70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Naf peki hıc somon yedın mı:26: ben hıc yemedım ama mrk edıyorum nası bı tadı oldugunu, cunku en yararlı balık ınsana, gecen nette tarıflerıne baktım da guel gıbıydııı :44:

Yedim tatlım Valla ben beğeniyorum da eşim onu yiyeceğime tavuk yerim diyo

Hatta ben nasıl yapıyorum somonu hemencik bi tarif vereyim

Salamura asma yapraklarından 4-5 tane aralarında boşluk olmayacak şekilde yan yana açıyorsun. Somon dilimini ortasına koyup üzerine

1 ince dilim limon, 1 tane defne yaprağı,az tuz ve az zeytinyağı sürerek sıkıca sarma sarar gibi sarıyosun. Sonra ısıtılmış ost makinasında

9-10 dakika kadar pişiriyosun ıhmmmmmmmmm diyorum sen anla

Amann NaF ben asma yaprağıyla tost makinasıyla uğraşamam diyosan eğer

teflon tavaya az zeytinyağı koyup somonu koy canım üstüne birkaç dilim limon ve 1 defne yaprağı koy az tuz ekle kısık ateşte arkalı

önlü pişir. Böyle de denedim güzeldi

Ve gerçekten somon çok faydalı

Bak nasılda kendine pay çıkartmış

kizlar bende hamsiye bayilirim ama malasef sadece turk marketinde var ve ikikere gittik sadece cumartesi getiriyolarmis oglen olmadan bitiyomus market bize35kilometre uzakta kahvalti yol o ogleden cok sonra orda oluyoruz ve alamadik tabi

Üzüldüm canım yaa :2: aslında tuza filan basıyolar öyle yiyomusunuz bilmiyorum ama :26: Türkiyeden giderken götürülebilir sanırım :26:

Hani sen öpmemişin ama beni :26:

ay pardon nası unutmuşum hasta olmama ver öpücüğü bulamadım muck yazalım .
inşallah olaylar çözülür. baban nerede çalışıyodu vaktin olunca ayrıntı verirsen yardımcı olmaya çalışırız. hukuk mezunuyum av ta yaptım belki bildiiğim birşeydir.
Naf peki hıc somon yedın mı:26: ben hıc yemedım ama mrk edıyorum nası bı tadı oldugunu, cunku en yararlı balık ınsana, gecen nette tarıflerıne baktım da guel gıbıydııı :44:
ben aldım yaptım beğendimde ama eşim hiiiiç beğenmedi. biraz kırmızı et gibi bir balık yağsız folyoya sarıp tavada direk pişirebilirsin zira kendisi yağlı.

evet canim almanya

Tekiri bol yağda kızartıyosun cıssssssss yanii olmaz somon yi sen hem seviyomuşun bak o yağsız pişiyo hem besleyici hem lezzetli

Son düzenleme:

evet canim almanya

canım Allah yardımcınzı olsun gurbet zor tabii ama alışmışsınzıdır snaırırm :)

bizim ankaraya tayın işi gibi bişi var çok tereddütteym napcm bılmıom burdan ayrılak ıstemıyorum ama oof oof

ayy naf ben asma yapragıyla ugrasırım hiç sorun değil sen bana bi tarfi yaz bakım ayrıtılı nası pişircem
tost makınasında kız çiğ kalmasın :) yapayım da bloguma koyayım :) daha balık tarıfı yazmadım bu kış :)

bende denıycem somonu, hıc olmadı şifa nıyetıneee yerım anlattıgınıza gore lezzetlıde bı etı var

ooof naf naptınnn asma yaprakları deısık bı tatmı verıyo sekıl olsun dıyemı, evde yaprak var denemek lazım, hos olur gıbı, agzım sulandı, balık yemek ıyı zaten de somon daha da ıyı ama ben hıc denemedım, kocişede dedım denıyelım dıye, dur bu sayfayı sık kullanalara eklıyımde senın tarıfı kaybetmıyım cok saol caınmmmmm

