canlar günaydııın
bildirimimi yapayım kaçıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,4 kg
Bu hafta: 65,9 kg
Gelen: 500 gr
Toplam giden: 12.100 gr
Hedef kilo:60 kg
bu hafta spor ve beslenme düzenim açısından kaçamaklar oldu,dolayısıyla verimli geçmedi, haftaya daha iyi olacak inşallah..
hepinizi öpüyorum.. ortim zerra, zeynebim mj için tekrar tşk, öperim çok
aaa şaşırma kız ben neleri gördüm bu hafta ortasında söylesem
günaydın bayanlar kilo verenleri tebrik ederim ben yina akşam tartılacağım ama çok umutlu değilim 200-300 gr falan gitti gibi olsun buna da şükür
eşim yüzünden biraz sinirliyim biraz takılayım gelirim buraya herkesi öptüm
Günaydın kızlar
Ki,lo Bildirim
25.11.2011
Başlangıç: 75,8
Geçen hafta: 73,00
Bu hafta: 72,70
Giden : 300 gr
Toplamda giden: 3,100 gr
Hedef: 60
bu hafta öyle kilo veremeyecek bi kaçamak yapmadım sadece bı kere tatlı yedım o da az
spora başladımm bu hafta acaba ondan mı veremedım ya of canım sıkıldı
o kadar da tuttum bogazımı
merhaba kızlar nasılsınız.beni hatırladınızmı.ben epeydir giremiyodum.bundan sonra giricem inşallah.kilo vermek için değil.sohbet etmek için.ben az yağlı yemeye çalışıyorum.eskisi kadar dikkat edemiyorum.aynı kilomda kalsam benim için yeterli.hepinizi öpüyorum
Hoşgeldinnherkes kendine göre bir zayıflama yöntemi uyguluyor genel birşey yok ama kurallarımız var onları da paylaşırız şimcik
Edit : 0089 mywish89 ' um paylaşmış bile
Günaydın kızlar
Ki,lo Bildirim
25.11.2011
bu hafta öyle kilo veremeyecek bi kaçamak yapmadım sadece bı kere tatlı yedım o da az
baslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için. Aranızda mutlaka çalışanlar vardır. Öğlen yemeklerinde uygulama biraz zor oluyor. Nesfit yiyen var mı? Bir de birkaç gündür çok araştırdım. Protein ağırlıklı beslenmlerde sanırım daha hızlı sonuç alınabiliyormuş. Ayrıca ben de insülin direnci de olduğu için sonuç çok vahim oluyor.
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım gittimi kilocuklar
hafta içi daha düşük rakamları görsemde dün yediklerimle
bugün böyle yinede vermiş olmaktan mutluyum
başlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :74.30
giden :1.70
toplamda giden 3.70 kg
günaydın kızlar bende sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
şekersiz çay (bu arada şekersiz çay gerçekten güzelmiş alıştım sanırım akşamdan beri şekersiz içiyorum )
1 çay kaşığı bal
yedim birazdan yeşil çay içicem
Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için. Aranızda mutlaka çalışanlar vardır. Öğlen yemeklerinde uygulama biraz zor oluyor. Nesfit yiyen var mı? Bir de birkaç gündür çok araştırdım. Protein ağırlıklı beslenmlerde sanırım daha hızlı sonuç alınabiliyormuş. Ayrıca ben de insülin direnci de olduğu için sonuç çok vahim oluyor.
Yardımcı olmak görevimiz Sayın NaF
Saygılar,
Sevgiler,
Öpücükler,
Kucak dolusu sevgiler.
gunaydın kızlar
yine cumayı ettik hep beraber vallaaakılolar verılmış hepınıze masallahhhh
mywishim de artıdayım dıye uzuluyodu, atmış üzerinden hepsini sevdıcegını fit karşılıycakkkk missler gibiii
kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. yanıyo yanıyo yağlar
merhaba naf hoşbulduk.tayin nedeniyle şehir değiştirdik ondan bir kopukluk oldu bundan sonra girmeye çalışıcam
Pardon bu bildirimi nasıl yapabilirim.
saol canım anlat anlat bitmez onun için boşverecem ama kısaca bu zayıflama işinde hiç destek olmuyo ona bozuğum diyelim geçelimGünaydınnnsen kaç kilo vermiş hatunsun yine toparlarsınn
Vay canınaaa
Günaydın cnmanlatmak istersen biz burdayız biliyosun
canım ben 15 yıldır şekersiz içiyorum ve şuan şekerli çayı bırak içmeyi kokusu bile midemi bulandırı. gerçek çay tiryakisi şekersiz içer emin ol vazgeçemeyeceksin şekersiz çaydan bir hafta iç yeter.günaydın kızlar bende sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
şekersiz çay (bu arada şekersiz çay gerçekten güzelmiş alıştım sanırım akşamdan beri şekersiz içiyorum )
1 çay kaşığı bal
anlattığın dukan diyeti kitabını aldım okudum mantığı çok doğru aslında. yapmayı düşünüyorumda bozarım diye cesaret edip başlayamadım. bir de o diyetin vazgeçilmez yiyeceği yulaf kepeği var onu bulamadım. internette var oradan sipariş etsem aslında bende düşünüyorum. kitabını okumanı tavsiye ederim. protein ve sebze ile beslenerek zayıflama üzerine.Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için. Aranızda mutlaka çalışanlar vardır. Öğlen yemeklerinde uygulama biraz zor oluyor. Nesfit yiyen var mı? Bir de birkaç gündür çok araştırdım. Protein ağırlıklı beslenmlerde sanırım daha hızlı sonuç alınabiliyormuş. Ayrıca ben de insülin direnci de olduğu için sonuç çok vahim oluyor.
ayy o hareketin sitesinin linkini atsana onu da ekleyeyim sporuma iyi gibi duruyokızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. yanıyo yanıyo yağlar
kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. yanıyo yanıyo yağlar
gunaydın kızlar
mywishim de artıdayım dıye uzuluyodu, atmış üzerinden hepsini sevdıcegını fit karşılıycakkkk missler gibiii
hoşgeldinArkadaşlar ben de 79 kilo ile artık kendime dur demek istiyorum. Gruba dahil olmak için ne yapmalıyım. Bir de özel bir diyetiniz var mı? Herkes kendine özel bir diyet mi uyguluyor.
bendede çok oluyor üzülme sordan birden gider hepsiGünaydın kızlar
Ki,lo Bildirim
25.11.2011
4 gün için çok iibaslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
merhaba kızlar nasılsınız.beni hatırladınızmı.ben epeydir giremiyodum.bundan sonra giricem inşallah.kilo vermek için değil.sohbet etmek için.ben az yağlı yemeye çalışıyorum.eskisi kadar dikkat edemiyorum.aynı kilomda kalsam benim için yeterli.hepinizi öpüyorum
afiyet olsungünaydın kızlar bende sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
günaydıngunaydın kızlar
Aferin canımıniçi,
Çok daha iyi olacak sana inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?