evet cnm karizma çizilir diye almıyor...neymiş karısına çiçek götürüyor derlermiş...bilse ne kadar üzüldüqümü..bunların hepsi bahane...deqmiyorum demekki...Sena Ablam, eniştemiz nasıl hiç çiçek almaz ya senin gibi bir kadına yaaaa
:26::26: ama türk erkeklerin yapısında var çoğu böyle karizmaları çizilir gibi gelir onlara. ama bence belli etsen alır gibime geliyo. :26:
bunca sene hiç aklına gelmemiş sen aklına getir gelmiyorsada
canım benim
naffcımmm ben bugünden tezi yok hemen toparlanmaya başlamaya niyetlendim ama yarın bnm doqum günümm....pasta alırlar heralde :44: (zaten bi alırlarsa pasta alıyolar) ya pasta demişken ben öyle hediyesinde falandeqilim ama hiç bana bugüne kadar kimse çiçek almadı eşimde dahil (2 doqum yapmama raqmen ) çok içimde kaldı...biri bana hediye getirdiqinde hep çiçek olsun istemişimdir ama hiç olmadı..önceki gün öqretmenler günüydü ya...herkes kucak dolusu çiçeklerle yollarda..nasıl özendim bir bilsen..gözlerim doldu hep...nekadar şanslılar diye düşündüm...kapı çalsa kocaman bir çiçek ve üzerinde küçük bir kart olsa...bana gelmiş olsa...bazen hayel ediyorum böyle bişeyi...kendime geldiqimde gülümsemiş buluyorum kendimi..ama birgün işe başladıqımda Allah ömür verirse kendi kendime çiçek gönderip bu güzelliqi yaşıcam..ve çiçeqimi kucaqıma aldıqımda ''sena..çok teşekkürler...seni senden başka düşünen yok..doqum günü kutlu olsun'' dicem...ayy kötü oldum yazarken yaa...
canımm yaaa..bukadar olur doğumlarda hatırlatandamı olmadı benim eşim unutsa kaynanam yada birisi söyelr hatırlatır ..
benim eşimde arada aldı çiçek tabi ilkzamanlar takılrıdım öyle alırdı enson 2sne önce koca buketle geldi d.günümd eçok büyükmüş dedğimde 5 yıllık aldım dedi..öğretmenelr gününde ben ona ilk kez gönderdim acab tepkisi ne olur dedim hani eşinden çiçek almak ama çok mutlu olmuş...sen eşien gönder bakıyım hala yaptığı hatayı anlamazsa ne deyim artık... bişeyi çok istemişsin ve olmamış yinede can sağlığı..yani çocuklaırnda babalaırnımı çekmiş ya adresini özelime at canım şimdi göndermemde unuttuğun bianda inş..
bide seni görmek istiyorum ya ben ellerimd eçiçekler kapında sırılsıklam beni görürsen şaşırma
burda çok ödül göremedim bravo kız sana ödülün patates salatası valal azimlsin maaşallah..
galiaba spor salonuna kayıtlısın negüzel bende giderdim bizamanlar daha istikrarlı oluyosun daha düzenlii
canımm..rabbim bikere daha hamile kaldığında kucağına sağsalim almayı nasip etsin..tabiki muhakkak zordur ama herkes yaşadığın biliyo işte:2:benimde 7haftalık düşüğüm oldu ondan sonrada 2kere erkne düşük yani kimyasla gebelik oldu..kanımda pıhtılaşma varmış ama hamile kalamazda oldum vucüt atıyormuş erkenden adet gecikmesi bile olmadan atarmış bakalım 2.tüpte artık farkındayız sorunun haplarla iğne desteğiyle rabbimin tabiki takdiriyle inş.hamile kalırım devamıda gelir artık..
senidne sorun bulunmuş şükür ben kaç yılı kaybettim bilmedne sorunumu ki hala bulunamayan tarafıda varrabbim dermasnız det vermesin..
