70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yearslater 38 korkma canım zaten kızının peşinde dönmekten birşey yiyemezsin.misafirinde varmış o koşturmacada hepsi gider.

Triendy21 dikkatine ;

Geçn hfta: 76.20 Kg
Bu hafta : 76,00 Kg
Giden : 200 gr
hedef : 65,00 Kg

Dün akşam kaynanaya gitme günümdeydim. Bir sürü şey hazırlar hazırlar yemezsen suratı asılır.
Azıcık tırtıkladım yoksa 75,80 düm çrş günü
Birde sabah sütümü sağmadan tartıldım onuda sayarsak eğer 250 gr daha eksiğim
Hihihihihi

kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
başlangıç kilom: 73
bu haftaki kilom 71 ama 73

günaydın kızlarr

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum grip oluyorum sanırım yada iş stresinden migrenim tutacak her yanım ağrıyo sanki keyfim yok baş ağrısı ile uyandım vssss vsss..

sabah lor peyniri domates salatalık biber ve peynir eşliğinde tabii makul ölçülerde olacak şekilde 1 dilim lıght ekmek le kahvaltımı ettim 1 fincan da çay içtim 1 şekerlisinden veeeee aklşam misafirim geldi şehir dışından yatılı kaldı onla uğraşmaktan sabah kahvaltı hazırla kızla uğraş derken tartılmayı unuttum ama kahvaltı sonrası tartıldığımda 62,400 gr geldim e 300 gr yemişimdir herhalde diye attım oniii aç karnına 1 bardak suda içmiştim ama neyse ve bu şekilde bildirim yapıyorum

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,100 KG
Gelen: 100 gr
toplamda giden :12.900 KG
hedef :60 kg

yine vermeyip aldım işteeee aslında sabah kayısı olayına girecektim unuttum reglde beni mahvetti zatii bu haftada fosum anlayacağınız ya ben nedicem böle yaaa offff

Son düzenleme:
100 gr için çizelgemi değişmeyeyim barii diyom ve bırakıcam öle haftaya değiştiririm inşallah eksilerde olarak tabii

Başka bahanen var mı Arzu hanımmm

kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde

Wowww süpermişşş tebrikler

hadi artık toparlanma zamanı gelmiş
ne güzel 10 kilo vermiştin

Saolun canlaaar iyiki varsınızz sizz....
Ayrı ayrı mucukluyorum hepinizii... gerdüşüm beni benden iyi tanısmıssın valla buraya yazdıklarım kadarıyla.. ne güzel yazmıssın oyle ve de doğru..
Çok haklısınız... arcak canım tam 4 hafta oldu bu cuma.. 1 aydır tıkınıyorum baska bırsey yapmıyorum gayet normal canım bu kadar artı olması..
mywishim ben 2-3 top dondurma ancak dısarıdayken yerdım evdeyken 1 kase fılan... dolu kase.. ama sossuz çikolatasız sade olan algıda kutularından..
senı tekrar tebrık edyorum kılo vermıs olmasanda gecen haftayla aynı kalabılmıssın yanı ustruplu gıtmıssın benım oyle olmuyor malesef..
silverpowder haklısın canım silkelenmem lazım hemde daha fazla almadan..

Kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde

orti maşallahhh :d puanımızı yukselttın kız :d

2 kilo çok güzel ilk hafta cok veılrı zaten :) normal

2000+300=2300 :d

canım zaten hep tatlıdan hamurişi dondurmadan kilo alıyoruz çok yemekten değil.bide yemiycem değince insanın aklına binbir çeşit şey geliyor.bende tatlıya hiç dayanamıyorum.evde tatlı pasta olsun onu yerim yemek bile yemem.evde tatlı vardı tek başıma yedim.meyveyle aram fazla yok herhalde ondan tatlıya düşkünlüyüm.

yok canım aslında dondurma dıyetlerın en önce gelen tatlı cesıdınden...
ben dıyetteyken dondurmamı yıyerek kılo vermıstım yanı baska hıc abur cubur yemez sadece dondurma yerdım...
gerdüşün bahsettiğide oydu.. keske motıvasyon saglayıp tekrar eskı duzenıme donsemde sadece dondurma yesem....
ama tatlı pasta abur cubur vs zaten 81 kg ya hergun kek pasta borek yapıp yemek yerıne onları yıyerek ulasmıstım..

gunaydin canim galiba gercekden kilo vermeye basladim ayy INSALLAH bole devam eder kilo vermem lazimm

gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie

gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie

tebrıkler canımm
ben de leslie yaptım ama bana virdirmedi beebeem bunyeyel de alakalı yanı :)

triendy21'in dikkatinee

günaydın kızlaarrr :))

başlangıç:78
Geçen hafta:61.4
Bu hafta:61.4
Gelen / Giden :0
Toplam giden:16.60
Hedef:58

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…