70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlar ben nobetteyim hemen bugunki menumu yazayim
SABAH
2 dilim etimek
1 kk ligts peynir
5 zeytin
ARA
3 kayisi
OGLE
1 kase tarhana corba
1 tabak marul salatasi
ayran
yarim tabak barbunya
ARA
1 elma
AKSAM
1 kase domates corba
1 tavuk sinitsel
bol salata

gun icinde 2 lt su 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi 2 fincan yesil cay

nobetteyim gece acikirsam limonlu mavi yesil ligts buskuvi yerim ilerleyen saatlerdede yesil cayimi dogadanimi icerim

iste benim yoruma acik menum yarin tarti gunu kendimden yana umudum oldugu solenemez

iyisayiliriz canim uzun bigunun olmus yarindan umutlumusun orti kilolar gitmismidir

nafffff aşkitom neden açsın..menülere bu aralar bakamıyorum azmı yiyosun bebeqim...dışardan hissedilecek kadar sinir yapıyorsa gerçekten az yiyor olmalısın... döferim bakk

istanbulun neresinde oturuyorsun cnm bende istanbuldayım...

uykum varrrrrrrrrr valla çok uykum var kızlar erkenden yatıp 4te uyanıyorum dahada uyuyamıyorum saçma sapan oldu uyku düzenim...şu kurs bi bitseydi bi işe girebilseydim çok qerginim çokkkkk hadi yeter bukadar uykum var benim iyigecelerr kısçelerrr:79:

dilekk bu seferde kkyımı açık unuttun işyerinde kıss yatıp dinlensene yarın işe gidicen cık cık cıkkk

Son düzenleme:
ÇOOOOKKK umutluyum. Bence güzel bir hafta oldu cnm. :119::119:İnşallah senin içinde güzel olmuştur.

evet canim bende cok umutluyum bakicaz artik acim diyorum simdi esimde sende cin diyeti yapiyosun boylede olmazki diyo bilmiyorum ama bu hafta cok ciddiye aldim diyeti bakalim yarin meyvesi kac gr olcak

şekerli çaymı duymamış olayım,bide gece içcen öylemiicanım acıkırsan çay içmek istersen yeşil çay iç,,form çayı iç biberiye çayı yağ yakımını hızlandırıyo ondan iç,,ben ondan günde 2 bardak içiyorum,,birazdan son bardağımı içcem,,gerçekten açlığı gideriyo,sonra acıkırsan bol su iç yine gidiyo isteğin,aklın yemekte olmasın,başka şeylerle meşgul ol
ben valla bugün biraz evvel hatta 2 mil yapayım dedim 1.5 mil bitince kapattım valla dayanamadım,sen nasıl dayandın kız maşallah
güzel olmuş,,ta aşamki meyve suyu yerine ayran içseydin köftenin yanına ,,ekmek yemişsin neysedehani salatan hani yoğurdun senin bakiimmeyve suyu hazır değildi umarım

çok çok çok güzel bi menü canım afiyet olsun,,ama öğünlerinde yoğurtta ekle,,inanki faydaları bitmiyo,,yağ yakımında oda rol oynuyomuş yaaa

yeni sezon orti eşleşmeleri

naf---erginsena

mywish89--silverpowder

triendy21---kılavuz

ay_she--edirne

elsnopy--arcak81

blackcat_80---shopsessive

rezzan784--ecrin29

deryaak---cleopatra

zerra--pinktomato

yearslater_38--umud

sibel29--zeynepberat

kızlar yarın orti bildirimlerini kime yapacağınızı bilmiyorum daha, sena abla cvb verirse yarın,,ona göre hallederiz,, mj attım yarın cvb verirse haber veririm yada belki kendisi buraya bildirir..oyüzden bana sadece kendi bildirimlerinizi yapıcaksınız özele,,ortiler bunlar varsa olmak isteyen başka bu gece mj atsınlar,,boşta kalan varmı bilmiyorum şuan,,:26:

slm menün güzellll inş. kilo verebilriz

Ögretmenler günü bütün ögretmenlerimizin kutlu olsun
esim bilgisayara gececem diye sira bekliyo bi yazip cikacam demisdim halen bekliyo

72.7 olmana çok sevindim canım azimle devamm.. 6lara az kaldı.
Yeni yıla 6larla gir hadi..

