70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

=)))

Dikkat ediyorum asitli cips vs. çok önemli bunlar ama sütlü tatlılara zaafım var spor yapamıyorum oğlum çok küçük 8.5 aylık biraz daha büyüsün spor salonuna gideceğim inş.

en azından artıda çıkmamakta bişey bende 400 gr verdim ama hafta sonu insan gibi yemedim

Deryaaaaa
Bende Cuma, C.tesi, Pazar ne bulduysa sokakları temizleyen çöp arabalarını varya altta vantus mu ne onun gibi.
Nerde yiyecekk hüüüüppppppp diye mideme atıverdim.
Sonucu 72.5 kiloydu.
Onları vermişim anca ben artıda bekliyodum aynı rakam çıkınca çok sevindim.
Senin gene 400 gram vermişsin yemen haricinde semirmekte kimse beni geçemeezzz.

=)))

Dikkat ediyorum asitli cips vs. çok önemli bunlar ama sütlü tatlılara zaafım var spor yapamıyorum oğlum çok küçük 8.5 aylık biraz daha büyüsün spor salonuna gideceğim inş.

ıyı canımbunalrı kesebılıyosan sütlü tatlıda cok kötü deil bence haftada 1 ödül olarak yiyebilirisn

aaay net gıttı yaa sınır oldum

bu arada bugun ekranımızın sol taafındaki kadının uzerındekı elbısenın aynısından benım de var, cok severek almıstım ama benimki ayakkabılarımla uysun dıye etek kısmı sıyah olanını

Son düzenleme:

Kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın son kısımları alıntılayamadım yarın görüşürüz

merhabaaaaaaaaaaaa
hemencik kendimi bildireyim tuğbaya yolladım başka yer varsa söyleyin göndereyim ...çocukları doyurup gelicem kuzular
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:59.6 kilo
bu hafta:59.4
giden:200 gr.
toplam giden:26.6 kilo
hedef:58 kilo
beden52:
boy:162 cm

kızlar hepınıze ıyı aksamlar ve ıyı haftasonları

ben de boynum bükük kocişsiz evime gideyim, akşam kendımı ütüye vermeye planlamıştım ama regl sinyallerini verdi, bi de kac saat ayakta durup beli zorlamanın alemi yok

ya ne çene var be kardeşim mesajları alıntılamaya kalktım baktım başa çıkamıcam vazgeçtim. kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde sağlık olsun önümüzde cuma çok herkesin keyifler yerindedir umarım
çok yoğun bir gündü hala stresi davam ediyor patronla kavga ediyoruz durmadan mideme sancılar girdi. :44: uyuz herif nolcak

cleopatrayı göremedim hatun bugünde gelmedi bidaha benlen kimseyi orti yapmayın kaçırıyom topikdaşları

Son düzenleme:
kizlar esim geldi allahdan birazda erken geldi doktor bildiginiz cocuklara icin lagma vermis kullandim ve sadece 30saniye surdu kuzumun tum cektigi bitti allaha sukur melegim benim rahatladi allah hepinizden razi olsun cok ilgilendiniz hepiniz sagolun

çok geçmiş olsun canım...yeni geldim okuyamadım sorunu ama genede mesele hallolmuş şükür
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da

tabikide gelebilirsin,hoşgeldin kimsin,nesin necisin...anlat bakem

sagol canim sonunda hallettik ilacla oldu ama napalim rahatladi
bende bilmiyorum canim
naf hayirli olsun canim biz simdi nasil bildirim yapicaz bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…