Sudem demiş ya yengesi 4 günde 3 kilo vermiş die mucizevi bişi olsa gerek.
Topiği var ama yazan yazana
İlk hafta protein agırlıklı beslenilcekmiş sanırsam.
günaydın kızlarrrr
geçmişe dalayım dedim çıkamadım bir türlü. umarım hepiniz iyisinizdir.
dün akşam çoştum netten aldığım tarifle ilk defa içli köfte olayına girdim.
ilk yapmama rağmen harika oldu.
2 tane yedim. tabii sabah kalkınca tartıda içli köfteler hemen kendini gösterdi.
şeytan dürttü işte. yap salatanı otur ye dimi.
sinir oldum kendime sövüp duruyorum sabahtan beri....
yuppi ankarada kar başlamış
çok mutlu oldum
çok mutlu oldum
isallah biran önce iyilesir canimkiyamam ben findik kurtlarimiza benim oglis dis cikartiginda hemen ateslenirdin :26: ya acaba birsey mi dokaniyor mamasi falan :44: doktor bi baksin bakalim niye öyle oluyor :26: ama yoktur birseysi sen yinede git bakalim canim
bi keresinde esimlen kavga ettik bi baktim yazik annem kosturuyor duymus yarim kat ya aslinda hic istemem böyle kavgalarimiza sahit olan olsun aklima kötü komsun geldi tugba bence esin ablandan korksun yani nasilda tekme atiydin kapiya
canim bende ilk gün yedim daha da yüzüne bakdigim yokama kerevizin tadi gercekden bi tuaf sanki
senacim cok sevindim sinavinin iyi gecmesine
naptin yedinmi
siz kutuya nasil geldinizbende unutkanklik varda
ben disariya cikdim bankaya para yatirdim internetden faturalari kestirecekdim gelir gelmez burda gözümü acdimbu msjini okumasam unutuyordum sagol arkadasim
hayda niye öyle diyon simdiben napim ahanda bugün ayin 15 i güa 6 yi görecekdim sen cok bekle suzan yeni yilla görürmüyüm ki acaba :44:
sudem naptin canim dudagindaki yara noldu iyilesdimi :26: dukkan a benden slm
hic sormagercekdende cok konusuyormussuz be ya bazen zaman yetmiyo gecmise aha da yarim saat gecmis bile
:80:
:80: günaydin fistikne diycem sen koyuverirse kafama vuran da olmaz bende koyuveririm bak
isallahhhhhhhhh canim agzindan bal damliyo
bu dukkan emmiylen ben bi ara tanisiyordum da sonra o bana küstü:44: artik o mu küstü benmi anlamadim
ay telefon geldi misafir geliyo
hani hani nerdeeeeeeeeeee
fıstık ne oluyo cnm bi dur hemen bune sen ne güzel liste yapıyodun kendine yemklerin süperdi bence yaz buraya gene yiceklerini senin için iyi olur bende örnek alırım
hayda niye öyle diyon simdiben napim ahanda bugün ayin 15 i güa 6 yi görecekdim sen cok bekle suzan yeni yilla görürmüyüm ki acaba :44:
:80: günaydin fistikne diycem sen koyuverirse kafama vuran da olmaz bende koyuveririm bak
bu dukkan emmiylen ben bi ara tanisiyordum da sonra o bana küstü:44: artik o mu küstü benmi anlamadim
ay telefon geldi misafir geliyo
çok mutlu oldum
yenı arayıslar ıcıne gırılmış
boşveeeer sen düzgun beslen ılk hafta duraklasada sonra bırden gıdebılıyoyılmak yok yola devam
Sonraki hafta da biz mucize bir şekilde kilo almayalım da
Ben gelemiyorum onu yeme bunu yeme diye kısıtlamalaradaha çok yiyesim geliyo gözüm dönüyo sonra :111::111:
Günaydın tostçu abla (dilek hep senin yüzünden hee)
İçli köfte heeolsun sen toparlarsın bugün
sen de mı ankaradasın neden sevıdnın o kadaryuppi ankarada kar başlamış
çok mutlu oldum
canım ben eşime sormustum tavugun kelebek dıye bı yerı varmıs cok gzuel oluyomuş neresı dıye, oda onu burda bulamazsın ben de ılkd efa askerlık yaptıgım yerde gormustum dedı:26: sonra markette baktım gecrcekten de yok oyle bısı, sonrada dayanamayıp et reyonunda görevli yaslıca bı amca vardı ona sordum, direk bana sen nerelısın dıye sorduankarada bulamazsın kelebek dedı tavugun sırt kısmındakı et kelebek kemıklı oluyo, tam ızgaralık yani bak bılmeden yemeden ne kdr lezzetlı oldugunu hayal edebılıyorum:90:
yenı arayıslar ıcıne gırılmış
valla bı saat fılan sürdü, yavas deil tempolu yurudum ama
ne yersem yakar mıyım, bunu bana demıycektın yaaaa
boşveeeer sen düzgun beslen ılk hafta duraklasada sonra bırden gıdebılıyoyılmak yok yola devam
koçiş aradı az önce siteler den geçiyormuş burda kar başladı dedi bende bekliyorum bu tarafa gelmesini
Yaptım abla zaten.
Dün tavıklı salata, bugün karnıbahar haşlama, yarın tavıklı bezelye (fırın poşette), prş mantar sote, cuma şinitzel.
Amaaaaaaaaaaaa gitmiyoooooooooo :2::2:
Valla sende bu misafir varken zor suzicim 6yı görmen.
Sen benim kafama vur ben senin saçından süreyeyim anca kendimize gelirizZ
İstanbul çok soguk ya totom dondu işe gelirken.
