70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol abla kuzumun keyfi yerine gelince bende leslie yapayim dedim dun aksam yapamadim kizim kotu olunca onla ilgilendim dun yapmadim diye bugun tam 4mil yaptim ilk milde hic bisey hissetmedim kolay oldu ikinci milde biraz yoruldum ucuncumilin sonunda tama ucbucuk olsun birakicam dedim ama dorde tamamladim dorduncu mil okadar zor gelmedi tam 50 dakika surdu normalde yorgun olmak lazim ben kendimi cok dinc hissediyorum

yarın oruç tutabilsek iyi değilmi hem günde kısa..aşuredede çok sevap...
kızlar eşim okulda çok üşümüş sıcak çay istedi hemde yanına gideyim evde 2kişi ayrı takılıyoz bari beni görüncede ısınır bademcikleirde şişmiş sırayla hasta oluyoruz haftaya sende sıra diyor inş.olmamm
haydi ben kaçıyorum sonra bakaırm yine geceler uzun nasılsaaa

Arkadaşlar ben de 79 kilo ile artık kendime dur demek istiyorum. Gruba dahil olmak için ne yapmalıyım. Bir de özel bir diyetiniz var mı? Herkes kendine özel bir diyet mi uyguluyor.

hoşgeldin ve yeni gelen herkes hoşgelmiş sefa gelmiş canım...

kdr cim adını bilmiyorum ama dualarımda varsın..nasıl olsa kimi kastettiğimi yüce yaradan biliyor...

kızlar......
ben de kaçıyorum..bugün koşturmacayla geçti.sporumu da yapamıcam.
yorgunum dostlar..
iyi akşamlar..

Son düzenleme:
kdr cim zerracım ,sizde hoşgeldiniz...valla şu an elimde ülkerin muzlu küçük çocuklar için pudingi varya ondan yiyiyorum ama acayip başım ağrıyor...kendime bu sütlü tatlıyla(ülker dolcia-çocuklar için olan küçük kutular varya)ödül verdim napayım be kuzular denetleme faslını atlattım biraz gevşedim,çok şükür alnımın akıyla çıktım...
bakayım bende yarın için niyetlenip oruç tutayım diyorum ama benim böbrek ve tansiyon problemim var ya öğlen olmadan yüksek tansiyon ve böbrek ağrısından acillik oluyorum ama deniyeceğim,olmazsada allah affetsin ...çok istiyorum ama tutamıyorum
kdr cim inş.bu mübarek günlerde allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsu tatlım,zerracım senide öpüyorum aşkitom

mesaj mı atacağız ortim1700 ben 200 gr cık verdim

Evet canım özel mesaj atmanız lazım ama senin ortin kim :26::26:

Ablaaaaaa süpersinnn tebrikler

Yapma canım yat dinlen ayaklarını belini sıcak tut tatlım

Aynenn bugün berbat bir gündü sinir harbi ile geçti

cleopatrayı göremedim hatun bugünde gelmedi bidaha benlen kimseyi orti yapmayın kaçırıyom topikdaşları

Deryaa biz sana orti dayandıramıyoz nasıl olcek bu iş

beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

Hadi gözünaydın canımmm

sagol canim sonunda hallettik ilacla oldu ama napalim rahatladi
bende bilmiyorum canim
naf hayirli olsun canim biz simdi nasil bildirim yapicaz bilmiyoruz

Sağol tatlım ortin yaptı sizin bildiriminizi

İnşallahhh burda istediğin kiloya ineceksinnnn cnm

Tebriklerrr

Naptın sen tostçu ablaa

Haftaya birinci belli oldu

Afiyet bal şeker olsunnn deryaa ablaa

İnşallah cnm allah dualarını kabul etsin, senin kucağına da bir bebek geliversin, Ablamın da olmuyor 7 senedir ağlıyor rabbim nerde varsa isteyen hayırlı bir evlat en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

ayyy özeline atayımmı ismimiçok sevindim canım rabbim dualaırnı kabul etsin inş.dinlen dost:13:sen çocuğun peşinden koşarken yapmışın sporunu
ohh bayılırım pudinge afiyet bal olsun sana..bu akşam sanki az yedim ya bugün çayın yanında bisküvi canım istedi tabi evde bulundurmuyorum eşimde önceden alır gelirdi sağolsun almaya gitmedipuding geldi aklıma ama ben aklıma dedimki"canımı sıkma sana yenilrisem bugece vakti kilolar nolecek"
boşver hakettin yoruldun hem okdan kilo verdin kilonla hedefin karışmış haa
yani sadece 1.300 kalmış ye sen yeemaaşallah..
rabbim niyetini biliyor tutamıyorum diye üzme kendini canım ablamsağlığın önemli biliyosun rabbim kendine zarar vermeni istemez...bende seni öptümma
İnşallah cnm allah dualarını kabul etsin, senin kucağına da bir bebek geliversin, Ablamın da olmuyor 7 senedir ağlıyor rabbim nerde varsa isteyen hayırlı bir evlat en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
saol canım..amin...
ablacığınada rabbim nasip etisn tez zamanda...bende 7.yıla girdim ve düşükleirm oldu ilk 2yıl hiç bukadar beklemem derdim yani birini duyunca nasıl dayanmış derdim büyük konuşma değil bu korkumu bilmiyroum ama geldim 7 yıla zaman geçiyor işteee

günaydın kızlar, dün giremedim nete, bilgisayarım çoktü,akşam da misafirlerim vardı gece onlar gittiken sonra format attık anca. bildirimi bugün yapıyorum o nedenle.

