70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilinçaltı iştee.
Uyanıp uyuyup tekrar aynı rüyaya devam etmek çok garip bişi.
Arada bana da oluyor.
Sen uykunu da alamamışsındır şimdi ben rüya gördüğümde alamıyorum da

Bilinçaltı iştee.
Uyanıp uyuyup tekrar aynı rüyaya devam etmek çok garip bişi.
Arada bana da oluyor.
Sen uykunu da alamamışsındır şimdi ben rüya gördüğümde alamıyorum da

sorma ya, ağzımı kapatamıyorum esnemekten. çok uykum var. gece de geç saatlere kadar oturdum,bilgisayarın formatı bitsin de foruma gireyim diye baktım bitmiyor yattım uyudum.

sorma ya, ağzımı kapatamıyorum esnemekten. çok uykum var. gece de geç saatlere kadar oturdum,bilgisayarın formatı bitsin de foruma gireyim diye baktım bitmiyor yattım uyudum.

Format atmak kısa sürüyorda sonra programları yükle ayarları yap vs vs uzun iş.
Sıkılıyorum bende. Bide bilgisayarcıyım düşün.
Bilgisayar göçücek gibi oldugunda atıyorum sadece.

günaydın tatlımmm maşallah dilekcim çok güzel kilo veriyorsun senden çok memnunum cnm...sakın bana benzeme salma kendini...

Günaydın Sena abla..
Ayyy utandımm beenn. Bu hafta vermiştim ama cumaya göre verememiştim tabi ki.
Sanırım sen böyle diyince daha da gaza geldim.
Teşekkürler kaptaann.

benim de hiç aram yoktur bilgisayarla,sadece kullanma da iyiyim. uğraşamıyorum formatla,sürücüleri yüklemeyle filan,canım sıkılıveriyor. eşim seviyor allahtan. onun üzerine attım bu tip işleri.

Tebriklerrrrr

Günayyydııınnnnnnnnn kısçelerr..:119::119:
Bir Cumartesi sabahı hatta sabahında kör vaktinde geldim işe.:96:
İnş. zaman çabuk geçer 1e kadar..

Günaydın güzel kısçee son 2 gün

inşallah çabuk geçer canım,kendim için de diliyorum . ben 14:30 a kadar işteyim yalnız:-(

Ben napim şekerim 17:00 paydos

Burnumun direği sızladı ablacım

Birden sinirlendim nedense eşine

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................

Günaydın şekerimm

günaydın............

Orti bildirimine cleopatra gelmemiş bide suzan yok :26::26: ay ikisinide merak ediyorum yaaa :26::26:

Günaydın kızlar!
ayy Sena Abla ben de çok üzüldüm sana yaa lütfen adresini özelden falan at bize de sana çiçek yollayalım belki bilgin dahilinde olmuş olur ama en azından kendine göndermiş olmandan daha farklı olur, çok duygulandım yahu
eşin de eminim düşünememiştir hiç, bu kadar sevdiğini ona belli etsen bir iki lafla anlar mı acaba?

günaydınnn güzelll bayanlar

bugün cumartesi ben yine işbaşında çalışıyorum. sıkıldım cumartesilerden.

Orti bildirimine cleopatra gelmemiş bide suzan yok :26::26: ay ikisinide merak ediyorum yaaa :26::26:

canım cleopatra gelmez bekleme dedim ben size çünkü benle orti yapmakla çok büyük hata ettiniz kara dul gibiyim yaaa:2: orti olan kaçıyo benleeeeeee

Sena Ablam, eniştemiz nasıl hiç çiçek almaz ya senin gibi bir kadına yaaaa

:26::26: ama türk erkeklerin yapısında var çoğu böyle karizmaları çizilir gibi gelir onlara. ama bence belli etsen alır gibime geliyo. :26:
bunca sene hiç aklına gelmemiş sen aklına getir gelmiyorsada

canım benim

Günaydın canım

Günaydınn tatlım

Ahahhaha hakketten yaaa elini attığın kayboluyoo

Yeni biriyle eşleştirsem mi diyodum ama korkuyorum şuan :18::18:

canım benim de bilgisayar çöktü dün,nete filan giremedim,okuldaki bilgisayarlar da hiç boşkalmadı maşallah,tenefüste girecek oluyorum dolu. bildirim yapamadım haliyle. belki böyle bir sıkıntısı vardır senin ortinin de.

benle orti olduğu açıklandıktan beri yok :26::26: birkaç gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…