Tamda cevap veriyordum
Valla şirkette kullanıcılara destek vermekten burda da birine cevap veremezsem rahatsız oluyorum.
Aaa kocan ikizlermiydi senin
Allah bana,sana, Naf'ın eşine sabır versin
Zor valla çok zorr
Aaaa ben seni yaşlı hayal ettiydim :26:
Niyeyse biilemedim de şimdi.
Yüzün çok güzel maşaallah
Vücut ölçülerinide görmek isterizz
Tamda cevap veriyordum
Valla şirkette kullanıcılara destek vermekten burda da birine cevap veremezsem rahatsız oluyorum.
Aaa kocan ikizlermiydi senin
Allah bana,sana, Naf'ın eşine sabır versin
Zor valla çok zorr
Aaaa ben seni yaşlı hayal ettiydim :26:
Niyeyse biilemedim de şimdi.
Yüzün çok güzel maşaallah
Vücut ölçülerinide görmek isterizz
Çikinmişş pehhh
Sen onu külahıma anlatkülahımda yok ki benim:26:
:131: hehh dilek bitirsin dondurmasını onun külahına anlat
albumdekı fotona da yaptım yorumumu ama burdan da yazayım; dediğim gibi bıraz basenlerın geniş bırazda gobegın pörtlemiş ama maşallah ıncecık bı belın var
her ay 1 ..2 kılo alıyorum....şu anda 79.9 kıloyum....ama artık durmalıyım.....şekersiz yaşayamazdım ama son makarna yok pilav bay bay ekmek oda ne....kendıme ınanıyorum başaracağım....bana arkadaş olun...zaten 1.58 boyum var benı düşünün yuvarlak bır top......kilolara elveda...
zaten sen cevap vermesen ben bıle artık kendımı eksık hıssedıcemmm
bu arada sen ölçtün biçtin mi kendini, ben karıslıycam artık 5-6 karıs popom var sanırım
Naf sen bılıyomusun ölçülerini diycem ama şimdi sen soylıycen ben kendımı yanında dev gıbı hıssedıcem dıye korkuyorumm
arcak nereye kactı ya bı an, kocana soylıycem dedım korktu benden, ahan da deli bu dedı ve kactı galıbaaaa
yaa benımde cıkma vaktım geldı kızlar hepınıze ıyı aksamlar
arcak nereye kactı ya bı an, kocana soylıycem dedım korktu benden, ahan da deli bu dedı ve kactı galıbaaaa
yaa benımde cıkma vaktım geldı kızlar hepınıze ıyı aksamlar
Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar
aynen öyel gercı ıkızler arkadasım olmadı ama ıkzıler bı kocam var hala çözemedim
canım cok gecmıs olsun kızınada sana da üzülme dur bakalım cocuklarda tabı zor tahlıl benım oglana da 2 aylıkken kaka tahlili vermek ıcın ugrasmıstık yarım saat ıcınde hastane götürmemız gerekıyodu zar zor hallettık hastanede uzaktı yanı.bı tahlıller yapılsın teshıs konulsun once bakalım ama zor tabı hasteneler allah ne düşürsün ne de eksık etsın bende korkuyom onların elınde hayatımız çünkü
bak kız iyice büyüttüler olayıyok bişey yani şu an için
Hıı o zaman tamam
Çok geçmiş olsun cnmevet reflü olabiliyo bazen minik çocuklarda da :26: ama endoskopi yapılmadan ilaç verilmesi ve
kullandırılması bana saçma geliyo :26: gerçi çocuklara yapılıyomu endoskopi bilmiyorum :26:
İnşallah iyileşir en kısa zamanda
Meraklandım şimdi
ben ölçülerimide yazayım
boy :158 cm
göğüs: 102 cm
bel:85 cm
göbek: 94 cm
kalça: 104 cm
bacak 63 cm en kalın yerinen ölçüyom
ben ölçülerimide yazayım
ben ölçülerimide yazayım
her ay 1 ..2 kılo alıyorum....şu anda 79.9 kıloyum....ama artık durmalıyım.....şekersiz yaşayamazdım ama son makarna yok pilav bay bay ekmek oda ne....kendıme ınanıyorum başaracağım....bana arkadaş olun...zaten 1.58 boyum var benı düşünün yuvarlak bır top......kilolara elveda...
Valla sende bu misafir varken zor suzicim 6yı görmen.
