70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek bi keyfisizim bugün.
Sanırım ben hiç bi zaman 6yı göremicem.

gny yok yok görürsün pes etme 14 kilo vermişsin dile kolay ya sizleri gördükçe mutlu oluyorum.

ama ben felaketim bayramdan döneli 2 gün oldu hala rejimi oturtamadım dün sabah güzelce nefsitimi süt ve biraz balla yedim ama öğlen 2 pohaça ile işi bozdum bu sabah yine pohaça yedim kızın bana ya ne oluyo böyle regl olduğum için midem birşey kaldırmıyo dayandım pohaçaya ya birde akşam küçük hamburger menü yedim durum kötü. utancımdan menümü yazamıyorum iki gündür

günaydınnn ey ahaliiiiiii

kocişimi bırakıp Ankaranın ayazında 4500 adımla bugun işe yürüyerek geldim, ben evden cıkarken o daha hazırlanıyodu sonra ben yürürken yanımdan dolmuşla geçip bana el salladı

herkeste keyıfler yerındedır umarımmm

Pek bi keyfisizim bugün.

Neden öyle düşündün ki şimdi :26:

Ne yaptığını sanıyosun senn hııı cevap ver cevappppp kilo vermeyemi çalışıyosun almaya mı hıııııııı tmm ben sana kızdım

şimdi de sen bana kız ödeşelim Benimde senden kalır yanım yok

Günaydın canım o ileti ne öyle popo felan

4500 adım acaba gün içinde o kadar adım atıyomuyumdur :26: adımsayarımı bulayım en iyisi ben

Ben şişim acayip derecede onun dışında bi keyifsizliğim yok çokşükür sağol canım sen nasılsın

Şimdi dünkü menüm :

Sabah,
2dilim buğday ekmeği arası 1 kk beyz peynir ile yağsız tost.
Ara,
1 avuç beyaz leblebi
2 kuru kayısı
Öğlen,
Tavuk döner
3 Kaşık pilav
Salata
Ayran
Ara,
1 mandalina
Akşam,
2 dilim kızarmış buğday ekmeği arası 1 adet hamburger köftesi
Turşu, domates

İşte böyle dünüm

Sitede bakım varmış sanırsam sabah yazdım sonra mecburen kayboldum

Bugün yüklü bi ödememiz var sabahtan halledeyim gün içinde rahat olayım patronun yanına bi gidip geleyim bakalım napıcez

Canım kolay gelsin sana.. bugünkü menümü beğenmene sevindim artık gitsin şu kilolar sabırsızlanıyorum.

Pek bi keyfisizim bugün.

ya neden umutsuzluğa kapılıyorsun bunca kiloyu veren sen 6larımı göremiceksin millet 50 kilolalar veriyo sen 3-5 kiloya canını sıkıyom. silkelen bakalım motivasyonun eksilmiş yaparsın canım inancını yitirme

valla canım yeni yıla işsiz giricek olsam da iş meselesindeki bu belirsizlik sona erdığı için üzeirmden kalkan yuk dolayısıyla daha ıyıyım ama size soledım kocişe soylemedım daha, bı de annem bızde oyuzden annemin yanında da konusmak ıstemedım, kafasına fılan takar dıye :26:

Mrs. Popo tam ben işte aslında mrs. popo&basen diye de uzatmak lazım ama şimdilik popoyla kalsın
Gün içinde 10.000 adım dıyolar ama onu tamamlamak için bu yolu bi kere daha gıtmem gerekıyo hatta o bıle yetmıyooo ben adliyeye gıtmeden sadece dolmuşla işe gıdıp gelırsem bunun yarısı kadar bıle adım atmıyorum yani :26:

gny yok yok görürsün pes etme 14 kilo vermişsin dile kolay ya sizleri gördükçe mutlu oluyorum.
abowww nolmuş benım mywishimeeee, öpiyimde gecsin
yok oyle ben goremıycem fılan, sen oyle dersen ben öleyım yanııı :26: azmine ıstegıne nazarlar değmesin

Hayır, tabi ki göreceksin, yüzmüş kuyruğuna gelmişsin moral bozmak yok. Sadece sabır belli bir noktadan sonra baya bi duruyor kilo verimi çünkü
Neden öyle düşündün ki şimdi :26:

Saolun kısçeler.
Dün akşam hata yapıp tartıldım gene 72.5 görünce keyfim kaçtı.
Sabah tartılmadım bende.
İnatla düşemiyorum 72 olunca zevkten dört köşe olan ben şimdi aynada tosun görüyorum.
Balon gibiyim aynı.
Kaç haftadır 69u görmeye çalışıyorum tık yok.

