Tabiki verirsinbirbirimize destek oluruz hem
merhaba fistik kizlar
ben bi gecmise dalip geliyom
merhaba fistik kizlar
günaydın casper NAF
hoşgeldin cnm anam bende geçmişe dalsam çıkamam ara ara göz atıyom malum bizim topiğin çenesi biraz düşük
ya kelebek tugba nerde ya hangı foruma el atsam bı okuyayım desem bı bakıyorum o topıkte bı yazısı, bı cvbı varkk'nın en aktif uyelerınden secıcem kendısını
günaydın kızlar aşagıda kimi görüyorsam yazayım
incelemezkiii+, barkinim, geregi dusunuldu!!!+, arcak81+, deryaak+, blackcat_80, mywish89+, rate18
dilekkkkkkkkkkkkkkk kendine gel silkin bu kadar kilo verebilmişsin 2 kiloyumu veremeyeceksin
1,5 ay oldu nerdeyse ben daha 3 kilo anca verdim ama 6 larıda 5 leride görcem :) inanıyorum kendime sanada orticimmmmmmmmmmm
takıldıgın butun kılolar ınsanda o etkıyı yaratıyo ınan, şimdi sen 69u görsem dıyosun ya, 69u gorup takıllınca o 69da butun cazıbesını kaybedıyo:26:
araya bayram fılan gırmeseydı toparlardın sen durumu, ama önce regl durumu oldu hepımızın aynı zmnlarda onun uzıerne araya bayram gırdı, fena vurdu bızı, sen saglam menulerınde devam et, er ya da gec o sonuc gelıcekbak hepımız ınanıyoruz sendekı potansıyele sen de ınan
saol böcük....
günaydın kızlar sonunda tartıya çıktım..........
ve sonuç........69.2......
ramazan bayramından beri yiyorum ......2.5 kilocuk almışım...............
kendımı hazır hissttiğim an diyete başlıycam...........
aylardır bı hazır hıssedemedım nedense..........
yengem dukana başladı 4 gunde 3 kılo verdı..........
hepinizi kocaman öpüyorum..........
Doyumsuz oluyoruz sanırım canım ben şimdi 60 olsam 55 olmak isticem belkide daha sonra 50 olmak isticembenim bi arkadaşım var
52-54 kilo arası oynar kızı gör misminnacık bi göbeği var geğirse gitcek yani o dereceama ona göre hala kilolu yemek yemiyo
doğru düzgün :26:
Sen 69 ' u takıntı yaptın göremiyorum göremiyorum diye evrene olumlu sinyaller gönder bence ben bu cuma 69 olucam vs gibi bide böyle dene canımHem fıstık gibi kızsın
merhaba fistik kizlar
Kelebek değil arı mübarek her topikten bal alıyo
Hepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
Canımcımm keşke benimde eski azmim olsa. Senin gibi düşünebilsem.
Sen istersen incelen kankanı ortin olarak yazdır bu hafta.
Benden hayır gelmez sana
En çokta ona kızgınım sanırım ger-düşümm.
70.3ü görmüşken niye bıraktın diyorum sürekli kendime.
Menüler eskisi gibi ama kilo eskisi gibi değil.:2:
Günaydın sudem 4 günde 3 kilo muuuuu
Napmış bi açıklasan ya :26:
Ya Naf güldürdün gene beni
O tipleri hiç anlamıyorum zaten.
Benim arkadaşlarımında çoğu öyle.
Genelde kilo almaya çalışan arkadaşlarım var.:2:
Günaydın canım..
