- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
hosgeldın canım katıldın biledogum kılolarını vermıssın aslında bence onceden aldıgın kılolar var benım gıbı verırısn ınsallah aksam gec saatte yeme sekerlı unlu yaglı yıyeceklerden uzaklas bırde yapabılıyosan spor yürüyüş bu iş tamamdır diyene bak aha
rica ederim canım
en azından artıda çıkmamakta bişey bende 400 gr verdim ama hafta sonu insan gibi yemedim
=)))
Dikkat ediyorum asitli cips vs. çok önemli bunlar ama sütlü tatlılara zaafım varspor yapamıyorum oğlum çok küçük 8.5 aylık biraz daha büyüsün spor salonuna gideceğim inş.
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
aynen bende az boğazımı tutsam bugün daha azdım eminim..ama sonucun güzelll
canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaaoyy hemde wcyede çıkmamış halin yinede tebrikler memleketlimm
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadece tebriklerr
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiibeklerim canım.öptüm ikizleirniive senii
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yani
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...
25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50
tebrikelr sanada..yoğunsun allah yardım etsin inş..ee kaynanalr yakın olunca işte çok oluyor galibaa:26:
merak etme sen yorgunluktan yemezsin çok dikkat edersin yaaa inş...
saol canım evet pek bişi yemedim sayılır...
tebrıkler canıms enden boyle bı sonuc beklıyordum ben zaten
gecmıs olsun ve tebrıklerbu hafta verenler hep 1 kılo üstü maşallah
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaaoyy hemde wcyede çıkmamış halin yinede tebrikler memleketlimm
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadece tebriklerr
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiibeklerim canım.öptüm ikizleirniive senii
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yani
ayy saol canıım ne kadar motıve ettın benı bırde yazmayıd aunutmusum regl de olacam ben ama ınsallah haftaya 64 görüp haftalardır duran çizelgemi yenilemek istiyorum
inş canım inş 64üde göreceksin..
ay ne romantik.kız ne güzel yapmışsın.bende polis haftasında yapayım.ama üzerine bebişlerin adını filan yazayım yoksa bizimki o çiçekleri bana yedirir.
ben bi kere kocişimin doğum gününde iş yerine çiçek aldım gittim süpriz yaptım.benimki çok sevindi ama sonra ne dedi biliyormusunuz canım çiçekler çok güzelde sen istersen bunları anneme ver o dahada çok sevinir dedibende götürdüm kaynanama o sinirle verdim.gerçi kadım kurutmuş hala saklıyo...
bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)
hoşgeldin canım...
kizlar cocuklu arkadaslara soruyorum benim kuzuma ek gida verdim ama bunyesine fazla geldi dun gece baya kotu oldu ve kabiz durumda her seyi deniyorum yinede yapmadi bugunde cok yoruldu oyuyo kuzum uyandigindada ikinmaya calisiyo ama yinede yapamiyo ne yapmam lazim ayaklarini bisiklet gibi surdum sonra zeytin yagi verdim bebek cayi var rahatlatici ondan verdim agri kesici fitili var ondan verdim ama yok yok yok hepsini ayri zamanlarda verdim ust uste degil
canım benim kız tam 3.5 ay kabız oldu.oda mamadanmış sonra öğrendik..kansuk gliserinli fitil var bebekler için.onun yarısı kır popodan ver hemen altını kapat .biraz sonra hemen yapar.sana tavsiyem sulu mamalardan ver...ve sadece tavsiyem aptamil ver başkaları kabız yapıyo tecrübeyle sabittir.evde hiç bişi bulamadın bu çok eski yöntem tavsiyede etmiyorum ama doktora falan ulaşamazsanız minicik bi parça banyo sabunu hacı şakir beyaz sabunlar varya ondan minicik kes ucunu düzelt poposunda ver.hemen yapar çişini.eğer hiçbişey bulamazsanız diyorum.eskiden annelerimiz bunu yaparmış malesef bende yapmak zorunda kaldım bir iki kez işe yarıyo....ama bulabilirsen kansuk gliserinli fitil hemen işinizi çözümler.bide tavsiyem kayısı suyu verebilirsin.kabızlığa iyi gelir...
hoşgeldin canımSelammmmmm..
