70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn sen kaç kilo vermiş hatunsun yine toparlarsınn

aaa şaşırma kız ben neleri gördüm bu hafta ortasında söylesem

Vay canınaaa

Günaydın cnm anlatmak istersen biz burdayız biliyosun

baslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım

merhaba kızlar nasılsınız.beni hatırladınızmı.ben epeydir giremiyodum.bundan sonra giricem inşallah.kilo vermek için değil.sohbet etmek için.ben az yağlı yemeye çalışıyorum.eskisi kadar dikkat edemiyorum.aynı kilomda kalsam benim için yeterli.hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar bende sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
şekersiz çay (bu arada şekersiz çay gerçekten güzelmiş alıştım sanırım akşamdan beri şekersiz içiyorum )
1 çay kaşığı bal
yedim birazdan yeşil çay içicem

Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için. Aranızda mutlaka çalışanlar vardır. Öğlen yemeklerinde uygulama biraz zor oluyor. Nesfit yiyen var mı? Bir de birkaç gündür çok araştırdım. Protein ağırlıklı beslenmlerde sanırım daha hızlı sonuç alınabiliyormuş. Ayrıca ben de insülin direnci de olduğu için sonuç çok vahim oluyor.

Günaydın canım 300 300 dür kız üzülme bu kadar haftaya 2300 gider inşallah

Merhabaaa ben hatırlayamadım ama bende yeniyim zaten Hoşgeldinn her zaman beklerizz

Hoşgeldinn herkes kendine göre bir zayıflama yöntemi uyguluyor genel birşey yok ama kurallarımız var onları da paylaşırız şimcik
Edit : 0089 mywish89 ' um paylaşmış bile

Yardımcı olmak görevimiz Sayın NaF
Saygılar,
Sevgiler,
Öpücükler,
Kucak dolusu sevgiler.

Günaydın şekerimm.
Bazı haftalar gram gram gidiyo ne kadar dikkat etsende.
Birden çok sebebi olabilir bunun ama. Akşam bitki çayı içtiysen vücudun su tutmuş olabilir.
Spor bazı insanlara yaramıyor bu da olabilir.
Regl durumundan da şiş olabilirsin vs vs.
Yılma haftaya daha çok gider inş.
Buna şükür de önümüzdeki haftalara bak.

gecen hafta:

Tebrikler...
İlk haftalar çok çabuk gider. Dikkat edersen diğer haftalarda da aynı oranda gider zaten.

gunaydın kızlar

yine cumayı ettik hep beraber vallaaa kılolar verılmış hepınıze masallahhhh

mywishim de artıdayım dıye uzuluyodu, atmış üzerinden hepsini sevdıcegını fit karşılıycakkkk missler gibiii

kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. yanıyo yanıyo yağlar

Hoşgeldin şeker tekrar.
Kendini tanıtsana bize.. Ayrıcana çizelgen olmamış :)
Ben 2 hafta falan akşamları sadece k-fleks yemiştim. 1 kilo falan veriliyor kaçamaksız devam edersen.
Sabah: 2 dilim çvdar ekmeği gerisi normal kahvaltı yiyecekleri öglen tavık veya sebze akşam k-fleks
Bu şekilde beslenmiştim.
Çizelgeyide resimleri paylaşıyorum buna bakarak yapabilirsin.

[Bugün Triendy21 e bildirim yaparsan haftaya listeye girersin.

Pardon bu bildirimi nasıl yapabilirim.

Günaydın ben 6-7 senedir şekersiz içiyorum çay,nescafe ve türk kahvesini gerçekten çok lezzetli bence şeker çayın tadını bozuyormuş

Öğlen değil de akşamları nesfit yiyenler var cnm :26: kb diyeti sıkıyo biraz insanı ama cidden güzel kilo verebiliyosun kii en güzel örneği kaptanımızdırr

Yardımcı olmak görevimiz Sayın NaF
Saygılar,
Sevgiler,
Öpücükler,
Kucak dolusu sevgiler.

Sayın NaF deme bana yaa

Öperim severim yirimmmmmmmm

Günaydın canım evet bir cuma gününde yine beraberiz Allah ayırmasın

kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. yanıyo yanıyo yağlar

Onu bende görmüştüm de denemek lazım tavsiye ediyosan deniycem

Günaydınnn sen kaç kilo vermiş hatunsun yine toparlarsınn

Vay canınaaa

Günaydın cnm anlatmak istersen biz burdayız biliyosun
saol canım anlat anlat bitmez onun için boşverecem ama kısaca bu zayıflama işinde hiç destek olmuyo ona bozuğum diyelim geçelim
canım ben 15 yıldır şekersiz içiyorum ve şuan şekerli çayı bırak içmeyi kokusu bile midemi bulandırı. gerçek çay tiryakisi şekersiz içer emin ol vazgeçemeyeceksin şekersiz çaydan bir hafta iç yeter.
anlattığın dukan diyeti kitabını aldım okudum mantığı çok doğru aslında. yapmayı düşünüyorumda bozarım diye cesaret edip başlayamadım. bir de o diyetin vazgeçilmez yiyeceği yulaf kepeği var onu bulamadım. internette var oradan sipariş etsem aslında bende düşünüyorum. kitabını okumanı tavsiye ederim. protein ve sebze ile beslenerek zayıflama üzerine.
ayy o hareketin sitesinin linkini atsana onu da ekleyeyim sporuma iyi gibi duruyo

biri kalça eritme mi dedi neeeeeeee, özel ilgi alanımmmm

işten ayrılma dolayısıyla cv mı guncellıyorum ben de, bu ilgi alanlar bölümüne bunu da yazayım bari, içim dışım bir, işe alcak adam herseyı bilsin

Ger-düüüşşşşş
Günaydınn canımmmm
Sabah şok oldum inş. böyle devam. Dünde normal yediydim karnım bayağı toktu.

Arkadaşlar ben de 79 kilo ile artık kendime dur demek istiyorum. Gruba dahil olmak için ne yapmalıyım. Bir de özel bir diyetiniz var mı? Herkes kendine özel bir diyet mi uyguluyor.
hoşgeldin

bendede çok oluyor üzülme sordan birden gider hepsi

gecen hafta:
4 gün için çok ii

tanımıyorum ama tekrar hoşgeldin

afiyet olsun

günaydın

Aferin canımıniçi,
Çok daha iyi olacak sana inanıyorum.

beraber çok daha çok kilo vercez canımcım

ayy o hareketin sitesinin linkini atsana onu da ekleyeyim sporuma iyi gibi duruyo[/QUOTE]

canım kaanla kalça eritme yaz google ya çıkıyo zaten ama yanıyo insan 8 dk da resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…