- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
dilek ve gerdüşşşün sonunda psikoloji bozuldukendilerini yonturrtcaklar sadistmisiniz kızım
bıngıl bıngıl daha kolay, sıkarız yagın akıverırı kolayca, bennapıyım taş gıbı dıyorum sanaaaaklımda olsun bakarımmmmmmm
valla bend emrk ettımmm:26:
grup ındırmı ayarlıycazda ınadına hepımızde ayrı bı memleketteyız, ama ben orta yerdeyım sız bana gelın ankarada halledelım bu işi
o bomba bı tarafımzda patlamasındaaaaarkandayım bı abla olarak destekcınımmm, hadı koçummm benımmmmmm
kızlar ben yavastan behlül kacar moduna gırıyorummmm
bu aksam kocişi ugurlayıp yrn bekar bekar gelıcem topıgee, artık kocıs yok nazımı cekersınız dımıııı
ıyı aksmalar herkeseee
Ben sadisttim ger-düşte öyle sanırım.
allahım nolur benim şu halimin ÇEYREĞİNİ DEĞİL GÖNLÜMDEN KOPTU VALLA YARISINI ver büyük allahım bakalım önünde kim durucak,,
var ya Allah şu kelebek tugbanın şu halinin ceyregını bana verseymış önümde kımse duramazmış vallavucudu aynı shakıraya benzıyomuş, oyuzden hareketlerı cuk dıye oturuyomuşşş, kız sen benı öldürcen haa bı gunnnn brova valla sanaaa
Eki Görüntüle 294606
bı ınsan nıye evde durup dururken mınık etek gıyerkı sen kaşınıyosun gıbı geldı bana
canımmm ınanırmısın bılmem ama sen o gun yasananları ayzıdgında aklıma dırek gelmişti boyle bısı olabılecegı ama canını olmayan bısı ıcın sıkmak ıstememıstım:26:
dur bı bakalım baban ıyıce bı gorussun konussun, olmadı hukukı yardım alın ordan, yoluna gırer ınş hersey
pelincim bence kaşınıyosun yerine sen ona ne kadar azgın ve kuduruksun desen daha iyi olcaktabee bize göre kaşınma durumu oluyo kendımızın yerıne koyunca
arçak81in dediği gibi işte,,bana gelen mjda şöyle yazıyodu özet geçeyim,,akşam yemeğinden sabah kahvaltısına kadar aradan 11-12 saat zaman geçiyo,kahvaltı yapmasdığımız takdirde bu zaman 16 saate kadar uzuyo ve bu metabolizmamızın yavaş çalımasına neden oluyo vede kilo alımına sebep oluyoo diyincee bendeki ampuller yandııtugba sormayi unuttum sabah neden erken kalkmak lazimmis bide kacta oluyo bu erken
cleopatra aslında burda ama o kadar inceldiki artık onu göremiyoruz
Şimdi arkadaşım sen benim bu yazdıklarını okuyup hiddetle cevap vermemi bekliyorsun ama vermeyeceğim. Yani sinirle değil de sakin sakin yazayım.
Evet araştırdım çünkü çok sıkıldım ilgilenmiyosunuz, cevap yazmıyosunuz vb laflardan kii çok az bir zamandır burdayım. Benden eski arkadaşların düşüncelerini bu konuda hayal bile edemiyorum.
Şimdi sen diyorsun kii face ' de böyleydi burda böyle ben bunu bekledim ama hata ettim. Yine bu topiği bir eleştirme içerisine girmişsin ve yine ben ve diğer arkadaşlarımı yardımcı olmamakla suçlamışsın güzel bacım.
Hani sen diyorsun ya cevap vermek var, cevap vermek var diye ! bende sana diyorum soru sormak var , soru sormak var ! canım kardeşim.
Samimi ortam var sandım ! diyorsun evet var gerçekten o samimiyet ama samimi olmayan anlayamaz sanırım sende burada yanılgıya düştün güzel arkadaşım.
Madem kimse cevap vermek zorunda değil' di neden o zaman sitem ettin trip attın canım ablam.