ya ben akşam teklif ettim sana kaçmıycam inş. dedim...
maaşallah bebişelirne..doğrudur yoruluyosun ama sorma ya öldük gezip tozmaktan gezidkte ama artık herşeyin zamanı var içinde dert kafanda nereye kadar çocuksuz dolaşıcaz düşüncesi adama yetiyor,tabiki arıycaz belki ogünleri ama ben sanmıyorum 7.yılıma girdim okadarda hayat gezmek tozmak değilmiş çocukta olmazsa...
ben şuna karşıyım olduğum durumdan memnunsuz olmaya hep böyledir ya evli bekarlık sulatnlık der tavsiye etmez.nişanlıya özenir ayy en güzel döenm ..çocuklu aman kafayı dinleyin çocuk yapmayınhelede senin çok çocuk istediğini bilsede bilmesede senden iyisi yok demeleri adamı deli ediyor evlendim bekarlara aman evlenmeyin demedim illa evleninde ama korkutmadımdaa:1
herşey yaşandığında tadılır görülür yani zamanı geldiğind eolduğun durumu sevmek lazım heleki ben evimde bebek sesi duymak için neler veririm tamam uyku uyuyorum rahat geziyorum ama hepmi böyle evim sessiz olacak düşüncesi bana yetiyor haram oluyor rahatlık..rabbim hayırlısını versin pişman etmesin tabiki sağlıklı bebişler versinde burda tüm isteyenlere...
yap yapciddiyim yaa bende böle sap gibi kalmaktan çıkarım belkii derya korkuyor ama korkmasın sadece çok azimli inş.ondna banada bulaşır hem kaçmam sanırımmm
yok artık çiçek gönder diye adres verirmiyim hiç...almış kadar oldum teşekkür ederim cnm...ben eşime daha önce çiçek aldım cnm çokta mutlu oldu...annemede çok almışımdır...ben çok mutlu olacaqım için herkes mutlu olucak sanıp herkese çiçek almaya kalkıyorum...çok şeyden mahrum kaldıqım gibi bundanda mahrum kaldım...neyse bi anlı duygusallıktı cnm takılma boşver...
evet cnm karizma çizilir diye almıyor...neymiş karısına çiçek götürüyor derlermiş...bilse ne kadar üzüldüqümü..bunların hepsi bahane...deqmiyorum demekki...
yok artık çiçek gönder diye adres verirmiyim hiç...almış kadar oldum teşekkür ederim cnm...ben eşime daha önce çiçek aldım cnm çokta mutlu oldu...annemede çok almışımdır...ben çok mutlu olacaqım için herkes mutlu olucak sanıp herkese çiçek almaya kalkıyorum...çok şeyden mahrum kaldıqım gibi bundanda mahrum kaldım...neyse bi anlı duygusallıktı cnm takılma boşver...
sena ablam niye kimse hatirlatmiyo kizlarin felan hatirlatsa baba anneme cícek al diye banada dogum gunu pastasi alinmadi cunku diyetteyim diye istemiyorum dedim sonrada yinede gelmedi diye uzuldum aksam disari cikartti sevindim tekrar bende garibim herhalde
oy oyyyyyyyyyyyy kdr ölürüm sana ben.doğru söylüyorsun canım.insan memnuniyetsiz.bebişler 3 günlüktü gece gazları var ve 4 kişi susturamıyoruz.avazavaz bağırıyorlar.ben daha kafayı yiycem.biri benim ayağımda biri annemin.babamda o durumuda diyorki.çok şükür kızımın evinden bebek sesi geliyor.insan gülsünmü ağlasınmı bilemiyor.kötü günler çabuk unutuluyor.ama ikiz bebeğe bakmak çok zor.Rabbim tek tek versin tadın bu duyguyu inşallah
tamam kabulama boş kağıt imzalatcam bundan sonra kaçamasın kimse diye
oyyyy bende sana...doğrudur canım zordur muhakkak ama o sahneyi hayal ettim ve çok güldüm ..evimdede bazen hayallerimde oluyor bu şekil sahneler...tabiki napcazz biz diye şaşkına döneriz ama napalım..evde ilkzamanlar takviye insan bulundururuz
sağlıklaır olsunda büyüsünelrde napıcaksın rabbim yardım eder inş. hastalıkla uğraşmak zor bak görümcemin oğlu 9aylık oldu saırlığı geçemdi zaten akraciğer nakli olucak bayramda bizdeydiler çocuk hareketli boyuda yerinde ama zayıf..daha bi tatlı olmuş insan üzüzlüyo yüzüne baktıkça görümcemin imtihanıda bu işte ilki düşük 2.8aylıkken sonladı karnıda işte 3.böyle ne bileyim arkdaşalırn dediği gibi insan korkuyor artık...
