dizi diyince aklıma geldi öyle acayip rüyalar gördüm ki stresle uyandım,yorgun bir şekilde. yabancı fantastık ,bilim kurgu dizilerini seyretmeyi seviyorum,the walking dead diye bir dizi var,oradan kaldı herhalde aklımda. bütün gece zombilerden kaçtım saklandım,uyanıyorum yatıyorum ,tekrar kaldığım yerden devam.
Bilinçaltı iştee.
Uyanıp uyuyup tekrar aynı rüyaya devam etmek çok garip bişi.
Arada bana da oluyor.
Sen uykunu da alamamışsındır şimdi ben rüya gördüğümde alamıyorum da
sorma ya, ağzımı kapatamıyorum esnemekten. çok uykum var. gece de geç saatlere kadar oturdum,bilgisayarın formatı bitsin de foruma gireyim diyebaktım bitmiyor yattım uyudum.
günaydın tatlımmmmaşallah dilekcim çok güzel kilo veriyorsun senden çok memnunum cnm...sakın bana benzeme salma kendini...
benim de hiç aram yoktur bilgisayarla,sadece kullanma da iyiyim. uğraşamıyorum formatla,sürücüleri yüklemeyle filan,canım sıkılıveriyor. eşim seviyor allahtan. onun üzerine attım bu tip işleri.
Format atmak kısa sürüyorda sonra programları yükle ayarları yap vs vs uzun iş.
Sıkılıyorum bende. Bide bilgisayarcıyım düşün.
Bilgisayar göçücek gibi oldugunda atıyorum sadece.
Günaydın Sena abla..
Ayyy utandımm beenn. Bu hafta vermiştim ama cumaya göre verememiştim tabi ki.
Sanırım sen böyle diyince daha da gaza geldim.
Teşekkürler kaptaann.
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................
günaydın kızlar, dün giremedim nete, bilgisayarım çoktü,akşam da misafirlerim vardı gece onlar gittiken sonra format attık anca. bildirimi bugün yapıyorum o nedenle.
başlangıç: 65.6
gecen hafa: 63.3
bu hafta: 62
giden: 1.3
hedef:52
Günayyydııınnnnnnnnn kısçelerr..:119::119:
Bir Cumartesi sabahı hatta sabahında kör vaktinde geldim işe.:96:
İnş. zaman çabuk geçer 1e kadar..
inşallah çabuk geçer canım,kendim için de diliyorum . ben 14:30 a kadar işteyim yalnız:-(
naffcımmm ben bugünden tezi yok hemen toparlanmaya başlamaya niyetlendim ama yarın bnm doqum günümm....pasta alırlar heralde :44: (zaten bi alırlarsa pasta alıyolar) ya pasta demişken ben öyle hediyesinde falandeqilim ama hiç bana bugüne kadar kimse çiçek almadı eşimde dahil (2 doqum yapmama raqmen ) çok içimde kaldı...biri bana hediye getirdiqinde hep çiçek olsun istemişimdir ama hiç olmadı..önceki gün öqretmenler günüydü ya...herkes kucak dolusu çiçeklerle yollarda..nasıl özendim bir bilsen..gözlerim doldu hep...nekadar şanslılar diye düşündüm...kapı çalsa kocaman bir çiçek ve üzerinde küçük bir kart olsa...bana gelmiş olsa...bazen hayel ediyorum böyle bişeyi...kendime geldiqimde gülümsemiş buluyorum kendimi..ama birgün işe başladıqımda Allah ömür verirse kendi kendime çiçek gönderip bu güzelliqi yaşıcam..ve çiçeqimi kucaqıma aldıqımda ''sena..çok teşekkürler...seni senden başka düşünen yok..doqum günü kutlu olsun'' dicem...ayy kötü oldum yazarken yaa...
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................
günaydın............
yeşil cayımı içiyorum ...mmm....
Orti bildirimine cleopatra gelmemiş bide suzan yok :26::26: ay ikisinide merak ediyorum yaaa :26::26:
Günaydın kızlar!
ayy Sena Abla ben de çok üzüldüm sana yaa lütfen adresini özelden falan at bize de sana çiçek yollayalım belki bilgin dahilinde olmuş olur ama en azından kendine göndermiş olmandan daha farklı olur, çok duygulandım yahu
eşin de eminim düşünememiştir hiç, bu kadar sevdiğini ona belli etsen bir iki lafla anlar mı acaba?
günaydınnn güzelll bayanlar
bugün cumartesi ben yine işbaşında çalışıyorum. sıkıldım cumartesilerden.
canım cleopatra gelmez bekleme dedim ben size çünkü benle orti yapmakla çok büyük hata ettiniz kara dul gibiyim yaaa:2: orti olan kaçıyo benleeeeeee
günaydınnn güzelll bayanlar
bugün cumartesi ben yine işbaşında çalışıyorum. sıkıldım cumartesilerden.
canım cleopatra gelmez bekleme dedim ben size çünkü benle orti yapmakla çok büyük hata ettiniz kara dul gibiyim yaaa:2: orti olan kaçıyo benleeeeeee
Günaydın canım
Günaydınn tatlım
Ahahhaha hakketten yaaa elini attığın kayboluyoo
Yeni biriyle eşleştirsem mi diyodum ama korkuyorum şuan :18::18:
canım benim de bilgisayar çöktü dün,nete filan giremedim,okuldaki bilgisayarlar da hiç boşkalmadı maşallah,tenefüste girecek oluyorum dolu. bildirim yapamadım haliyle. belki böyle bir sıkıntısı vardır senin ortinin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?