70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yavastan behlül kacar moduna gırıyorummmm

bu aksam kocişi ugurlayıp yrn bekar bekar gelıcem topıgee, artık kocıs yok nazımı cekersınız dımıııı

ıyı aksmalar herkeseee

dilek ve gerdüşşşün sonunda psikoloji bozuldu kendilerini yonturrtcaklar sadistmisiniz kızım

Ben sadisttim ger-düşte öyle sanırım.

kızlar ben yavastan behlül kacar moduna gırıyorummmm

bu aksam kocişi ugurlayıp yrn bekar bekar gelıcem topıgee, artık kocıs yok nazımı cekersınız dımıııı

ıyı aksmalar herkeseee

iyi akşamlar bebiş oh keyfini çıkar benimkide arada bi gitse aman duymasın neyse sen gelde biz senin nazına razıyız ay balam...

yine çeneniz durmamış,,bi dolu sayfa okudum iyiki gelmişim,,

allahım nolur benim şu halimin ÇEYREĞİNİ DEĞİL GÖNLÜMDEN KOPTU VALLA YARISINI ver büyük allahım bakalım önünde kim durucak,,kız o oynak carıyeyi nerden buldun aynı ben
pelincim bence kaşınıyosun yerine sen ona ne kadar azgın ve kuduruksun desen daha iyi olcaktabee bize göre kaşınma durumu oluyo kendımızın yerıne koyunca
azgınmıyım kudurukmuyum karar ver
tugba sormayi unuttum sabah neden erken kalkmak lazimmis bide kacta oluyo bu erken
arçak81in dediği gibi işte,,bana gelen mjda şöyle yazıyodu özet geçeyim,,akşam yemeğinden sabah kahvaltısına kadar aradan 11-12 saat zaman geçiyo,kahvaltı yapmasdığımız takdirde bu zaman 16 saate kadar uzuyo ve bu metabolizmamızın yavaş çalımasına neden oluyo vede kilo alımına sebep oluyoo diyincee bendeki ampuller yandıısabah eşim 6.30ta hazırlanırkeen hoop bende dikildim ayağa yaptım kahvaltımıı,,ama şuan acayip uykum vaaaar:95::95:

cleopatra aslında burda ama o kadar inceldiki artık onu göremiyoruz

ahanda o dediklerinizden bende şeyediyorum,,çok uzun aynı şeyleri yazamıycamağzınıza sağlık,,çok yanlış tanışma oldu,,yargısız infaz bu olsa gerek çok incindik ama arkadaşım bilesin,kimseye art niyetimiz yokki,niye kimse dalga geçsin bu konuyla ilgilii

suziiii canım benim,,inanki olanlara çok üzüldüm yaa,bi hal çaresi bulunur düzene girer umarım herşey,,üzme kendini olurmuu

merhaba kızçeler yahu ben saat 18 de akşam yemeği yiyorum sonrada gece 12 ye kadar oturunca acıkıyoinsan azcık şekerli çay içsem(şekerli derken tek şekerli ..daha yeni azaltmayabaşladım ama tek şekeride koca bir fincana atıyorum ) 2 . 3 bardak olmazmı siz nasıl atlatıyosunuz bu gece atıştırmalarını ....benim kahvaltıyla öğlen yemeğiyle pek işim olmaz ama akşam yemeğinden asla vazgeçemiyorum

canım sana tavsiyem şekeri akşam tüketmemen aynı zamanda karbonhidrat ve türevlerini acıkınca sade türk kahvesi tüketmeni öneririm yada domates salatalık söğüş yap ye yağsız sütte içebilirsin ama şekerli birşey tüketmemn daha hayırlı bu gibi şeyler kilo verimini yavaşlatır bilgine...

neydek tubik arkadaş samimiyetimizi beğenmedi bizde yazdıklarına cevaben birşeyler yazalım dedik. İlk kez böyle bişey görüyom
evt yalnış bir tanışma oldu dediğin gibi. ama bizim iç dış bir birkaç saatte çözülemiyoruz ama demekki

sağol canım insan gerçekten motive oluyor burda mesela bu akşam sevdiğim bir yemek vardı tam biraz vazla yesem ne olurki diyodum ama aklıma bu tapik geldi hemen vazgeçtim gerçi benim acelem yok benim istediğim yeme alışkanlıklarımı değiştirip sağlıklı beslenmek
kilomu yavaş versemde olur ama bende iddalıyım şimdi 2 ayda veririm 10 kiloyu önemli olan o kiloyu muhafaza etmek

ben kaçtım mesaim bitiyor yarın cuma mübarek gün kilolar gitmiştir işlallahhhhh
iyi akşamlar hayde rastgeleeee

kesinlikya yavaş vermek en sağlıklısı zaten ama sen yiende akşam şeker tüketme şekeri diyette değilken bile önermiyorlar. çayını şekersiz içmeye zamanla alışırsın ben şekerli içince midem bulanıyor artık umarım hedefine ulaşırsın en zoru korumak sporu eksik etmemk lazım birde. iyi akşamlar şimdilik yarın görüşürüz

canım bende yenilerdenim 12 gün oldu.ama bir haftadan sonra alışıyosun acıkmamaya...bence 2 mille bi süre devam et..5 mil çok ağır bizim gibi yeni başlayanlara

