sagol canim benim
oyy sendemi hasta oldunn kıyammaamm..
bol vitamin al dinlen fırsat bulursan tabiki..:26:
dikkat et hatta evde geçmesini bekleme bak ben rizeden geldim hastaydım sonra kermesti,temizlikti bayram öncesi doktrada gitmedim kaçtım antibiyotikten ama daha beteri oldum iğne oluyorum idraımda enfeksiyonu kan çok yüksek((
vucut yorgun düştü şimdide öğlene akdar uyuyorum dışaır bile çıkmadım kaçgündür bi yemek yapıyom okada rbide biriken misaifr sonrası çamaşırr
annenelr nezaman geliyor mubarek yerlerden???eşimin amcası geldi o siznkinlerden erken gitmişti ama..
inş.sağ salim gelirler..
naptin fistikGer-düş'ün hadisesi gene reklamda çıkmış
Eyttt ben geldimmmm...
Yemek yememek için buradakileri okuyım dedim ata demireri izleyim accıkta.
Geceler uzun erken yatınca sabah olmuyor bu seferde
sen sormussun ben sen sormadan anladim sagol canimcim noldu anlamis deyilim yani cok migdem bulaniyor bogazim sis ama burnum falan akmiyo ay migdem bulaniyor dedikce daha cok bulaniyor havalardan herhalde kdrcim :44:
insallah canim
naptin fistik
Açım ama sabrediyorum suzicimmm
Sen neler yedin bugün.
valla ben ıstemıyom yanı sımdı ıstemıyom kocam ıstıyo ondan durum boyletövbe tövbee hem korunmuyorum dıyo hem de hamılemısın acaba deınce korkutma benı dıyoooobı karar ver kuzum hamiş olmak ıstıyo musun yoksa istemıyo musun sen
Karakol işi filan gelırde eşinin oldugu yere düşersem, eşiniz galıba hamile deip kacacam yanından
kocan da kalır ahan da bööle
Tamda cevap veriyordum
Valla şirkette kullanıcılara destek vermekten burda da birine cevap veremezsem rahatsız oluyorum.
Aaa kocan ikizlermiydi senin
Allah bana,sana, Naf'ın eşine sabır versin
Zor valla çok zorr
Aaaa ben seni yaşlı hayal ettiydim :26:
Niyeyse biilemedim de şimdi.
Yüzün çok güzel maşaallah
Vücut ölçülerinide görmek isterizz
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben dun gece felakettim cok siddetli kasik agrisi yasadim benim dogumumda epidural normal dogum yapildi bukadar aci cektigimi hatirlamiyorum sabah ev doktorunu aradik kapali aksam acikmis 5den sonra bizde besten sonra aradik ve kadinin gorevlileri nediyo biliyomusunuz kimin hastasisiniz bize bikere gelmis 1sene once hic hasta olmadimi diyo esime neden 1senedir gelmedide simdi gelmek istiyo esimde dedi hamileydi ve tum sorunlaria doktoru bakti bugun kabul etmediler yarin 11bucuga randevu verdiler tabi benim agri gecti simdi ben nediycem kadina bilmiyorum bide agrirken gitseydim belki anlardi simdi agrisiz ne anliycaksa
canım adaçayıyla gargara yaparsan hafif boğaz iltihaplarına iyi geliyor daha da ilerlerse tabiki de dr a gitmek lazım..sagol deryacigimnane yi sevmiyorum o yüzden eve de sokmuyorum :26: annemde vardir :44:baska bi secenek versen :26:
oğluşum ilk adımlarını atmaya başladı..çok heyecanlı.ablası ağbisi ben üçümüz birimizden diğerine koşuyor resmen o yüzden de aldığı mesafede kısa oluyor...yerim ben onun ilgisini...
bende az laflarız demiştim naber bafralımmm
ben huzursuzum yaaa:18:
neyin var canım ya..sebepsizmi bazen benim hiç yoktan yere canım sıkılır ortalarda depresif bi şekilde dolaşırım..o bacağı bir olalım kıralım inşallah..nolur o bacağı kırmaya benide alın bende kırmak isityorumm...
yoğunluk güzel şey yaa bana baksana kaldım boşlukta yineeee
benim ki de dün geceden beri öyle ..dağıtınca tam mı dağıtıyorum ne...herkese iyi akşamlarrr
nasılsınız???
buqün menüm çok berbattı ama yinede yazıcam
sabah 1 fincan yeşil ve form çayı..
öğle
1 dilim ekmek 1 dilim salam 1 dilim kaşar
ara
1 dilim ekmek 1 kk peynir
akşam
4-5 kaşık pilav
2 kaşık yahni
1 kase yoğurt
sonrasında
1 fincan yeşil ve form çayı
çok uzun zamandır pilav yememiştim
deli qibi özlemişim birde tereyağlı yapınca kokusuna tadına dayanamadım
yedim ama çok qüzeldi yaa:26:
hayırlısıyla gelsinler inşallah canım..az önce annemlen konusdum herhalde ertelencekmis ucak yokmus anca pazartesi sali belki demisler
ben is e basliyorum pazartesi geri :44: babam da isyerinden (okulda calisiyor) zar zor 4 hafta izin almisdin simdi ona da kizacaklarhayirlisiyla gelseler bir de yani gitmeden önce demisler biz biletleri gitis gelis aldik problem olmaz diye giderkende 2 gün önceden gitmek zorunda kaldilar
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben dun gece felakettim cok siddetli kasik agrisi yasadim benim dogumumda epidural normal dogum yapildi bukadar aci cektigimi hatirlamiyorum sabah ev doktorunu aradik kapali aksam acikmis 5den sonra bizde besten sonra aradik ve kadinin gorevlileri nediyo biliyomusunuz kimin hastasisiniz bize bikere gelmis 1sene once hic hasta olmadimi diyo esime neden 1senedir gelmedide simdi gelmek istiyo esimde dedi hamileydi ve tum sorunlaria doktoru bakti bugun kabul etmediler yarin 11bucuga randevu verdiler tabi benim agri gecti simdi ben nediycem kadina bilmiyorum bide agrirken gitseydim belki anlardi simdi agrisiz ne anliycaksa
sagol canim benimcanım adaçayıyla gargara yaparsan hafif boğaz iltihaplarına iyi geliyor daha da ilerlerse tabiki de dr a gitmek lazım..