Sen benim kafama vur ben senin saçından süreyeyim anca kendimize gelirizZ
canim aramiza hosgeldinKızlarrrrrrrrrr benıde alın aranızaaaa benm 9 ayım var zayıflamak icin sevdiceğim askerden gelicek o zaman :):):):):) 79 kiloyum. tam sınır utanıyorum kendimdendün spora yazıldım hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve 1 saatte koşu bandı yürüyüş falan işte.. kendimi cok iyi hissediyorum. yapıcam başarıcam 60 kilo olmam lazım bana yardımcı olun nolursunuz =(=(=( destek lazım. ailemde cok dalga konusuyum sinir oluyorm. ama bi zayıflıyım hepsinin yüzüne bir bir vurucam o laflarını.. sizleri seviyorm =)
dün gündüz -9,5 tu gece -24 bugün gündüz -3,5 biraz ısındık yani
Kar mı o nasıl bişi :26:hiçte kıskanmadım
Farkında olmadan iyi bişi yapmışımrica ederim cnm
Ayy şimdi baktım netten güzel görünüyoama yağlı olmazmı acaba :26: adanada varmış bu kelebekten tuğba kız siz nerde oturuyonuz
Dediğin gibi tam mangallıkmış canım yaaacanım tavuk çekti ama öğlene ton balıklı salata yicem akşama da tavuk mu yesem ki
Ahahahha Allahın izmirlisikarşıyaka çarşıda caminin yanındaki pasajdaki çiğköftecinin yaptığı kadar güzel olmuşmuydu
Soruya bak sanırsam acıktım
hadi bakalim canim ama isallah geri almasin sok diyetden sonra anlatirsin sonuclarini :26:nisn 2009 da evlendim,evlendiğimde 69 kiloydum bir sene sonra 75 kilo oldum ,haziran 2010 73 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım,doğumdan 6 ay sonra tekrar 73 kilo oldum fakat su an 75 kiloyum ve daha da kilo almaktan korkuyorum,benim sorumnum abur cubur yemek bir de çikolataya fazla düşkünüm.Ama artık kilo vermek istiyorum sitede okuduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk günüm kesin kararlıyım,ayrıca zayıflama grubuna girmek istiyorum,motivasyonumun artacağını düşünüyorum.
gecmis olsun canim oglisinekızlar merhaba, şu ara oğlanın ateşi ishali derken pek giremedim..
zerra ortim.. leslie nin videolarını indirebildin mi zeynepcim?sonradan aklıma geldi,açıklamalarında şunlar yazıyor googledan öyle arat istersen:
2 mile: leslie sansone-in home walking for weight loss-the walk diet-2 miles(31 min)
3 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-3 fast miles(45 min)
4 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-4 fast miles(52 min)
5 mile:leslie sansone-walk at home-5 mile-fat burning walk(68 min)
inşallah yardımcı olabilmişimdir..önce düşük milden yavaş yavaş diğerlerine geçiş yaparak başla,her gün yap, 1 ay sonra kulaklarımı çınlatacaksın
bu arada en önce bacak-kalça inceltiyor bilgin olsun
Bunları 69 kiloluk halimle karşılaştırmalı koycaktım ama.
Koyayım dedim şimdi.
Sonra albüme eklerim karşılaştırmalı halimi
80-81 kiloyken ben efendim.
Eki Görüntüle 288823
Eki Görüntüle 288821
Eki Görüntüle 288822
tevhidecigim cok cok gecmis olsun avatarindaki fotoyada ayrica bayildimsaol canım
ah ah bende 46-48 benen 42 leri görebilecekmiyim????inş inş
saol canım tşk ederim.ilk işim albümüne bakmak olacak...
tekrar teşekkür ettim bide kocişim şu çayları aktardan bulup getirse dahada iyi olacak...
o misafir bendede hiç bitmiyo....
