BEN BURAYA AYNEN MSJ YAZAR GİBİ YAZACAĞIM HERKES GÖRECEK OK...a.s
SEVİLCANA KATILIYORUM BU RADA SEVİLCAN 69 OLARAK EKLEDİM SENİ...a.sa.s
ben daha alı günü başlamıştım bende listede olmak istiyorum... listeye girmek istemeyen arkadaşlar ama az ama çok ama eksi düzeyde listeye girelimki bizi kamçılasın... hep birleikte destekle başaracağımıza inanıyorum...hihoyyythihoyyythihoyyyt
haftaya daha iyi olacak.. :lepi::lepi::lepi:...
EKLENDİN BİLE TATLIM...
BENDE SOĞUK OLARAK TÜKETİYORUM CANISI BENDE İŞE YARADI BİR AY KADAR OLDU KULLANALI PAZARTESİ SOĞAN SUYUNU BIRAKIP (15 GÜN DOLUYOR) ÇÖREKOTUNA BAŞLICAM...
BENDE GEÇEN HAFTA KAYINVALİDEMDEN ÖĞRENDİM ÇÖREKOTUNU NETTE ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM ÇÖREKOTU İLE İLGİLİ BİŞİ...:1no2::1no2:
SEN NEREDEN DUYDUN BİZİMKİLER YANİ KAYINVALİDE VE PEDER YENİ BAŞLAMIŞLAR ACIK KİLO SORUNLARI VAR DA...
ÇÖREKOTUNU YİYOLAR SONRA DA ABUR CUBURA DEVAM EDİYOLAR ÇOK ŞEKERLER YAAA NASILSA OT VERDİRECEK DİYOLAR...delikafaduldendelikafadulden
ONLAR AKTARDAN ÖĞRENMİŞ....
SONUÇ ALABİLMEN İÇİN 1 AY DÜZENLİ KULLANMAK GEREKLİMİŞa.sa.s
ben annemden duydum bu çörek otunu biri kullanmış 1 ayda 8 kilo vermiş oda bana söyledi bugün başlıcam bende inşallah işe yara :)kızlar bu çörek otunun zayıflamaya bı katkısı varmıymıs bı acıklarmısınız evet sedacım benı 69 ekle tatlım bıraz sıslıkler var ama elbet inecem 69 altına
bu arada herkese günaydın iyi sabahlar bugün müdürler burda artık akama kadar çalışırız of yaaa moralim sıfır:tomato::bbo:laelaelaelaelae
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
günaydın kızlar.ben de bu hafta dikkat ederim inşallah.liste süper olmuş bu arada. ne kadar kalabalıklaşmışız. ben 2 ay evvel katıldığımda sadece 15-20 kişi vardı en fazla.kızım suçiçeği olmuş, akşam acildeydik o yüzden akşam bakamadım listeye. kilo verenleri de almamayı başaranları da tebrik ediyorum.diğerleri zaten hırs yapacaktır eminim listede üst sıralarda olmak için. öpüyorum hepinizi kızlar. görüşürüz.
birkaç tane de ben yazayım:günaydın hepinize.... ben diyorumkii bizim bir sloganımız olmalı... daha iyi diyet yapabilmek için...
slogan üretsek en güzel sloganı seçip daha güçlü devam etsek yola... ne dersiniz??? mesajlarımızın altına yazsak her yazdığımızda ve okuduğumuzda beynimize kazınsa??? nasıl olur??? beni motive eder dahada hırslandırır....
ben bir tane yazayım...
'' kıtır olmayacağım, çıtır olcağım!!!!!''
''kıtır olmayalım, çıtır olalaım!!!!''
'' 38 bedeni vitrinde değil, üzerimizde görelim ''
bana katılan arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum....
kızlar bişi sormak istiyorum ben akşamları yarım kase kadar börülce salatası yiyorum akşam yemeği yerine yanındada haşlanmış kabak baya tok tutuyor acaba çok kalorilimidir merak ettim :)
Ben bir kilo vermiştim ama hiçbir listede adım yok..
Birkaç gündr gelmediğim için sanırım(
size inanamiyorum ya kisir yemisler siz nasil diyetdesiniz anlamis deyilim,
bulgurdaki kaloriden haberiniz yok anlasilan
böyle biraz zor zayiflarsiniz valla
akadalar püsküüt alıyor galiba gruplara isteyenleri değil mi? bende bu gruba nasıl girebilirim?? Kimse beni pek sallamıor da, üzüldüm Valla
canım benim diyetteyiz diye sadece ot yiyeceğiz diye bişey yok,önemli olan ne yediğin değil ne kadar yediğindir,vücudun karbonhidrata da proteinede ihtiyacı var,hem bulgur zannettiğin kadar kalorili bişey değil,diyetisyenler pirinç yerine bulgur yenilmesini tavsiye ediyor,miktarını abartmadığın sürece bi sakıncası yok,biz böylede kilo veririz sen merak etme:dance::dance::dance:
haklısın canım sadece diyette değil zaten normal hayatta da aynı şeyi uygulamamız lazım
herşeyden ye ama az ye
biz sevdiğimiz şeyler konusunda abarttığımız için kilo alıyoruz ki genelde sevilen şeyler hamurişleri, tatlılar gibi bol kalorili şeyler olunca gelsin kilolar
hem kısıra dayanılır mı ya cokacimcoook
istersem 100 kilo olayım kısır denince olay bitiyo bendekaydirigubbakcemile3[/QUOTE
iki gündür okulda arkadaşlar kısır yiyor ama ben dayandım yemedim ama akşam misafir geldi 1 kilo baklava getirmiş akşam çok az yendi 1 tane yedim nerdeyse hepsi buzdolabında şimdi bugün işim zor sabahta 1 tane yedim ama başka yemeyecem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?