Erzurumda gece -20ymiş
Ne alaka dicen
Sevdicek orda ordan aklıma geldi
Yok çıktım heemen arayışlardan
Beslenelim bakalım bugün markete gidebilirsem yeni çaylar alıyım kendime.
İki avmde gezineyim iki zayıf insan görünce hırslanırım belki.
Bide bunun indiirim olayları var çok can sıkıcı.
Biz bi pantula 100 veriyoruz kolum kaa bacağı olanlar 25-50 tl veriyolar
Bana göre de değil belirlediğim, sevdiğim yemekler var onlardan yemek hoşuma gidiyo.
Pırasa yememe takan ger-düş müydü hatırlayamadım.
Annem bugün pırasa yapcaktı akşama pırasa yerim belki
Tostcu abla kaldı valla ismi
Yaptım abla zaten.
Dün tavıklı salata, bugün karnıbahar haşlama, yarın tavıklı bezelye (fırın poşette), prş mantar sote, cuma şinitzel.
Bana göre de değil belirlediğim, sevdiğim yemekler var onlardan yemek hoşuma gidiyo.
Sonraki hafta da biz mucize bir şekilde kilo almayalım da
Ben gelemiyorum onu yeme bunu yeme diye kısıtlamalaradaha çok yiyesim geliyo gözüm dönüyo sonra :111::111:
Günaydın tostçu abla (dilek hep senin yüzünden hee)
İçli köfte heeolsun sen toparlarsın bugün
burayada yağsın ama ama soğuk kırılır en azından denizde bi esiyo buz sanki donacağız
klavyeler durmak bilmiyo yazıyozda yazıyoz cnm
Yaptım abla zaten.
Valla sende bu misafir varken zor suzicim 6yı görmen.
Sen benim kafama vur ben senin saçından süreyeyim anca kendimize gelirizZ
İstanbul çok soguk ya totom dondu işe gelirken.
Erzurumda gece -20ymiş
Ne alaka dicen
Sevdicek orda ordan aklıma geldi
evet toprağım içli köfte hezimeti yaşadım sabah sabah. Allahın İzmirlisi içli köfte yapınca gözü dönüyo böyle işte.
halbuki yap mis gibi ot yemekleri otur aşağı dimi ama
burayada yağsın kar yaa. özledim valla.
olsun ben seviyorum öyle kalsın ismim
anısı var en azından tost yaptıkça aklıma geliyorum hemen çekiyorum kendimi tostlardan
Kızlarrrrrrrrrr benıde alın aranızaaaa benm 9 ayım var zayıflamak icin sevdiceğim askerden gelicek o zaman :):):):):) 79 kiloyum. tam sınır utanıyorum kendimdendün spora yazıldım hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve 1 saatte koşu bandı yürüyüş falan işte.. kendimi cok iyi hissediyorum. yapıcam başarıcam 60 kilo olmam lazım bana yardımcı olun nolursunuz =(=(=( destek lazım. ailemde cok dalga konusuyum sinir oluyorm. ama bi zayıflıyım hepsinin yüzüne bir bir vurucam o laflarını.. sizleri seviyorm =)
Kızlarrrrrrrrrr benıde alın aranızaaaa benm 9 ayım var zayıflamak icin sevdiceğim askerden gelicek o zaman :):):):):) 79 kiloyum. tam sınır utanıyorum kendimdendün spora yazıldım hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve 1 saatte koşu bandı yürüyüş falan işte.. kendimi cok iyi hissediyorum. yapıcam başarıcam 60 kilo olmam lazım bana yardımcı olun nolursunuz =(=(=( destek lazım. ailemde cok dalga konusuyum sinir oluyorm. ama bi zayıflıyım hepsinin yüzüne bir bir vurucam o laflarını.. sizleri seviyorm =)
süper cnm bak ne güzel hazırlamışsın yemeklerini biliyosun sende vucudumuz bazen direniyo artıya bile çıkıyoruz ama keyifsizleşmiyoruz yaşın daha genç meton biçogumuza göre daha canlı bi süre sonra tekrar başlarsın vermeye o kadar kiloyu başkası verdi sanki
yok pıarsaya takan ben deılım, ben yazın magnuma kışın süt dilimine takanım
çaylarını deiştirmen ıyı olabılır belkı, zamanla vucut alısınca caylar aynı etkıyı gostermıyomuş dıyolar valla ben de soyleyenlerın yalancısıyım
dur ben sana motıvasyonun için bışiycik yapcam bekle benı bırazcık zmna ıhtıyacım var amasürprizzzz
olsun ben seviyorum öyle kalsın ismim
anısı var en azından tost yaptıkça aklıma geliyorum hemen çekiyorum kendimi tostlardan
dün gündüz -9,5 tu gece -24 bugün gündüz -3,5 biraz ısındık yani
dunkanı çok iyi biliyorum da başlamaya cesaretim yok diyet çok umut vadediyor sorun meyve tamamen yasak atak ta sadece protein zayıflama döneminde bazı sebzeler ve protein var sadece. meyve aylar sonra geliyor kış günü meyvesiz yaşayamam gibi geliyor...
18 yaşındayım 1.70 boyundayım. 59 kiloydum ve 20 kilo aldım o lanet olası kan ilacları ve iğneleri yüzünden. kendimi cok kötü hissediyorum şimdi kan seviyem normale dönmüş ama etrafındakilerin bana bakışları KIZZZZZ SEN COK KİLO ALMIŞSIN AAAAAAA demeleri benı sinir ediyor. birilerinin kalbini kırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bu seferde kendimi yiyorum evde.. artık kararlıyım benm acil kilo vermem lazım eski fit görüntüme geri dönmem lazım =(=(=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?