70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sudem demiş ya yengesi 4 günde 3 kilo vermiş die mucizevi bişi olsa gerek.
Topiği var ama yazan yazana
İlk hafta protein agırlıklı beslenilcekmiş sanırsam.

Sonraki hafta da biz mucize bir şekilde kilo almayalım da

Ben gelemiyorum onu yeme bunu yeme diye kısıtlamalara daha çok yiyesim geliyo gözüm dönüyo sonra :111::111:

Günaydın tostçu abla (dilek hep senin yüzünden hee )

İçli köfte hee olsun sen toparlarsın bugün

yuppi ankarada kar başlamış
çok mutlu oldum

burayada yağsın ama ama soğuk kırılır en azından denizde bi esiyo buz sanki donacağız

klavyeler durmak bilmiyo yazıyozda yazıyoz cnm

Son düzenleme:
fıstık ne oluyo cnm bi dur hemen bune sen ne güzel liste yapıyodun kendine yemklerin süperdi bence yaz buraya gene yiceklerini senin için iyi olur bende örnek alırım

Yaptım abla zaten.
Dün tavıklı salata, bugün karnıbahar haşlama, yarın tavıklı bezelye (fırın poşette), prş mantar sote, cuma şinitzel.
Amaaaaaaaaaaaa gitmiyoooooooooo :2::2:

Valla sende bu misafir varken zor suzicim 6yı görmen.
Sen benim kafama vur ben senin saçından süreyeyim anca kendimize gelirizZ

çok mutlu oldum

İstanbul çok soguk ya totom dondu işe gelirken.
Erzurumda gece -20ymiş
Ne alaka dicen
Sevdicek orda ordan aklıma geldi

yenı arayıslar ıcıne gırılmış
boşveeeer sen düzgun beslen ılk hafta duraklasada sonra bırden gıdebılıyo yılmak yok yola devam

Yok çıktım heemen arayışlardan
Beslenelim bakalım bugün markete gidebilirsem yeni çaylar alıyım kendime.
İki avmde gezineyim iki zayıf insan görünce hırslanırım belki.
Bide bunun indiirim olayları var çok can sıkıcı.
Biz bi pantula 100 veriyoruz kolum kaa bacağı olanlar 25-50 tl veriyolar

Bana göre de değil belirlediğim, sevdiğim yemekler var onlardan yemek hoşuma gidiyo.
Pırasa yememe takan ger-düş müydü hatırlayamadım.
Annem bugün pırasa yapcaktı akşama pırasa yerim belki
Tostcu abla kaldı valla ismi

çok mutlu oldum
sen de mı ankaradasın neden sevıdnın o kadar burda yagıyor ınce ınce ama eısmı aradım yenımahlle tarafında yok cankayadadır yogunluk yani

evet yakarsın ama cok yersen kılo almazsın sadece dıkkaet edersen eksıye gecersın

süper cnm bak ne güzel hazırlamışsın yemeklerini biliyosun sende vucudumuz bazen direniyo artıya bile çıkıyoruz ama keyifsizleşmiyoruz yaşın daha genç meton biçogumuza göre daha canlı bi süre sonra tekrar başlarsın vermeye o kadar kiloyu başkası verdi sanki

Son düzenleme:

yok pıarsaya takan ben deılım, ben yazın magnuma kışın süt dilimine takanım

çaylarını deiştirmen ıyı olabılır belkı, zamanla vucut alısınca caylar aynı etkıyı gostermıyomuş dıyolar valla ben de soyleyenlerın yalancısıyım

dur ben sana motıvasyonun için bışiycik yapcam bekle benı bırazcık zmna ıhtıyacım var ama sürprizzzz

evet toprağım içli köfte hezimeti yaşadım sabah sabah. Allahın İzmirlisi içli köfte yapınca gözü dönüyo böyle işte.
halbuki yap mis gibi ot yemekleri otur aşağı dimi ama

burayada yağsın ama ama soğuk kırılır en azından denizde bi esiyo buz sanki donacağız

klavyeler durmak bilmiyo yazıyozda yazıyoz cnm

burayada yağsın kar yaa. özledim valla.

olsun ben seviyorum öyle kalsın ismim
anısı var en azından tost yaptıkça aklıma geliyorum hemen çekiyorum kendimi tostlardan

Kızlarrrrrrrrrr benıde alın aranızaaaa benm 9 ayım var zayıflamak icin sevdiceğim askerden gelicek o zaman :):):):):) 79 kiloyum. tam sınır utanıyorum kendimden dün spora yazıldım hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve 1 saatte koşu bandı yürüyüş falan işte.. kendimi cok iyi hissediyorum. yapıcam başarıcam 60 kilo olmam lazım bana yardımcı olun nolursunuz =(=(=( destek lazım. ailemde cok dalga konusuyum sinir oluyorm. ama bi zayıflıyım hepsinin yüzüne bir bir vurucam o laflarını.. sizleri seviyorm =)

dün gündüz -9,5 tu gece -24 bugün gündüz -3,5 biraz ısındık yani

dunkanı çok iyi biliyorum da başlamaya cesaretim yok diyet çok umut vadediyor sorun meyve tamamen yasak atak ta sadece protein zayıflama döneminde bazı sebzeler ve protein var sadece. meyve aylar sonra geliyor kış günü meyvesiz yaşayamam gibi geliyor...

kardan adam yapalım burnuna havuç takalım

hşg cnm ne güzel ilk adımı atmışsın spora başlayarak yaş kaç ecük anlat bize kendini

hoşgeldin canım
buraya takıl motive olursun. oooo 9 ayda dal gibi olursun. birsürü zaman. inşallah hedefine ulaşırsın canım.

18 yaşındayım 1.70 boyundayım. 59 kiloydum ve 20 kilo aldım o lanet olası kan ilacları ve iğneleri yüzünden. kendimi cok kötü hissediyorum şimdi kan seviyem normale dönmüş ama etrafındakilerin bana bakışları KIZZZZZ SEN COK KİLO ALMIŞSIN AAAAAAA demeleri benı sinir ediyor. birilerinin kalbini kırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bu seferde kendimi yiyorum evde.. artık kararlıyım benm acil kilo vermem lazım eski fit görüntüme geri dönmem lazım =(=(=(

hoşgeldin canım . bi sevdicek yolu bekleyenimiz daha oldu
evet bende ankarada yım arzu yenimahallede :)
derya daha bende görmedim ama kar çok yağsın hafta sonu kayalım heyecan yaptım özlemişim karı

Dimiii ah bide şu melankolik halime laf geçirsem ben
Devam edelim bakalım mutsuz mutsuz cuma günü belli olacak artık.

Anaaa süprizz miiii
Bayılırım süprizlereeee.
Evet çaylardan da sıkıldım, kendimden de sıkıldımm bunalımlardayım

olsun ben seviyorum öyle kalsın ismim
anısı var en azından tost yaptıkça aklıma geliyorum hemen çekiyorum kendimi tostlardan

Hoşgeldin şeker

Ay sen Erzurumdaydın dimi
İyi donmuyorsunuz gerçi yagıs olunca etkisi azalıyo bi nebze.
Kısmet mart falan gibi bende gelirim belki oralara :119:

cnm yaşın çok genç boy avantajında var sporada başlamışsın yediklerinde düzene girdimi kimse tutamaz seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…