yearslater 38 korkma canım zaten kızının peşinde dönmekten birşey yiyemezsin.misafirinde varmış o koşturmacada hepsi gider.
Triendy21 dikkatine ;
Geçn hfta: 76.20 Kg
Bu hafta : 76,00 Kg
Giden : 200 gr
hedef : 65,00 Kg
Dün akşam kaynanaya gitme günümdeydim. Bir sürü şey hazırlar hazırlar yemezsen suratı asılır.
Azıcık tırtıkladım yoksa 75,80 düm çrş günü
Birde sabah sütümü sağmadan tartıldım onuda sayarsak eğer250 gr daha eksiğim
Hihihihihi
kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
başlangıç kilom: 73
bu haftaki kilom 71 ama 73
hadi artık toparlanma zamanı gelmiş
ne güzel 10 kilo vermiştin
ben önümüzdeki hafta eski Charmı görmek istiyorum :26:
onemlı olan kılo alıp vermen deil, sen kafaya koyunca zaten çok guzel kılo verebılıyosunben sadece üzerindeki bu koyvermişliği atmanı istiyorum çünkü boyle olmak sana yakışmıo :26:
Charm, guzel menuler paylasan hatta bazen normalden cok daha az yıyıp bızı nası dayanıobilio acaba dıye sasırtan, aksam yeme faslını erkenden bıtırebilen, kacamagı en fazla dondurma olan ve yaz kış dondurma yemeyı seven, oldugu kıloyu kesinlikle bellı etmeyen, zaten çıtır ama çıpçıtır olak ısteyen çok ama çoook sevdıgımız bi arkadasımız
kalk bi silkelen Charmım, mutfaktakı gereksız seylerı yok et, eşinde yardımcı olsun bıraz bu konuda sana, bız zaten hep burdayızz hep yanındayız
tebrıkler canım emegını karsılıgını almaya baslaman cok guzel
Charmcım bozma moralını toparlarsın bılıyorum ben ama burdan kopma koparsan ınankı daha fazla alma rıskıne gırersın burda olursan en azından vermesende benım gıbı fazla almazsın ben hala sasıyorum bu kadar fark nası olabılır dıye yanı ne kadar yesende 2-3 haftada bu kadar artı cıkman garıp gelıyo bana sankı azcık dıkkat etsen hemenhepsı gıdecekmıs gıbı
Naf sana yazmıştı onu gördün mü?
Buraya Başlık kısmına -TRİENDY21 İN DİKKATİNE - yaz.
Başlangıç kilonu:
Şimdiki kilonu:
Hedef kilonu:
Bunları yazman yeterli. Herkes bildirim yapıyor bak bi istersen.
Charmmcımmmm benim yazcaklarımı Ger-düş fazlasıyla yazmış.
İki dondurmadaşız biz
Hatta sen gene 2-3 topla idare ediyordun.
Benim gibi 2 magnumu götürmüyodun.
Eski tempona döneceğine inanıyorum benn..
Kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
Saolun canlaaar iyiki varsınızz sizz....
Ayrı ayrı mucukluyorum hepinizii... gerdüşüm beni benden iyi tanısmıssın valla buraya yazdıklarım kadarıyla.. ne güzel yazmıssın oyle ve de doğru..
Çok haklısınız... arcak canım tam 4 hafta oldu bu cuma.. 1 aydır tıkınıyorum baska bırsey yapmıyorum gayet normal canım bu kadar artı olması..
mywishim ben 2-3 top dondurma ancak dısarıdayken yerdım evdeyken 1 kase fılan... dolu kase..ama sossuz çikolatasız sade olan algıda kutularından..
senı tekrar tebrık edyorum kılo vermıs olmasanda gecen haftayla aynı kalabılmıssın yanı ustruplu gıtmıssın benım oyle olmuyor malesef..
silverpowder haklısın canım silkelenmem lazım hemde daha fazla almadan..
4 gün için çok iiQUOTE]
teşekkürler, sabah sabah çok mutlu olsum 6lı sayıları görmek mutlu etti beni
kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
4 gün için çok iiQUOTE]
teşekkürler, sabah sabah çok mutlu olsum 6lı sayıları görmek mutlu etti beni
Tebrik ederimm :)
canım zaten hep tatlıdan hamurişi dondurmadan kilo alıyoruz çok yemekten değil.bide yemiycem değince insanın aklına binbir çeşit şey geliyor.bende tatlıya hiç dayanamıyorum.evde tatlı pasta olsun onu yerim yemek bile yemem.evde tatlı vardı tek başıma yedim.meyveyle aram fazla yok herhalde ondan tatlıya düşkünlüyüm.
tebrıkler canım emegını karsılıgını almaya baslaman cok guzel
Charmcım bozma moralını toparlarsın bılıyorum ben ama burdan kopma koparsan ınankı daha fazla alma rıskıne gırersın burda olursan en azından vermesende benım gıbı fazla almazsın ben hala sasıyorum bu kadar fark nası olabılır dıye yanı ne kadar yesende 2-3 haftada bu kadar artı cıkman garıp gelıyo bana sankı azcık dıkkat etsen hemenhepsı gıdecekmıs gıbı
gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie
gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?