Pek bi keyfisizim bugün.
Sanırım ben hiç bi zaman 6yı göremicem.
Pek bi keyfisizim bugün.
Pek bi keyfisizim bugün.
Pek bi keyfisizim bugün.
gny yok yok görürsün pes etme 14 kilo vermişsin dile kolay ya sizleri gördükçe mutlu oluyorum.
ama ben felaketim bayramdan döneli 2 gün oldu hala rejimi oturtamadım dün sabah güzelce nefsitimi süt ve biraz balla yedim ama öğlen 2 pohaça ile işi bozdum bu sabah yine pohaça yedim kızın bana ya ne oluyo böyle regl olduğum için midem birşey kaldırmıyo dayandım pohaçaya ya birde akşam küçük hamburger menü yedim durum kötü. utancımdan menümü yazamıyorum iki gündür
günaydınnn ey ahaliiiiiii
kocişimi bırakıp Ankaranın ayazında 4500 adımla bugun işe yürüyerek geldim, ben evden cıkarken o daha hazırlanıyodu sonra ben yürürken yanımdan dolmuşla geçip bana el salladı
herkeste keyıfler yerındedır umarımmm
Sitede bakım varmış sanırsam sabah yazdım sonra mecburen kayboldum
Bugün yüklü bi ödememiz var sabahtan halledeyim gün içinde rahat olayımpatronun yanına bi gidip geleyim bakalım napıcez
Pek bi keyfisizim bugün.
Günaydın canımo ileti ne öyle popo felan
4500 adımacaba gün içinde o kadar adım atıyomuyumdur :26: adımsayarımı bulayım en iyisi ben
Ben şişim acayip derecede onun dışında bi keyifsizliğim yok çok şükür sağol canım sen nasılsın
gny yok yok görürsün pes etme 14 kilo vermişsin dile kolay ya sizleri gördükçe mutlu oluyorum.
abowww nolmuş benım mywishimeeee, öpiyimde gecsin
yok oyle ben goremıycem fılan, sen oyle dersen ben öleyım yanııı :26: azmine ıstegıne nazarlar değmesin
Hayır, tabi ki göreceksin, yüzmüş kuyruğuna gelmişsin moral bozmak yok. Sadece sabır belli bir noktadan sonra baya bi duruyor kilo verimi çünkü
Neden öyle düşündün ki şimdi :26:
ya neden umutsuzluğa kapılıyorsun bunca kiloyu veren sen 6larımı göremiceksin millet 50 kilolalar veriyo sen 3-5 kiloya canını sıkıyom. silkelen bakalım motivasyonun eksilmiş yaparsın canım inancını yitirme
günaydınnn ey ahaliiiiiii
kocişimi bırakıp Ankaranın ayazında 4500 adımla bugun işe yürüyerek geldim, ben evden cıkarken o daha hazırlanıyodu sonra ben yürürken yanımdan dolmuşla geçip bana el salladı
herkeste keyıfler yerındedır umarımmm
Saolun kısçeler.
Dün akşam hata yapıp tartıldım gene 72.5 görünce keyfim kaçtı.
Sabah tartılmadım bende.
İnatla düşemiyorum 72 olunca zevkten dört köşe olan ben şimdi aynada tosun görüyorum.
Balon gibiyim aynı.
Kaç haftadır 69u görmeye çalışıyorum tık yok.
herkese günaydınn
pelincim süper olmus bak hemen harekete gecmıssın dıkmenden sıhhıye ye mı yürüdün kız bu soğukta eger oyleyse bravo valla ben de baya artı cıktım ya anlamadım oruc tutuyorum bagırsaklar ıyı calısmıyo düzenım bozuldu bıraz ondan mı ıns ondandır kendımı şiş hissedıyorum asırıda bı yemem yok oruc oldugum ıcın ıs yerıdne acıyorum evde bıdaha yemıyorum bıle
bende aksam leslıe yapayım ınsallah cocugu uyuttuktan sonra esımde gececı rahatca yaparım
saol böcük....bende de kahve kalmamisdin arkadas arayinca hemencik annemgilin evinden aldim geldim yarim kat cikmaya üsenmisdim
yok hayatim öpücügümüze birsey diyen olmadiherhalde :44: ya niye alinsinlar ki :26: biz kötü birsey demedük ki
gecmis olsun canim korkutular mi seni ki yara cikti :26:dukan i 2 aydir aldatiyonmu
canimcim cok gecmis olsungecer isallah yarina birseyin kalmasin ldim suyunu süzdüm yanina yogurt ekledim yedim
Canım kolay gelsin sana.. bugünkü menümü beğenmene sevindimartık gitsin şu kilolar sabırsızlanıyorum.