sende napıcaksın zor mor büyütüyosunişte..valla ilk tüpte 2tane konmuştu tutmaıd aslınd ayasaya göre 35yaş üstüne 2tane artık 2.denememde birtane konabilir hayırlsıı ya çift tek farketmez bizimde büyükleirmiz ses duyunc aşükretsinler yeterki çok üzülüyolar
canım kimse seni kovamaz artıkınsen beniim ortimsin ilan ediyorummm bu böyle biline işallah bebeğim en kısa zamanda atarız kilolarııı
Sonunda saat 1 oldu. Ben çıkar eve gider sonra dışarı çıkabilirim.
Çıkmazsam gelirim buraya zati.
Rapor verir gibi oldu.
Malum kuaföre uğramam gerek. Kaşlarım 2 parmak kalınlığında oldu.
Sevdicek gelipte beni bu halde görünce ' Ben seni en son insan olarak bırakmıştım ' demesin. ::122:
Sonra bide elbise almam lazım en yenisinden ve en siyahından :119:
Öptüm sizi p.tesine kadar nete giremeyeceklere iyi hafta sonları diliyorum.
Görüşürüzz :116:
komşumun bebeği oldu yeni 10 günlük filan,öğle arasında eve gittiğimde karşılaştık apartmanda. çok tatlı bebiş,ama çok küçük,nasıl tutar insan onu. portakal kadar kafası var minnacık...
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımcım da sanki biz artıymışız gibi olmuş...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr
2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr
3. Grup
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive ...: 1.700 gr
Toplam.........: 1.900 gr
4. Grup:81:
mywish89......: 0 gr
silverpowder..: 1.700 gr
Toplam.........: 1.700 gr
5. Grup:79:
yearslater......: 500 gr
umud............: 1.100 gr
Toplam..........: 1.600 gr
arcak81.......: 300 gr
elsnopy.......: 1.300 gr
Toplam........: 1.600 gr
6. Grup:87::119:
deryaak......: 400 gr
kdr............: 800 gr
Toplam.......: 1.200 gr
7. Grup:103:
sibel29.......: 100 gr
zeynepberat: 600 gr
Toplam.......: 700 gr
8. Grup:26::82::106:
zerra.........: 500 gr
pinktomato.: -500 gr
Toplam......: 0
9. Grup
triendy21...: -700 gr
kılavuz.......: 200 gr
Toplam......: -500 gr
10. Grup
NaF...........: 1.000 gr
erginsena...: -1.700 gr
Toplam......: -700 gr
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımcım da sanki biz artıymışız gibi olmuş(alanların başında eksi olunca )
emme velakin güzel olmuş,missssssss
herkesi tebrik ediyorum alanlar ve yerinde sayanlar hariç
Alanları + mı yapayım ablacım :26: kararsız kaldım nasıl yapayım diye olmadı haftaya + yaparım
Bende tebrik ediyorum tüm kilo verenleri ve birinci grubu
oy oy oyyyyyyyyyyy ...yerim ben senin mütevazi ve mahçupluğunu...seni büyüzden seviyorum guuuuuyerim seni,bak kanım kaynadı fokurduyor sana şu an
