70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb canımmm
200 gr vermişsin ama tebrik edemeicem kusura bakma ilk hafta için çok az
ilk hafta diyete uyulursa su ve ödem atılır ve daha fazla verilir hem takip ettim bu hafta mc ler falan
kaynananada söle dyetteyim die şekerimmm bırak alışırlarr vallahi geçen akşam bende gittim kaynnama hemide birlikte
pişirdik poğaça biberli ekmek falan miss gibi koktu ama ıııhhh bi lokma atmadım ağzıma bırak bişi diemesler :)

bu haftalık acemiliğine veriyorum hadi yine iyisin ama haftaya düzenli listelerle bekliormmm canımcımmm

Günaydın canlar!
Bugün yine yeni bir mide bulantısı + baş dönmesiyle karşınızdayım.
Kusmalarımın tek güzel yani haftayı -1.700gr ile tamamlamış olmam.

Bildirimimi de yapayım hemen:

Triendy21 dikkatine ;
Geçn hfta: 78.5 Kg
Bu hafta : 76,8 Kg
Giden : 1,700 kg
hedef : 60,0 Kg

tekrar belirtmem gerekir mi bilmiyorum ama ortim blackcat08

kızzzz aşk olsunnn senin msjını göremedimde profiinden bakıodum tam daaaa durr değerlendirelim bakalımmm :)

76,20 le başladım
çrş günü 75,8 düm
dün biraz geç yedim kaynanama gittiğimiz için sabah tartıldım 76 çıktım.
Sabahları benim süt sağma işim vardı onu yapmadan tartıldım 200/250 gr fark ediyor pompa yapınca :)

İyi mi sence
Dr da dedi yavaş verirsin prolaktin hormonu çok fazla dedi. Sürekli vücut süt yapmak için çalışıyomuş :)
Sütaş çalışıyor yani anlayacağın..

Piki :)
Ama ben MC te sadece dondurma yidiim ki
Kocam kocaman hamburgeri lütlettii mideye
Düzene koydum sayılır inş haftaya daha çok vericem.
Nefsine hayran kaldım ya o poğaça atılmazmı bi lokmada olsa

canım deminde bildirim mjsına alıntı yaptım ztn ama yine yazıyım

senin bünyen ne şekilde kilo verio onu zamanla anlarız ama ilk hafta için az geldi bana
gördüm geçenler mc'ler fln yiyilmiş kaynanadada otlanmışsın mamalardan :))
dikkat et diyetine benm dediğim tarzda beslenirsen hem zorlanmazsın hem sütün etkilenmez hemde sağlıklı kilo verirsn :)
bu hafta güzel listelerini bekliormmm inş..

Piki :)
Ama ben MC te sadece dondurma yidiim ki
Kocam kocaman hamburgeri lütlettii mideye
Düzene koydum sayılır inş haftaya daha çok vericem.
Nefsine hayran kaldım ya o poğaça atılmazmı bi lokmada olsa

hmmm tmm canımcımmmm bu haftalık öle diyelim :)
ya zamanla alışılıo diyete yasaklılara canın çoğu zmn çekmio
canın çeksede yasak diosun geçiosn yani bende öle oluo sende daha dikkatli ol :)

Evet önemli olan sütümün azalmaması..
İnş hergün yazıcam ne yiyorsam düzenli şekilde ozaman benim kimyamı çözersin canımcımm :)

