70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her ay 1 ..2 kılo alıyorum....şu anda 79.9 kıloyum....ama artık durmalıyım.....şekersiz yaşayamazdım ama son makarna yok pilav bay bay ekmek oda ne....kendıme ınanıyorum başaracağım....bana arkadaş olun...zaten 1.58 boyum var benı düşünün yuvarlak bır top......kilolara elveda...

zaten sen cevap vermesen ben bıle artık kendımı eksık hıssedıcemmm

bu arada sen ölçtün biçtin mi kendini, ben karıslıycam artık 5-6 karıs popom var sanırım

Naf sen bılıyomusun ölçülerini diycem ama şimdi sen soylıycen ben kendımı yanında dev gıbı hıssedıcem dıye korkuyorumm

kız 26 yalına 16 aralıkta gircem allah iyiliğini emi ihtiyarlattın beni

Çikinmişş pehhh

Sen onu külahıma anlat külahımda yok ki benim:26:

:131: hehh dilek bitirsin dondurmasını onun külahına anlat

albumdekı fotona da yaptım yorumumu ama burdan da yazayım; dediğim gibi bıraz basenlerın geniş bırazda gobegın pörtlemiş ama maşallah ıncecık bı belın var

arcak nereye kactı ya bı an, kocana soylıycem dedım korktu benden, ahan da deli bu dedı ve kactı galıbaaaa

yaa benımde cıkma vaktım geldı kızlar hepınıze ıyı aksamlar

Hoşgeldinn

Aslında aile doktorumuz almıştı benim ölçülerimi ama hatırlamıyom ama küçük kalmazsın aşağıda ben seni geçerim dur akşam mezure bulursam ölçüneyim

arcak nereye kactı ya bı an, kocana soylıycem dedım korktu benden, ahan da deli bu dedı ve kactı galıbaaaa

yaa benımde cıkma vaktım geldı kızlar hepınıze ıyı aksamlar

İyi akşamlar canım

şişmanım kızlarrr boydan foto yok pc de ama onları yükleyince eklicem üst bölge var benim göbek sırt bölgem şişman popo bacak normal 81 kg ve sonrası yapcem size. valla o akşam bowling oynadık sadece su içtim hiç bişeycik yemedim...

çok teşekkürler güzel yorumlarınıza canlarım benim...

saol canım tşk ederim. şu ilaçları kullanalım bakalım.mevlam neyler,neylerse güzel eyler....

saol canım.şimdi nettende araştırdım en çok bebeklerde görülürmüş mide kasları güçlenmediği için.2 yaşından sonra kendiliğinden düzelirmiş.inş bizimki hemen düzelir.verdiği ilacıda araştırdım sadece durumu dahada rahatlatmak kusmayı azaltmak kesmek içinmiş inş...

ben ölçülerimide yazayım

boy :158 cm
göğüs: 102 cm
bel:85 cm
göbek: 94 cm
kalça: 104 cm
bacak 63 cm en kalın yerinen ölçüyom

kızlar iyi akşamlar hepinize... bu akşam ben gezmelerde olucam ama yemeğimi işyerinde yedim akşam tiyatroya gideceğiz.... iyi eğlenceler bana

hepimizi öptüm yarın görüşmek üzere beni özleyin anacım

kızlar gene kk şekil yapmış,hadise var kenarlarda
ben geldim nasılsınız...dün giremedim,hem yorgundum hemde yoğundum...küçük oğlanın öğretmeni haftalık liste vermiş(2. sınıfta okuyor)bugün için kek vardı onu yaptım ,sporumu yaptım,duşumu aldım,bugün için yemek yaptım derken dün gelemedim...hemencik orta ayar menümü vereyim geçmişe göz atayım
sabah(07.45)
1 küçük sucuklu kaşarlı tost(evde yağsız yaptım),zeytin çay
öğle(12.20)
1 lahmacun,1 şişe ayran,yeşil salata
akşam(18.00)
zeytin,peynir,1 hşl.yumurta,domates,salatalık,3 çatal bol baharatlı soğan kavurması(oğluşlarıma hamileyken hergün kavurur yerdim )
gün boyu 3 lt.su,kiraz saplı form çay,yeşil çay,gün boyu bilimum miktarda ıhlamur
henüz reglim bitmedi ama dün sporumu misler gibi yaptım ama bugün ara verdim yarın yapıcam...
bundan sonra ömür boyu(kısmetse bir sorun çıkmazsa)sporumu gün aşırı yapmaya karar verdim...hem çok yıpranmam hemde vücut toparlanır,hemde kilomu korurum artık...çünkü 60 da takıldım,ya vücut direnç gösteriyor yada eski kiloma döndüğüm için bu kiloya alışık,beni 60 aşağısı zorluyacak gibi duruyor...hedefimdeki 58 kiloda; yaklaşık lisedeyken üniversitedeyken ve yeni evliyken sabittim...bu saydığım süreç benim 19 ile 27 yaşlarım arasındaki zaman dilimini kapsıyor...27 ile 37 yaşlarım arasındaysa 60-62 arası gidip gelmiştim...37-38 arası 62 den aniden 86 kiloya çıkmıştım(ilaç yüzünden)...38-39 arasındaysa bir senedir burada verme süreci sonucu eski kiloma döndüm...keşke 58 e inebilsem ama...BEKLEYİP GÖRÜCEZ BAKALIM:26:

ben ölçülerimide yazayım

boy :158 cm
göğüs: 102 cm
bel:85 cm
göbek: 94 cm
kalça: 104 cm
bacak 63 cm en kalın yerinen ölçüyom

bende derya,sende derya...aramızda kalanlar dilek tutsunlar çabuk
boy:162 cm
göğüs:90
bel:71
göbek:76
kalça:96
bacak:58 en kalın yerinden
bende bugün ölçmüştüm tesadüf oldu kuşum

hoşgeldin canım...buradan ayrılma önerilere kulak ver kendini hissettir sohbetlere katıl eleştirilere açık ol başarırsın canım

ne güzel okuyordum gecmisi birden yanlardan hadise cikiverdi cekil git ne cikiyon sana mi bakcam kizlarin yazdiklarini mi okuyacam hem sol tarafdaki pantolonunu beyenmedim

Valla sende bu misafir varken zor suzicim 6yı görmen.
Sen benim kafama vur ben senin saçından süreyeyim anca kendimize gelirizZ

acaba misafir gelmeden agzimi bantlasam mi ya benim ruh halim bozuk bu aralar keyifsizim bilmiyorum niye :26:depresyon geri mi dönüyo
canim aramiza hosgeldin
dün gündüz -9,5 tu gece -24 bugün gündüz -3,5 biraz ısındık yani
suan bile ellerim buz gibi orda olsam napardim titremekde zayifladirmi ki bende kansizlik var herhalde doktora cikmam lazim yada demir vitamin eksikligi bugün misafirim vardin onun yaninda üsüme tuttu dedi sende kansizlik olabilir :26: yarim saat gecmedi televizyonda konusu cikdi

hadi bakalim canim ama isallah geri almasin sok diyetden sonra anlatirsin sonuclarini :26:
gecmis olsun canim oglisine
nekadar fark var insan fotoda videoda anliyor zaten nasil kilolu oldugunu fistik bak aslinda motivasyonun düstügünde önce fotolarina bak ve bidaha o döneme dönmiycem de
tevhidecigim cok cok gecmis olsun avatarindaki fotoyada ayrica bayildim kizinda minarcik fistik masallah allah onu korusun canim isallah biran önce iyilesir
hosgeldin canim benim boyda 1.58 ya var ya yok

slmmm kızlarrr.akşamcılar dökülmeye başlamış.slmm deryacımmmmm.
yoğun bir günden sonra yine ancak oturabildim.hadisecim yine doldurmuş sayfayı.küçücük kalmış bizim sayfa...geçmişe bi göz atayım

herkese iyi akşamlar.
kızlar ya ne çok yazıyosunuz öyle.
okumam bi saati buluyor...
yarım saatte alıntılarla geçer...

ben bafralıyım..haliyle severim lahananın her türlüsünü,fasulye turşusunu da.kavurmayıda...
bi debiz ramazanda siron ysaparız bilirmisin canım...ben memleket dönüşü hergün yiyordum da bol tereyağlı...
ben de cmt 45 dk hızlı yürüdüm..hava soğuk...ağzım burnum eğilcek diye korktum valla soğuktan...
hoş geldin..buralarda olursan motivasyonunu kaybetmezsin canım...önünde uzun bi zaman var..ama yeterki sen kararını vermiş ol....

Olmuşş züper de olmuş

Sonunda kdr çizelgesini değiştirtti de
çok şükürrrrrrrrrr........oh be rahatladım..
hoş geldin canım..benimde 1 yaşında oğlum var..emzirirken hamileyken epey kilo aldım..öncesinde de fazlalığım vardı zaten..ama hızlı diyetlerle işim olmadı..
düzenli ve dengeli beslenmeyi tercih ediyorum..abur cuburdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorumm...
sağol canım..ben geldim sen çıkmışsın...500m 1 mil 2 mil indirdim diğerlerini indiremedim..bi de burdan denicem..
ama laptopum bakımda yarın gelicek..şimdi eşimin pc ni kullanıyorum..gelsin de inşallah kendiminkine indirmeye çalışayım..inşallah çınlatırımm..
arzu yaaa ben dogum gunlerı fılan karıstırmısım demekki

ozmn bu dogumgunu dılkelerım ıkınıze bırden gelsınn
sağol tatlımmmm..

Hamileler gibi elimi göbüşüme koymuşum
Yanımdan ayırmadıgım yastıgım o benim
Fena fena şeyler düsünme bi kere
ben düşündüm valla....
tevhidecim tekrar geçmiş olsun..bebeğin kaç aylıktı...
ben de bi kere idrar tahlili yaptırcaktım..kaç kere o poşeti taktım .her seferinde çıktı.pes ettim..
kilo konusunda kararlı olcanım..benim en büyük eksiğim spor..mayıs ayı ortasında başladım tam manasıyla 20 temmuzda memlekete gittim bıraktım..3 ayda 3 kilo aldım ..3 hf öncede tekrar başladdım..acelem yok yavaş yavaş gidiyor..
bugün giyemediğim bi eteğimi daha giydim çok sevindim..
ben de mayıs ayında aynı ölçülerdeydim..hoş geldin..
bende derya,sende derya...aramızda kalanlar dilek tutsunlar çabuk
boy:162 cm
göğüs:90
bel:71
göbek:76
kalça:96
bacak:58 en kalın yerinden
bende bugün ölçmüştüm tesadüf oldu kuşum

süprsin deryacım senin elinden ne kurtulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…