merhaba kizlar ben kilo cizelgemi düzeltmek istiyorum nasil yapabilirim bilgisi olan baba yardimci olsa bi zahmet
cnm tikcerı yaptıgın yerden düzeltiyorsun onuda hatırlamıyorsan topiğin başında kilo çizelgesi nasıl yapılır var ordan bi bak hatırlarsın kolayca oluveriyor
hatta ben tickerımı yaptıgım sayfayı sık kullanılanlara ekledim değiştiğinde ordan düzeltiyorum istersen sende olee yap daha pratik oluyo:))))
coook tsk ederim melankoli hemen oraya gideyim,
sey ben birde hangi takimda yaristigimi nerden bilcem
cnm takımda yarışmıyoruz biz bizim topiğimiz 70-79 kilo olanlar buraya günlük yediklerini paylaşımlarını yazmak istediğin herşeyi yazıyorsun
her cumada kilo bildirimimiz var orada kilonu bildiriyorsun hepsi bu kadar tatlım:)))
kopyalarken bazı kısımları kopyalamıyoruz belki orda hata yapmış olabilirsinkilo cizelgem cikmadi ya
Arsizgönlüm sadece http ile basliyani kopyala yani img felan degil
Selam kizlar nasilsinizz a.s.
bugun sabah yuruyuse cikamadim hawa çok kötüydüüü benneyaptımki
Selam kizlar nasilsinizz a.s.
bugun sabah yuruyuse cikamadim hawa çok kötüydüüü benneyaptımki
ayparcam sende almanyadansin benim gibi,
kilo cizelgene baktimda sen bayagi bi kilo vermisisin, uyguladigin özel bir diyet varmi?
ben lahana corbasi diyeti uyguluyorum,
sepze agirlikli besleniyorum,
Güzelim ben o kiloyu bi sene icinde verdim aslinda 70 e düsmüstüm geri aldim..
Uyguladigim özel bir diyet olmadi bol bol su ve cok haraket öyle verdim cok yürüdüm evde cd lerle sabahlari spor yaptim v.s
Tabiki yediklerimede dikkat ediyordum ama hicbirseyden mahrum birakmadim kendimi..
Zaten günesin ucunu gördügümüz an veririrz insan civil civil oluyor hep haraket icinde :teytey:
iyiyiz tatlım sen nasılsın bende ögle yemegımı yedım kıymalı sebze yemegı suyunu olabıldıgınce yememeye calıstım 1 kepek ekmegı ve salata yedım evet oluyor artık yavas yavas bı ilerleme var bendehadın öpüldünüz kızlar mucccŞeniz
Arsiz Gönlüm .!.:merhaba hosgeldin,
bizim burda hava cok güzel bugun kapali havuza yüzmeye gitmeye niyetim var bakalim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?