hazır bildirim günüyken sayfaya TRENDY 21 İN DİKKATİNE diye yazıp bizim yaptığımız gibi kilo bildirimini yapıp listeye girebilirsin ,dahada motive olursun ve bir hafta daha beklemek zorunda kalmazsın...sadece öneri istersen
kuzuma çok geçmiş olsun canım
Arkadaşlar ben de 79 kilo ile artık kendime dur demek istiyorum. Gruba dahil olmak için ne yapmalıyım. Bir de özel bir diyetiniz var mı? Herkes kendine özel bir diyet mi uyguluyor.
tamam ozman bizede biri çıkar belki...
evet muharrem ayına girdik çok kıymetli günler 10.gün aşure günü..mubarek olsun müslümanların yılbaşı..
bende iyim aslında reglim bitti yeni döneme adım attım..evet belirsizlik vardı napıyım öenmli mesele ama nekADAR araştırsamda işin içine girince beklendiği gibi olmuyor artık gözümü kararttım çünkün herdoktordan biri memnun biri değil 1.tedavimin etkileri bende hala varki cesaret edemedim ama eşimde kzıınca artık bugün biyer karar kıldım aradım p.tesiye randevu aldım beni ne bekliyor bilmiyorum ama şuan sorsan bana heran vazgeçicem ama başka yolu yok bebekten vazgeçemiyorum inş.tedavi sebep olurda rabbiminde beni bekeldiği zaman tez zamanda gelirde bukez göbüşümde kucağımda dolar artık...rabbim kimseye aratmaısn evlat daha doğmadna ne tatlı şeymiş evime neşe olucak inş.sağlıkla hayırla....
inşaaallah hediyemin mucizemin vaktine yaklaşmışımdır ve gerçekten sabredenlerden olurum rabbimden gelene dayanmış kulluğuna layık olurum...
senin ve tüm arlkdaşlarımın evlatlaırnı rabbim korusun...
spor yaparken tartıda az gözükmüyoruzki kaslar şişebilir o zmanla olucak ben spora giderken hiç az çıkmzadım nasıl vucut alışırdı öyel çıkardım biz devam edelim walka gerisi allah kerim...
mesaj mı atacağız ortim1700 ben 200 gr cık verdim
merhabaaaaaaaaaaaa
hemencik kendimi bildireyim tuğbaya yolladım başka yer varsa söyleyin göndereyim ...çocukları doyurup gelicem kuzular
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:59.6 kilo
bu hafta:59.4
giden:200 gr.
toplam giden:26.6 kilo
hedef:58 kilo
beden52:
boy:162 cm
kızlar hepınıze ıyı aksamlar ve ıyı haftasonları
ben de boynum bükük kocişsiz evime gideyim, akşam kendımı ütüye vermeye planlamıştım ama regl sinyallerini verdi, bi de kac saat ayakta durup beli zorlamanın alemi yok
ya ne çene var be kardeşim mesajları alıntılamaya kalktım baktım başa çıkamıcam vazgeçtim. kilo veren herkesi tebrik ederimveremeyenlerde sağlık olsun önümüzde cuma çok herkesin keyifler yerindedir umarım
çok yoğun bir gündü hala stresi davam ediyor patronla kavga ediyoruz durmadan mideme sancılar girdi. :44: uyuz herif nolcak
cleopatrayı göremedim hatun bugünde gelmedi bidaha benlen kimseyi orti yapmayın kaçırıyom topikdaşları
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da
kizlar esim geldi allahdan birazda erken geldi doktor bildiginiz cocuklara icin lagma vermis kullandim ve sadece 30saniye surdu kuzumun tum cektigi bitti allaha sukur melegim benim rahatladi allah hepinizden razi olsun cok ilgilendiniz hepiniz sagolun
sagol canim sonunda hallettik ilacla oldu ama napalim rahatladi
bende bilmiyorum canim
naf hayirli olsun canim biz simdi nasil bildirim yapicaz bilmiyoruz
tüm gün eğitim veren bir okulda öğretmenim.Biraz yoğun çalışıyorum.
Geçen hafta yediklerime dikkat etmeye başladım.Çünkü tartı bana kötü haberi vardi.71.9 kg olmuştum.
Daha önce diyetisyene gitmiştim onun verdiği programla diyete ya da adam gibi beslenmeye başladım.Dün tartıldım.68,5 kg dım.
