70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın KK nın en çıtır en güzel en 38 beden olmaya aday bayanları
hepinizi seviyorum:)))
dün akşam evde cnm bişi istemedi elma yedim sadece ama eşim gelirken sıcacık poaça almış dayanamadım yedim 1 tane üzerine yeşilçay ve yarım saat spor yaptım umarım onu yakmışımdır
sabah 1poaça domates peynir ve şekersiz çay şimdide 2 bardak sıcak su 8-10 tane kuru kayısı
bakalım kızlar hafta nasıl geçecek

sedacım ellerine sağlık liste süper ötesi olmuş haftaya bendeee üst sıralarda elimde kupa olsun
istiyorum:))))
ii hafta sonu geçirmeniz dileğiyle öpüldünüz:)

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

ellerine sağlık arkadaşım... yorulmuşsun biraz ama çok güzel bir liste olmuş..

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.....:hooray::hooray::hooray:
yerinde sayan arkadaşları almadıkları için tebrik ediyorum.....:hooray::hooray::hooray:
kilo alan arkadaşları diyeti bırakmadıkları için tebrik ediyorum.....:hooray::hooray::hooray:

günaydın kızlar.ben de bu hafta dikkat ederim inşallah.liste süper olmuş bu arada. ne kadar kalabalıklaşmışız. ben 2 ay evvel katıldığımda sadece 15-20 kişi vardı en fazla.kızım suçiçeği olmuş, akşam acildeydik o yüzden akşam bakamadım listeye. kilo verenleri de almamayı başaranları da tebrik ediyorum.diğerleri zaten hırs yapacaktır eminim listede üst sıralarda olmak için. öpüyorum hepinizi kızlar. görüşürüz.

geçmiş olsun kızını:CüvCüv:

günaydın hepinize.... ben diyorumkii bizim bir sloganımız olmalı... daha iyi diyet yapabilmek için...
slogan üretsek en güzel sloganı seçip daha güçlü devam etsek yola... ne dersiniz??? mesajlarımızın altına yazsak her yazdığımızda ve okuduğumuzda beynimize kazınsa??? nasıl olur??? beni motive eder dahada hırslandırır....

ben bir tane yazayım...

'' kıtır olmayacağım, çıtır olcağım!!!!!''
''kıtır olmayalım, çıtır olalaım!!!!''
'' 38 bedeni vitrinde değil, üzerimizde görelim ''

bana katılan arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum....

kızlar bişi sormak istiyorum ben akşamları yarım kase kadar börülce salatası yiyorum akşam yemeği yerine yanındada haşlanmış kabak baya tok tutuyor acaba çok kalorilimidir merak ettim :)

herkese günaydın seda cım ellerine sağlık.kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin metabolizma nasıl çalışacağına biz karar veremiyoruz yılmak yok alanlar da üzülmesin mutlaka özel bir nedendir canımızı sıkmak yok devam

birkaç tane de ben yazayım:
kamyon yazızsı gibi ilki :)
"şişman olmak kaderim değil"
"zayıflayacağım,zayıflayacağım,zayıflayacağım"

kızlar bişi sormak istiyorum ben akşamları yarım kase kadar börülce salatası yiyorum akşam yemeği yerine yanındada haşlanmış kabak baya tok tutuyor acaba çok kalorilimidir merak ettim :)

fazla yağ koymuyorsan kalorili değildir canım.. sebze ağırlıklı yemek her zaman iyiydir... böyle devam edebilirsin bence.. hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ben bir kilo vermiştim ama hiçbir listede adım yok..
Birkaç gündr gelmediğim için sanırım(

dün kilo bildirimi yaptınmı canım... cuma günü bildiriliyormuş.. bende yeniyimde anca öğreniyorum...

akadalar püsküüt alıyor galiba gruplara isteyenleri değil mi? bende bu gruba nasıl girebilirim?? Kimse beni pek sallamıor da, üzüldüm Valla

günaydın herkese,sedaözer canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş,bende bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyodum,kilo verenleri tebrik ediyorum:hooray:tabi koruyanlarıda:hooray:veremeyenlerde eminim toparlanacaktır tıpkı benim gibi
bu arada akşam bi tabak çorba,2 kaşık tavuklu patlıcan,söğüş domates salatalık,marul yedim
sabah kahvaltım kaşarlı simitklava:ama ofiste koşuşturmaca,temizlik derken yakmışımdır umarım
havalarda güzelleşiyo spora başlayıp haftaya bende kupa alanların arasına katılıcam inş:Saruboceq:

seda ozer cok tesekkurler lıste ıcına.s. gece dayanamadım uyudum yenı gordum
kılo verenlerı tebrık edıyorum kupa almak cok guzel :hooray:ama cok halsız hıssedıyorum ben kendımı bu hafta zorlıcak gıbı dıyet

size inanamiyorum ya kisir yemisler siz nasil diyetdesiniz anlamis deyilim,
bulgurdaki kaloriden haberiniz yok anlasilan
böyle biraz zor zayiflarsiniz valla

canım benim diyetteyiz diye sadece ot yiyeceğiz diye bişey yok,önemli olan ne yediğin değil ne kadar yediğindir,vücudun karbonhidrata da proteinede ihtiyacı var,hem bulgur zannettiğin kadar kalorili bişey değil,diyetisyenler pirinç yerine bulgur yenilmesini tavsiye ediyor,miktarını abartmadığın sürece bi sakıncası yok,biz böylede kilo veririz sen merak etme:dance::dance::dance:

dıyete basladıgımdan berı tam 1 doner bıle yedım ama yakmak sartıyla... kısır yıyenler de kendıne ceza verıp yakarlar bısı olmaz gayret edelım bız gerısı gelır

akadalar püsküüt alıyor galiba gruplara isteyenleri değil mi? bende bu gruba nasıl girebilirim?? Kimse beni pek sallamıor da, üzüldüm Valla

gözden kamıştır kimse önemsememezlik yapmaz bizim grupta herkese yer var değil mi arkadaşlar haftaya olacak listede artık yer alırsın

haklısın canım sadece diyette değil zaten normal hayatta da aynı şeyi uygulamamız lazım
herşeyden ye ama az ye
biz sevdiğimiz şeyler konusunda abarttığımız için kilo alıyoruz ki genelde sevilen şeyler hamurişleri, tatlılar gibi bol kalorili şeyler olunca gelsin kilolar
hem kısıra dayanılır mı ya cokacimcoook
istersem 100 kilo olayım kısır denince olay bitiyo bendekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…