70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baklava hiç yemesem hiç aklıma gelmez ama kısır söz konusu olunca kendini kaybedenlerdenimcokacimcoook
ayyy canımı istettiniz ya kaydirigubbakcemile3
gece yatakta da aklıma taze fasulye geldi zaten :roflol::roflol:

baklava hiç yemesem hiç aklıma gelmez ama kısır söz konusu olunca kendini kaybedenlerdenimcokacimcoook
ayyy canımı istettiniz ya kaydirigubbakcemile3
gece yatakta da aklıma taze fasulye geldi zaten :roflol::roflol:

aynen canım bende öyleyim,baklava börek nedirki kısırın yanında,akşam da yapamadım zaten, ama yarın yürüyüş parkuruna gidicem öğle yemeği olarakta kısır götürücem,sonrada sporumu yapıp yakıcam bi güzel

Son düzenleme:
günaydın kızlar sedacım ellerıne saglık valla lıste yı gördum hemen gaza geldım kalkıp bulasıklarımı yıkadım hemen kendıme salata yaptım koca bı tabak içinde domates kırmızı lahana beyaz lahan ve havuç rendeden cektım bunları salatanın yarısı ekmegınde 1 dilimini götürdüm öglenede yemegım hazır kavaltıyı bıraz kacırdım ama süper basladım dıyetıme hep böyle gıdecem bozmak yok artık yeter yaz geldı nedır bu 70 kıloda takıldım kaldım ayıp degılmı bana sımdıye kadar yedık te noldu kılo olarak üstümüze yapıstırmaktan baska ne verdı bıze sadece o ankı hazdan baska hiçbirsey kazandırmadı bıze habı getırdıgı bısey daha var psıkolojımızı bozmaktan baska birsey kazandırmadı bize ve kararım karar bu sefer yenılmek yok yok yemınle bu işi bu ay bıtırecem ve kendıme cok guvenıyorum ve sızlere cok guvenıyorum arkadaslar hepımız tek bırsey ıçın ugrasıyoruz zaferımızı kaldıralım artık sılkelenmeye baslayalım ben basladım bıle hıhh yemek sen nesınkı bız yenecez senı hadı kızlar benım kazam mubarek olsun ve sızde hemen toparlanın ve yolumuzda güzelce ilerleyelım artık kaybedenler olmaktan yorulduk hadın toparlanıyormuyuz sözmü?

kaydirigubbakcemile3 valla canım çok az zeytinyağı koyuyorum baya tok tutyor hemde lezzetli tavsiye ederim :)
akşamda 40 dk yürüdüm 90 tane ip atladım biraz hareket yaptım bu sefer pes etmicem inşallah :)

slm kızlar ben dün akşam çok kötü bişi yaptım.canınız çekmesin diye sölemiyeyim neler yediğimi.accaip abartım.yasakkelimesonra pişman oldum ama çok geçti..:çok üzgünüm:ben böle oluyorum işte migrenim tuttumu hadi yemeğe saldır ne varsa götür oluyorum.yerken başımın ağrısını unutuyorum.1 haftadır dikkat ediyordum dün akşam her şeyi berbat ettim.:çok üzgünüm:

valla canım çok az zeytinyağı koyuyorum baya tok tutyor hemde lezzetli tavsiye ederim :)
akşamda 40 dk yürüdüm 90 tane ip atladım biraz hareket yaptım bu sefer pes etmicem inşallah :)

tebrik ediyorum arkadaşım... ip atlamak bütün kasları çalıştırıyor zaten böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın canım...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende varım... kararını destekliyorum arkadaşım....:1hug: :1hug: :1hug: :1hug::1hug::1hug::1hug:

bende sebze ve meyveden başka birşey yemiyorum.... yürüyüşle takviye ediyorum... iş çıkışı servisten inip en az 1 saat yürüyorum... bugün 32te çıkacağım ondan sonra paso yürüyüp koşacağım.... yakacağım hepsini... artık çıtır olmak istiyorum....... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu sana ders olsun canım... bugün bol bol yürüyüş, spor yap yak hepsini... daha dikkatli olursan bunuda aşarsın.... pes etmek yenilmek yok....:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Selamlar bende geldim, dün negüzel okadar kilo verdim diye sevinirken bugün birazini geri almisim ama dün bende abarttim ve geceki kilo tablosundan sonra bende hirs yaptim vercem bu kilolari :))
Bu arada herkes iyidir insallah