ya neden umutsuzluğa kapılıyorsun bunca kiloyu veren sen 6larımı göremiceksin millet 50 kilolalar veriyo sen 3-5 kiloya canını sıkıyom. silkelen bakalım motivasyonun eksilmiş yaparsın canım inancını yitirme
valla canım yeni yıla işsiz giricek olsam da iş meselesindeki bu belirsizlik sona erdığı için üzeirmden kalkan yuk dolayısıyla daha ıyıyımama size soledım kocişe soylemedım daha, bı de annem bızde oyuzden annemin yanında da konusmak ıstemedım, kafasına fılan takar dıye :26:
Mrs. Popo tam ben işteaslında mrs. popo&basen diye de uzatmak lazım ama şimdilik popoyla kalsın
Gün içinde 10.000 adım dıyolar ama onu tamamlamak için bu yolu bi kere daha gıtmem gerekıyo hatta o bıle yetmıyoooben adliyeye gıtmeden sadece dolmuşla işe gıdıp gelırsem bunun yarısı kadar bıle adım atmıyorum yani :26:
Saolun kısçeler.
Dün akşam hata yapıp tartıldım gene 72.5 görünce keyfim kaçtı.
Sabah tartılmadım bende.
İnatla düşemiyorum 72 olunca zevkten dört köşe olan ben şimdi aynada tosun görüyorum.
Balon gibiyim aynı.
Kaç haftadır 69u görmeye çalışıyorum tık yok.
bir 3 gün dunkan diyetinin atak devresini uygulayıp vücudu şoka uğratsam diyorum 1 kilo bile versem iyi olur yarın yumurtaları haşlayıp köfte tavuk stoğu yapsam yoğurt birde 3 güncük valla şahane olur. cuma ya da bildirim yapacak yüzüm oluır çizelgeme bile 2 haftadır dokunmadım ya hala 72 de
herkese günaydınn
pelincim süper olmus bak hemen harekete gecmıssın dıkmenden sıhhıye ye mı yürüdün kız bu soğukta eger oyleyse bravo valla ben de baya artı cıktım ya anlamadım oruc tutuyorum bagırsaklar ıyı calısmıyo düzenım bozuldu bıraz ondan mı ıns ondandır kendımı şiş hissedıyorum asırıda bı yemem yok oruc oldugum ıcın ıs yerıdne acıyorum evde bıdaha yemıyorum bıle
bende aksam leslıe yapayım ınsallah cocugu uyuttuktan sonra esımde gececı rahatca yaparım
günaydın kızlar aranıza döndüm iş yerim düzene oturdu sonunda sizlerleyim artıkk umarım herkes iyidir.
günaydın kızlar aşagıda kimi görüyorsam yazayım
incelemezkiii+, barkinim, geregi dusunuldu!!!+, arcak81+, deryaak+, blackcat_80, mywish89+, rate18
dilekkkkkkkkkkkkkkk kendine gel silkin bu kadar kilo verebilmişsin 2 kiloyumu veremeyeceksin
1,5 ay oldu nerdeyse ben daha 3 kilo anca verdim ama 6 larıda 5 leride görcem :) inanıyorum kendime sanada orticimmmmmmmmmmm
Sağol tatlımyazdım talimatlarımı gönderdim elemanı bankaya internetten olan ödemelerimide yaptım ohh mis tabi para benden çıkmadığı için problem yok
Benimde toparlanmam lazım acayip şişim :26: regl oldum olucam :26:
Haklısın canım anneler çok ince düşünebiliyo bazen durduk yere canı sıkılmasın
Bende deniycem bakalım normal bi günde kaç adım atıyorum merak ettim :26: bi ara yapmıştım ama hatırlamıyorum :26:
Doyumsuz oluyoruz sanırım canım ben şimdi 60 olsam 55 olmak isticem belkide daha sonra 50 olmak isticembenim bi arkadaşım var
52-54 kilo arası oynar kızı gör misminnacık bi göbeği var geğirse gitcek yani o dereceama ona göre hala kilolu yemek yemiyo
doğru düzgün :26:
Sen 69 ' u takıntı yaptın göremiyorum göremiyorum diye evrene olumlu sinyaller gönder bence ben bu cuma 69 olucam vs gibi bide
böyle dene canımHem fıstık gibi kızsın
Sonraki hafta normal düzene geçince sen şoka uğramayasın sakıngeri gelir gibi geliyo bana
Günaydın cnm
Günaydınn kendi adıma iyiyimsen nasılsın :26: işyerinin düzene oturmasına sevindim artık daha sık görüşürüz
Bende ordayımmmcasperım sevimliyim bide bu arada günaydın
52-54 kilo arası oynar kızı gör misminnacık bi göbeği var geğirse gitcek yani o derece
evet cnm uzun zamandır ugrayamamıştım işler rahatlayınca döndüm aranıza kilo vermeye devamartıdayım ama olsun daha önce nası verdiysem gene veririm dimi ama
:90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?