24 yaşındayım 78 - 79 oynuyor kilolarım
8,5 aylık bir oğlum var yeni yeni dikkat etmeye başladım..75 İLe hamile kalmıştım..Onun öncesinde 60 idim bir amelyat geçirdim sonra hastalık döneminde 8 ayda 15 ALdım..Şuan ilk hedefim 5 olmak sonrasında 65 - 60 inş.
Aranıza Katılabilir miyimmmm
ortiiii
canim naptin misafirler geldimi
bu arada orti bildirimi naf 'a yapiliyormusda
biri bu konuda bilgi verebilirmi nasil yapacagiz bildirimimizi
valla bende bilmiyorum orti kaçtım geldim 1 saate misafir gelecek ben yemek yapacam öptüm görüşürüz...
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
tebrıkler canıms enden boyle bı sonuc beklıyordum ben zaten
gecmıs olsun ve tebrıklerbu hafta verenler hep 1 kılo üstü maşallah
inş canım inş 64üde göreceksin..
ben bi kere kocişimin doğum gününde iş yerine çiçek aldım gittim süpriz yaptım.benimki çok sevindi ama sonra ne dedi biliyormusunuz canım çiçekler çok güzelde sen istersen bunları anneme ver o dahada çok sevinir dedibende götürdüm kaynanama o sinirle verdim.gerçi kadım kurutmuş hala saklıyo...
hoşgeldin canım...
canım benim kız tam 3.5 ay kabız oldu.oda mamadanmış sonra öğrendik..kansuk gliserinli fitil var bebekler için.onun yarısı kır popodan ver hemen altını kapat .biraz sonra hemen yapar.sana tavsiyem sulu mamalardan ver...ve sadece tavsiyem aptamil ver başkaları kabız yapıyo tecrübeyle sabittir.evde hiç bişi bulamadın bu çok eski yöntem tavsiyede etmiyorum ama doktora falan ulaşamazsanız minicik bi parça banyo sabunu hacı şakir beyaz sabunlar varya ondan minicik kes ucunu düzelt poposunda ver.hemen yapar çişini.eğer hiçbişey bulamazsanız diyorum.eskiden annelerimiz bunu yaparmış malesef bende yapmak zorunda kaldım bir iki kez işe yarıyo....ama bulabilirsen kansuk gliserinli fitil hemen işinizi çözümler.bide tavsiyem havuç suyu verebilirsin.kabızlığa iyi gelir...
hoşgeldin canım
valla bende bilmiyorum orti kaçtım geldim 1 saate misafir gelecek ben yemek yapacam öptüm görüşürüz...
saol canım ıns görürüm ama ben bu havucu kabız yapar dıye bılıyodum :44:diğer yöntemler tamam da
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
saol canım ıns görürüm ama ben bu havucu kabız yapar dıye bılıyodum :44:diğer yöntemler tamam da
ah pardon canım kayısı suyu diyecektim havuç yazmışım pardon hemen mesajda düzeltme yapıyım...
çok geçmiş olsun canım...yeni geldim okuyamadım sorunu ama genede mesele hallolmuş şükürkizlar esim geldi allahdan birazda erken geldi doktor bildiginiz cocuklara icin lagma vermis kullandim ve sadece 30saniye surdu kuzumun tum cektigi bitti allaha sukur melegim benim rahatladi allah hepinizden razi olsun cok ilgilendiniz hepiniz sagolun
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da
Üzüldüm valla cnm ya. Başka da bişey gelmiyo aklıma. Ağlamıyorsa müdahele etme bakalım dr. bir ilaç falan verir belki. Aslında fitiller var onun için ama inşallah öyle bir şey verir. Orti bildirimini nasıl yapıyoruz acaba bir fikrin var mı cnm?
beni de aranıza alın desem ne dersiniz.
Kendime uygun bir grup arıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?