başlangıç: 65.6
gecen hafa: 63.3
bu hafta: 62
giden: 1.3
hedef:52

Günaydın chemes
Eşin o saate kadar anca bitirir işleri boşver
Senin iş neydi rahatsan aç bi film veya dizi vakit geçer birazdan öyle yapıcam ben.

canım ben öğretmenim ,haftasonları mesleki açıköğretim lisesinin yüzyüze dersleri var. 8 öğrencimin hepsi gelmiyor her hafta ,çalışan insanlar,devamsızlık haklarını kullanıyorlar şimdilik. ders 8 de başlıyor daha gelen giden yok bakalım,10 gibi anca gelirler. ben de internette takılıyorum bu arada.
eşim hasta oldu,kıyamam canıma. işler bana kaldı bu hafta. misafir trafiğimde yoğun baya. dün akşam misafirim vardı ,bu akşam ve yarın akşam da var. dün temizliğimi yaptım,hamurişlerimi bolca yaptım. hepsine yetsin diye.

Geçmiş olsunnn nazarım değdi yapamıycak işleri. :)
Misafir miiii
Allah sana kolaylık versin bir sürü şey hazırla hizmet et temizlik yap öncesinde gittikten sonra bi daha yap.
Zor valla. Ben ailemle yaşadıgım halde zorlanırım.
Bide o kadar şey yaparsın az az yerler ya kalır evde hiç sevmem öyle misafir tipini.
Gittikten sonra yiyecekler çöp olmasın diye sen yiyon yoksa.
Sizde de böyle mi bilmiyorum ama bizde durum bu

Günaydın chemes
Eşin o saate kadar anca bitirir işleri boşver
Senin iş neydi rahatsan aç bi film veya dizi vakit geçer birazdan öyle yapıcam ben.
dizi diyince aklıma geldi öyle acayip rüyalar gördüm ki stresle uyandım,yorgun bir şekilde. yabancı fantastık ,bilim kurgu dizilerini seyretmeyi seviyorum,the walking dead diye bir dizi var,oradan kaldı herhalde aklımda. bütün gece zombilerden kaçtım saklandım,uyanıyorum yatıyorum ,tekrar kaldığım yerden devam.

naffcımmm ben bugünden tezi yok hemen toparlanmaya başlamaya niyetlendim ama yarın bnm doqum günümm....pasta alırlar heralde :44: (zaten bi alırlarsa pasta alıyolar ) ya pasta demişken ben öyle hediyesinde falandeqilim ama hiç bana bugüne kadar kimse çiçek almadı eşimde dahil (2 doqum yapmama raqmen ) çok içimde kaldı...biri bana hediye getirdiqinde hep çiçek olsun istemişimdir ama hiç olmadı..önceki gün öqretmenler günüydü ya...herkes kucak dolusu çiçeklerle yollarda..nasıl özendim bir bilsen..gözlerim doldu hep...nekadar şanslılar diye düşündüm...kapı çalsa kocaman bir çiçek ve üzerinde küçük bir kart olsa...bana gelmiş olsa...bazen hayel ediyorum böyle bişeyi...kendime geldiqimde gülümsemiş buluyorum kendimi..ama birgün işe başladıqımda Allah ömür verirse kendi kendime çiçek gönderip bu güzelliqi yaşıcam..ve çiçeqimi kucaqıma aldıqımda ''sena..çok teşekkürler...seni senden başka düşünen yok..doqum günü kutlu olsun'' dicem...ayy kötü oldum yazarken yaa...
deryaaaa ayy canım benimmm ne güzel duruyor 59.4 valla inanılamz gaza geldim...aylardır yiyip yiyip şiştim..hemen toparlanıyorum cnm...yarın sadece 1 dilim pasta yicem..onu yemek içinde sabah ekmek yemicem...çok özendim çokkk....çok tebrikler canımıniçiiiiiiii
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da
hoşgeldin canımmmmmm doqru adrestesin
Günayyydııınnnnnnnnn kısçelerr..:119::119:
Bir Cumartesi sabahı hatta sabahında kör vaktinde geldim işe.:96:
İnş. zaman çabuk geçer 1e kadar..

günaydın tatlımmm maşallah dilekcim çok güzel kilo veriyorsun senden çok memnunum cnm...sakın bana benzeme salma kendini...

ben artan ikramları derin dondurucuya atıyorum. patatesli yiyecekler dışındakiler mükemmel oluyor. yaş pastayı da sırf artınca ziyan olmasın diye hazır pasta kremasından yapıyorum. o da dondurucuda bozulmuyor. ansızın misafirim gelince hoş oluyor hem. hemen çıkartıp ısıtıyorum. mis gibi. bir tek kısırı atamıyorum. onun da yeşilliğini bol koyuyorum zaten. ondan yemekte sakınca görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…