70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En son alışverişe diye çıktı kendisinden bi daha haber alınamadı.
Aynen açken gözüm dönüyo asabi oluyorum çekilmiyorum.
Seninle aynı oluyoruz.
Yemek yiyince bal kaymağız

Evveli akşam annem senin canın mı sıkkın dedi yoo dedim
Babam geldi noldu sen bişeye mi sinirlendin dedi yoo dedim eve gittim.
Sonra eşim aradı geliyorum istediğin bişey varmı dedi hayır dedim noldu moralin mi bozuk senin dedi hayır dedim var bişey canını sıkan belli dedi açımm aççççççç gel artık yemek yiyelim dedim tamam ışınlanıyorum dedi

Hakketten nemrut bişey oluyorum

Biz böyle konuşuyoz yarın gelipte 62 kilo oldum derse apışıp kalıcaz

Valla öyle derse bende en yakın marangoza gidip şu tahta kesme makinesi var ya oraya yatıp abi yanlardan kes derim.
Günden güne eriyo kısçe.
Bnde duba olayına geri dönüyorum..

Ayşe kaçar kızlar :)

başka bir topkte tanışıp kanka olduğum bir arkadaşımla buluşucaz bu akşam

geleneksel kahve içme törenlerimziden bi tanesini gerçekleştircezz

öptüm herkesii muaahh :)

Ahahahhahaha Günün espirisiydi

Gitti caaaanıımm palamut afiyet olsun canım

palamut az daha yüzsün semirsin büyüsün yicem yani kaçısı yok

Valla öyle derse bende en yakın marangoza gidip şu tahta kesme makinesi var ya oraya yatıp abi yanlardan kes derim.
Günden güne eriyo kısçe.

tanıdık marangozsa benı de gotur yanında belkı ıkı kısı olunca ındırım yapar

ama bnm popoyu tahta kesme makınası halledemez, ayıptır soylemesı taş gıbı maşallah ben en ıyısı bı mermer kesme makınası olan bı yere gıdeyımmmm

ay valla alıntılardan once duygualrımı yazcam dayanaıyom ya başım döndü resmen bugün rekor kırıdnız yav ya ben yetişemiyoomm iş biraz vardı ya da siz abarttınız bu kadar sayfayla acıyın yav bana beynim döndü resmen cok geri kaldıııımm

aslinda dokturu arayayip randevu alacaktim ama ben bide size sormak istedim teredutte kaldim simdi acaba subatin sonunami gelsem acaba...
subatın sonuda gene kıs degısmez kı bısey canım nısana kadar ksı var burda sonra bırden bahar ve azıcık yaz o kadarmevsımler degıstı
arzucum ben yarın tartıta güzel bir rakam görcem eğerki kaçamak yapmazsam sen ne alemdesin birinci olurmuyuzki

ayy ortım yaa ben o akdar ıddıalı deılım malesef:18:lekı bugun ogleden osnrakı kacamaktan osnra reglım yaklastı da tatlı krızıne gırıdm ıns utandırmam senı yarın

baska alıntım yokmus oh bee napım yetsıemıyomzaten canım sıkıdlı ıyıce sabahtan ınsanları koyduk eve gelen gıen yok usta musta kalmıs gene ev oyle napcaz ya hergun nöbet mı tutcaz bunlara calısan işi gücü olan insanlarız keyfe göre iş ohh ne ala rezil ediyolar insanları hayret bişey

aay burda gulduk filan ama cleopatra da inşallah hersey yolundadır, kötü bişi yoktur :26:

en son alısverıse gıdıcektı, inşallah 36-38 beden pantolonların kendisine tam oldugunu görüp mutluluktan havalara ucmaktan buralara gelmeye vaktı olmamıştır

cleopatraaaaa evine döööööööööööööööööööööööööööönnn, in aşağııııııııı, uzaklara uçmaaaaaaa

Ger-düş seni mermerciye götürürüz
Ben bıngıl bıngılım valla. peff beni sıksalar suyum çıkar ay pardon yağım dicektim
Eve gidincede 2 dk oturmuyorum ya spor niyetine kalkıyorum bazen ev işine :))))))
Hala niye tombikim Dileekkkkkkk help me bu akşam beni kurtartırmısınızzz lüffeeennn

Buluşma olayı diye bi film var kesin izle.
Orda şişman kadından yag flan alıyolar cok makara

Günden güne eriyo kısçe.

Ahahahha benide götürrr

Afiyet olsun canım iyi akşamlar yarın görüşürüz

Ahahahhaha Grup indirimi mi alıcaz

Bugün çok ekşınlıydı topik

Dediğin gibi olabilir o pantolona girdiyse zaten fotoğrafçı tutup studyo fotoğrafı çektiriyodur ondan gelememiştir

Yada tam tersi 42 beden pantolon olmamıştır cleoo spor salonuna yazılmış hırs yapmıştır

ama merak ettik canımmm

İsminden korktum cleopatranın
Bide listenin 1.si wuhhuuuuuuuuuuuuuuu
bekle beni liste haftaya bomba gelicekkkk

Çok kararlı gördüm seni.
Haftaya dikkat etmezsen aglanma dilek veremedim kg diye
Bu akşam kaynana günün ayrıca

Kızçeler ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

Dikkat edin kendinize

bıngıl bıngıl daha kolay, sıkarız yagın akıverırı kolayca, bennapıyım taş gıbı dıyorum sanaaa

Buluşma olayı diye bi film var kesin izle.
Orda şişman kadından yag flan alıyolar cok makara

aklımda olsun bakarımmmmmmm

valla bend emrk ettımmm:26:

grup ındırmı ayarlıycazda ınadına hepımızde ayrı bı memleketteyız, ama ben orta yerdeyım sız bana gelın ankarada halledelım bu işi

o bomba bı tarafımzda patlamasındaaaa arkandayım bı abla olarak destekcınımmm, hadı koçummm benımmmmmm

benimle orti olan kayboluyor sırra kadem basıyor demiştim ben ama dinlemediniz cleopatram nerdesinnnnn :26::26:

dilek ve gerdüşşşün sonunda psikoloji bozuldu kendilerini yonturrtcaklar sadistmisiniz kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…