slm kızlar bugün sabah kızımı doktora götürdüm.kusma ve yemek yememe problemi var.neyse doktor kan idrar tahlili ultrason falan verdi check-up yapalım dedi.hepsini yaptırdık kızıma idrar torbası bağladılar bekle Allah bekle saatler oldu bikere yaptı yarısı beze yarısı poşete götürdüm olmaz yetmez dediler tekrar idrar torbasını ben bağladım.tabi kızım hiç durmuyo.neyse akşama kadar 3-4 kez idrar torbası bağlandı yapmadı olmadı vs en son bezine yapınca tama eve gidelim dedim.tabi eşim işe gitti mecburen öğlende.ben tek başınaydım.derken hastanenin ortasında kızım kust hem kendi üstüne hemde yerlere falan.Allahtan hazırlıklıyımhastane ortasında onu soyundurup giydirdim.doktora çıktık.tahlillerde hiç bişi yok temiz ama belki reflü olabilir dedi ilaç verdi.deneyin dedi.geçmezse fakülteye götürün dedi.canım çok sıkkın.küçücük yavrum deneme tahtası gibi o ilaç bu ilaç.zatende içmez Allah bana yardım etsin
evden çıkarken sabah 9du.eve gelince 4-5 gibiydi.öyle canım sıkıldıki. kızım uyuyunca bilg. başına geçtim kızlar napıyo diye aaa bi baktım burnum kanıyo.canımı çok sıkınca oluyo çok nadirde olsa....
neyse velhasılı kelam tahliller temiz ama kafam çok karışık...hepinizi öpüyorum...sizleri seviyorum
bu arada benim adım Tevhide
hosgeldin canimher ay 1 ..2 kılo alıyorum....şu anda 79.9 kıloyum....ama artık durmalıyım.....şekersiz yaşayamazdım ama son makarna yok pilav bay bay ekmek oda ne....kendıme ınanıyorum başaracağım....bana arkadaş olun...zaten 1.58 boyum var benı düşünün yuvarlak bır top......kilolara elveda...
kahvaltıyı unutmuşum iyimi
bende samsunluyumsamsun merkez..
kara lahanayı yeni getirdim trabzondan,bayramda oradaydım,içindeki fasülyede yeni toplanmıştı bahçeden biraz mısır unu+iç yağı.Mikemmel oldu
ne güzel burada bir hemşehrimi görmekk
ben bafralıyım..haliyle severim lahananın her türlüsünü,fasulye turşusunu da.kavurmayıda...hmm,tabi damak tadı..
alışmayada bağlı dediğin gibi,çocukluğumdan beri yerim ben,benim babanem dedemde ondan başka birşey yemezler
birde turşu kavurması var tabi,bol tereyağlıaman neyse fena oluyorum:18:
kara lahananın zayıflatıcı etkisi varmış bu arada,tıpkı beyaz lahana gibi,bu gaz yapmıor,sindirimi daha kolay.
karadeniz nimetleri
kayınvalidene selamlar
ben de cmt 45 dk hızlı yürüdüm..hava soğuk...ağzım burnum eğilcek diye korktum valla soğuktan...günaydınnn ey ahaliiiiiii
kocişimi bırakıp Ankaranın ayazında 4500 adımla bugun işe yürüyerek geldim, ben evden cıkarken o daha hazırlanıyodu sonra ben yürürken yanımdan dolmuşla geçip bana el salladı
herkeste keyıfler yerındedır umarımmm
hoş geldin..buralarda olursan motivasyonunu kaybetmezsin canım...önünde uzun bi zaman var..ama yeterki sen kararını vermiş ol....Kızlarrrrrrrrrr benıde alın aranızaaaa benm 9 ayım var zayıflamak icin sevdiceğim askerden gelicek o zaman :):):):):) 79 kiloyum. tam sınır utanıyorum kendimdendün spora yazıldım hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve 1 saatte koşu bandı yürüyüş falan işte.. kendimi cok iyi hissediyorum. yapıcam başarıcam 60 kilo olmam lazım bana yardımcı olun nolursunuz =(=(=( destek lazım. ailemde cok dalga konusuyum sinir oluyorm. ama bi zayıflıyım hepsinin yüzüne bir bir vurucam o laflarını.. sizleri seviyorm =)
çok şükürrrrrrrrrr........oh be rahatladım..