Kilo Bildirimim

25.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,3
Bu hafta: 67,3
Giden : 1000 gr
Toplamda giden: 1200 gr
Hedef: 60
tebrikler canımmm
günaydınlar
başlangıç:73.4
geçen hafta:62.2
bu hafta:60.9
gelen giden:1.300
toplamda giden:12.5
tebriklerr sanadaaa
aynen bende az boğazımı tutsam bugün daha azdım eminim..ama sonucun güzelll

canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaaoyy hemde wcyede çıkmamış halin yinede tebrikler memleketlimm
baslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadecetebriklerr
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiibeklerim canım.öptüm ikizleirniive senii
gunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yani

orti maşallahhh :d puanımızı yukselttın kız :d

2 kilo çok güzel ilk hafta cok veılrı zaten :) normal

2000+300=2300 :d

ortim evet bende öyle düşünüyorum çoğu ödemdir zaten hadi haftaya daha çok vericez şekerim öpüyorum seni
bu arada ismimi söyliycektim unutuyorum adım şenay ya seninki

neyse bir ağır vaka olarak yazayım bildirimimi
başlangıç:79
geçenhafta:75.8
buhafta:75...regl son günüü
giden:800
hedef:65.
işte böyle biraz daha gidebilrdi ama hem regl songünü yani ödem var daha hemde dün beslyeici oldu yaa evden çıkınca ayarım kaçıyor bana ev iyi yani evde cısta bulunmadığından fazla...
neyse dün kahvaltım bana layıktı yani topiğimize
öğlen yiyemdim dışaırda açlık krizine girdim arkdaşımla birer dürüm yedik etdöner özlemişim çokkk olmuştu belki döner bugün olmalıydı ama simitten iydir dedim yedim..yanında bir zeroyla
akşam eşim yemekte yoktu arkdaşın eşide yoktu okulun yemeğine gittiler benide arkdşaım çağırdı kendiizi adanalı anneciği içliköfte yapmış çokta lezzetli yapar ama suda haşlama yaptık kızartma değil...
2top ondan yedim..
1bardak ayran
bol salata...
mandalian
1armut...dolu akşam oldu insan böyle yiyince nekadar tok uyuyor normalde açlıktan kıvranarak uyurummm
bide eşime öğretmenelr günü diye kıyafet almayı düşnmüyodum kendi alıyord çoğu zaman bdie dhaa yeni doğum gününde almıştım..
napıyım derken ark.okula çiçek gönder dedi bende valla ilk kze olucak hadi dedim hazırbuketler güzel değildi..kırmızı beyazlı karanfili hazırlattım ortada biri beyaz biri kırmızı 2 gül koydurttum notumu yazdım gönderdim,oda aksilık okulda değilmiş bende ısrarla git diyroum neyse aramışalr hediyen var diyee.çok mutlu olmuş ee bide o karısından çiçek alsın değilmiöyel iştee kızlarr..ama gece yatmadan twiststepperde 20dk çalıştım

gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie
tebrıkler canıms enden boyle bı sonuc beklıyordum ben zaten
gecmıs olsun ve tebrıkler bu hafta verenler hep 1 kılo üstü maşallah

ortim evet bende öyle düşünüyorum çoğu ödemdir zaten hadi haftaya daha çok vericez şekerim öpüyorum seni
bu arada ismimi söyliycektim unutuyorum adım şenay ya seninki

ınsallahh tatlım ınsallahhh :)

ayse benım adım :) memnun oldum

trakyalı yokmu aranızda haydiyin oynamaya edirnenin soğuk havasında ancak oynerken ısınırsın http:///romantik-erhan-bursali-kiz-2011.html

ayyyy oynayalım valla ısınırız belkı :)

kdr napıyon kız.aynı hız devam ediyosun maşallah.az az ver ama kalıcı olsun önemli olan o.ikizlerde iyiler.ellerinden öperler.becere bilirsem resimlerini koyayım.

bu arada hemen sabah ki menümü vereyim
1 bardak çay 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim hindi salamı 3 zeytin 1 kk peynir domates salatalık 1 çay kaşığı incir reçeli
KIZLAR VALLA KOŞTUR KOŞTUR HEM İŞ YAPIYORUM HEM SİZE YAZIYORUM MALUM MİSAFİRLER GELEK ŞEKERLERİM BÖREK YAPIYOTUM TATLI FELAN SÖYLEMİYİM ŞİMDİ AĞIZ SULANDIRIYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…