Birde biz malzeme beklemiyoruz ki sohbet etmek için yada senin deyiminle dalga geçmek için bizim bunlara ihtiyacımız yok güzel annem.
Benim gördüğüm ve alıntılar ile gösterdiğim kadarıyla yeterince ilgilenilmiş yardımcı olmaya çalışılmış. Bir ben hoşgeldin demişim verilen cevapları tatminkâr görüp cevap vermemişim hata mı etmişim canım hemcinsim.
Son olarak özrünüzü kabul ediyor ve eğer cidden kırdıysam bende özür diliyorum canım kadınlar kulübü' mün sevgili üyesi.
arkadşımm bizden ne beklediğini anlayabilsek birdee bir sıkıntın dersin vardıda bizmi yardımcı olmadık dinlemedik yazdığın şeylere cevapta verilmiş konulara sen katılacaksın kimse sana benim yazıma katıl demez. sen samimiyetini kuracaksın. burası face değil face ile niye kıyasladınki anlamadım. Boşuna alınganlık yapıp aşırı tepki veriyorsun bence. bizde buraya girdiğimiz ilk zamanlar konulara kendimiz atladık birbirimiz tanıdık samimi olduk zamanla bu kadar sayfa yazılmış bak kaç sayfa olmuş demekki boş değil yani. kimse dalga geçmiyor. senin yazdığına hitaben sanki hiç bir yazdığına cevap verilmemiş gibi hava yarattığınız için savunma gereği hissedildi. cevp vermek var cevap vermek var demişsin ya sorularına ne gibi cevap bekledinki daha kaç saat oldu topiğe geleli üstünemi atlayacağız. evet samimi bir ortam var bizim samimiyet anlayışımız böyle beğenen kalır.
demekki burda yazan bunca insan birşeyler buluyorki yazıyor senin sandığın samimiyet nasıl birşey yani çözemedim. Kimse sizi alaya almadı ne malzemesi? okadar insan var yeni gelen bir sizmisiniz dışlanan kimi dışladıkki... burası bir topik sadece özel psikoterapi merkezi değil.
merhaba kızçeler yahu ben saat 18 de akşam yemeği yiyorum sonrada gece 12 ye kadar oturunca acıkıyoinsan azcık şekerli çay içsem(şekerli derken tek şekerli ..daha yeni azaltmayabaşladım ama tek şekeride koca bir fincana atıyorum ) 2 . 3 bardak olmazmı siz nasıl atlatıyosunuz bu gece atıştırmalarını ....benim kahvaltıyla öğlen yemeğiyle pek işim olmaz ama akşam yemeğinden asla vazgeçemiyorum
yine çeneniz durmamış,,bi dolu sayfa okudum iyiki gelmişim,,
allahım nolur benim şu halimin ÇEYREĞİNİ DEĞİL GÖNLÜMDEN KOPTU VALLA YARISINI ver büyük allahım bakalım önünde kim durucak,,kız o oynak carıyeyi nerden buldun aynı ben
azgınmıyım kudurukmuyum karar ver
arçak81in dediği gibi işte,,bana gelen mjda şöyle yazıyodu özet geçeyim,,akşam yemeğinden sabah kahvaltısına kadar aradan 11-12 saat zaman geçiyo,kahvaltı yapmasdığımız takdirde bu zaman 16 saate kadar uzuyo ve bu metabolizmamızın yavaş çalımasına neden oluyo vede kilo alımına sebep oluyoo diyincee bendeki ampuller yandıısabah eşim 6.30ta hazırlanırkeen hoop bende dikildim ayağa yaptım kahvaltımıı,,ama şuan acayip uykum vaaaar:95::95:
ahanda o dediklerinizden bende şeyediyorum,,çok uzun aynı şeyleri yazamıycamağzınıza sağlık,,çok yanlış tanışma oldu,,yargısız infaz bu olsa gerek çok incindik ama arkadaşım bilesin,kimseye art niyetimiz yokki,niye kimse dalga geçsin bu konuyla ilgilii
suziiii canım benim,,inanki olanlara çok üzüldüm yaa,bi hal çaresi bulunur düzene girer umarım herşey,,üzme kendini olurmuu
