70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yaparken nefes nefese kaliyorum sigara kullandigim icin,
tiryakiyim ve biramiyorum,
birakirsamda verdigim kilolari hizla geri alacagimi biliyorum,
aramizda sigara birakan varmi?

eveeet yarisalim ikimiz kilomuz su an ayni hihoyyyt

nasıl verdiğini de söylermisin ben de hazirana kadar en az 10,15 vermek istiyorum biliyorum çok ama kilolu olduğum sürece moralim çok bozuluyor bir an önce bu ca sıkıcı fazlalıktan kurtulmak istiyorum

güzelim kilo vermeye ben soguk aldigi icin gittigim eczanede karar verdim, sira beklerken gözüme tarti carpti ve tartildim ve orda soku yasadim 83 kg daydim,
kiyafetlerimden anliyordum ama 83 kg yu görünce ne kadar cok aldigimin farkina vardim,
hemen eczaneye bana acilen cabuk kilo vermem icin ilac vermesini söyledim,
ve bana hap verdi,
ve o gün diyete basladim,
spor yapmaya tembel oldugum icin internetden cesitli spor aletleri aldim sigara kullandigimdan beni cok yoruyor ve pek yapamiyorum,
cesitli diyetleri uyguladim ve en faydasini gördügüm lahana corbasi oldu,
bu sürede eczaneden aldigim ilac bitti,
ve diyetde olmama rahmen ilaci kesince kilo vermem durdu,
ve internetden hizli kilo verme bir ilaci aldim, daha ucuzdu,
5 gündür kullaniyorum ve 2 kg daha verdim,
ama sunu söyleyim kesinlikle hamur isi ve seker yagli yiyecek yemiyorum,
insan istemeli isteyince gerisi kolay

spor yaparken nefes nefese kaliyorum sigara kullandigim icin,
tiryakiyim ve biramiyorum,
birakirsamda verdigim kilolari hizla geri alacagimi biliyorum,
aramizda sigara birakan varmi?

Güzelim ben iki sene önce sigarayi biraktim ve benim gibi tiryaki olan varmidir bilmiyorum
Günde yaklasIk iki paket iciyordum ve biraktim inanirmisin okadar rahatki
Evim kokmuyor, sagligim yerinde param cebimde kaliyor maddi manevi süper bir duygu..
Ortalama nerdeyse 13 sene ictim..
Birakirsin be güzelim yeterki iste :smiley-cool:

Hadin fistiklar ben cikiyorum cocuklarla parka ordada bol bol ip atliyacagim, haa öglen yemegine bir kabagi tostta pisirdim üstüne sarimsakli yogurt gecen bi arkadasimiz yapmisti denedim cok güzel oldu gercekten..
Ve simdi cikiyorum görüsmek ümidi ile mucuksss

tunaydin kk citir cerez hatunlari ay kizla salya sumuk nezle olmusuz onla ugrasmaktan sabah kahvalti yapmayi unuttum az once onu yatirdim 2dilim kizarmis ekmak peynir 4zeytin sekersiz cay bogazim yaniyor ne yedim anlamadim ........................neyseki bu 10gunde almamisim onada sukurhihoyyyt

slm kızlar napıonuz bakıym ben yokken neler yaptınız benım pcım coktu kaç gundur gıremıyorudm özledm yaa hepnizi

tekrar meraba herkese,dışarda çok güzel bi hava var ve ben maalasef ofise mahkum olmuş durumdayım,
az önce alışveriş bahanesiyle çıktım,herkes yazlıkları çıkarmış,montları atmış,tabi kilolarda ortaya çıkmış
bi an önce kurtulmamız lazım bu kilolardan
kendime ara öğün için çağla aldım,2 kase yedim önümden almasalar dahada yiyecektim,ben tam bi çağla,erik delisiyim,

mrb kızlkar,bende 4 saat suren alısverıs ve yuruyusten donuyorum,cok yoruldum yaa-tatlicadiarzu-neyse bayagı kalorı yakmısımdır heralde.:1rolleyes:

caglayı fazla kacırma tatlım,zaten mıden hassas ,dokunabılır sanaa.s

ay biri erik mi dedi offf ya erik kiraz benim iki vazgecilmezim cok severim bu ulkede olmayan iki meyva kirazi buluyorsunda resmen altin degerinde erigi gecen sene Turkiyeden torba torba siparis vermistim salyalarim damladi bir an resmen kizlar erik kiraz cikinca yiyin benim icin bol bol kalorileride az

kızlar,kimseler kalmamış,herkese iyi hafta sonları diliyorum,umarım kaçamaksız bol hareketli bi pazar geçiririz,pazartesi görüşmek üzere

merhabalar bende bugün 3 ufak kabağı haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt yaptım yanındada domates doğrayıp afiyetlen yedim kahvaltıdada çok az ekmekle azcık peynir bide bir domates yedim, iyi gidiyorum artık bişiy yemiycem bugün. Yeşil çayımı içerim sevgilmle bahse girdik, 4 kilo verirsem bana istediğim elbiseyi alıcakmış, hırs yaptım kızlar

hmm, yayınlannış zaten pardon kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
nuraycım sen yapmayı düşünüyordun kozmik temizligi yaptın mı

nuraycım sen yapmayı düşünüyordun kozmik temizligi yaptın mı

canim yapicaktim hani o bagirsaklari yikadigin lavmani bulamadim ebay den buldum bu seferde bizim gruptaki kizlardan biri bununla ilgili yazi eklemis bagirsaklara zarar verdigini yazinca vazgectim sadece diyeti uygulamak istedim bir turlu firsat olmadi ama yaparsam mutlaka yazicam buraya

sonuçta zararlı olduğuna inandığım bildiğim şeyleri söylemek gerektiğine inanıyorum önce sağlık birbirimize desteksek sağlığımızıda düşünmeliyiz sağlık olmazsa ne zayıflama ne başka hiçbirşey olmaz dimi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…