Slm kızlar, nabersiniz, ancak girebiliyorum nete. Özledim sizleri hemen selam vereyim dedim. Bugün biraz hareket varmış galiba geçmişi okumadan slm vereyim dedim ama ne çok sayfa var nasıl bitcek ki? Kursa gittim dr. gittim anca eve gel yemek yedir falan yoruldum vallahi.
nafffff aşkitom neden açsın..menülere bu aralar bakamıyorum azmı yiyosun bebeqim...dışardan hissedilecek kadar sinir yapıyorsa gerçekten az yiyor olmalısın... döferim bakkEvveli akşam annem senin canın mı sıkkın dedi yoo dedim
Babam geldi noldu sen bişeye mi sinirlendin dedi yoo dedimeve gittim.
Sonra eşim aradı geliyorum istediğin bişey varmı dedi hayır dedimnoldu moralin mi bozuk senin dedi hayır dedim var bişey canını sıkan belli dedi açımm aççççççç gel artık yemek yiyelim dedim tamam ışınlanıyorum dedi
Hakketten nemrut bişey oluyorum
Biz böyle konuşuyoz yarın gelipte 62 kilo oldum derse apışıp kalıcaz
Ayşe kaçar kızlar :)
başka bir topkte tanışıp kanka olduğum bir arkadaşımla buluşucaz bu akşam
geleneksel kahve içme törenlerimziden bi tanesini gerçekleştircezz
öptüm herkesii muaahh :)
palamut az daha yüzsün semirsin büyüsün yicem yanikaçısı yok
dilekk bu seferde kkyımı açık unuttun işyerindekıss yatıp dinlensene yarın işe gidicen cık cık cıkkk
iyisayiliriz canim uzun bigunun olmus yarindan umutlumusun orti kilolar gitmismidir
ÇOOOOKKK umutluyum. Bence güzel bir hafta oldu cnm. :119::119:İnşallah senin içinde güzel olmuştur.
merhaba kızçeler yahu ben saat 18 de akşam yemeği yiyorum sonrada gece 12 ye kadar oturunca acıkıyoinsan azcık şekerli çay içsem(şekerli derken tek şekerli ..daha yeni azaltmayabaşladım ama tek şekeride koca bir fincana atıyorum ) 2 . 3 bardak olmazmı siz nasıl atlatıyosunuz bu gece atıştırmalarını ....benim kahvaltıyla öğlen yemeğiyle pek işim olmaz ama akşam yemeğinden asla vazgeçemiyorum
ben valla bugün biraz evvel hatta 2 mil yapayım dedim 1.5 mil bitince kapattım valla dayanamadım,sen nasıl dayandın kız maşallah5 mille başladım ama hepsini yapmıyorum zaten 5 mildede diğerlerinide yapıyor videoda kenarda yazıyor 1 mil 2 mil diye bugün yaptım onu 3ün sonuna kadar aslında acıkma değil ama diyet ya aklım yemekte oluyor inşallah düzene girer teşekkürler
güzel olmuş,,ta aşamki meyve suyu yerine ayran içseydin köftenin yanına ,,ekmek yemişsinkızlar valla oku oku bi hal oldum döktürmüşünüz yokluğumda gene bugün tapu illerim vardı onunla uğraiştım sonra temizlik yotuldum ya yarın yatılı misafirim gelcek cumarteside çok kalabalık misafirlerim gelcek
yarın hamurişi tatklılar börekler yapçam ama ben yiyemiyorum tabi sadece 1 lokma tadına bakabilrim
balık tarifleri verilmiş burçlar konuşulmuş ohhhhhhhhh benimde burcıum terazi eşim başak
bugünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek 1 yumurta 3 zeytin peynir domates salatalık çay 0.5 litre su
öğle: yoğurtlu kabak salatası cevizli 1 dilim form etimek 1ltr su
akşam:4 tane actıfryda köfte salata 1 bardak meyve suyu 1dilim tam buğday ekmeği 0.5 litr su spor yapamadım birazdan leslie yaparım 15 dk. konrtaıner le çalışırım
21 de meyve yiycem
YARINA ALLAH KERİM HADİ BAKALIM İNŞ.
