70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim sonunda hallettik ilacla oldu ama napalim rahatladi
bende bilmiyorum canim
naf hayirli olsun canim biz simdi nasil bildirim yapicaz bilmiyoruz

Çok sevindim cnm rahatlamışınız. Ben gönderdim NaF'a bildirimimizi cnm. Yazdım sana ama arka sayfalarda kaldı herhalde.

çok geçmiş olsun canım...yeni geldim okuyamadım sorunu ama genede mesele hallolmuş şükür

tabikide gelebilirsin,hoşgeldin kimsin,nesin necisin...anlat bakem

sagol abla dun gece kavanoz mamasi vermistim ve dokundu gece geceye dogru cok kotu oldu ciglik atiyodu ama sesi cikmiyodu esimde sekerli su verdirdi karni agriyodur diye biraz rahatladi ama ikiniyo biturlu yapamiyodu ve cok cani aciyodu yorgun dusup uyuyodu sonra tekrar ayni ve cok cani yaniyodu herseyi denedim kizlarin dedigi ama biturlu yapamadi esimde doktora gitti ve onun verdigi rahatlatti sonunda allaha sukur

tüm gün eğitim veren bir okulda öğretmenim.Biraz yoğun çalışıyorum.
Geçen hafta yediklerime dikkat etmeye başladım.Çünkü tartı bana kötü haberi vardi.71.9 kg olmuştum.
Daha önce diyetisyene gitmiştim onun verdiği programla diyete ya da adam gibi beslenmeye başladım.Dün tartıldım.68,5 kg dım.
Va zayıflamayı hayatımda hiç birşeyi istemediğim kadar çok istiyorum.Giydiklerimi yakıştırmıyorum.Bu nedenle hep aynı rahat , salaş giysileri giyiyorum.Yeter artık dedim ve başladım.Tabi motivasyon için başarı öykülerini belli aralıklarla okuyorum.Ve bu site iyi ki var diyorum.

iyi akşamlar
yoğunluktan anca girebildim..
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.3
giden 500
toplam giden 13.500 kg
hedef 58 kg
kilo veren herkesi kutlarım...
veremeyenler yada alanlar durmak yok yola devam.....

canim degerlendirmeyi herkes yapmiyo yasak sadece sena abla tugba ve kilavuz yapiyo baska yapan varmi tam bilmiyorum ama herkes yapamiyo bunu bil onlar gelince yaparlar buyuk ihtimalle

bilmiyordum bunu ama değerlendirme derken fikirleri merak ettim teşekkürler yinede bilgilendirdiniz

hazır bildirim günüyken sayfaya TRENDY 21 İN DİKKATİNE diye yazıp bizim yaptığımız gibi kilo bildirimini yapıp listeye girebilirsin ,dahada motive olursun ve bir hafta daha beklemek zorunda kalmazsın...sadece öneri istersen

kuzuma çok geçmiş olsun canım

poposuna zeytinyağı sürün karnını saat yönünde ovalayın ardından bacak hareketi yapın benim kızım kabız olduğunda zeytinyağı sürüyorum yarım saate yapıyor

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum ve hemen menülerimi yazıyorum
sabah :2dili tam buğd. Ekmeği 3zeytin domates salatalık 1 dilim hndi salamı 1 kk peynir 0.5 lt su
ara :1 elma
öğle: 3 kaşık haşlama tavuk 1 ayran
akşam: Fırında köfteli sebzeli yemek 1 tabak 2 kaşık pilav
toplamda 2 litre su gece meyve veya 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum
öpüyorun sizi kızlar

iyi akşamlar kızlar..
zerra ve kılavuz gelmiş nabersiniz yaaa..
menümü yazayım bugün akşam üzeri çok oldu ama
kahvaltı
2orta dilim kepek ekmekle tost
beşibiyerde çayım
ara
1küçük elma
1bardak süt
öğlen
4kaşık pırasa yemeği
ara..arkdaşımda...
1 orta şekerli türk kahvesi
2 madlen çikolata
15-20 fındıkbu çok oldu..
3kaşık fasulye turşu kavurma
akşam
1kase mercimek çorba
2kaşık kıymalı madımak yemeği üstüne yoğurtla...
SPOR: öğlen 20dk.stepperde çalışıtm hani basamaklı in çık
bugecede hem leslie düşük doz olucak ama bide 20dk yine stepperde çalışıcam inş...
SU.ölçmüyorum aklıma geldikçe içtim ama 2litre oldu yanii

umudd naber?
ya benim ortim yok seni isteyecektim ama varmış senin nolcek şimdi ayrı listelerde olucam herkse eş olduu:13::13:
deryaa ben senle olayımmıı ama bende giderim diye korkuyosun değilmi bi deniyelim pek gitmeyi düşünmüyorum ama
çok güldüm yaa dedin ve oldu sahiden ...
hepsi sırra kadem bastıı

sagol canim iyiyim sen nasilsin evet tuba bana orti yapmis :))