sağol canım insan gerçekten motive oluyor burda mesela bu akşam sevdiğim bir yemek vardı tam biraz vazla yesem ne olurki diyodum ama aklıma bu tapik geldi hemen vazgeçtim gerçi benim acelem yok benim istediğim yeme alışkanlıklarımı değiştirip sağlıklı beslenmek
kilomu yavaş versemde olur ama bende iddalıyım şimdi 2 ayda veririm 10 kiloyu önemli olan o kiloyu muhafaza etmek
canım bende yenilerdenim 12 gün oldu.ama bir haftadan sonra alışıyosun acıkmamaya...bence 2 mille bi süre devam et..5 mil çok ağır bizim gibi yeni başlayanlara
arkadşımm bizden ne beklediğini anlayabilsek birdee bir sıkıntın dersin vardıda bizmi yardımcı olmadık dinlemedik yazdığın şeylere cevapta verilmiş konulara sen katılacaksın kimse sana benim yazıma katıl demez. sen samimiyetini kuracaksın. burası face değil face ile niye kıyasladınki anlamadım. Boşuna alınganlık yapıp aşırı tepki veriyorsun bence. bizde buraya girdiğimiz ilk zamanlar konulara kendimiz atladık birbirimiz tanıdık samimi olduk zamanla bu kadar sayfa yazılmış bak kaç sayfa olmuş demekki boş değil yani. kimse dalga geçmiyor. senin yazdığına hitaben sanki hiç bir yazdığına cevap verilmemiş gibi hava yarattığınız için savunma gereği hissedildi. cevp vermek var cevap vermek var demişsin ya sorularına ne gibi cevap bekledinki daha kaç saat oldu topiğe geleli üstünemi atlayacağız. evet samimi bir ortam var bizim samimiyet anlayışımız böyle beğenen kalır.
demekki burda yazan bunca insan birşeyler buluyorki yazıyor senin sandığın samimiyet nasıl birşey yani çözemedim. Kimse sizi alaya almadı ne malzemesi? okadar insan var yeni gelen bir sizmisiniz dışlanan kimi dışladıkki... burası bir topik sadece özel psikoterapi merkezi değil.
yine çeneniz durmamış,,bi dolu sayfa okudum iyiki gelmişim,,
allahım nolur benim şu halimin ÇEYREĞİNİ DEĞİL GÖNLÜMDEN KOPTU VALLA YARISINI ver büyük allahım bakalım önünde kim durucak,,kız o oynak carıyeyi nerden buldun aynı ben
azgınmıyım kudurukmuyum karar ver
arçak81in dediği gibi işte,,bana gelen mjda şöyle yazıyodu özet geçeyim,,akşam yemeğinden sabah kahvaltısına kadar aradan 11-12 saat zaman geçiyo,kahvaltı yapmasdığımız takdirde bu zaman 16 saate kadar uzuyo ve bu metabolizmamızın yavaş çalımasına neden oluyo vede kilo alımına sebep oluyoo diyincee bendeki ampuller yandıısabah eşim 6.30ta hazırlanırkeen hoop bende dikildim ayağa yaptım kahvaltımıı,,ama şuan acayip uykum vaaaar:95::95:
ahanda o dediklerinizden bende şeyediyorum,,çok uzun aynı şeyleri yazamıycamağzınıza sağlık,,çok yanlış tanışma oldu,,yargısız infaz bu olsa gerek çok incindik ama arkadaşım bilesin,kimseye art niyetimiz yokki,niye kimse dalga geçsin bu konuyla ilgilii
suziiii canım benim,,inanki olanlara çok üzüldüm yaa,bi hal çaresi bulunur düzene girer umarım herşey,,üzme kendini olurmuu
kizlar firar yaptim yinecok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo
neydek tubik arkadaş samimiyetimizi beğenmedi bizde yazdıklarına cevaben birşeyler yazalım dedik. İlk kez böyle bişey görüyom
evt yalnış bir tanışma oldu dediğin gibi. ama bizim iç dış bir birkaç saatte çözülemiyoruz ama demekki
ya sen ne bıcır bıcır bişeysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?