tebriklerbaslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
aa hatırlamam mı canım hosgeldın polis eşisin sende tayınız cıkmıstı nasıl bebişler büyüdü mü baya senın zaten kılon yoktu canım sohbete gel bekelrızmerhaba kızlar nasılsınız.beni hatırladınızmı.ben epeydir giremiyodum.bundan sonra giricem inşallah.kilo vermek için değil.sohbet etmek için.ben az yağlı yemeye çalışıyorum.eskisi kadar dikkat edemiyorum.aynı kilomda kalsam benim için yeterli.hepinizi öpüyorum
kahvaltını daha da çeşitlendirebilirsin canım domates bıber yeşillik zeytın felan yumurta yesenegünaydın kızlar bende sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
şekersiz çay (bu arada şekersiz çay gerçekten güzelmiş alıştım sanırım akşamdan beri şekersiz içiyorum )
1 çay kaşığı bal
yedim birazdan yeşil çay içicem
ben arada yıyorum ama sabah kahvaltısındaTeşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için. Aranızda mutlaka çalışanlar vardır. Öğlen yemeklerinde uygulama biraz zor oluyor. Nesfit yiyen var mı? Bir de birkaç gündür çok araştırdım. Protein ağırlıklı beslenmlerde sanırım daha hızlı sonuç alınabiliyormuş. Ayrıca ben de insülin direnci de olduğu için sonuç çok vahim oluyor.
günaydın canımgunaydın kızlar
yine cumayı ettik hep beraber vallaaakılolar verılmış hepınıze masallahhhh
mywishim de artıdayım dıye uzuluyodu, atmış üzerinden hepsini sevdıcegını fit karşılıycakkkk missler gibiii
biri kalça eritme mi dedi neeeeeeee, özel ilgi alanımmmm
işten ayrılma dolayısıyla cv mı guncellıyorum ben de, bu ilgi alanlar bölümüne bunu da yazayım bari, içim dışım bir, işe alcak adam herseyı bilsin
BEN ATLAYIM GAYEET GÜZEL BAYILIYOM SOMON A
EVET DIYETTE COK YARARLI CİDDEN TABII YAĞLI OLMAMAK SARTI İLE :)
tekir yemedım hıc kız pazrada görürüsem alaım nası yapios hamsi gibimi pişircezz tavada az yağ ile :)
başak diye tahmın ettiydim :) yay dimedım cunku yayalr genelde ılımlı ınsanalrdır diye bılıyorum
herseyı sakaya vururzz :) ama biriktiimzi zaman da hıncımızda öfkemızden kımsa kaçamaz
sen de mi yaysın ne güzell :) ne demiş Rezzan kriaz
Kainatın en muhteşem burcu kozmik bir harika yay burcu
ben dimedim valla rezzan kriaz didiyay bı arkadasınzı olsun mutsuz olmazsınzı dio kendısı
bi de yaylara ukala derler hiiiç alakaesı yok
yurt dısında mısınız canım ? tabıı o zaman daha zr oluyo bazı seylere ulaşmak....
Yedim tatlımValla ben beğeniyorum da eşim onu yiyeceğime tavuk yerim diyo
Hatta ben nasıl yapıyorum somonu hemencik bi tarif vereyim
Salamura asma yapraklarından 4-5 tane aralarında boşluk olmayacak şekilde yan yana açıyorsun. Somon dilimini ortasına koyup üzerine
1 ince dilim limon, 1 tane defne yaprağı,az tuz ve az zeytinyağı sürerek sıkıca sarma sarar gibi sarıyosun. Sonra ısıtılmış ost makinasında
9-10 dakika kadar pişiriyosun ıhmmmmmmmmmdiyorum sen anla
Amann NaF ben asma yaprağıyla tost makinasıyla uğraşamam diyosan eğer
teflon tavaya az zeytinyağı koyup somonu koy canım üstüne birkaç dilim limon ve 1 defne yaprağı koy az tuz ekle kısık ateşte arkalı
önlü pişir. Böyle de denedim güzeldi
Ve gerçekten somon çok faydalı
Bak nasılda kendine pay çıkartmış
Üzüldüm canım yaa :2: aslında tuza filan basıyolar öyle yiyomusunuz bilmiyorum ama :26: Türkiyeden giderken götürülebilir sanırım :26:
Hoşgeldin şeker tekrar.
Kendini tanıtsana bize.. Ayrıcana çizelgen olmamış :)
Ben 2 hafta falan akşamları sadece k-fleks yemiştim. 1 kilo falan veriliyor kaçamaksız devam edersen.