canım bende kızıma küçükken mama vermiştim doymadığından.ama dikkat et biberronla verme.çünkü bana doktor demişti kaşıkla yedirin emmeyi bırakır diye 1-2 derken biberon kolayımıza gitti ve kızım emmeyi bıraktı 8.5 aylıkken zaten 5.aydan sonra ağlata ağlata emzirdim.aman dikkat et derim sana.bide bence çorbalara falan geç 4 ayını bitirdiyse..azar azar yavaş yavaş tadına baktır.aman unutma bebeğin tüm yiyecekleri tuzsuz ve salçasız olacak.tuz 1yaşından önce böbreklerini yorar.3 yasak daha var 1 yaşına kadar patlıcan(içinde nikotin var),yumurta beyazı,bal yasak.Allah kolaylık versin...zor bu işler zorrrr

canım bende yenilerdenim 12 gün oldu.ama bir haftadan sonra alışıyosun acıkmamaya...bence 2 mille bi süre devam et..5 mil çok ağır bizim gibi yeni başlayanlara....

öğretmenler günün kutlu olsun canım..kızlar diğer arkadaşlarında öğretmenler günü kutlu olsun..hangi kısçelerdi hatırlaymadım..

geçmiş olsun kızlar...

ooohh ortiler eşleşmiş yin hadi hayırlısı

Belki bana bir orti gelir
Bir güzel topic olur yazılanlarla
Tevhide değişir çıtır olur gülümse...

Bir ortim bile yok anlıyor musun
Hadi gülümse...

tuğba erkek çocukları biraz daha geç konuşuyo..benim yeğenin 5 yaşını bitirdi yeni yeni tam olarak konuşuyo..doktora götürdüler niye diye doktorda kreşe verin çocukların arasında kalsın demiş...kreş sayesinde bir senede düzeldi yaniii...

kızlar daha fazla okuyamadım...1 saat sonra eşim gelecek yemek yapmam gerek öpüyorum...şimdi deniycem şu şehriye pilavını....

Son düzenleme:

yok canim nerde bu ekimde 1yil oluyo benim buraya gelmem evlenip geldim ve esim cocuk yaslarinda gelmis esimin arkadasinin esiyle markette karsilastik alistinmi dedi yok dedim bana 10sene oldu ben bile alisamadim nasil alisicaksinki dedi bide ben tam turkiye asigiyim evlenmek icin okadar zor karar verdimki ama asik olunca bisey yapamiyosun nasil evet dedim bilmiyorum
kizlar gorusuruz

canım ya tabıı hıcbıyer vatanın gibi olmaz ki

Allah yardımcınzı olsun ama sevince de bişey yapamıyo insan

Allah ım huzur mutluluk versin her haneye sevgi mutluluk oldu mu hersey kolaylasır ınss....

ii akşamalr :)

Şimdi arkadaşım sen benim bu yazdıklarını okuyup hiddetle cevap vermemi bekliyorsun ama vermeyeceğim. Yani sinirle değil de sakin sakin yazayım.

Evet araştırdım çünkü çok sıkıldım ilgilenmiyosunuz, cevap yazmıyosunuz vb laflardan kii çok az bir zamandır burdayım. Benden eski arkadaşların düşüncelerini bu konuda hayal bile edemiyorum.

Şimdi sen diyorsun kii face ' de böyleydi burda böyle ben bunu bekledim ama hata ettim. Yine bu topiği bir eleştirme içerisine girmişsin ve yine ben ve diğer arkadaşlarımı yardımcı olmamakla suçlamışsın güzel bacım.

Hani sen diyorsun ya cevap vermek var, cevap vermek var diye ! bende sana diyorum soru sormak var , soru sormak var ! canım kardeşim.

Samimi ortam var sandım ! diyorsun evet var gerçekten o samimiyet ama samimi olmayan anlayamaz sanırım sende burada yanılgıya düştün güzel arkadaşım.

Madem kimse cevap vermek zorunda değil' di neden o zaman sitem ettin trip attın canım ablam.

Birde biz malzeme beklemiyoruz ki sohbet etmek için yada senin deyiminle dalga geçmek için bizim bunlara ihtiyacımız yok güzel annem.