valla yaçınlasın kulakları şimdi
zaten hala kelebek yapcak bıze de yıyecez bız de öğrencez nasılmış tadı, ohoooo
Hepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
Bu Dukan emmi hakkında bi fikri olan var mı kısçeler
Günaydınamin inşallah
Benim fikrim yokneden sordunn
oyle yapım barı aksam ozellıklede ödem atıcılardan ıceyım.kac saat sürdü canım yürüme ama sımdı senın metabolızman aksama kadar hızlı calıscak ne yersen ye yakarsıntakıldıgın butun kılolar ınsanda o etkıyı yaratıyo ınan, şimdi sen 69u görsem dıyosun ya, 69u gorup takıllınca o 69da butun cazıbesını kaybedıyo:26:
araya bayram fılan gırmeseydı toparlardın sen durumu, ama önce regl durumu oldu hepımızın aynı zmnlarda onun uzıerne araya bayram gırdı, fena vurdu bızı, sen saglam menulerınde devam et, er ya da gec o sonuc gelıcekbak hepımız ınanıyoruz sendekı potansıyele sen de ınan
valla aynen oyle yaptım canım, dikmen-sıhhiye yaptım, uzmanlar hala 10.000 adım dıyo ama onca yol yarısı bıle etmedı :26: gün boyu yurumek gerekıyo sanırım, anca postacı fılan olsak saglıklı yasayabılcez herhaldeyürümek guzel de ankara ayazı kötü, gercı bıraz yurudukten sonra ısındı vucudum ama yzuum dondu, bı daha yurursem streç film gericem suratıma
sen de form cay takvıyesı yap, işe yarar herhalde
gunaydın canım ınsallahHepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
Bu Dukan emmi hakkında bi fikri olan var mı kısçeler
canım bosver bunları bence ben bu dıyetlere ınanmıyom kılo problemı olan ınsanlar hayatlarında sürekli dikkatlı beslenmek zorundalar bence hedef kıloya ulsasakda bu bı gercek saglıklı ve dengelı beslenmeyı alsıkanlık hale getırmeıdkten sonra bu ıs olmaz kanaatındeyım 4 günde verıdgını 1 haftada gerı alırsın en gec benım fıkrım boyle yani
Diyet listelerine gelemeyen bi yapım var zaten.
Kendimi kesmekten başka çarem yok
Göbekten, totodan, basenlerden her biyerden kırpcam.[/Q
fıstık ne oluyo cnm bi dur hemen bune sen ne güzel liste yapıyodun kendine yemklerin süperdi bence yaz buraya gene yiceklerini senin için iyi olur bende örnek alırım
isallah biran önce iyilesir caniminş kızım iyileşir teyzesi birkaç aydır günde veya iki günde bir kusmazsa rahatlamıyo.ben önce diş çıkarıyo oyüzden diye telaşlanmadım (çok çok zor diş çıkarırda) ama bi baktım artık alışkanlık haline getirmiş inanırmısın ben kusmuk temizlemekten bıktım bu yaz halıları bir ben yıkadım bayramdan öncede halıcılar yıkadı.defalarca temizlik yaptım.şimdi korkuyorum inş bişi çıkmaz minik prensesim inş iyidir
iyi iyi nolsun ayağımı yere 3sefer seri şekilde vurduğum taktirde yardıma koşuyoo
aaaa çok sinir olurum benimkini arkadaşının eşi arayıp dursa ne bu bee,,ama ağzına sağlık çok iyi demişsiin,,aman yüz vermeye gelmez böyle kadınlaraa,boşver aramasın bidahaa salakmı ne
canim bende ilk gün yedim daha da yüzüne bakdigim yoklahanayı bugün ben de pişirdim.içnede kereviz koydum..o nası bitat ya..ilk ve son kez kereviz yiyişim olcak....
senacim cok sevindim sinavinin iyi gecmesinehepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlarrçok duygulandırdınız beni ...
zerra canım sınavım çok çok iyiydi sanırım 90ın üstünde bir not alırım...
NaF sabah tam kapıdan çıkmak üzereyken mesajın geldi...sınavımı unutmadıqın için ve bana moral verip destek olduqun için çok çok teşekkür ederim cnm yaptıqın büyük bir incelik tekrra teşekkür ederim
aysebahar iyi olduquna çok sevindim bitanem inşallah bebişimizi saqlıcakla kucaqına alırsın cnm...
barkinin nerelerdesin qıııııııııııııııııı yoklardasın yinee ...
deryammm canım bende seni çok seviyorummm
mektupp emine ablam merak ediyorum seni nerelerdesin msnye bişeyler yazdım aç artık lütfen...
tuqbacım listeyi yapmışsın teşekkür ederiz ama orti listesini göremedim....