napayım be canım...bugün hayatımda ilk kez 11 de uyandım ve sersem gibiyim...güya temizlik çamaşır vs.yapacaktım...maalesef hayal oldu...eşimde acıdı heralde boşver bugün dinlen yarın ben süpürür silerim sende tozları falan halledersin,bu akşamda renklileri atarsın gece ben asarım dedi ve ben aynenoldum...kız bu erkekler yaşlandıkça dahamı insafa geliyorlar neeee....bu seneye kadar tam bir maçoydu ve burnumdan az getirmedi,şimdi böyle şeyler yapınca ALLAH ALLAH diyorum...olsun olsun zararın neresinden dönsek kardır değilmi...sabredin kızlar erkekler 40 ına gelince(yaşıtız eşimle benden 3 ay büyük)accuk duruluyorlar heralde kaybetme korkusu ağır basıyor,bide çıtırlaşınca adamcağız hatun elden gidermi moduna girdi galiba...dur kocişin resmini albüme ekliyim bakarsın belkim
...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
Grup Dereceleri
1. Grup
2. Grup
3. Grup
9. Grup
10. Grup
NaF...........: 1.000 gr
napayım be canım...bugün hayatımda ilk kez 11 de uyandım ve sersem gibiyim...güya temizlik çamaşır vs.yapacaktım...maalesef hayal oldu...eşimde acıdı heralde boşver bugün dinlen yarın ben süpürür silerim sende tozları falan halledersin,bu akşamda renklileri atarsın gece ben asarım dedi ve ben aynenoldum...kız bu erkekler yaşlandıkça dahamı insafa geliyorlar neeee....bu seneye kadar tam bir maçoydu ve burnumdan az getirmedi,şimdi böyle şeyler yapınca ALLAH ALLAH diyorum...olsun olsun zararın neresinden dönsek kardır değilmi...sabredin kızlar erkekler 40 ına gelince(yaşıtız eşimle benden 3 ay büyük)accuk duruluyorlar heralde kaybetme korkusu ağır basıyor,bide çıtırlaşınca adamcağız hatun elden gidermi moduna girdi galiba...dur kocişin resmini albüme ekliyim bakarsın belkim
...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
Ecrin29 & rezzan284
Grup Dereceleri
1. Grup
2. Grup
3. Grup
9. Grup
10. Grup
valla ben 15 yıldır bekliyordum ucundanda olsa yakaladım bir rüzgar,dur bakalım nazar değmezse inş.
Eline Sağlık NaFcımmm.
1. olan grubu tebrik ediyorum.
Nasılsınnnn Derya Abla
40 ına kadar bekle mi diyosunn.
Bu arada seni ayrıca tebrik etmek istiom 59.4 ne demek yaa
hoşgeldin canım ...evet her cuma kilo bildirimi yapıp liste hazırlıyoruz...cumaya kadarda doğru ve dengeli beslenip sporla destekliyoruz ve hergün akşam buraya günlük menümüzü toptan ve saatiyle yazıp eleştirileri yada övgüleri alıp ona göre hatalarımızı toparlıyoruz canikomArkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
Bende okurken aynen böyle kaldım
Birgün benim eşimde böyle şeyler söylermi acaba bana :26:
Hayal kurma NaF
Vallahi abla bence de enişte baktı bizim hanım çıtır bir afet oldu elden kaçırmayayım diye değişik taktikler uyguluyo
Aman nazar değmesinnnnnnn
Bu zamanların tadını çıkart bence ablacım kendine zaman ayırr
Bakıyorum hemen albüme bakmazmıyımm
Arkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
Eline Sağlık NaFcımmm.
1. olan grubu tebrik ediyorum.
Nasılsınnnn Derya Abla
40 ına kadar bekle mi diyosunn.
Bu arada seni ayrıca tebrik etmek istiom 59.4 ne demek yaa
ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?