bayagi uzun sürede vermisisin, ben gördügün kiloyu 7 haftada verdim,
Ben dogumdan sonra 87 kiloydum benimle iddaya girmisti kardeslerim ve bende verdim okadar kiloyu baya bir korudum sonra kI$ geldi otomatikmen aldim bi kac kilo geri :)
7Haftada süper vermissin bende umarim kalir kilon aslinda ayniyiz boyun kac senin ?
Yarisalimmi kiz
nasıl verdiğini de söylermisin ben de hazirana kadar en az 10,15 vermek istiyorum biliyorum çok ama kilolu olduğum sürece moralim çok bozuluyor bir an önce bu ca sıkıcı fazlalıktan kurtulmak istiyorum
spor yaparken nefes nefese kaliyorum sigara kullandigim icin,
tiryakiyim ve biramiyorum,
birakirsamda verdigim kilolari hizla geri alacagimi biliyorum,
aramizda sigara birakan varmi?
tekrar meraba herkese,dışarda çok güzel bi hava var ve ben maalasef ofise mahkum olmuş durumdayım,
az önce alışveriş bahanesiyle çıktım,herkes yazlıkları çıkarmış,montları atmış,tabi kilolarda ortaya çıkmış
bi an önce kurtulmamız lazım bu kilolardan
kendime ara öğün için çağla aldım,2 kase yedim önümden almasalar dahada yiyecektim,ben tam bi çağla,erik delisiyim,
nuraycım sen yapmayı düşünüyordun kozmik temizligi yaptın mıay biri erik mi dedi offf ya erik kiraz benim iki vazgecilmezim cok severim bu ulkede olmayan iki meyva kirazi buluyorsunda resmen altin degerinde erigi gecen sene Turkiyeden torba torba siparis vermistim salyalarim damladi bir an resmen kizlar erik kiraz cikinca yiyin benim icin bol bol kalorileride az
nuraycım sen yapmayı düşünüyordun kozmik temizligi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?