Olmuşş züper de olmuş
Sonunda kdr çizelgesini değiştirtti de
hoş geldin canım..benimde 1 yaşında oğlum var..emzirirken hamileyken epey kilo aldım..öncesinde de fazlalığım vardı zaten..ama hızlı diyetlerle işim olmadı..nisn 2009 da evlendim,evlendiğimde 69 kiloydum bir sene sonra 75 kilo oldum ,haziran 2010 73 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım,doğumdan 6 ay sonra tekrar 73 kilo oldum fakat su an 75 kiloyum ve daha da kilo almaktan korkuyorum,benim sorumnum abur cubur yemek bir de çikolataya fazla düşkünüm.Ama artık kilo vermek istiyorum sitede okuduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk günüm kesin kararlıyım,ayrıca zayıflama grubuna girmek istiyorum,motivasyonumun artacağını düşünüyorum.
sağol canım..ben geldim sen çıkmışsın...500m 1 mil 2 mil indirdim diğerlerini indiremedim..bi de burdan denicem..kızlar merhaba, şu ara oğlanın ateşi ishali derken pek giremedim..
zerra ortim.. leslie nin videolarını indirebildin mi zeynepcim?sonradan aklıma geldi,açıklamalarında şunlar yazıyor googledan öyle arat istersen:
2 mile: leslie sansone-in home walking for weight loss-the walk diet-2 miles(31 min)
3 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-3 fast miles(45 min)
4 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-4 fast miles(52 min)
5 mile:leslie sansone-walk at home-5 mile-fat burning walk(68 min)
inşallah yardımcı olabilmişimdir..önce düşük milden yavaş yavaş diğerlerine geçiş yaparak başla,her gün yap, 1 ay sonra kulaklarımı çınlatacaksın
bu arada en önce bacak-kalça inceltiyor bilgin olsun
sağol tatlımmmm..arzu yaaa ben dogum gunlerı fılan karıstırmısım demekki
ozmn bu dogumgunu dılkelerım ıkınıze bırden gelsınn
ben düşündüm valla....
Hamileler gibi elimi göbüşüme koymuşum
Yanımdan ayırmadıgım yastıgım o benim
Fena fena şeyler düsünme bi kere
tevhidecim tekrar geçmiş olsun..bebeğin kaç aylıktı...saol canım
ah ah bende 46-48 benen 42 leri görebilecekmiyim????inş inş
saol canım tşk ederim.ilk işim albümüne bakmak olacak...
tekrar teşekkür ettim bide kocişim şu çayları aktardan bulup getirse dahada iyi olacak...
o misafir bendede hiç bitmiyo....
slm kızlar bugün sabah kızımı doktora götürdüm.kusma ve yemek yememe problemi var.neyse doktor kan idrar tahlili ultrason falan verdi check-up yapalım dedi.hepsini yaptırdık kızıma idrar torbası bağladılar bekle Allah bekle saatler oldu bikere yaptı yarısı beze yarısı poşete götürdüm olmaz yetmez dediler tekrar idrar torbasını ben bağladım.tabi kızım hiç durmuyo.neyse akşama kadar 3-4 kez idrar torbası bağlandı yapmadı olmadı vs en son bezine yapınca tama eve gidelim dedim.tabi eşim işe gitti mecburen öğlende.ben tek başınaydım.derken hastanenin ortasında kızım kust hem kendi üstüne hemde yerlere falan.Allahtan hazırlıklıyımhastane ortasında onu soyundurup giydirdim.doktora çıktık.tahlillerde hiç bişi yok temiz ama belki reflü olabilir dedi ilaç verdi.deneyin dedi.geçmezse fakülteye götürün dedi.canım çok sıkkın.küçücük yavrum deneme tahtası gibi o ilaç bu ilaç.zatende içmez Allah bana yardım etsin
evden çıkarken sabah 9du.eve gelince 4-5 gibiydi.öyle canım sıkıldıki. kızım uyuyunca bilg. başına geçtim kızlar napıyo diye aaa bi baktım burnum kanıyo.canımı çok sıkınca oluyo çok nadirde olsa....
neyse velhasılı kelam tahliller temiz ama kafam çok karışık...hepinizi öpüyorum...sizleri seviyorum
bu arada benim adım Tevhide
ben de mayıs ayında aynı ölçülerdeydim..hoş geldin..her ay 1 ..2 kılo alıyorum....şu anda 79.9 kıloyum....ama artık durmalıyım.....şekersiz yaşayamazdım ama son makarna yok pilav bay bay ekmek oda ne....kendıme ınanıyorum başaracağım....bana arkadaş olun...zaten 1.58 boyum var benı düşünün yuvarlak bır top......kilolara elveda...
bende derya,sende derya...aramızda kalanlar dilek tutsunlar çabuk
boy:162 cm
göğüs:90
bel:71
göbek:76
kalça:96
bacak:58 en kalın yerinden
bende bugün ölçmüştüm tesadüf oldu kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?