5 mille başladım ama hepsini yapmıyorum zaten 5 mildede diğerlerinide yapıyor videoda kenarda yazıyor 1 mil 2 mil diye bugün yaptım onu 3ün sonuna kadar aslında acıkma değil ama diyet ya aklım yemekte oluyor inşallah düzene girer teşekkürler

tamam teşekkür ederim yinede beğenen kalır dedikten sonra yanlış tanışma dendikten sonra bişey yazamam artık kusura bakmayın verdiğim rahatsızlıktan dolayı ama ben gitmeden önce açıklama yapayım ben bu topiği kilo vermek isteyenlerin birbirine yardımcı olacağını sanmıştım en başta nerden başlayacağımı bilmiyorum varmı bana yardım edecek olan derken bu konuda cahilliğimi göstermekti onun dışında bişeyler sorup kısa cevaplar alınca kendimi iyice yetersiz hissettim facele karşılaştırmamın sebebide orası gibi düşündüm bisoruya hemen cevap gelir diyerek fevri davrandım ama hemen tepki verdiniz arkadaş uzuuun dökümünü yapmış onun yazdığına alkış yaparken dalga konusu olmuşuz ve ben buna ciddi anlamda üzüldüm bukadar tepki verilecek bişey yazmadığımı düşünüyorum neyse kendinize iyi bakın iyi muhabbetler

kimse beni kaale almıyor dedim yok öyle bişey denir tamam biter niye bukadar olay yapıp büyttünüz anlamadım tamam lütfen ben artık yazmıycam ama sizde uzatmayın rica ediyorum hata ettim ben yargısız infazda falan bulunmadım siz böyle deyip beni yargılamayın ozmaan cevap verip geçmiştiniz ama sayın nafın mesajından sonra büyüdü olay uzadı daha doğrusu lütfen rica ediyorum tamam size iyi muhabbetler yinede sağolun çok şey öğrendim bu topikten umarım gönlünüzce olur

canım çok üzüldüm allah yardımcını olsun bunlar böyle işte 20 senelik emek var ortada ama onlar çalışnalrını emekçi değil köle görüyorlar zihniyete bak

samimiyetinizi beğenmedim demedim neden yanlış yere çekiliyor ve konu gereksiz uzatılıyor samimiyetinize güvenip yazdım demek istedim bukadar büyüyeceğini yanlış anlaşılacağını düşünemedim her yazdığımın açıklamasını yapmak gerekiyor galiba ama ben tartışma başlatmak veya olay çıkarma heleki sizi yargılamak için söylemedim sıkıntımı paylaştım ama suç oldu

kızlar valla oku oku bi hal oldum döktürmüşünüz yokluğumda gene bugün tapu illerim vardı onunla uğraiştım sonra temizlik yotuldum ya yarın yatılı misafirim gelcek cumarteside çok kalabalık misafirlerim gelcek
yarın hamurişi tatklılar börekler yapçam ama ben yiyemiyorum tabi sadece 1 lokma tadına bakabilrim
balık tarifleri verilmiş burçlar konuşulmuş ohhhhhhhhh benimde burcıum terazi eşim başak
bugünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek 1 yumurta 3 zeytin peynir domates salatalık çay 0.5 litre su
öğle: yoğurtlu kabak salatası cevizli 1 dilim form etimek 1ltr su
akşam:4 tane actıfryda köfte salata 1 bardak meyve suyu 1dilim tam buğday ekmeği 0.5 litr su spor yapamadım birazdan leslie yaparım 15 dk. konrtaıner le çalışırım
21 de meyve yiycem
YARINA ALLAH KERİM HADİ BAKALIM İNŞ.

Slm kızlar, nabersiniz, ancak girebiliyorum nete. Özledim sizleri hemen selam vereyim dedim. Bugün biraz hareket varmış galiba geçmişi okumadan slm vereyim dedim ama ne çok sayfa var nasıl bitcek ki? Kursa gittim dr. gittim anca eve gel yemek yedir falan yoruldum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…