ay yerim ben o bal gibi sözlerini fistik
biliyorum canim ama busefer isallah daha güzel olacak is bulman isallah canim benim
ay yerim ben onu
canim sIkma canini bende hep kafama takdim benimkide hep baska cocuklardan gec konusmaya basladi ama gec oldu olmasina ama daha güzel oldu
O zaman bidaha öpimmm bunuda görürsün nasılsa
arada öp beni hosuma gidiyo
ziboşşş ay senin yazmanı özlemişim gııı...
nasil yaziyom ki bende seni özledim canim benim fazla görüsemiyok
kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube
kizkanmadim deyil gicik oldum ben ondan güzel kivirdirim bikere
esimin halasi gelmis cikmak zorunda kaldim yukariya devam edeyim alintilarimla

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
bi ara yani genc kizden cok yapardim yeni evliydim nerde ayna görsem oynuyom vitrin aynasi mikrodalgafirinin cami
esimde birgün gördü yani yakaladi oynarken hep takiliyordun bi oynasana mikrodalgafirinin önünde diye bu aralar oynuyamiyorum ama ozamanlar oynadigimdan herhalde göbis yokdun :44:

Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
hosgeldin canim
canim benim ya keske yakinimda olsan
Her türlü gider valla balık tavada, fırında havada karada yani
Dilek ya ekmeksiz bişeye benzemezkii salata.Ekmek anlam katıyo salatanın suyuna adeteaa
bugün esim giciklik olcak ya ekmek arasi yapti kendine banada yapmis 3 tane biri benimis yemiycem dedim 5 dakika geciyo bidaha bidaha ya git basimdan seytanmisin ne dedim
nasıl yaparlar bunu yaaaaa senin yüzünden böyle bişey yapamaz ki :26:

Hayırlı haberler gelir inşallah canım :26:
halen kendimi boslukdan hissediyorum herseyin sorumlusu benim gibi cok kötü sucluluk duygum var
bilmiyorum canim giciklik iste babam okulda hademe diyorlar herhalde masalari kaldiriyo tahtalari siliyo falan iste
canım üzme kendini sen kötü niyetle yapmadın sonuçta onlar bahane arıyorlarmıs ve haksız yere yapıyolar zaten sıze bu muameleyi
sagol arzucum icim buruk bakalim ne olup bitecek artik babam gideyim bari diyo ama annemde diyor cok gücüne gitmis canim ya
sagol canimcim canim oglun icin dua edecem isallah iyi olur

canım geçmişi düzenli okuyamadıqım için ne olduqunu tam anlayamadım ama Rabbim yardımcınız olsun...feraha ulaşırsınız inşallah..Allah büyük cnm...

cok sagol senacim babam haciya gitti ya herhalde ondan gicik oldular bahane yaratiyorlar
inşallah olaylar çözülür. baban nerede çalışıyodu vaktin olunca ayrıntı verirsen yardımcı olmaya çalışırız. hukuk mezunuyum av ta yaptım belki bildiiğim birşeydir.
canim cok sagol bitanem düsünmen yeter
benimle orti olan kayboluyor sırra kadem basıyor demiştim ben ama dinlemediniz cleopatram nerdesinnnnn :26::26:
hakkeden ya :26: niye ki

suziiii canım benim,,inanki olanlara çok üzüldüm yaa,bi hal çaresi bulunur düzene girer umarım herşey,,üzme kendini olurmuu

sagol tugbacim
canım çok üzüldüm allah yardımcını olsun bunlar böyle işte 20 senelik emek var ortada ama onlar çalışnalrını emekçi değil köle görüyorlar zihniyete bak
babam birde cok iyi niyetlidir yazik herseye tamam der ben ters tepki verince bozdum cok kirilmis gücenmis oda üzülünce bende bisekil oldum
suzan yeni haber varmi canim ne oldu son durum
sagol bitanem o bir üst düzeydeki aradi onlar öyle dememis sen yanlis anlamissin o okulun bi koluymus orda az is var diye gönderiyorlar dedi bende simdiye kadar problem yokdun da simdi mi onu düsünür oldular dedim oranin müdürü benlen kondaga gircekmis yarin ariycakmis beni okul müdüriyesi kadin yani bekliyorum bakalim yarin müdürüye ne diycek

kızçeler nasılsınız bakiimmm
yarın bildirim yapıcam inşallah sırf ortimin hatrına haa kaç haftadır çok ayıp ettim ona beni affet suzannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…