evt haklıymışsın şimdi yükledim beni merak ediyodun ya bakabilirsinçikin suratıma
saol canım
ah ah bende 46-48 benen 42 leri görebilecekmiyim????inş inş
saol canım tşk ederim.ilk işim albümüne bakmak olacak...
tekrar teşekkür ettim bide kocişim şu çayları aktardan bulup getirse dahada iyi olacak...
o misafir bendede hiç bitmiyo....
slm kızlar bugün sabah kızımı doktora götürdüm.kusma ve yemek yememe problemi var.neyse doktor kan idrar tahlili ultrason falan verdi check-up yapalım dedi.hepsini yaptırdık kızıma idrar torbası bağladılar bekle Allah bekle saatler oldu bikere yaptı yarısı beze yarısı poşete götürdüm olmaz yetmez dediler tekrar idrar torbasını ben bağladım.tabi kızım hiç durmuyo.neyse akşama kadar 3-4 kez idrar torbası bağlandı yapmadı olmadı vs en son bezine yapınca tama eve gidelim dedim.tabi eşim işe gitti mecburen öğlende.ben tek başınaydım.derken hastanenin ortasında kızım kust hem kendi üstüne hemde yerlere falan.Allahtan hazırlıklıyımhastane ortasında onu soyundurup giydirdim.doktora çıktık.tahlillerde hiç bişi yok temiz ama belki reflü olabilir dedi ilaç verdi.deneyin dedi.geçmezse fakülteye götürün dedi.canım çok sıkkın.küçücük yavrum deneme tahtası gibi o ilaç bu ilaç.zatende içmez Allah bana yardım etsin
evden çıkarken sabah 9du.eve gelince 4-5 gibiydi.öyle canım sıkıldıki. kızım uyuyunca bilg. başına geçtim kızlar napıyo diye aaa bi baktım burnum kanıyo.canımı çok sıkınca oluyo çok nadirde olsa....
neyse velhasılı kelam tahliller temiz ama kafam çok karışık...hepinizi öpüyorum...sizleri seviyorum
bu arada benim adım Tevhide
iyi eglenceler canim :80:kızlar iyi akşamlar hepinize... bu akşam ben gezmelerde olucam ama yemeğimi işyerinde yedim akşam tiyatroya gideceğiz.... iyi eğlenceler bana
hepimizi öptüm yarın görüşmek üzere beni özleyin anacım
naptin deryamkızlar gene kk şekil yapmış,hadise var kenarlarda
ben geldim nasılsınız...dün giremedim,hem yorgundum hemde yoğundum...küçük oğlanın öğretmeni haftalık liste vermiş(2. sınıfta okuyor)bugün için kek vardı onu yaptım ,sporumu yaptım,duşumu aldım,bugün için yemek yaptım derken dün gelemedim...hemencik orta ayar menümü vereyim geçmişe göz atayım
sabah(07.45)
1 küçük sucuklu kaşarlı tost(evde yağsız yaptım),zeytin çay
öğle(12.20)
1 lahmacun,1 şişe ayran,yeşil salata
akşam(18.00)
zeytin,peynir,1 hşl.yumurta,domates,salatalık,3 çatal bol baharatlı soğan kavurması(oğluşlarıma hamileyken hergün kavurur yerdim)
gün boyu 3 lt.su,kiraz saplı form çay,yeşil çay,gün boyu bilimum miktarda ıhlamur
henüz reglim bitmedi ama dün sporumu misler gibi yaptım ama bugün ara verdim yarın yapıcam...
bundan sonra ömür boyu(kısmetse bir sorun çıkmazsa)sporumu gün aşırı yapmaya karar verdim...hem çok yıpranmam hemde vücut toparlanır,hemde kilomu korurum artık...çünkü 60 da takıldım,ya vücut direnç gösteriyor yada eski kiloma döndüğüm için bu kiloya alışık,beni 60 aşağısı zorluyacak gibi duruyor...hedefimdeki 58 kiloda; yaklaşık lisedeyken üniversitedeyken ve yeni evliyken sabittim...bu saydığım süreç benim 19 ile 27 yaşlarım arasındaki zaman dilimini kapsıyor...27 ile 37 yaşlarım arasındaysa 60-62 arası gidip gelmiştim...37-38 arası 62 den aniden 86 kiloya çıkmıştım(ilaç yüzünden)...38-39 arasındaysa bir senedir burada verme süreci sonucu eski kiloma döndüm...keşke 58 e inebilsem ama...BEKLEYİP GÖRÜCEZ BAKALIM:26:
:79:iyi aksamlar canim gercekden de daraldim ben sIkIsmIs kalmissiz iki yandan sankislmmm kızlarrr.akşamcılar dökülmeye başlamış.slmm deryacımmmmm.
yoğun bir günden sonra yine ancak oturabildim.hadisecimyine doldurmuş sayfayı.küçücük kalmış bizim sayfa...geçmişe bi göz atayım
herkese iyi akşamlar.
kızlar ya ne çok yazıyosunuz öyle.
okumam bi saati buluyor...
yarım saatte alıntılarla geçer...
herkese iyi akşamlar.
kızlar ya ne çok yazıyosunuz öyle.
okumam bi saati buluyor...
yarım saatte alıntılarla geçer...
ben bafralıyım..haliyle severim lahananın her türlüsünü,fasulye turşusunu da.kavurmayıda...
bi debiz ramazanda siron ysaparız bilirmisin canım...ben memleket dönüşü hergün yiyordum da bol tereyağlı...
ben de cmt 45 dk hızlı yürüdüm..hava soğuk...ağzım burnum eğilcek diye korktum valla soğuktan...
hoş geldin..buralarda olursan motivasyonunu kaybetmezsin canım...önünde uzun bi zaman var..ama yeterki sen kararını vermiş ol....