üzülme canım arada olur böyle şeyler napalım birdaha yapmazsın madem bu kadar pişmanlık duyuyorsun üzülme bundan sonra daha dikkat et yeter bugün az ye çok hareket yap kiloya dönüşmeden ne kadar yaksan kardır :)

ay canım valla çok yorucu 40 dk yürüdüm sonra 30ar 30ar 3 kere ip atladım ne çok yoruldum yürüken bu kadar yorulmuyorum :)
Selamlar bende geldim, dün negüzel okadar kilo verdim diye sevinirken bugün birazini geri almisim ama dün bende abarttim ve geceki kilo tablosundan sonra bende hirs yaptim vercem bu kilolari :))
Bu arada herkes iyidir insallah

canım bir günde almazsın merak etme bende sabah 68,5 çıktım oysa akşam çok az yemiştim bol su içmştim 67,5 çıkarım diodum ama nerdeeeeeeeee :)

ara öğün 4-5 tane kayısı yedim,midem çok kötü yanıyo,1,5 litre su içtim banamısın demedi,yeşil çay yaptım yemekten önce onu içicem,öğleye de ne gelicek bilmiyorum

Ben kahvalti niyetine tost makinesine taze mantar koydum pisirdim onu yedim, öglende kabak koydum tost makinesine onu yiycem yarim litrede kaynak suyun icinde greyfurt ictim..

tekrar mrhb kızlarrrr.öğle yemeğimi yiyip geldm.1 kase yoğurt ve yarım pkt form bisküvi yedim.bugün böle akşam yediklerimi yakmam gerekiyor. 15de işten çıkıcam.biraz yürüyüş yapar çarşı işlerini halleder.evde koşu bandında devam ederim.akşama da sadece 1 kase yoğut yiyecem.bitki çaylarım ve su ile son bulacak bugün..

bende yedim öğle yemeğimi,2 kaşık yağsız sade makarna
2 kaşık tavuklu patates ama ben sadece tavuklarını yedim(hem makarna hem patates yanyana olmaz dimi)
bir kasede yoğurt
hala midem yanıyo ya,2 litre oldu içtiğim su

selam kızlar ben geldimhihoyyyt
ben kilo bildirimi için dün tartılmıştım 76,2 yazdırdımCADIARZU
ama bu sabah merak edip tekrar tartıldığımda 75,4 çıktımkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:dance::teytey::lepi:
ben de anlamadım niye böyle olduğunu ama çok sevindim,dün adetliydim bugün sona erdi,onun etksi olabilir mi acaba?
neyse mutluyum,umutluyum
kilo veren herkesi tebrik ediyoruma.s.
psikolojik olarak artık çok daha rahatım,kaldığım yerden devam inşallah
birlikte çok daha güzel şeyler başarırız inşallaha.s.

senin adına çok sevindim canım,kesinlikle adetin etkisiyle fazla çıkmışsındır
eminim birlikte daha çok kilolar vericezhihoyyythihoyyythihoyyyt

akadalar püsküüt alıyor galiba gruplara isteyenleri değil mi? bende bu gruba nasıl girebilirim?? Kimse beni pek sallamıor da, üzüldüm Valla
canım bazen o kadar çok yazılıyo ki birden gözden kaçmıştır..gruba almama diye bişey yok tabii girdin bile listeye eklenmemişse dedgim gibi gözden kaçmıştır sadece bazen bende bişey sorut-yorum cevap çok geç geliyo dedigim gibi o kadar çok yazı varki gözden kaçabiliyo bilerek degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…