70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı günler hepinizee kilo veren arkadaşları tbrk ederimmm bendende 1 kilo sadecee inşşş devamı gelirrrr liste çok güzel olmuş hazırlayan arkadaşın ellerine sağlıkk geçen hafta bende
kupa almıştım bu hafta alamamışımm inş haftaya gene alırımmm diyete devammmm burdaki arkadaşların motive etmelerine bayılıyorumm sayfalar dolusu okudummm herkes gönlüün arzu ettiği kiloya gelir inşşş şimdi yürüyüşe çıkıyorumm hafta sonunuz güzel geçer inşşş

merhaba kizlar ben kilo cizelgemi düzeltmek istiyorum nasil yapabilirim bilgisi olan baba yardimci olsa bi zahmet

cnm tikcerı yaptıgın yerden düzeltiyorsun onuda hatırlamıyorsan topiğin başında kilo çizelgesi nasıl yapılır var ordan bi bak hatırlarsın kolayca oluveriyor
hatta ben tickerımı yaptıgım sayfayı sık kullanılanlara ekledim değiştiğinde ordan düzeltiyorum istersen sende olee yap daha pratik oluyo:))))

kimse yokmuuuu??
ben nereye bildircektim kilomu hangi cuma takiminda yarisiyorum nereye bildircem hic bilmiyorum,
2 kg verdim ben yani 74 kgdayim ama kilo cizelgemi nasil düzeltcem onuda bilmiyorum,
yardim edin lütfen

coook tsk ederim melankoli hemen oraya gideyim,
sey ben birde hangi takimda yaristigimi nerden bilcem

kızlar ögle yemeğimi yedimmm
2 parça kıymalı pide 1 tabak limonlu maydanoz ve 2 bardak ayran içtim çok şiştim
şimdi hareket yapıorum bakalım hepinizi öptüm görüşmek üzereeee:)))

coook tsk ederim melankoli hemen oraya gideyim,
sey ben birde hangi takimda yaristigimi nerden bilcem

cnm takımda yarışmıyoruz biz bizim topiğimiz 70-79 kilo olanlar buraya günlük yediklerini paylaşımlarını yazmak istediğin herşeyi yazıyorsun
her cumada kilo bildirimimiz var orada kilonu bildiriyorsun hepsi bu kadar tatlım:)))

yeni yaptim bakalim olmusmu
ingilizce bilmiyordum bunu yeni eklemisler almanca hemde süper bakalim

Selam kizlar nasilsinizz a.s.
bugun sabah yuruyuse cikamadim hawa çok kötüydüüü benneyaptımki

Selam kizlar nasilsinizz a.s.
bugun sabah yuruyuse cikamadim hawa çok kötüydüüü benneyaptımki

iyiyiz tatlım sen nasılsın bende ögle yemegımı yedım kıymalı sebze yemegı suyunu olabıldıgınce yememeye calıstım 1 kepek ekmegı ve salata yedım evet oluyor artık yavas yavas bı ilerleme var bende hadın öpüldünüz kızlar mucccŞeniz

busefardacım tesekkur ederıma.s. bu sefer kıvıracaz bu işi ohhh cabuk gecse su gunler ısık hızıyla bı o mutlulugu yakalasak ve hiç bırakmasak süprizzzzz

ayparcam sende almanyadansin benim gibi,
kilo cizelgene baktimda sen bayagi bi kilo vermisisin, uyguladigin özel bir diyet varmi?
ben lahana corbasi diyeti uyguluyorum,
sepze agirlikli besleniyorum,

Güzelim ben o kiloyu bi sene icinde verdim aslinda 70 e düsmüstüm geri aldim..
Uyguladigim özel bir diyet olmadi bol bol su ve cok haraket öyle verdim cok yürüdüm evde cd lerle sabahlari spor yaptim v.s
Tabiki yediklerimede dikkat ediyordum ama hicbirseyden mahrum birakmadim kendimi..
Zaten günesin ucunu gördügümüz an veririrz insan civil civil oluyor hep haraket icinde :teytey:

bayagi uzun sürede vermisisin, ben gördügün kiloyu 7 haftada verdim,

hanimlar ben bugun tembellik yapip 10a kadar uyudum
11de anca yaptim kahwaltimi benimde kahwaltimda kasarli tost (kepek ekmek)
, yesil zeytin, domates, salatalik, maydanoz(maydanozu hiç eksik etmem) sırnaşık şey,
bögürtlen çayi wardi :lepi:
birazdan bende yuruyuse çikacagim :teytey:

iyiyim bende sekerim oh oh afiyet olsun bende henuz bi gelisme yok neyse pes etmek yok dewammm sengözlerimebaksanab

Arsiz Gönlüm .!.:
merhaba hosgeldin,
bizim burda hava cok güzel bugun kapali havuza yüzmeye gitmeye niyetim var bakalim,

hosbuldum ablacim.
suan burdada hawa cok guzel ne wardi sanki sabahta guzel olsaydii Çok üzgünüm çoook
oh oh fistiginla git bi güzel cib cib yapin Şeniz

Ben dogumdan sonra 87 kiloydum benimle iddaya girmisti kardeslerim ve bende verdim okadar kiloyu baya bir korudum sonra kI$ geldi otomatikmen aldim bi kac kilo geri :)
7Haftada süper vermissin bende umarim kalir kilon aslinda ayniyiz boyun kac senin ?
Yarisalimmi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…