt,2 kuru kayısı,8 badem atıştırıyorum.

Günaydın kızlar, işten çıkmayı düşünüyodum ama patronum izin vermedi, yalvar yakar, mahvolurum biterim felan dedi, zam yaptı, primlerimi artttırdı, gidemezsin buna izin veremem imkansız yani dedi, sevdiğim adamlar bana bu kadar yalvarmadı, bikaç gündür iş stresinden dolayı çok yedim ama 68 i allahıma şükür aşmamışım çok şükür bayram bittiğine göre, kaldığım yerden devam ediiyim artık:44: :44::44:

günaydın kızlar..
çalışanlara allah kolaylık versin..zor tabi çoğunluk tatil yaparken çlışıyor olmak..
bayramda o kadar dağıtmadan sonra artık toparlanma zamanı..
şimdi klasik kahvaltımı yapıcam...sonrada biraz ev işi sonrada dışarı çıkmam lazım..
hadi görüşürüz...

benim de eski işyerim aynısı yaptı,bırakıcam dedim bırakmadılar.ısrar ettiler çok. benim şartlarımı kabul ettiler ben de çalışmayı kabul ettim sonra. ertesi gün yeni birini bulmuşlar şoke oldum,kapının önüne koydular o kadar yalvarıp dil dökmüşlerdi. sanki kendileri işime son vermiş gibi saçma sapan bir şey oldu. halbuki bırakıcaktım çok ısrar ettiler diye kalmıştım.

Günaydınnn
Ben bi eski moduma dönemedim
Kısmetse dönücemm. Ayrıca çalışmak çok fena c.tesi günleri peff
Hadi kolay gelsin hepimize..

günaydın canım. ben de bugün saat 3'e kadar çalışıyorum ama hiç zoruma gitmiyor. eşim öğle arama kadar kalkar,harika bir kahvaltı hazırlar. sonra da evi temizler mis gibi. işime geliyor benim bugün çalışmak

[

olsun canim haftaya toparlariz hem sen tatil yapmisdin deyilmi :26: [/B
evet canım 3 gün bize yakın termal bi otel vr ordaydım..o yüzden bu 300 gr artıyada şükrediyorum....

anne olmanın karşılığı yok.....
4 kalbim olmuş bu arada

valla iyiymiş böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…