70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tatlilar masallah cok sekerler allah nazarlardan korusun canim allah bagislasin

yaptim canim cok sagoL belki kabul eder :26:
canim benim ikinizede yoLLadim dün müdürüyiye ile konusdum kadin sen niye bizi sikayet ettin biz babana iyilik yapalim diye düsündük baska yerde fazla ugrasmiycak falan diye iste isterse kalsin isterse öbür tarafa gidsin dedi babamda onca sene sonra bana böyle yaptilar kalmam dedi gidecek öbür yere yüzlerini görmeyeyim diyo gavur iste umursamiyorlar olan oldu napalim
71.9 kiloyum sabah aç karına
ama ben çok kabızım o yuzden bırazda.. her gun duzenlı olsam daha kolay olacak herşey..
ya o bende de vardin 2 gündür canim artik dün eczaneden bitkisel damla aldim dün gidebildim artik wc ye ama bi siskinlik vardin sanki 7-8 aylik hamileymissim gibi

Rabbimm arattırmasın isteyen herkese versin inşallah
:

amin canım ınsallahhh

canim allah kabul etsin annengil hayirlisiyla gelsinler isallah

amınc anım sağol allah bızlere de nasıb eder ınsallahhh :)

gecmıs olsun canım nasıl metabolık rahatsızlıkalr acaba teshıs nasıl kondu ?
Allah ım dert verıp derman aratmasın inşallah sorun yasamazsınız...ben de cok sorunlu
gebelık görüyorum etrafımda hatat eşim itiraf ettı yanı ben dedı hamıle kalınır doğurulur dıodm
ama ne zor şeymıs anne baba olmak ddi zor ama güzel süreçler ister isteemz kaygı oluyo
ama allaha emanetiz canımm..doktora kızdım ben de o üzüntüyle
damar tıkanık sen bunu kontrol etmek ıcın varsın die
doktor da sen sımdı sağlıklısısn burdan cık ölsen duurp duurken kım ne dıyebılır sakın ol
üzgün oldugun için söyluyorsun böyle dedi cidden öyle de hıcbıseyın garantısı yok canım
bizim yapmamız gereken elimizden gelenı yapıp gerısını allah a brıakmak ona emanetız hepimiz
inşallah hepimize nasib olr en kısa zamanda :) sağlkla hayılsııyla ıns

sağol canım senin de mübarek olsun..

allah bagıslasın canım :) ya o da güzel tabıı ama aklında bebek düşüncesı olunca
yavrunu kaybedınce o kadar tat alamıosn herseyden mutlaka hayat sevıncınden bı parça gidio

71.9 kiloyum sabah aç karına
ama ben çok kabızım o yuzden bırazda.. her gun duzenlı olsam daha kolay olacak herşey..

Sabah aç karnına kayısı tüket canım belki iyi gelir :26:

300 - 500 suzi haftaya atak gelir senden korktum ben

Maşalllahhhhh çok tatlılar

Bende ikiz istiyom

İnşallah diğer tarafta daha rahat eder baban canım her şerde bir hayır vardır bide böyle düşünelim

isaLLah canim isteyen herkese nasip etsin
Sabah aç karnına kayısı tüket canım belki iyi gelir :26:

300 - 500 suzi haftaya atak gelir senden korktum ben
heyyyyyyyyttttttttt geLiyom korkun benden

kdr ve deryaa sizi orti yapim mii korkuyom ama yinede sorayım dedim

Suziiiiiii kafana mı vurayım saçından mı sürüyim.
Seçim senin şekerim.

Türk kahvesi yapıyorum beende poşette çıkmış çokta güzel olmul valla.:126:

:18: yapma kiyma bana bende yaptim dün posetden türk kahvesi gecen aldiydim baya köprüklü falan oluyo faL bile bakiliyo isarkadasina gel bi bakayim dedim anladigim da yok saLLadim birseyLer güLdük baya

günaydın kızlarrr kilo bildirimi kime yapılıyor biraz geç kaldım ama geçmişe bakamadım çok vaktim yok

herkese güzel hafta sonu diliyorummm

:18: yapma kiyma bana bende yaptim dün posetden türk kahvesi gecen aldiydim baya köprüklü falan oluyo faL bile bakiliyo isarkadasina gel bi bakayim dedim anladigim da yok saLLadim birseyLer güLdük baya

Anlamam bennn illa bişi yapcam neyse bu hafta az almışın ama ben seni -500 veya -700 diye hayal etmiştim.
Evet benim falımda bi düzgün bişi çıkmıyo yok denizatı, ejderha, su kaplumbagası
Mübarek hayvanat bahçesi

Kdr napıyon geçmişi bitiremedinmi.kdr bilir brnimde dokuz aylık bebiğim karnımda öldü sonra bunlar geldi.
allah kimse öyle aci vermesin canim cok zor
bende de orman cikmisdin sacimdan sürükle ozaman ablan napti dilek
tşk ederim cnm

bildirimi burdanda yapıyım

başlangıç 71.3
geçen hafta 67
bu hafta 65.4
giden 1.6
toplam giden 5.9
hedef 59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…