Sabah: 2 dilim çvdar ekmeği gerisi normal kahvaltı yiyecekleri öglen tavık veya sebze akşam k-fleks
Bu şekilde beslenmiştim.
Çizelgeyide resimleri paylaşıyorum buna bakarak yapabilirsin.
Eki Görüntüle 295197 Eki Görüntüle 295198 Eki Görüntüle 295199 Eki Görüntüle 295200 Eki Görüntüle 295201 Eki Görüntüle 295202
gunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm
baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64
iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))
Sanırım kilo çizelgem doğru artık:))
Kfeks i ben öğlenleri işyerinde abuk subuk şeyler yemektense tercih edeyim diyorum.
Akşamları isabetli olabilir ama akşam öğünü ailecek masaya oturduğumuz tek öğün. En azla atlatmaya çalışıcam artık:)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm...
Ve yüz karası bildirimimi sunuyorum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.1 kg
Bu hafta: 74.6 kg
Gelen: 500 gr
Toplam giden: 6.4 kg düşmüş artık.
Hedef: 60 kg
Gruba yeni katılan biri olarak trendy21 nasıl bildirim yapacağımı anlamadım.
günaydın canım300 300 dür kız üzülme bu kadar Haftaya 2300 gider inşallah
MerhabaaaBen hatırlayamadım ama bende yeniyim zaten Hoşgeldinn her zaman beklerizz
[
günaydın şekerimm.
Bazı haftalar gram gram gidiyo ne kadar dikkat etsende.
Birden çok sebebi olabilir bunun ama. Akşam bitki çayı içtiysen vücudun su tutmuş olabilir.
Spor bazı insanlara yaramıyor bu da olabilir.
Regl durumundan da şiş olabilirsin vs vs.
Yılma haftaya daha çok gider inş.
Buna şükür de önümüzdeki haftalara bak.
kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. Kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. Yanıyo yanıyo yağlar
hoşgeldin
bendede çok oluyor üzülme sordan birden gider hepsi
:
günaydınnlaar...
Evet canım.. Yayların belirgin özelliğidir arastırmacı olması o acıdan yaymı dıye tahmın ettın dedım...
Yok canım ne ukalası..
baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64
baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64
Gruba yeni katılan biri olarak trendy21 nasıl bildirim yapacağımı anlamadım.
ben önümüzdeki hafta eski Charmı görmek istiyorum :26:
onemlı olan kılo alıp vermen deil, sen kafaya koyunca zaten çok guzel kılo verebılıyosunben sadece üzerindeki bu koyvermişliği atmanı istiyorum çünkü boyle olmak sana yakışmıo :26:
Charm, guzel menuler paylasan hatta bazen normalden cok daha az yıyıp bızı nası dayanıobilio acaba dıye sasırtan, aksam yeme faslını erkenden bıtırebilen, kacamagı en fazla dondurma olan ve yaz kış dondurma yemeyı seven, oldugu kıloyu kesinlikle bellı etmeyen, zaten çıtır ama çıpçıtır olak ısteyen çok ama çoook sevdıgımız bi arkadasımız
kalk bi silkelen Charmım, mutfaktakı gereksız seylerı yok et, eşinde yardımcı olsun bıraz bu konuda sana, bız zaten hep burdayızz hep yanındayız
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...
25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50
bugün çok yoğun bi gün sanırım daha uğrayamam topiğe.zaten 3 saat uyudum ayakta sallanıyorum.bugün kaynananım cuma oturması var pastalı börekli..Allah bana yardım etsin hemde tam regl dönemindeyken..akşama doğruda misafirim var yatılı.şimdi bulaşık yıkayacam...valla öldüm sabahtan beri ev temizlemekten.zaten hafta sonuda misafir var.hiçmi bitmeyecek Allahım benim bu misafirim yaaaaaneyse öpüldünüz bacılar sizleri seviyorum...
orticim.ah negüzel bi kelime..umud tuğba bizi orti yapmış..inş birbirimize destek ola ola kiloları vercez inş...benim adım tevhide kayseride oturuyorum.15.5 aylık bi kızım var.26 yaşındayım.biricik ortimide tanırsam memnun olurum..öpüldün
bide benim 3 gün devamlı yatılı misafirlerim var.eğer orti bildirimi yapılırsa sen yaparmısın canım??ben bugün hiç uğrayamıycam sanırım..öptüm byessss
bu arada tebrik etmeyi unuttum .tebrik ederimne güzel kilo vermişsin.maşallah orticim hep böyle devam edelim verelim şu kilocuklarımızı...
tebrıkler canım 500 gr az deilve sana kolay gelsın işin cokmus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?