70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim benim

oyy sendemi hasta oldunn kıyammaamm..
bol vitamin al dinlen fırsat bulursan tabiki..:26:
dikkat et hatta evde geçmesini bekleme bak ben rizeden geldim hastaydım sonra kermesti,temizlikti bayram öncesi doktrada gitmedim kaçtım antibiyotikten ama daha beteri oldum iğne oluyorum idraımda enfeksiyonu kan çok yüksek((
vucut yorgun düştü şimdide öğlene akdar uyuyorum dışaır bile çıkmadım kaçgündür bi yemek yapıyom okada rbide biriken misaifr sonrası çamaşırr
annenelr nezaman geliyor mubarek yerlerden???eşimin amcası geldi o siznkinlerden erken gitmişti ama..
inş.sağ salim gelirler..

az önce annemlen konusdum herhalde ertelencekmis ucak yokmus anca pazartesi sali belki demisler
ben is e basliyorum pazartesi geri :44: babam da isyerinden (okulda calisiyor) zar zor 4 hafta izin almisdin simdi ona da kizacaklar hayirlisiyla gelseler bir de yani gitmeden önce demisler biz biletleri gitis gelis aldik problem olmaz diye giderkende 2 gün önceden gitmek zorunda kaldilar

sen sormussun ben sen sormadan anladim sagol canimcim noldu anlamis deyilim yani cok migdem bulaniyor bogazim sis ama burnum falan akmiyo ay migdem bulaniyor dedikce daha cok bulaniyor havalardan herhalde kdrcim :44:
insallah canim

Ger-düş'ün hadisesi gene reklamda çıkmış
Eyttt ben geldimmmm...
Yemek yememek için buradakileri okuyım dedim ata demireri izleyim accıkta.
Geceler uzun erken yatınca sabah olmuyor bu seferde
naptin fistik

Açım ama sabrediyorum suzicimmm
Sen neler yedin bugün.

canim benim kiyamam sana sabret fistik yeme gecen kizlardan biri yazmisdin zayif olmak her yemekden tatlidir diye aklimda kalmis
:78: sabah uyuya kalmissim kahvalti yapamadim eve geleyim diyene kadar geldim sizlerle takilip bi tarafdan da kahvaltimi hazirlayayim dedim telefon geldi yarim saatde geliyom diye arkadas iki kizini almis gelmis oturduk onlanda kahve ictik ona kek falan kestim yemedim simdilik iyi sonra o gitti
esim acikdim dedi iki tane ekmek arasi salam yaptim kendime de bi tanesi neyime yetmiyorsa neyse masada kek de duruyordun bir dilim yedim karbon yükselince iyice yayildim esime cocugu sen al cok üsüyorum dedim o gitti ben hüpppp yataga kafamda agriyordun uyumussum saat 5 e kadar morelim daha bozuldu yatim öglen diye ben öyle yatinca daha bi bozuk kalkiyorum nedense sonra uyku semesine kalkar kalkmaz bir dilim daha kek gitmis migdeme anlamadim
ama aksam yemegi olarak lahana corbasini süsdüm icine brokkoli kaynatmisdim onuda koyup yaninada yogurt döküp yedim
:26::26::26::26:

valla ben ıstemıyom yanı sımdı ıstemıyom kocam ıstıyo ondan durum boyle valla sok olur benden beklemıyo zaten kalamazsın hamıle dıyo