bir 3 gün dunkan diyetinin atak devresini uygulayıp vücudu şoka uğratsam diyorum 1 kilo bile versem iyi olur yarın yumurtaları haşlayıp köfte tavuk stoğu yapsam yoğurt birde 3 güncük valla şahane olur. cuma ya da bildirim yapacak yüzüm oluır çizelgeme bile 2 haftadır dokunmadım ya hala 72 de

herkese günaydınn

pelincim süper olmus bak hemen harekete gecmıssın dıkmenden sıhhıye ye mı yürüdün kız bu soğukta eger oyleyse bravo valla ben de baya artı cıktım ya anlamadım oruc tutuyorum bagırsaklar ıyı calısmıyo düzenım bozuldu bıraz ondan mı ıns ondandır kendımı şiş hissedıyorum asırıda bı yemem yok oruc oldugum ıcın ıs yerıdne acıyorum evde bıdaha yemıyorum bıle

bende aksam leslıe yapayım ınsallah cocugu uyuttuktan sonra esımde gececı rahatca yaparım

günaydın kızlar aşagıda kimi görüyorsam yazayım
incelemezkiii+, barkinim, geregi dusunuldu!!!+, arcak81+, deryaak+, blackcat_80, mywish89+, rate18
dilekkkkkkkkkkkkkkk kendine gel silkin bu kadar kilo verebilmişsin 2 kiloyumu veremeyeceksin
1,5 ay oldu nerdeyse ben daha 3 kilo anca verdim ama 6 larıda 5 leride görcem :) inanıyorum kendime sanada orticimmmmmmmmmmm

takıldıgın butun kılolar ınsanda o etkıyı yaratıyo ınan, şimdi sen 69u görsem dıyosun ya, 69u gorup takıllınca o 69da butun cazıbesını kaybedıyo:26:

araya bayram fılan gırmeseydı toparlardın sen durumu, ama önce regl durumu oldu hepımızın aynı zmnlarda onun uzıerne araya bayram gırdı, fena vurdu bızı, sen saglam menulerınde devam et, er ya da gec o sonuc gelıcek bak hepımız ınanıyoruz sendekı potansıyele sen de ınan

valla aynen oyle yaptım canım, dikmen-sıhhiye yaptım, uzmanlar hala 10.000 adım dıyo ama onca yol yarısı bıle etmedı :26: gün boyu yurumek gerekıyo sanırım, anca postacı fılan olsak saglıklı yasayabılcez herhalde yürümek guzel de ankara ayazı kötü, gercı bıraz yurudukten sonra ısındı vucudum ama yzuum dondu, bı daha yurursem streç film gericem suratıma

sen de form cay takvıyesı yap, işe yarar herhalde

saol böcük....

günaydın kızlar sonunda tartıya çıktım..........

ve sonuç........69.2......

ramazan bayramından beri yiyorum ......2.5 kilocuk almışım...............

kendımı hazır hissttiğim an diyete başlıycam...........

aylardır bı hazır hıssedemedım nedense..........

yengem dukana başladı 4 gunde 3 kılo verdı..........

hepinizi kocaman öpüyorum..........

Sağol tatlım yazdım talimatlarımı gönderdim elemanı bankaya internetten olan ödemelerimide yaptım ohh mis tabi para benden çıkmadığı için problem yok

Benimde toparlanmam lazım acayip şişim :26: regl oldum olucam :26:

Haklısın canım anneler çok ince düşünebiliyo bazen durduk yere canı sıkılmasın

Bende deniycem bakalım normal bi günde kaç adım atıyorum merak ettim :26: bi ara yapmıştım ama hatırlamıyorum :26:

Doyumsuz oluyoruz sanırım canım ben şimdi 60 olsam 55 olmak isticem belkide daha sonra 50 olmak isticem benim bi arkadaşım var

52-54 kilo arası oynar kızı gör misminnacık bi göbeği var geğirse gitcek yani o derece ama ona göre hala kilolu yemek yemiyo

doğru düzgün :26:

Sen 69 ' u takıntı yaptın göremiyorum göremiyorum diye evrene olumlu sinyaller gönder bence ben bu cuma 69 olucam vs gibi bide

böyle dene canım Hem fıstık gibi kızsın

Sonraki hafta normal düzene geçince sen şoka uğramayasın sakın geri gelir gibi geliyo bana

Günaydın cnm

günaydın kızlar aranıza döndüm iş yerim düzene oturdu sonunda sizlerleyim artıkk umarım herkes iyidir.

Günaydınn kendi adıma iyiyim sen nasılsın :26: işyerinin düzene oturmasına sevindim artık daha sık görüşürüz

Bende ordayımmm casperım sevimliyim bide bu arada günaydın

evet cnm uzun zamandır ugrayamamıştım işler rahatlayınca döndüm aranıza kilo vermeye devam artıdayım ama olsun daha önce nası verdiysem gene veririm dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…