70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de insülin direnci var ve geçenlerde dr a gitmiştim. Dr bahsettin Canan Karatay diyetinden. Ayrıca hamileyken de yüksek şekerden dolayı diyet vermişlerdi. Çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. Ve 9 kilo ile tamamlamıştım hamileliğimi. O diyete de bakınca öğünlerde sürekli protein ağırlıklı besleniyordum.
Şimdi düşünüyorum da diyet yapamayan ben bunu yapabilirim diye. Yalnız sıfır şeker tüketimi olacak.
Mesela sabahları kolestrol sorunu yoksa iki yumurta yenebiliyor bu diyette.
Evdeki öğüne bakıyorum. (Yemekleri çocuğuma baktığı için yanımda olan annem yapıyor çoğunlukla) Yemeklerde protein yoğunluklu olanı yiyorum. Diğerlerinden çok az ya da hiç dokunmuyorum. Aralarda da meyva. Tabi bunu yapmaya başlayalı 3 gün oldu. 3 gün önce 80 kiloyu görmüştüm. Sabah 78.8 çıktım. Tabi bu kilo kaybı değildir. Sanırım şişlerim gidiyor. Aynı zamanda da bergomat aromalı yeşil çay buldum. Tadi da güzel. Günde iki defa içiyorum.
Haa bir de sabahları kahvaltımı 3 adet kepekli etimekle yapıyorum.
Eleştirileriniz varsa açığım.
71 kilo idim doğumdan sonraki hafta. Şu an oğlum 3 yaşında ve ben 79 kiloyum. Böyle devam edersem......
ARTIK KURTULALIM ŞU KİLOLARDAN.

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,8 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
verilen kilo: 400 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr

Bu hafta çok az gitti :26: Ama ama regliyim Bide bu hafta saçma sapan beslendim
Haftaya daha güzel olacak

gunaydin kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin mucadeleye aynen devam diyorum
kilo bildirimi
bas:83
gecen hafta:69.6
bu haf:69.4
gid:200
top.gid:13.6
hedef:60

ya ben 69'da takili kaldim halbuki bu hafta cok dikat etim....

baslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
tebrikler
aa hatırlamam mı canım hosgeldın polis eşisin sende tayınız cıkmıstı nasıl bebişler büyüdü mü baya senın zaten kılon yoktu canım sohbete gel bekelrız
kahvaltını daha da çeşitlendirebilirsin canım domates bıber yeşillik zeytın felan yumurta yesene
ben arada yıyorum ama sabah kahvaltısında
günaydın canım

hahaha

Günaydınnlaar...

evet canım.. yayların belirgin özelliğidir arastırmacı olması o acıdan yaymı dıye tahmın ettın dedım...
yok canım ne ukalası..

Sanırım kilo çizelgem doğru artık:))
Kfeks i ben öğlenleri işyerinde abuk subuk şeyler yemektense tercih edeyim diyorum.
Akşamları isabetli olabilir ama akşam öğünü ailecek masaya oturduğumuz tek öğün. En azla atlatmaya çalışıcam artık:)

gunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm...

Ve yüz karası bildirimimi sunuyorum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.1 kg

Bu hafta: 74.6 kg
Gelen: 500 gr

Toplam giden: 6.4 kg düşmüş artık.
Hedef: 60 kg

hoşbulduk arcak.bebişler baya büyüdü.emekliyolar yerlerinde durmuyolar.ben malatyadayım.internet yoktu giremedim.hepinizin sohbetlerini çok özledim.öpüyorum.

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

Tebrikk ederimmm

Öğlenleri evden getiriyorum ben kilo vermede asıl önemli olan akşam yemekleri maalesef :)
Ne kadar iyi beslenirsen o kadar gidiyorr :)

ben önümüzdeki hafta eski Charmı görmek istiyorum :26:

onemlı olan kılo alıp vermen deil, sen kafaya koyunca zaten çok guzel kılo verebılıyosun ben sadece üzerindeki bu koyvermişliği atmanı istiyorum çünkü boyle olmak sana yakışmıo :26:

Charm, guzel menuler paylasan hatta bazen normalden cok daha az yıyıp bızı nası dayanıobilio acaba dıye sasırtan, aksam yeme faslını erkenden bıtırebilen, kacamagı en fazla dondurma olan ve yaz kış dondurma yemeyı seven, oldugu kıloyu kesinlikle bellı etmeyen, zaten çıtır ama çıpçıtır olak ısteyen çok ama çoook sevdıgımız bi arkadasımız

kalk bi silkelen Charmım, mutfaktakı gereksız seylerı yok et, eşinde yardımcı olsun bıraz bu konuda sana, bız zaten hep burdayızz hep yanındayız

günaydın canım 300 300 dür kız üzülme bu kadar Haftaya 2300 gider inşallah

Merhabaaa Ben hatırlayamadım ama bende yeniyim zaten Hoşgeldinn her zaman beklerizz

canım ben zaten böyleyım yaa evvelden beri bı hafat verırım bı hafta veremem nedense
yag suya donusuo sudan suyu da sonradan mı atıom annamadım ınss ınss yaa

regl değilim ama sporumu tam yaptımm belkıde olabılır hepsi
inşş yagalrım suya donusmustur o suyu da atarımm ınss bu hafta

kızlar birde geceleri kalça eritme hareketleri yapıyorum ben .. Kaan la zayıflama diye bi yer buldum 8 dk kalça hareketi çalıştırıyo ama valla 3 gündür bacaklarım tutmuyor haaaa.. Yanıyo yanıyo yağlar

hoşgeldin
bendede çok oluyor üzülme sordan birden gider hepsi

:

ınsallah canımm ama cok bozuldum yanı

günaydınnlaar...

Evet canım.. Yayların belirgin özelliğidir arastırmacı olması o acıdan yaymı dıye tahmın ettın dedım...
Yok canım ne ukalası..

aa evet o da doğru bak aklıma gelmemıs hıcc :)

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...

25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50

bugün çok yoğun bi gün sanırım daha uğrayamam topiğe.zaten 3 saat uyudum ayakta sallanıyorum.bugün kaynananım cuma oturması var pastalı börekli..Allah bana yardım etsin hemde tam regl dönemindeyken..akşama doğruda misafirim var yatılı.şimdi bulaşık yıkayacam...valla öldüm sabahtan beri ev temizlemekten.zaten hafta sonuda misafir var.hiçmi bitmeyecek Allahım benim bu misafirim yaaaaaneyse öpüldünüz bacılar sizleri seviyorum...

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

orticim.ah negüzel bi kelime..umud tuğba bizi orti yapmış..inş birbirimize destek ola ola kiloları vercez inş...benim adım tevhide kayseride oturuyorum.15.5 aylık bi kızım var.26 yaşındayım.biricik ortimide tanırsam memnun olurum..öpüldün
bide benim 3 gün devamlı yatılı misafirlerim var.eğer orti bildirimi yapılırsa sen yaparmısın canım??ben bugün hiç uğrayamıycam sanırım..öptüm byessss

bu arada tebrik etmeyi unuttum .tebrik ederimne güzel kilo vermişsin.maşallah orticim hep böyle devam edelim verelim şu kilocuklarımızı...

Son düzenleme:

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

tebrıkler canım emegını karsılıgını almaya baslaman cok guzel

Charmcım bozma moralını toparlarsın bılıyorum ben ama burdan kopma koparsan ınankı daha fazla alma rıskıne gırersın burda olursan en azından vermesende benım gıbı fazla almazsın ben hala sasıyorum bu kadar fark nası olabılır dıye yanı ne kadar yesende 2-3 haftada bu kadar artı cıkman garıp gelıyo bana sankı azcık dıkkat etsen hemenhepsı gıdecekmıs gıbı

Gruba yeni katılan biri olarak trendy21 nasıl bildirim yapacağımı anlamadım.

Naf sana yazmıştı onu gördün mü?
Buraya Başlık kısmına -TRİENDY21 İN DİKKATİNE - yaz.
Başlangıç kilonu:
Şimdiki kilonu:
Hedef kilonu:
Bunları yazman yeterli. Herkes bildirim yapıyor bak bi istersen.

Charmmcımmmm benim yazcaklarımı Ger-düş fazlasıyla yazmış.
İki dondurmadaşız biz
Hatta sen gene 2-3 topla idare ediyordun.
Benim gibi 2 magnumu götürmüyodun.
Eski tempona döneceğine inanıyorum benn..

tebrıkler canım 500 gr az deil ve sana kolay gelsın işin cokmus gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…