Va zayıflamayı hayatımda hiç birşeyi istemediğim kadar çok istiyorum.Giydiklerimi yakıştırmıyorum.Bu nedenle hep aynı rahat , salaş giysileri giyiyorum.Yeter artık dedim ve başladım.Tabi motivasyon için başarı öykülerini belli aralıklarla okuyorum.Ve bu site iyi ki var diyorum.
iyi akşamlar
yoğunluktan anca girebildim..
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.3
giden 500
toplam giden 13.500 kg
hedef 58 kg
kilo veren herkesi kutlarım...
veremeyenler yada alanlar durmak yok yola devam.....
selam kızlar
hemen bildirimimi yapayım. aranızda benim kadar dengesiz kilo alıp veren yoktur sanırım.yine regl öncesi kurbanı oldum
25 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 72.9 kg
bu hafta: 75.2 kg
gelen:2.3 kg (regl)
toplam giden: 1.8 kg
hedef:60 kg
kdr cim zerracım ,sizde hoşgeldiniz...valla şu an elimde ülkerin muzlu küçük çocuklar için pudingi varya ondan yiyiyorum ama acayip başım ağrıyor...kendime bu sütlü tatlıyla(ülker dolcia-çocuklar için olan küçük kutular varya)ödül verdimnapayım be kuzular denetleme faslını atlattım biraz gevşedim,çok şükür alnımın akıyla çıktım...
bakayım bende yarın için niyetlenip oruç tutayım diyorum ama benim böbrek ve tansiyon problemim var ya öğlen olmadan yüksek tansiyon ve böbrek ağrısından acillik oluyorum ama deniyeceğim,olmazsada allah affetsin ...çok istiyorum ama tutamıyorum
kdr cim inş.bu mübarek günlerde allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsu tatlım,zerracım senide öpüyorum aşkitom
tamam ozman bizede biri çıkar belki...
evet muharrem ayına girdik çok kıymetli günler 10.gün aşure günü..mubarek olsun müslümanların yılbaşı..
bende iyim aslında reglim bitti yeni döneme adım attım..evet belirsizlik vardı napıyım öenmli mesele ama nekADAR araştırsamda işin içine girince beklendiği gibi olmuyor artık gözümü kararttım çünkün herdoktordan biri memnun biri değil 1.tedavimin etkileri bende hala varki cesaret edemedim ama eşimde kzıınca artık bugün biyer karar kıldım aradım p.tesiye randevu aldım beni ne bekliyor bilmiyorum ama şuan sorsan bana heran vazgeçicem ama başka yolu yok bebekten vazgeçemiyorum inş.tedavi sebep olurda rabbiminde beni bekeldiği zaman tez zamanda gelirde bukez göbüşümde kucağımda dolar artık...rabbim kimseye aratmaısn evlat daha doğmadna ne tatlı şeymiş evime neşe olucak inş.sağlıkla hayırla....
inşaaallah hediyemin mucizemin vaktine yaklaşmışımdır ve gerçekten sabredenlerden olurum rabbimden gelene dayanmış kulluğuna layık olurum...
senin ve tüm arlkdaşlarımın evlatlaırnı rabbim korusun...
spor yaparken tartıda az gözükmüyoruzki kaslar şişebilir o zmanla olucak ben spora giderken hiç az çıkmzadım nasıl vucut alışırdı öyel çıkardım biz devam edelim walka gerisi allah kerim...
ayyy özeline atayımmı ismimikdr cim adını bilmiyorum ama dualarımda varsın..nasıl olsa kimi kastettiğimi yüce yaradan biliyor...
kızlar......
ben de kaçıyorum..bugün koşturmacayla geçti.sporumu da yapamıcam.
yorgunum dostlar..
iyi akşamlar..
ohh bayılırım pudinge afiyet bal olsun sana..bu akşam sanki az yedim ya bugün çayın yanında bisküvi canım istedi tabi evde bulundurmuyorum eşimde önceden alır gelirdi sağolsun almaya gitmedikdr cim zerracım ,sizde hoşgeldiniz...valla şu an elimde ülkerin muzlu küçük çocuklar için pudingi varya ondan yiyiyorum ama acayip başım ağrıyor...kendime bu sütlü tatlıyla(ülker dolcia-çocuklar için olan küçük kutular varya)ödül verdimnapayım be kuzular denetleme faslını atlattım biraz gevşedim,çok şükür alnımın akıyla çıktım...