Benim gördüğüm ve alıntılar ile gösterdiğim kadarıyla yeterince ilgilenilmiş yardımcı olmaya çalışılmış. Bir ben hoşgeldin demişim verilen cevapları tatminkâr görüp cevap vermemişim hata mı etmişim canım hemcinsim.

Son olarak özrünüzü kabul ediyor ve eğer cidden kırdıysam bende özür diliyorum canım kadınlar kulübü' mün sevgili üyesi.

Ben hep göz kararı yaptım tatlım tost makinasını ısıt güzelce koy sardığın balıkları 10 dk hatta çok bile bana göre 10 dk çiğ kalmıyo korkma yakın zamanda tavada olanını yaptım arkadaşa gitmiştik tavada bile 10 dakikada pişiyo

Asma yaprağı hafif ekşilik veriyo zaten onu yemiyoz hem şekil oluyo hemde lezzet katıyo canım asma yaprağıyla yaptınmı bir ince

dilim limon tavada yaptın mı 2-3 tane ince dilim limon koymak lazım

rica ederim tatlımmmmmmm

hnnnn tekiri kilolaı verdikten sonra yicez yani :)

Aynen öyle canım

Karnım tok sırtım pekkk.
Yarın tartıda çıkacak rakam hiçte moralimi bozamıycakk.

Biz zaten açken çekilmiyoz dilek

Ne dicem cleopatra yok ortalıkta :26: gözümüz mi kaldı acaba kadının başına bişey gelmesin

sagol canim kasik mamasi veriyorum 4ayimiz bitti ama ben 5aydan once baslamiyayim corbalara felan diyorum buarda esim geldi ama onlar suanda mutfakta hamur isi yiyolar sicak sicak pisirip yiyolar bense bi elimde k fleksim onu yiyorum ah ahhh

Biz zaten açken çekilmiyoz dilek

Ne dicem cleopatra yok ortalıkta :26: gözümüz mi kaldı acaba kadının başına bişey gelmesin

En son alışverişe diye çıktı kendisinden bi daha haber alınamadı.
Aynen açken gözüm dönüyo asabi oluyorum çekilmiyorum.
Seninle aynı oluyoruz.
Yemek yiyince bal kaymağız

tamam canım deniycem inş... :)
ayy ben zaten o ekşiliği sevıom bide somon ımhh ımhhh :)
somon alayım en iisi bu hafta palamutu sonra da yerizz

cleopatra aslında burda ama o kadar inceldiki artık onu göremiyoruz

eheueheuehe koptumm

arkadşımm bizden ne beklediğini anlayabilsek birdee bir sıkıntın dersin vardıda bizmi yardımcı olmadık dinlemedik yazdığın şeylere cevapta verilmiş konulara sen katılacaksın kimse sana benim yazıma katıl demez. sen samimiyetini kuracaksın. burası face değil face ile niye kıyasladınki anlamadım. Boşuna alınganlık yapıp aşırı tepki veriyorsun bence. bizde buraya girdiğimiz ilk zamanlar konulara kendimiz atladık birbirimiz tanıdık samimi olduk zamanla bu kadar sayfa yazılmış bak kaç sayfa olmuş demekki boş değil yani. kimse dalga geçmiyor. senin yazdığına hitaben sanki hiç bir yazdığına cevap verilmemiş gibi hava yarattığınız için savunma gereği hissedildi. cevp vermek var cevap vermek var demişsin ya sorularına ne gibi cevap bekledinki daha kaç saat oldu topiğe geleli üstünemi atlayacağız. evet samimi bir ortam var bizim samimiyet anlayışımız böyle beğenen kalır.
demekki burda yazan bunca insan birşeyler buluyorki yazıyor senin sandığın samimiyet nasıl birşey yani çözemedim. Kimse sizi alaya almadı ne malzemesi? okadar insan var yeni gelen bir sizmisiniz dışlanan kimi dışladıkki... burası bir topik sadece özel psikoterapi merkezi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…