çok şükürrrrrrrrrr........oh be rahatladım..
hoş geldin canım..benimde 1 yaşında oğlum var..emzirirken hamileyken epey kilo aldım..öncesinde de fazlalığım vardı zaten..ama hızlı diyetlerle işim olmadı..
düzenli ve dengeli beslenmeyi tercih ediyorum..abur cuburdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorumm...
sağol canım..ben geldim sen çıkmışsın...500m 1 mil 2 mil indirdim diğerlerini indiremedim..bi de burdan denicem..
ama laptopum bakımda yarın gelicek..şimdi eşimin pc ni kullanıyorum..gelsin de inşallah kendiminkine indirmeye çalışayım..inşallah çınlatırımm..
sağol tatlımmmm..
ben düşündüm valla....
tevhidecim tekrar geçmiş olsun..bebeğin kaç aylıktı...
ben de bi kere idrar tahlili yaptırcaktım..kaç kere o poşeti taktım .her seferinde çıktı.pes ettim..
kilo konusunda kararlı olcanım..benim en büyük eksiğim spor..mayıs ayı ortasında başladım tam manasıyla 20 temmuzda memlekete gittim bıraktım..3 ayda 3 kilo aldım ..3 hf öncede tekrar başladdım..acelem yok yavaş yavaş gidiyor..
bugün giyemediğim bi eteğimi daha giydim çok sevindim..
ben de mayıs ayında aynı ölçülerdeydim..hoş geldin..
süprsin deryacım senin elinden ne kurtulur..
slmmm kızlarrr.akşamcılar dökülmeye başlamış.slmm deryacımmmmm.
yoğun bir günden sonra yine ancak oturabildim.hadisecimyine doldurmuş sayfayı.küçücük kalmış bizim sayfa...geçmişe bi göz atayım
ya ben yine hasta mi olacam acaba :26: iki gündür bogazim sismisdinsimdi baktim bi kücük top seklinde daha var ama bugün cok migdem bulaniyor suan da cok kötüyüm acaba zorlayip birseyler cikartsam:120: icim bi sekil rahatlarmiyim ki :26:
iyi eglenceler canim :80:
naptin deryamderyam deryam güzel deryam
:79:iyi aksamlar canim gercekden de daraldim ben sIkIsmIs kalmissiz iki yandan sanki
:79: iyi aksamlar canimhic sorma bazen aceleye geldimmi yetisdiremiyorum ama gecmise de bakmadan duramiyorum :126:
iyiyim aşkitom...sen hastasın galiba çok geçmiş olsun...nane limon kaynatıp içsene biraz rahatlatır:26:
ben de takıldım kaldım ya..bu hafta şeytanın bacağını kırsm bariçok sağol canımda bu ara sanki kilomu koruyorum gibi geldi...olur böyle arada
ben de takıldım kaldım ya..bu hafta şeytanın bacağını kırsm bari
naber sehercim...ben iyiyim sende nevar neyok...bende bir denetleme telaşı var sorma gitsin...bir gelip gitselerdi rahatlıyacağım,resmen diken üstündeyim...ne uyuduğumu biliyorum nede yediğimi...ben biraz böyle şeyleri çok büyütürüm...herşeyim tam bir eksiğimde yok ama işte biraz işimi fazla önemsiyorum herşey sorunsuz olsun istiyorum...neyse denetlenince sonucu yazarım size
iyi akşamlar kızlar..
ooo önderim kılavuzum gelmiş nasılsınn??*çok oldu burda senle paslaşmayalı..
tabi senada yok ortalarda sınavıda geçti aama:26:
oğluşum ilgi bekliyor canlar..
görüşürüz..
iyi akşamlar....
ben de takıldım kaldım ya..bu hafta şeytanın bacağını kırsm bari
kdr hoş geldin canım..senanın sınavı iyiymiş...
ama yinede yoğunluğu var sanırım...
Bunları 69 kiloluk halimle karşılaştırmalı koycaktım ama.
Koyayım dedim şimdi.
Sonra albüme eklerim karşılaştırmalı halimi
80-81 kiloyken ben efendim.
Eki Görüntüle 288823
Eki Görüntüle 288821
Eki Görüntüle 288822
:79:nolur o bacağı kırmaya benide alın bende kırmak isityorumm...
yoğunluk güzel şey yaa bana baksana kaldım boşlukta yineeee
:79:herkese iyi akşamlarrr
nasılsınız???
buqün menüm çok berbattı ama yinede yazıcam
sabah 1 fincan yeşil ve form çayı..
öğle
1 dilim ekmek 1 dilim salam 1 dilim kaşar
ara
1 dilim ekmek 1 kk peynir
akşam
4-5 kaşık pilav
2 kaşık yahni
1 kase yoğurt
sonrasında
1 fincan yeşil ve form çayı
çok uzun zamandır pilav yememiştim
deli qibi özlemişim birde tereyağlı yapınca kokusuna tadına dayanamadım
yedim ama çok qüzeldi yaa:26:
acil kaçıyorum kusura bakmayın özür özür özür
sagol canim benimaynen canım ya ....geçmişe bakmadan duramıyorum sanki bişeyler eksikmiş gibi oluyor..bakıncada çocukların dilinden kurtulamıyorum...sanada geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?