naptin yedinmikizlar suan masanin orta sehbanin ustunde cikolata ve kirakerler bana bakiyo hic ac degilim ama seytan durtuyo yediye kizi salliyorum oyuzdende kaldiramiyorumda ama yemiycem zaten artidayim daha artiya gecmeyeyim ben suyumu icmeye devam edeyim
siz kutuya nasil geldinizEyvah herkes kutusuna gidiyo
ben disariya cikdim bankaya para yatirdim internetden faturalari kestirecekdim gelir gelmez burda gözümü acdimSitede bakım varmış sanırsam sabah yazdım sonra mecburen kayboldum
Bugün yüklü bi ödememiz var sabahtan halledeyim gün içinde rahat olayımpatronun yanına bi gidip geleyim bakalım napıcez
hayda niye öyle diyon simdiPek bi keyfisizim bugün.
Sanırım ben hiç bi zaman 6yı göremicem.
sudem naptin canim dudagindaki yara noldu iyilesdimi :26: dukkan a benden slmsaol böcük....
günaydın kızlar sonunda tartıya çıktım..........
ve sonuç........69.2......
ramazan bayramından beri yiyorum ......2.5 kilocuk almışım...............
kendımı hazır hissttiğim an diyete başlıycam...........
aylardır bı hazır hıssedemedım nedense..........
yengem dukana başladı 4 gunde 3 kılo verdı..........
hepinizi kocaman öpüyorum..........
hic sorma
hoşgeldin cnm anam bende geçmişe dalsam çıkamam ara ara göz atıyom malum bizim topiğin çenesi biraz düşük
:80:Merhaba canım hoşgeldin
Hehehehgünaydın canım
:80: günaydin fistik
Canımcımm keşke benimde eski azmim olsa. Senin gibi düşünebilsem.
Sen istersen incelen kankanı ortin olarak yazdır bu hafta.
Benden hayır gelmez sana
En çokta ona kızgınım sanırım ger-düşümm.
70.3ü görmüşken niye bıraktın diyorum sürekli kendime.
Menüler eskisi gibi ama kilo eskisi gibi değil.:2:
Günaydın sudem 4 günde 3 kilo muuuuu
Napmış bi açıklasan ya :26:
Ya Naf güldürdün gene beni
O tipleri hiç anlamıyorum zaten.
Benim arkadaşlarımında çoğu öyle.
Genelde kilo almaya çalışan arkadaşlarım var.:2:
Günaydın canım..
isallahhhhhhhhh canim agzindan bal damliyoHepinize günaydın kızlar. Bol bol yağ yakalım bugün inşallaaahh.
bu dukkan emmiylen ben bi ara tanisiyordum da sonra o bana küstü:44: artik o mu küstü benmi anlamadimBu Dukan emmi hakkında bi fikri olan var mı kısçeler
Gül tabi kuşumgülmek sanaa yakışıyorrrr gülmek sanaa yakışıyorr
Çınlasın vallaevet bi öğrenemedim o kelebek nası bi kelebek
Sudem demiş ya yengesi 4 günde 3 kilo vermiş die mucizevi bişi olsa gerek.
Topiği var ama yazan yazana
İlk hafta protein agırlıklı beslenilcekmiş sanırsam.
oyle yapım barı aksam ozellıklede ödem atıcılardan ıceyım.kac saat sürdü canım yürüme ama sımdı senın metabolızman aksama kadar hızlı calıscak ne yersen ye yakarsın
gunaydın canım ınsallah
canım bosver bunları bence ben bu dıyetlere ınanmıyom kılo problemı olan ınsanlar hayatlarında sürekli dikkatlı beslenmek zorundalar bence hedef kıloya ulsasakda bu bı gercek saglıklı ve dengelı beslenmeyı alsıkanlık hale getırmeıdkten sonra bu ıs olmaz kanaatındeyım 4 günde verıdgını 1 haftada gerı alırsın en gec benım fıkrım boyle yani
Diyet listelerine gelemeyen bi yapım var zaten.
Kendimi kesmekten başka çarem yok
Göbekten, totodan, basenlerden her biyerden kırpcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?