bakayım bende yarın için niyetlenip oruç tutayım diyorum ama benim böbrek ve tansiyon problemim var ya öğlen olmadan yüksek tansiyon ve böbrek ağrısından acillik oluyorum ama deniyeceğim,olmazsada allah affetsin ...çok istiyorum ama tutamıyorum
kdr cim inş.bu mübarek günlerde allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsu tatlım,zerracım senide öpüyorum aşkitom
saol canım..amin...İnşallah cnm allah dualarını kabul etsin, senin kucağına da bir bebek geliversin, Ablamın da olmuyor 7 senedir ağlıyorrabbim nerde varsa isteyen hayırlı bir evlat en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Günayyydııınnnnnnnnn kısçelerr..:119::119:
Bir Cumartesi sabahı hatta sabahında kör vaktinde geldim işe.:96:
İnş. zaman çabuk geçer 1e kadar..
inşallah çabuk geçer canım,kendim için de diliyorum . ben 14:30 a kadar işteyim yalnız:-(
Günaydın chemes
Eşin o saate kadar anca bitirir işleri boşver
Senin iş neydi rahatsan aç bi film veya dizi vakit geçer birazdan öyle yapıcam ben.
canım ben öğretmenim ,haftasonları mesleki açıköğretim lisesinin yüzyüze dersleri var. 8 öğrencimin hepsi gelmiyor her hafta ,çalışan insanlar,devamsızlık haklarını kullanıyorlar şimdilik. ders 8 de başlıyor daha gelen giden yok bakalım,10 gibi anca gelirler. ben de internette takılıyorum bu arada.
eşim hasta oldu,kıyamam canıma. işler bana kaldı bu hafta. misafir trafiğimde yoğun baya. dün akşam misafirim vardı ,bu akşam ve yarın akşam da var. dün temizliğimi yaptım,hamurişlerimi bolca yaptım. hepsine yetsin diye.
dizi diyince aklıma geldi öyle acayip rüyalar gördüm ki stresle uyandım,yorgun bir şekilde. yabancı fantastık ,bilim kurgu dizilerini seyretmeyi seviyorum,the walking dead diye bir dizi var,oradan kaldı herhalde aklımda. bütün gece zombilerden kaçtım saklandım,uyanıyorum yatıyorum ,tekrar kaldığım yerden devam.
Günaydın chemes
Eşin o saate kadar anca bitirir işleri boşver
Senin iş neydi rahatsan aç bi film veya dizi vakit geçer birazdan öyle yapıcam ben.
naffcımmm ben bugünden tezi yok hemen toparlanmaya başlamaya niyetlendim ama yarın bnm doqum günümm....pasta alırlar heralde :44: (zaten bi alırlarsa pasta alıyolarValla abla eşim akşam çok geç geliyo 8- 9 o yüzden acıkıyorum :26: onu beklemeyince de trip atıyonasıl kilo vericem ben böyle bilmiyom döffmee benii öp öp
Tamam öperim
Nerelerdesinn senn
Günaydın hayırlı cumalar ablabenimde düzenim çok sapıtmış durumda ortimm aşkolsun bak ben verdiklerimin hepsini geri aldım yeniden başladım sende düzenini oturtursun dadlımmmmmmmmmm
Günaydınnnn balımmohh süpersinnnnnnn
deryaaaa ayy canım benimmm ne güzel duruyor 59.4merhabaaaaaaaaaaaa
hemencik kendimi bildireyim tuğbaya yolladım başka yer varsa söyleyin göndereyim ...çocukları doyurup gelicem kuzular
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:59.6 kilo
bu hafta:59.4
giden:200 gr.
toplam giden:26.6 kilo
hedef:58 kilo
beden52:
boy:162 cm
hoşgeldin canımmmmmm doqru adrestesinbeni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da
Günayyydııınnnnnnnnn kısçelerr..:119::119:
Bir Cumartesi sabahı hatta sabahında kör vaktinde geldim işe.:96:
İnş. zaman çabuk geçer 1e kadar..
Geçmiş olsunnn nazarım değdi yapamıycak işleri. :)
Misafir miiii
Allah sana kolaylık versin bir sürü şey hazırla hizmet et temizlik yap öncesinde gittikten sonra bi daha yap.
Zor valla. Ben ailemle yaşadıgım halde zorlanırım.
Bide o kadar şey yaparsın az az yerler ya kalır evde hiç sevmem öyle misafir tipini.
Gittikten sonra yiyecekler çöp olmasın diye sen yiyon yoksa.
Sizde de böyle mi bilmiyorum ama bizde durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?