günaydın kızlaarrr :))
başlangıç:78
Geçen hafta:61.4
Bu hafta:61.4
Gelen / Giden :0
Toplam giden:16.60
Hedef:58
kızzzz aşk olsunnn senin msjını göremedimde profiinden bakıodum tam daaaa durr değerlendirelim bakalımmm :)Sen beni unuttun((
Tebrik etmicekmisin beni koçcum o kadar yazıyorum ama hiç görmedin beni
Tebrik ederimm :)
teşekkürleeer :)
Triendy21 dikkatine ;
Geçn hfta: 76.20 Kg
Bu hafta : 76,00 Kg
Giden : 200 gr
hedef : 65,00 Kg
Dün akşam kaynanaya gitme günümdeydim. Bir sürü şey hazırlar hazırlar yemezsen suratı asılır.
Azıcık tırtıkladım yoksa 75,80 düm çrş günü
Birde sabah sütümü sağmadan tartıldım onuda sayarsak eğer250 gr daha eksiğim
Hihihihihi
kızzzz aşk olsunnn senin msjını göremedimde profiinden bakıodum tam daaaa durr değerlendirelim bakalımmm :)
mrb canımmm
200 gr vermişsin ama tebrik edemeicem kusura bakma ilk hafta için çok az
ilk hafta diyete uyulursa su ve ödem atılır ve daha fazla verilir hem takip ettim bu hafta mc ler falan
kaynananada söle dyetteyim die şekerimmm bırak alışırlarr vallahi geçen akşam bende gittim kaynnama hemide birlikte
pişirdik poğaça biberli ekmek falan miss gibi koktu ama ıııhhh bi lokma atmadım ağzıma bırak bişi diemesler :)
bu haftalık acemiliğine veriyorum hadi yine iyisin ama haftaya düzenli listelerle bekliormmm canımcımmm
76,20 le başladım
çrş günü 75,8 düm
dün biraz geç yedim kaynanama gittiğimiz için sabah tartıldım 76 çıktım.
Sabahları benim süt sağma işim vardı onu yapmadan tartıldım 200/250 gr fark ediyor pompa yapınca :)
İyi mi sence
Dr da dedi yavaş verirsin prolaktin hormonu çok fazla dedi. Sürekli vücut süt yapmak için çalışıyomuş :)
Sütaş çalışıyor yani anlayacağın..
Piki :)
Ama ben MC te sadece dondurma yidiim ki
Kocam kocaman hamburgeri lütlettii mideye
Düzene koydum sayılır inş haftaya daha çok vericem.
Nefsine hayran kaldım ya o poğaça atılmazmı bi lokmada olsa
canım deminde bildirim mjsına alıntı yaptım ztn ama yine yazıyım
senin bünyen ne şekilde kilo verio onu zamanla anlarız ama ilk hafta için az geldi bana
gördüm geçenler mc'ler fln yiyilmiş kaynanadada otlanmışsın mamalardan :))
dikkat et diyetine benm dediğim tarzda beslenirsen hem zorlanmazsın hem sütün etkilenmez hemde sağlıklı kilo verirsn :)
bu hafta güzel listelerini bekliormmm inş..
tebrikler canımmmKilo Bildirimim
25.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,3
Bu hafta: 67,3
Giden : 1000 gr
Toplamda giden: 1200 gr
Hedef: 60
tebriklerr sanadaaagünaydınlar
başlangıç:73.4
geçen hafta:62.2
bu hafta:60.9
gelen giden:1.300
toplamda giden:12.5
aynen bende az boğazımı tutsam bugün daha azdım eminim..ama sonucun güzelllgünaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım gittimi kilocuklar
hafta içi daha düşük rakamları görsemde dün yediklerimle
bugün böyle yinede vermiş olmaktan mutluyum
başlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :74.30
giden :1.70
toplamda giden 3.70 kg
canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaatebrıkler canım seytanın bacagını kırdın sonunda
günaydın canım maşallah yaa ben ne yüzle yapıcam bıldırımı bılmıyom hıc 1 kg üstü bıle veremdım bensenın hedefe bısey kalmadı
off süpersin canım tebrıkler
günaydın kızlar evde tadılat var ya her her yerde ama genede tartıldım malesef tuvalete de cıkamadan dünki cısslarla beraber cıktık tartıya
baslangıc:74
gecen hafta:66.2
bu hafta:65.9 (oysakı 2 gun once 65.6 ydım)
giden:300 gr
toplamda giden:8.1 kg
hedef:62
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmbaslangıc:70,2
gecen hafta:
bu hafta:69,3
giden:900 gr
toplamda giden:900gr
hedef:58
4 gündür diyetteyim 900gr başlangıç için iyi sanırım
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiimerhaba kızlar nasılsınız.beni hatırladınızmı.ben epeydir giremiyodum.bundan sonra giricem inşallah.kilo vermek için değil.sohbet etmek için.ben az yağlı yemeye çalışıyorum.eskisi kadar dikkat edemiyorum.aynı kilomda kalsam benim için yeterli.hepinizi öpüyorum
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yanigunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm
baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64
iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...
25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50
tebrikelr sanada..yoğunsun allah yardım etsin inş..ee kaynanalr yakın olunca işte çok oluyor galibaa:26:
merak etme sen yorgunluktan yemezsin çok dikkat edersin yaaa inş...
orti maşallahhh :d puanımızı yukselttın kız :d
2 kilo çok güzel ilk hafta cok veılrı zaten :) normal
2000+300=2300 :d
trakyalı yokmu aranızda haydiyin oynamaya edirnenin soğuk havasında ancak oynerken ısınırsın http:///romantik-erhan-bursali-kiz-2011.html
tebrıkler canıms enden boyle bı sonuc beklıyordum ben zatengunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie
gecmıs olsun ve tebrıklerGünaydın canlar!
Bugün yine yeni bir mide bulantısı + baş dönmesiyle karşınızdayım.
Kusmalarımın tek güzel yani haftayı -1.700gr ile tamamlamış olmam.
Bildirimimi de yapayım hemen:
Triendy21 dikkatine ;
Geçn hfta: 78.5 Kg
Bu hafta : 76,8 Kg
Giden : 1,700 kg
hedef : 60,0 Kg
tekrar belirtmem gerekir mi bilmiyorum ama ortim blackcat08
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
aynen bende az boğazımı tutsam bugün daha azdım eminim..ama sonucun güzelll
canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaaoyy hemde wcyede çıkmamış halin yinede tebrikler memleketlimm
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadece tebriklerr
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiibeklerim canım.öptüm ikizleirniive senii
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yani
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...
25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50
tebrikelr sanada..yoğunsun allah yardım etsin inş..ee kaynanalr yakın olunca işte çok oluyor galibaa:26:
merak etme sen yorgunluktan yemezsin çok dikkat edersin yaaa inş...
ayy saol canıım ne kadar motıve ettın benı bırde yazmayıd aunutmusum regl de olacam ben ama ınsallah haftaya 64 görüp haftalardır duran çizelgemi yenilemek istiyorum
ortim evet bende öyle düşünüyorum çoğu ödemdir zaten hadi haftaya daha çok vericez şekerim öpüyorum seni
bu arada ismimi söyliycektim unutuyorum adım şenay ya seninki
trakyalı yokmu aranızda haydiyin oynamaya edirnenin soğuk havasında ancak oynerken ısınırsın http:///romantik-erhan-bursali-kiz-2011.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?