70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kelebek tugba nerde ya hangı foruma el atsam bı okuyayım desem bı bakıyorum o topıkte bı yazısı, bı cvbı var kk'nın en aktif uyelerınden secıcem kendısını

Canımcımm keşke benimde eski azmim olsa. Senin gibi düşünebilsem.
Sen istersen incelen kankanı ortin olarak yazdır bu hafta.
Benden hayır gelmez sana

En çokta ona kızgınım sanırım ger-düşümm.
70.3ü görmüşken niye bıraktın diyorum sürekli kendime.
Menüler eskisi gibi ama kilo eskisi gibi değil.:2:

Günaydın sudem 4 günde 3 kilo muuuuu
Napmış bi açıklasan ya :26:

Ya Naf güldürdün gene beni
O tipleri hiç anlamıyorum zaten.
Benim arkadaşlarımında çoğu öyle.
Genelde kilo almaya çalışan arkadaşlarım var.:2:

merhaba fistik kizlar
ben bi gecmise dalip geliyom

Günaydın canım..

Gül tabi kuşum gülmek sanaa yakışıyorrrr gülmek sanaa yakışıyorr

valla ya çınlasın kulakları şimdi

zaten hala kelebek yapcak bıze de yıyecez bız de öğrencez nasılmış tadı, ohoooo

Çınlasın valla evet bi öğrenemedim o kelebek nası bi kelebek

günaydın kızlarrrr
geçmişe dalayım dedim çıkamadım bir türlü. umarım hepiniz iyisinizdir.
dün akşam çoştum netten aldığım tarifle ilk defa içli köfte olayına girdim.
ilk yapmama rağmen harika oldu.
2 tane yedim. tabii sabah kalkınca tartıda içli köfteler hemen kendini gösterdi.
şeytan dürttü işte. yap salatanı otur ye dimi.
sinir oldum kendime sövüp duruyorum sabahtan beri....

oyle yapım barı aksam ozellıklede ödem atıcılardan ıceyım.kac saat sürdü canım yürüme ama sımdı senın metabolızman aksama kadar hızlı calıscak ne yersen ye yakarsın
Hepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
gunaydın canım ınsallah
Bu Dukan emmi hakkında bi fikri olan var mı kısçeler

canım bosver bunları bence ben bu dıyetlere ınanmıyom kılo problemı olan ınsanlar hayatlarında sürekli dikkatlı beslenmek zorundalar bence hedef kıloya ulsasakda bu bı gercek saglıklı ve dengelı beslenmeyı alsıkanlık hale getırmeıdkten sonra bu ıs olmaz kanaatındeyım 4 günde verıdgını 1 haftada gerı alırsın en gec benım fıkrım boyle yani

Diyet listelerine gelemeyen bi yapım var zaten.
Kendimi kesmekten başka çarem yok
Göbekten, totodan, basenlerden her biyerden kırpcam.

isallah biran önce iyilesir canim kiyamam ben findik kurtlarimiza benim oglis dis cikartiginda hemen ateslenirdin :26: ya acaba birsey mi dokaniyor mamasi falan :44: doktor bi baksin bakalim niye öyle oluyor :26: ama yoktur birseysi sen yinede git bakalim canim
bi keresinde esimlen kavga ettik bi baktim yazik annem kosturuyor duymus yarim kat ya aslinda hic istemem böyle kavgalarimiza sahit olan olsun aklima kötü komsun geldi tugba bence esin ablandan korksun yani nasilda tekme atiydin kapiya
lahanayı bugün ben de pişirdim.içnede kereviz koydum..o nası bitat ya..ilk ve son kez kereviz yiyişim olcak....
canim bende ilk gün yedim daha da yüzüne bakdigim yok ama kerevizin tadi gercekden bi tuaf sanki
senacim cok sevindim sinavinin iyi gecmesine

kizlar suan masanin orta sehbanin ustunde cikolata ve kirakerler bana bakiyo hic ac degilim ama seytan durtuyo yediye kizi salliyorum oyuzdende kaldiramiyorumda ama yemiycem zaten artidayim daha artiya gecmeyeyim ben suyumu icmeye devam edeyim
naptin yedinmi
Eyvah herkes kutusuna gidiyo
siz kutuya nasil geldiniz bende unutkanklik varda
Sitede bakım varmış sanırsam sabah yazdım sonra mecburen kayboldum

Bugün yüklü bi ödememiz var sabahtan halledeyim gün içinde rahat olayım patronun yanına bi gidip geleyim bakalım napıcez
ben disariya cikdim bankaya para yatirdim internetden faturalari kestirecekdim gelir gelmez burda gözümü acdim bu msjini okumasam unutuyordum sagol arkadasim
Pek bi keyfisizim bugün.
Sanırım ben hiç bi zaman 6yı göremicem.
hayda niye öyle diyon simdi ben napim ahanda bugün ayin 15 i güa 6 yi görecekdim sen cok bekle suzan yeni yilla görürmüyüm ki acaba :44:
sudem naptin canim dudagindaki yara noldu iyilesdimi :26: dukkan a benden slm

hoşgeldin cnm anam bende geçmişe dalsam çıkamam ara ara göz atıyom malum bizim topiğin çenesi biraz düşük
hic sorma gercekdende cok konusuyormussuz be ya bazen zaman yetmiyo gecmise aha da yarim saat gecmis bile
Merhaba canım hoşgeldin

Heheheh günaydın canım

:80:
:80: günaydin fistik ne diycem sen koyuverirse kafama vuran da olmaz bende koyuveririm bak
Hepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
isallahhhhhhhhh canim agzindan bal damliyo
Bu Dukan emmi hakkında bi fikri olan var mı kısçeler
bu dukkan emmiylen ben bi ara tanisiyordum da sonra o bana küstü:44: artik o mu küstü benmi anlamadim

ay telefon geldi misafir geliyo

Gül tabi kuşum gülmek sanaa yakışıyorrrr gülmek sanaa yakışıyorr

Çınlasın valla evet bi öğrenemedim o kelebek nası bi kelebek

canım ben eşime sormustum tavugun kelebek dıye bı yerı varmıs cok gzuel oluyomuş neresı dıye, oda onu burda bulamazsın ben de ılkd efa askerlık yaptıgım yerde gormustum dedı:26: sonra markette baktım gecrcekten de yok oyle bısı, sonrada dayanamayıp et reyonunda görevli yaslıca bı amca vardı ona sordum, direk bana sen nerelısın dıye sordu ankarada bulamazsın kelebek dedı tavugun sırt kısmındakı et kelebek kemıklı oluyo, tam ızgaralık yani bak bılmeden yemeden ne kdr lezzetlı oldugunu hayal edebılıyorum:90:

Sudem demiş ya yengesi 4 günde 3 kilo vermiş die mucizevi bişi olsa gerek.
Topiği var ama yazan yazana
İlk hafta protein agırlıklı beslenilcekmiş sanırsam.

yenı arayıslar ıcıne gırılmış

valla bı saat fılan sürdü, yavas deil tempolu yurudum ama
ne yersem yakar mıyım, bunu bana demıycektın yaaaa

Diyet listelerine gelemeyen bi yapım var zaten.
Kendimi kesmekten başka çarem yok
Göbekten, totodan, basenlerden her biyerden kırpcam.

boşveeeer sen düzgun beslen ılk hafta duraklasada sonra bırden gıdebılıyo yılmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…