iyi aksamlar kizlar ben nobetteyim hemen bugunki menumu yazayim
SABAH
2 dilim etimek
1 kk ligts peynir
5 zeytin
ARA
3 kayisi
OGLE
1 kase tarhana corba
1 tabak marul salatasi
ayran
yarim tabak barbunya
ARA
1 elma
AKSAM
1 kase domates corba
1 tavuk sinitsel
bol salata
gun icinde 2 lt su 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi 2 fincan yesil cay
nobetteyim gece acikirsam limonlu mavi yesil ligts buskuvi yerim ilerleyen saatlerdede yesil cayimi dogadanimi icerim
iste benim yoruma acik menum yarin tarti gunu kendimden yana umudum oldugu solenemez
tubacim
simdi oleyse ayran yerine yogurt ekleyeyim dimi
iyi aksamlar kizlar ben nobetteyim hemen bugunki menumu yazayim
SABAH
2 dilim etimek
1 kk ligts peynir
5 zeytin
ARA
3 kayisi
OGLE
1 kase tarhana corba
1 tabak marul salatasi
ayran
yarim tabak barbunya
ARA
1 elma
AKSAM
1 kase domates corba
1 tavuk sinitsel
bol salata
gun icinde 2 lt su 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi 2 fincan yesil cay
nobetteyim gece acikirsam limonlu mavi yesil ligts buskuvi yerim ilerleyen saatlerdede yesil cayimi dogadanimi icerim
iste benim yoruma acik menum yarin tarti gunu kendimden yana umudum oldugu solenemez
72.7 olmana çok sevindim canım azimle devamm.. 6lara az kaldı.
Yeni yıla 6larla gir hadi..
biliyorum canimgünaydın arkadaşlarBÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!
suzancım kurs çok güzel gidiyor ilk başlarda bihayli zorlanmıştım bilgisayara geçince rahatladım...aralıqın 26sında sınav olup kursu bitiricez...sonrasında yine sena sendromları başlıcak..yaz ayından hatırlarsın iş başvurularım ve hüsranbu arada hacılarınız gelmiş gözünüz aydın cnm selam söyle ellerinden öp bnm içinde...
ay yerim ben onuHerkese GÜNAYDINNN
busabah 1 dilim etimek üzerine 1 karper sürdüm 1 çay içtim çıktım evden işyerinde de bişeyler atıştırırım dedim ama dayanamadım yolda açma aldım ve şuan açma bana bakıyo ben açmaya yemek istiyorum ama suçluluk hissetmemek içinde yemiyorum bakalım hangi duygu ağır basacak ya 2 kayısı ile kahvaltı faslını mühürleyeceğim yada açmayı mideye indireceğim.
bu arada sabah küçük kızım annee işe gitmeee diye mızırdandı ay dayanamadım az daha işe gelmeyecektimneyseki sonradan anne git bana çikolata getir gelirken dedi çikolataya değişti beni iyimii.bende annecim istersen gitmem gidelim sana çikolta alalım kahvaltıdan sonra dedim acıdı annesine git işe gitt dedi Anneler çalışırmışşş bende anneymişim işe gidecekmişim
canim sIkma canini bende hep kafama takdim benimkide hep baska cocuklardan gec konusmaya basladi ama gec oldu olmasina ama daha güzel olduah canım benim yaa,bigün benimkide dillenip bana öyle şeyler diycekmiki,şimdi varsa yoksa ııh aaa vs vs arkamdan bağırıyo,,gitme bile diyemiyo daha yaa,,arada ekmek almaya falan çıkarken tabi,,yaa 2.5 yaşında şuan ve doğru dürüst cümle kuramıyo bile normalmiki daha zamanı varmı,,çevredende hep daha konuşamıyomu,bizimki 2 yaşında başladı yok daha erken başladı,falan diyenler olunca üzülüyorum bide,,söyletmeye çalışıyorum,,çalışıyo ama çıkmıyo ağzından işte napsın,ama herşeyi ama herşeyi anlıyoda anlatıyoda ama hareketle olsun göstererek olsun,,kelimeleri desen bilindik kolay şeyler,,mama top anne baba,dada süt hep süt içceği zaman anne süt diyo süt içcem demiyo neden ama ya napmam lazım
arada öp beni hosuma gidiyoO zaman bidaha öpimmm bunuda görürsün nasılsa
ziboşşş ay senin yazmanı özlemişim gııı...
kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube
kızlar aranızda oryantal yapmayı seven varmıı,,ben hergün ayna karşısında mutfakta bulaşık yıkama arasında telde müzik açıp oynuyorum,shakira dinliyorum şu sıralar devamlıvücudumu ona çok benzetiyorum oyüzden hareketler cup diyo oturuyo
ya ben evlendiğim ilk aylarda bi video çekmişim cepten karşıma koymuşum açmışım müziği son ses,güvercin uçuverdiiiiiiiiiiii varya hani misket oyun havası işte onda bi döktürmüşüm allaaaaaahhhh:87::87:
bide hafif kısa bişey giymişim üstüme göbeğim her zıpladığımda ortaya çıkıyomuş,,ah ah dedim genç kızlık göbeği gibisi varmıymışyaa,,hiç çatlaksız bebek gibi dümdüzzzsonrasını sormayın işteee
bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
hosgeldin canimBeni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
canim benim yakizlar ya dun kadinin teki aradi azcik almancamla konusmaya calistim komik olan yani ne dedigini tam anlamadim bi randevu istedi bizim kizimiz hakkinda oldugunu soyledi yarin ogleden sonra olsun dedi [bugun icin]bende yok aksam olsun esim isten gelsin diye ogle istedim o konusur kadinla ama nereye cagirdi evemi gelecek orasini anlamadim yaaa nekotu dil bilememek en kisa zamanda ogrenmem lazim kizim biraz buyusede gitsem kursa
Her türlü gider valla balık tavada, fırında havada karada yani
Dilek ya ekmeksiz bişeye benzemezkii salata.Ekmek anlam katıyo salatanın suyuna adeteaa
halen kendimi boslukdan hissediyorum herseyin sorumlusu benim gibi cok kötü sucluluk duygum varnasıl yaparlar bunu yaaaaa senin yüzünden böyle bişey yapamaz ki :26:
Hayırlı haberler gelir inşallah canım :26:
bilmiyorum canim giciklik iste babam okulda hademe diyorlar herhalde masalari kaldiriyo tahtalari siliyo falan istesiboşum bu ne saçma bişey işten uzaklaştırmanın hukuksal olarak böyle bir manzereti olmaz senin yatıkların babanın işini bağlamaz ne biçim iş yapıyolar ayrıca alışmış insanlar pohpohlanmayı ufacık bişey söylednmi kendilerine toz kondurmazlar. tam konuyu bilmiyom sanırım sen yazdığında okumamışım. baban devlet memurumu okulda öğretmen veya başka bir görevimi var ve nereye uzaklaştırdılar. nasıl bir yetkisi varki bu insanların 1 günlük geçikmeyle uzaklaştırabiliyorlar.
sagol arzucum icim buruk bakalim ne olup bitecek artik babam gideyim bari diyo ama annemde diyor cok gücüne gitmis canim yacanım üzme kendini sen kötü niyetle yapmadın sonuçta onlar bahane arıyorlarmıs ve haksız yere yapıyolar zaten sıze bu muameleyi
sagol canimcimslm kizlar masalahiniz var ha oku oku bitmiyor yememis icmemis yazmissiniz sohpetiniz daimmmm olsun kizlar
sibelcim babanin durumuna cok uzuldum hersey yoluna girer insalah uzme kendini
yarin buyuk gun bende daha tik yok insalah yarin ekssileri goruruz....
ayrica ankaradaki arkadaslara bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim aralik ayinda ankara cok soguk oluyormu acaba ooglum icin randevu alacamda soguk olursa zorlaniriz diye korktum
canım geçmişi düzenli okuyamadıqım için ne olduqunu tam anlayamadım ama Rabbim yardımcınız olsun...feraha ulaşırsınız inşallah..Allah büyük cnm...
canim cok sagol bitaneminşallah olaylar çözülür. baban nerede çalışıyodu vaktin olunca ayrıntı verirsen yardımcı olmaya çalışırız. hukuk mezunuyum av ta yaptım belki bildiiğim birşeydir.
hakkeden ya :26: niye kibenimle orti olan kayboluyor sırra kadem basıyor demiştim ben ama dinlemedinizcleopatram nerdesinnnnn :26::26:
suziiii canım benim,,inanki olanlara çok üzüldüm yaa,bi hal çaresi bulunur düzene girer umarım herşey,,üzme kendini olurmuu
babam birde cok iyi niyetlidir yazik herseye tamam dercanım çok üzüldüm allah yardımcını olsun bunlar böyle işte 20 senelik emek var ortada ama onlar çalışnalrını emekçi değil köle görüyorlar zihniyete bak
sagol bitanemsuzan yeni haber varmi canim ne oldu son durum
şekerli çaymı duymamış olayım,bide gece içcen öylemii canım acıkırsan çay içmek istersen yeşil çay iç,,form çayı iç biberiye çayı yağ yakımını hızlandırıyo ondan iç,,ben ondan günde 2 bardak içiyorum,,birazdan son bardağımı içcem,,gerçekten açlığı gideriyo,sonra acıkırsan bol su iç yine gidiyo isteğin,aklın yemekte olmasın,başka şeylerle meşgul ol
ben valla bugün biraz evvel hatta 2 mil yapayım dedim 1.5 mil bitince kapattım valla dayanamadım,sen nasıl dayandın kız maşallah
güzel olmuş,,ta aşamki meyve suyu yerine ayran içseydin köftenin yanına ,,ekmek yemişsinneysedehani salatan hani yoğurdun senin bakiim meyve suyu hazır değildi umarım
CANIMCIM YA BNİM KAN DEĞERLERİM BİRAZ DÜŞÜ OLDUĞU İÇİN ET ÜRÜNLERİNİN YANINDA DEĞİLDE ARA ÖĞÜNLERDE TÜKETİYORUM YOĞURDU BEN MEYVE SUYUNU OYÜZDEN İÇİTİM BU ARADA UNUTMUŞUM SALATA YEMİŞTİM ASLINDA YAZMAMIŞIM BİDE 1 DLİLMDE OLSA YEMESSEM DURAMAM Kİ YA DAHA İLK HAFTAM DİYETTE ZAMANLA ONUDA YAPARIM İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?