En son alışverişe diye çıktı kendisinden bi daha haber alınamadı.
Aynen açken gözüm dönüyo asabi oluyorum çekilmiyorum.
Seninle aynı oluyoruz.
Yemek yiyince bal kaymağız
cleopatra aslında burda ama o kadar inceldiki artık onu göremiyoruz
Evveli akşam annem senin canın mı sıkkın dedi yoo dedim
Babam geldi noldu sen bişeye mi sinirlendin dedi yoo dedimeve gittim.
Sonra eşim aradı geliyorum istediğin bişey varmı dedi hayır dedimnoldu moralin mi bozuk senin dedi hayır dedim var bişey canını sıkan belli dedi açımm aççççççç gel artık yemek yiyelim dedim tamam ışınlanıyorum dedi
Hakketten nemrut bişey oluyorum
Biz böyle konuşuyoz yarın gelipte 62 kilo oldum derse apışıp kalıcaz
cleopatra aslında burda ama o kadar inceldiki artık onu göremiyoruz
tamam canım deniycem inş... :)
ayy ben zaten o ekşiliği sevıom bide somon ımhh ımhhh :)
somon alayım en iisi bu hafta palamutu sonra da yerizz
eheueheuehe koptumm
Ahahahhahaha Günün espirisiydi
Gitti caaaanıımm palamutafiyet olsun canım
Valla öyle derse bende en yakın marangoza gidip şu tahta kesme makinesi var ya oraya yatıp abi yanlardan kes derim.
Günden güne eriyo kısçe.
Bnde duba olayına geri dönüyorum..
subatın sonuda gene kıs degısmez kı bısey canım nısana kadar ksı var burda sonra bırden bahar ve azıcık yaz o kadaraslinda dokturu arayayip randevu alacaktim ama ben bide size sormak istedim teredutte kaldim simdi acaba subatin sonunami gelsem acaba...
arzucum ben yarın tartıta güzel bir rakam görcem eğerki kaçamak yapmazsam sen ne alemdesin birinci olurmuyuzki
tanıdık marangozsa benı de gotur yanında belkı ıkı kısı olunca ındırım yapar
ama bnm popoyu tahta kesme makınası halledemez, ayıptır soylemesı taş gıbı maşallahben en ıyısı bı mermer kesme makınası olan bı yere gıdeyımmmm
ama bnm popoyu tahta kesme makınası halledemez, ayıptır soylemesı taş gıbı maşallahben en ıyısı bı mermer kesme makınası olan bı yere gıdeyımmmm
Valla öyle derse bende en yakın marangoza gidip şu tahta kesme makinesi var ya oraya yatıp abi yanlardan kes derim.
Günden güne eriyo kısçe.
Bnde duba olayına geri dönüyorum..
Ayşe kaçar kızlar :)
başka bir topkte tanışıp kanka olduğum bir arkadaşımla buluşucaz bu akşam
geleneksel kahve içme törenlerimziden bi tanesini gerçekleştircezz
öptüm herkesii muaahh :)
palamut az daha yüzsün semirsin büyüsün yicem yanikaçısı yok
ay valla alıntılardan once duygualrımı yazcam dayanaıyom ya başım döndü resmen bugün rekor kırıdnız yav ya ben yetişemiyoomm iş biraz vardı ya da siz abarttınız bu kadar sayfayla acıyın yav bana beynim döndü resmen cok geri kaldıııımm
subatın sonuda gene kıs degısmez kı bısey canım nısana kadar ksı var burda sonra bırden bahar ve azıcık yaz o kadarmevsımler degıstı
ayy ortım yaa ben o akdar ıddıalı deılım malesef:18:lekı bugun ogleden osnrakı kacamaktan osnra reglım yaklastı da tatlı krızıne gırıdm ıns utandırmam senı yarın
baska alıntım yokmus oh beenapım yetsıemıyom zaten canım sıkıdlı ıyıce sabahtan ınsanları koyduk eve gelen gıen yok usta musta kalmıs gene ev oyle napcaz ya hergun nöbet mı tutcaz bunlara calısan işi gücü olan insanlarız keyfe göre iş ohh ne ala rezil ediyolar insanları hayret bişey
aay burda gulduk filan ama cleopatra da inşallah hersey yolundadır, kötü bişi yoktur :26:
en son alısverıse gıdıcektı, inşallah 36-38 beden pantolonların kendisine tam oldugunu görüp mutluluktan havalara ucmaktan buralara gelmeye vaktı olmamıştır
cleopatraaaaa evine döööööööööööööööööööööööööööönnn, in aşağııııııııı, uzaklara uçmaaaaaaa
aay burda gulduk filan ama cleopatra da inşallah hersey yolundadır, kötü bişi yoktur :26:
en son alısverıse gıdıcektı, inşallah 36-38 beden pantolonların kendisine tam oldugunu görüp mutluluktan havalara ucmaktan buralara gelmeye vaktı olmamıştır
cleopatraaaaa evine döööööööööööööööööööööööööööönnn, in aşağııııııııı, uzaklara uçmaaaaaaa
İsminden korktum cleopatranın
Bide listenin 1.si wuhhuuuuuuuuuuuuuuu
bekle beni liste haftaya bomba gelicekkkk
Ger-düş seni mermerciye götürürüz
Ben bıngıl bıngılım valla. peff beni sıksalar suyum çıkar ay pardon yağım dicektim
Eve gidincede 2 dk oturmuyorum ya spor niyetine kalkıyorum bazen ev işine :))))))
Hala niye tombikim Dileekkkkkkk help me bu akşam beni kurtartırmısınızzz lüffeeennn
Ben bıngıl bıngılım valla. peff beni sıksalar suyum çıkar ay pardon yağım dicektim
Eve gidincede 2 dk oturmuyorum ya spor niyetine kalkıyorum bazen ev işine :))))))
Hala niye tombikim Dileekkkkkkk help me bu akşam beni kurtartırmısınızzz lüffeeennn
Buluşma olayı diye bi film var kesin izle.
Orda şişman kadından yag flan alıyolar cok makara
Ahahahhabenide götürrr
AhahahhahaGrup indirimi mi alıcaz
Dediğin gibi olabiliro pantolona girdiyse zaten fotoğrafçı tutup studyo fotoğrafı çektiriyodur ondan gelememiştir
Yada tam tersi 42 beden pantolon olmamıştırcleoo spor salonuna yazılmış hırs yapmıştır
ama merak ettik canımmm
Ahahahhabenide götürrr
Afiyet olsun canım iyi akşamlar yarın görüşürüz
AhahahhahaGrup indirimi mi alıcaz
Bugün çok ekşınlıydı topik
Dediğin gibi olabiliro pantolona girdiyse zaten fotoğrafçı tutup studyo fotoğrafı çektiriyodur ondan gelememiştir
Yada tam tersi 42 beden pantolon olmamıştırcleoo spor salonuna yazılmış hırs yapmıştır
ama merak ettik canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?