hoşbulduk kızlar.dünkü sohbete katılmadım bugün katılmaya çalışıcam bebişler izin verirse.çocuğu olmayan arkadaşlar üzülmeyin vakiti gelince oluyor.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz.ama o kocayla gezip tozduğunuz huzurlu bir uyku uyuduğunuz günler gelmiyor.değerini bilip tadını çıkarın.Eki Görüntüle 295817 işte bu benim oğlum burda beş aylık şimdi daha çok büyümüş
cok tatlilar masallahCok sekerler Allah nazarlardan korusun canim allah bagislasin
yaptim canim cok sagoLHergün yapmıyorum pazartesi çarşamca cuma yaptım bu hafta 3 defa yada 4 defa haftada fazlasına gerek yok bu yeterli zaten canım
canımm üzülme boşver haftaya bidaha yaparsın yada tubaya yap sana bi güzellik yapar belki :26:
canim benim
Sen yap yinede bildirimini canım tuğba yarın yapıcakmış listeyi sanırım :26:
Merak ettik seni babanın durumlar ne oldu canıımcım :26:
Rabbimm arattırmasın isteyen herkese versin inşallah
Tünaydın canım
Gözünüzaydın
ya o bende de vardin 2 gündür canim71.9 kiloyum sabah aç karına
ama ben çok kabızım o yuzden bırazda.. her gun duzenlı olsam daha kolay olacak herşey..
Rabbimm arattırmasın isteyen herkese versin inşallah
:
canim allah kabul etsin annengil hayirlisiyla gelsinler isallah
canım allah sabır versin, her şeyin hayırlısı... Benim de metabolik rahatsızlıklarım var. Daha bebek düşünmüyoruz ama, korkuyorum. Etrafımdaki herkesin ya hamileliliği sıkıntılı ya hamile kalamıyor vs. Ben de korkmaya başladım..sağlıklı insanlar bile sıkıntı yaşayabiliyor.
sağol canım senin de mübarek olsun..
hoşbulduk kızlar.dünkü sohbete katılmadım bugün katılmaya çalışıcam bebişler izin verirse.çocuğu olmayan arkadaşlar üzülmeyin vakiti gelince oluyor.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz.ama o kocayla gezip tozduğunuz huzurlu bir uyku uyuduğunuz günler gelmiyor.değerini bilip tadını çıkarın.Eki Görüntüle 295817 işte bu benim oğlum burda beş aylık şimdi daha çok büyümüş
71.9 kiloyum sabah aç karına
ama ben çok kabızım o yuzden bırazda.. her gun duzenlı olsam daha kolay olacak herşey..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizLarveremeyenler üzülmesin haftaya düzeltiriz dimi
hepsini alinti yapamadim :44:
benimki:
baslangic:76.3
gecen Hafta : 73.3
bu hafta: 73.4
gelen:100 gramm
topLam giden:2.9 kilo
hedef: 69
2 gün önce 72.7 görmüsdüm :44: kacamak da yapmadim niye arti gösterdi bilemiyorum :26: olsun haftaya güzel rakam görecem ben inaniyorum
teşekkürler canım darısı bebişi olmayanlara inşallah
yaptim canim cok sagoLbelki kabul eder :26:
canim benimikinizede yoLLadim dün müdürüyiye ile konusdum kadin sen niye bizi sikayet ettin biz babana iyilik yapalim diye düsündük baska yerde fazla ugrasmiycak falan diye iste isterse kalsin isterse öbür tarafa gidsin dedi babamda onca sene sonra bana böyle yaptilar kalmam dedi gidecek öbür yere yüzlerini görmeyeyim diyo gavur iste umursamiyorlar olan oldu napalim
ya o bende de vardin 2 gündür canimartik dün eczaneden bitkisel damla aldim dün gidebildim artik wc ye ama bi siskinlik vardin sanki 7-8 aylik hamileymissim gibi
isaLLah canim isteyen herkese nasip etsinamin canım ınsallahhh
amınc anım sağol allah bızlere de nasıb eder ınsallahhh :)
gecmıs olsun canım nasıl metabolık rahatsızlıkalr acaba teshıs nasıl kondu ?
Allah ım dert verıp derman aratmasın inşallah sorun yasamazsınız...ben de cok sorunlu
gebelık görüyorum etrafımda hatat eşim itiraf ettı yanı ben dedı hamıle kalınır doğurulur dıodm
ama ne zor şeymıs anne baba olmak ddi zor ama güzel süreçler ister isteemz kaygı oluyo
ama allaha emanetiz canımm..doktora kızdım ben de o üzüntüyle
damar tıkanık sen bunu kontrol etmek ıcın varsın die
doktor da sen sımdı sağlıklısısn burdan cık ölsen duurp duurken kım ne dıyebılır sakın ol
üzgün oldugun için söyluyorsun böyle dedi cidden öyle de hıcbıseyın garantısı yok canım
bizim yapmamız gereken elimizden gelenı yapıp gerısını allah a brıakmak ona emanetız hepimiz
inşallah hepimize nasib olr en kısa zamanda :) sağlkla hayılsııyla ıns
allah bagıslasın canım :) ya o da güzel tabıı ama aklında bebek düşüncesı olunca
yavrunu kaybedınce o kadar tat alamıosn herseyden mutlaka hayat sevıncınden bı parça gidio
Sabah aç karnına kayısı tüket canım belki iyi gelir :26:
300 - 500 suzihaftaya atak gelir senden korktum ben
Maşalllahhhhh çok tatlılar
Bende ikiz istiyom
İnşallah diğer tarafta daha rahat eder baban canımher şerde bir hayır vardır bide böyle düşünelim
isaLLah canim isteyen herkese nasip etsin
heyyyyyyyyttttttttt geLiyom korkun benden
Suziiiiiii kafana mı vurayım saçından mı sürüyim.
Seçim senin şekerim.
Türk kahvesi yapıyorum beende poşette çıkmış çokta güzel olmuş valla.:126:
Suziiiiiii kafana mı vurayım saçından mı sürüyim.
Seçim senin şekerim.
Türk kahvesi yapıyorum beende poşette çıkmış çokta güzel olmul valla.:126:
Afiyet olsun canım
kdr ve deryaa sizi orti yapim miikorkuyom ama yinede sorayım dedim
günaydın kızlarrr kilo bildirimi kime yapılıyor biraz geç kaldım ama geçmişe bakamadım çok vaktim yok
herkese güzel hafta sonu diliyorummm
:18: yapma kiyma banabende yaptim dün posetden türk kahvesi gecen aldiydim baya köprüklü falan oluyo faL bile bakiliyo isarkadasina gel bi bakayim dedim anladigim da yok saLLadim birseyLer güLdük baya
günaydin canimtugbaya sana da güzel haftasonlari canim
allah kimse öyle aci vermesin canim cok zorKdr napıyon geçmişi bitiremedinmi.kdr bilir brnimde dokuz aylık bebiğim karnımda öldü sonra bunlar geldi.
Anlamam bennn illa bişi yapcam neyse bu hafta az almışın ama ben seni -500 veya -700 diye hayal etmiştim.
Evet benim falımda bi düzgün bişi çıkmıyo yok denizatı, ejderha, su kaplumbagası
Mübarek hayvanat bahçesi
tşk ederim cnm
bildirimi burdanda yapıyım
başlangıç 71.3
geçen hafta 67
bu hafta 65.4
giden 1.6
toplam giden 5.9
hedef 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?