AMİNNNNN

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben dun gece felakettim cok siddetli kasik agrisi yasadim benim dogumumda epidural normal dogum yapildi bukadar aci cektigimi hatirlamiyorum sabah ev doktorunu aradik kapali aksam acikmis 5den sonra bizde besten sonra aradik ve kadinin gorevlileri nediyo biliyomusunuz kimin hastasisiniz bize bikere gelmis 1sene once hic hasta olmadimi diyo esime neden 1senedir gelmedide simdi gelmek istiyo esimde dedi hamileydi ve tum sorunlaria doktoru bakti bugun kabul etmediler yarin 11bucuga randevu verdiler tabi benim agri gecti simdi ben nediycem kadina bilmiyorum bide agrirken gitseydim belki anlardi simdi agrisiz ne anliycaksa

gecmis olsun canim esine söyle sabahdan arasin iptal etsin gectiyse veya simdi gecti ama neden oldugunu bilmek istiyoruz diyin sende almanyadaydin mecbur bakacak isi o sigortandan kesiyorlar zaten yumusak davrandikca tavir yapiyorlar

sagol deryacigim nane yi sevmiyorum o yüzden eve de sokmuyorum :26: annemde vardir :44:baska bi secenek versen :26:
canım adaçayıyla gargara yaparsan hafif boğaz iltihaplarına iyi geliyor daha da ilerlerse tabiki de dr a gitmek lazım..
yerim ben onun ilgisini...
bende az laflarız demiştim naber bafralımmm
ben huzursuzum yaaa:18:
oğluşum ilk adımlarını atmaya başladı..çok heyecanlı.ablası ağbisi ben üçümüz birimizden diğerine koşuyor resmen o yüzden de aldığı mesafede kısa oluyor...
nolur o bacağı kırmaya benide alın bende kırmak isityorumm...
yoğunluk güzel şey yaa bana baksana kaldım boşlukta yineeee
neyin var canım ya..sebepsizmi bazen benim hiç yoktan yere canım sıkılır ortalarda depresif bi şekilde dolaşırım..o bacağı bir olalım kıralım inşallah..
benim ki de dün geceden beri öyle ..dağıtınca tam mı dağıtıyorum ne...
birazdan yazayımda topikce dövün beni emi....
hayırlısıyla gelsinler inşallah canım..

geçmiş olsun canım..yurtdışında olduğunu unutmuşum..burda dr aulaşmak çok daha kolay..
madem randevu almışın yinede bi git derim..zaten adet rötarında vardı..bence iyi olur..ama kadın doğumla ilgili bi meseleyse anlamayabilir tabi..sevkde zor heralde oralarda..Allah kolaylık versin başka ne diyeyim bilemedim..

bugün kü utanç abidem..
bugün komşu oturmamız vardı. geçen yıl 7-8 çeşit ikram hazırlanırken bu yıl 3 edüştü şükür.ama onuda yemeyince kırılıyorlaar..yada benim işime geliyor neyse
geç kalktım saat 10 gibi k fleksli süt bi kase
ara ısırgan-rezene çayı 2 fincan
saat 3 gibi öğlen sayılır
1 fincan az şekerli türk kahvesi
1 tane açma kete
1 dilim kadayıf
8 tane yaprak sarması
bu arada verilen çikolatayı yemedim evdeki diğer çikolataları sakladığım yere koydum..
ara 2 fincan mate-biberiye-funda çayı
akşam 18.30 da aç değildim .yememek için mücadele ettim...ama daha sonra çok fazla acıkırsam diye
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
3 kaşık ısbpanak borani
2 kaşık yoğrt
saat 8 gibi 1 dilim armut
1 tane çiğ köfte
hep eşimin yüzünden .mübarek sokuyor yicekleri gözümün içine erkeksen yeme...,
1 saat önce yine acıktım ..dolandım durdum.ıhhh geçmedi..form çayı yaptım içtim..
şimdi iyiyim tekrar gözüm dönmezse..
karbonhid.ne kadar alırsan o kadar çok acıkıyorsun..
işin özeti bu..
yarın daha sağlıklı menülerde buluşmak üzere..
bu arada bi ısırık ekmek..eşim almış kendi ve çocuklar için çok güzel görünüyordu..:18::18::18:

cocugu uyutum geldim

sagol canim benim yarin alayim bari adacayi da yok bende annem bikeresinde aldi tadi bi tuhaf deyince hic ne tatmissimdir nede icmissimdir ama alip gargara yapayim iyice bogazim sismeye basladi :44: yutkunurken zorlaniyorum bademciklerim duruyor aslinda :26: ama ben yaz kis soguk icerim hep simdiye kadar birsey olmuyordun yas ilerledikce mi oluyor ne
su misafirliklere bi yasak gelse söyle bir iki ay sadece gercekden de öyle canim ya karboncular kurt gibi icimizde istah aciyorlar
hepicinize Allah rahatlık versin..zerra kaçar...
iyi geceler tatli rüyalar :92:

gecmis olsun canim esine söyle sabahdan arasin iptal etsin gectiyse veya simdi gecti ama neden oldugunu bilmek istiyoruz diyin sende almanyadaydin mecbur bakacak isi o sigortandan kesiyorlar zaten yumusak davrandikca tavir yapiyorlar

aynen canim nedenmis baskasinin hastasiymisimda ne olmusta ona gidiyomusum esim diyo hayir sizin hastaniz diyo bisenede hicmi hasta olmadi diyo evet hasta oldum ama hep kadin dogumcu halletti bikacseferde migrenden oturu hastanelik oldum gribim diyede doktora gitmedim hamileyim bebege gecer ilaclar diye nane limonla alatmistim garipler ya

kardesimlen kocis maca gitti tüh türkiyem berabere kalmis bende onlar yokken leslieyi acayim ama aksam yaparkende cekiniyom ayaklarimi kaldirip indirmeye asagidaki pat pat sesler duyarmi ki :26: hani kus gibi hafif olsam dert etmiycem de
anam gümbür gümbür geliyom fazlaliklarimla

ya cok sinir oluyorum bi keresinde oglislen hastaneye gittik kadin bana diyo niye geldin dedim ne demek niye geldin cocuk atesli ee verseydin ates düsürücü deli mi ne sanki ben bilmiyom vermeyi
bazen cins birine denk geldinmi birde türk oldugumuzu anladilarmi tavir yapiyorlar kendi insanlarina yapmiyorlar ama bunuda fark ettim yok anam mecbur bunlar da iste islerine gelmiyo yabanciyiz diye bizi ezmeye calisiyorlar
1 sene de niye hasta olmamis demis ay gelde delirme sanane be kadin simdi rahatsiz iste bak dimi
canim sen hic cekinme git yine baktin afra tafra yapiyorlar esin desin bu ne ya karim hasta bakmiyorsunuz birsey olsa siz sorumlusunuz olmaza saglik bakanligina sikayet etcem desin

bugun sabahdoktordan randevu alamayinca bizde esimle dedik kizin turk kimligini cikaralim gittik ve cok bekledik bide ustune kagit islemlerini yaptilar ve 1ay sonra gelir alirsiniz kimligi dediler bende neden simdi alamiyoruz dedim gorevlide siz burayi turkiyemi sandiniz evraklar turkiyeye gitcek ordanda tc numarasi verilcek dedi 2saatte gidiliyo 2saatte orda bekledik bugun ful yollardaydik ve bugunki menum facia otesi kesin artida geciricem bu haftayi
sabah alman simidi oglen konsoluslukta turk simidi satiyolardi atladim tabi cok ozlemisim ama yarim yedim arada cikolata falan yedim ve en son aksamda pizza yedim biraz ah ah bu hafta kendimi astim

oyle canim burda benim kadin dogumcuda beni delirtmisti simdi bidaha hamile kalirsam ona gitmem diyorum kadin dogru duzgun hicbi testi yapmadi benim hipoglisemi hastasi olmam icin ramak var ve turkiyede her 6ayda bi seker yuklemesi yapiliyodu burda hamileyken bile yapmadilar benim yemek yedikten sonra sekerim dusuyo garipbisekilde normalde insanlarinki yukselir benimki dusuyo ve hamilelikte seker zaten problem bende daha dikkat edilmesi lazimken yapilmadi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…