İyidir kdr cim nolsun.dünya meşgalesi işte..bi kaç gündür pek nete giremedim.
sen nasılsın canım..ted den dolayı kafan biraz karışık sanırım..
inşallah herşey yoluna girer . Rabbim gönlündekinin hayırlısını nasip etsin.
bugün yılbaşımız.bi yıl bitiyor..yarın 1 muharrem..herkesin yeni yılı mübarek olsun..
senin menüler güzel görünüyo..
ben de lesli 4 gündür 3 mil yapıyorum ama bu haftaki kiloma pek etkisi olmadı. bu hafta 65 leri görmeyi umuyordum.yinede lesliye devam..2 günde olcak bişey değil tabi..
benim tartının kafası bozuk ..bugün aynı yerde tartılmama rağmen 65.8 le 66.5 arası rakamlar gösterdi.
en yakın zamanda bi tartı almam lazım..

selam kızlar
hemen bildirimimi yapayım. aranızda benim kadar dengesiz kilo alıp veren yoktur sanırım.yine regl öncesi kurbanı oldum

25 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 72.9 kg
bu hafta: 75.2 kg
gelen:2.3 kg (regl)
toplam giden: 1.8 kg
hedef:60 kg

hemen menumu yazipdusa gireyim sonra gelcem
SABAH elmali yesil cay
KAHVALTI
3 zeytin 3 dilim domates 3 dilim salatalim 1/2 peynir 2 dilim etimek sekersiz cay
ARA
3 kayisi
OGLE
1 fincan domates corbasi ( corbacik olanlardan sicak suyla hemen yapilanlar varya iste onlardan)
1 yogurt
ARA
1 elma 1 mandalina
AKSAM
1 tabak patates yemegi 1 kase yogurt 4-5 tane kepekli galeta

gun icinde 1 fincan yesil cay 2 fincan dogadan form
2 lt su ictim..dustan sonra 1 fincan yesil cay icerim

deryacım tebrikler hedefine çok az kalmış...
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da

sana ve senin nezdinde yeni gelenler hoş gelmişsiniz....

sagol canim iyiyim sen nasilsin evet tuba bana orti yapmis :))
tamam ozman bizede biri çıkar belki...
evet muharrem ayına girdik çok kıymetli günler 10.gün aşure günü..mubarek olsun müslümanların yılbaşı..
bende iyim aslında reglim bitti yeni döneme adım attım..evet belirsizlik vardı napıyım öenmli mesele ama nekADAR araştırsamda işin içine girince beklendiği gibi olmuyor artık gözümü kararttım çünkün herdoktordan biri memnun biri değil 1.tedavimin etkileri bende hala varki cesaret edemedim ama eşimde kzıınca artık bugün biyer karar kıldım aradım p.tesiye randevu aldım beni ne bekliyor bilmiyorum ama şuan sorsan bana heran vazgeçicem ama başka yolu yok bebekten vazgeçemiyorum inş.tedavi sebep olurda rabbiminde beni bekeldiği zaman tez zamanda gelirde bukez göbüşümde kucağımda dolar artık...rabbim kimseye aratmaısn evlat daha doğmadna ne tatlı şeymiş evime neşe olucak inş.sağlıkla hayırla....
inşaaallah hediyemin mucizemin vaktine yaklaşmışımdır ve gerçekten sabredenlerden olurum rabbimden gelene dayanmış kulluğuna layık olurum...
senin ve tüm arlkdaşlarımın evlatlaırnı rabbim korusun...
spor yaparken tartıda az gözükmüyoruzki kaslar şişebilir o zmanla olucak ben spora giderken hiç az çıkmzadım nasıl vucut alışırdı öyel çıkardım biz devam edelim walka gerisi allah kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…