oğluşum ilk adımlarını atmaya başladı..çok heyecanlı.ablası ağbisi ben üçümüz birimizden diğerine koşuyor resmen o yüzden de aldığı mesafede kısa oluyor...
neyin var canım ya..sebepsizmi bazen benim hiç yoktan yere canım sıkılır ortalarda depresif bi şekilde dolaşırım..o bacağı bir olalım kıralım inşallah..
benim ki de dün geceden beri öyle ..dağıtınca tam mı dağıtıyorum ne...
birazdan yazayımda topikce dövün beni emi....
hayırlısıyla gelsinler inşallah canım..
geçmiş olsun canım..yurtdışında olduğunu unutmuşum..burda dr aulaşmak çok daha kolay..
madem randevu almışın yinede bi git derim..zaten adet rötarında vardı..bence iyi olur..ama kadın doğumla ilgili bi meseleyse anlamayabilir tabi..sevkde zor heralde oralarda..Allah kolaylık versin başka ne diyeyim bilemedim..
bugün kü utanç abidem..
bugün komşu oturmamız vardı. geçen yıl 7-8 çeşit ikram hazırlanırken bu yıl 3 edüştü şükür.ama onuda yemeyince kırılıyorlaar..yada benim işime geliyor neyse
geç kalktım saat 10 gibi k fleksli süt bi kase
ara ısırgan-rezene çayı 2 fincan
saat 3 gibi öğlen sayılır
1 fincan az şekerli türk kahvesi
1 tane açma kete
1 dilim kadayıf
8 tane yaprak sarması
bu arada verilen çikolatayı yemedim evdeki diğer çikolataları sakladığım yere koydum..
ara 2 fincan mate-biberiye-funda çayı
akşam 18.30 da aç değildim .yememek için mücadele ettim...ama daha sonra çok fazla acıkırsam diye
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
3 kaşık ısbpanak borani
2 kaşık yoğrt
saat 8 gibi 1 dilim armut
1 tane çiğ köfte
hep eşimin yüzünden .mübarek sokuyor yicekleri gözümün içine erkeksen yeme...,
1 saat önce yine acıktım ..dolandım durdum.ıhhh geçmedi..form çayı yaptım içtim..
şimdi iyiyim tekrar gözüm dönmezse..
karbonhid.ne kadar alırsan o kadar çok acıkıyorsun..
işin özeti bu..
yarın daha sağlıklı menülerde buluşmak üzere..
bu arada bi ısırık ekmek..eşim almış kendi ve çocuklar için çok güzel görünüyordu..:18::18::18:
iyi geceler tatli rüyalar :92:hepicinize Allah rahatlık versin..zerra kaçar...
gecmis olsun canimesine söyle sabahdan arasin iptal etsin gectiyse veya simdi gecti ama neden oldugunu bilmek istiyoruz diyin sende almanyadaydin mecbur bakacak isi o sigortandan kesiyorlar zaten yumusak davrandikca tavir yapiyorlar
aynen canim nedenmis baskasinin hastasiymisimda ne olmusta ona gidiyomusum esim diyo hayir sizin hastaniz diyo bisenede hicmi hasta olmadi diyo evet hasta oldum ama hep kadin dogumcu halletti bikacseferde migrenden oturu hastanelik oldum gribim diyede doktora gitmedim hamileyim bebege gecer ilaclar diye nane limonla alatmistim garipler ya
kardesimlen kocis maca gitti tüh türkiyem berabere kalmisbende onlar yokken leslieyi acayim ama aksam yaparkende cekiniyom ayaklarimi kaldirip indirmeye asagidaki pat pat sesler duyarmi ki :26: hani kus gibi hafif olsam dert etmiycem de
anam gümbür gümbür geliyom fazlaliklarimla
ya cok sinir oluyorumbi keresinde oglislen hastaneye gittik kadin bana diyo niye geldin dedim ne demek niye geldin cocuk atesli ee verseydin ates düsürücü deli mi ne sanki ben bilmiyom vermeyi
bazen cins birine denk geldinmi birde türk oldugumuzu anladilarmi tavir yapiyorlar kendi insanlarina yapmiyorlar ama bunuda fark ettimyok anam mecbur bunlar da iste islerine gelmiyo yabanciyiz diye bizi ezmeye calisiyorlar
1 sene de niye hasta olmamis demis ay gelde delirme sanane be kadin simdi rahatsiz iste bak dimi
canim sen hic cekinme git yine baktin afra tafra yapiyorlar esin desin bu ne ya karim hasta bakmiyorsunuz birsey olsa siz sorumlusunuz olmaza saglik bakanligina sikayet etcem desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?