70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sonunda saat 1 oldu. Ben çıkar eve gider sonra dışarı çıkabilirim.
Çıkmazsam gelirim buraya zati.
Rapor verir gibi oldu.

Malum kuaföre uğramam gerek. Kaşlarım 2 parmak kalınlığında oldu.
Sevdicek gelipte beni bu halde görünce ' Ben seni en son insan olarak bırakmıştım ' demesin. ::122:
Sonra bide elbise almam lazım en yenisinden ve en siyahından :119:
Öptüm sizi p.tesine kadar nete giremeyeceklere iyi hafta sonları diliyorum.
Görüşürüzz :116:

evet cnm karizma çizilir diye almıyor...neymiş karısına çiçek götürüyor derlermiş...bilse ne kadar üzüldüqümü..bunların hepsi bahane...deqmiyorum demekki...

komşumun bebeği oldu yeni 10 günlük filan,öğle arasında eve gittiğimde karşılaştık apartmanda. çok tatlı bebiş,ama çok küçük,nasıl tutar insan onu. portakal kadar kafası var minnacık...

Ben ikiz istiyom hatta derya gibi üçüzde olabilir aminnn

tamam kabul ama boş kağıt imzalatcam bundan sonra kaçamasın kimse diye

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

canım kimse seni kovamaz artıkın sen beniim ortimsin ilan ediyorummm bu böyle biline işallah bebeğim en kısa zamanda atarız kilolarııı

Tamamdır

Kuaför senden çift kaş parası alcak

Ahhahah cidden öyle bide 3 kilo diyolar ayy 5-6 kilo doğurmak lazım herhalde rahat rahat kucağa almak için

Kızlar bana gelen orti bildirimlerine göre orti listesini yaptım yayınlıyorum

İnşallah bir yanlışlık olmamıştır işten ancak fırsat buldum yaptım :26:

Son düzenleme:
...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................

Ecrin29

....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................

Ecrin29 & rezzan284

TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR

Grup Dereceleri

1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr

2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr

3. Grup

blackcat_80...: 200 gr
shopsessive ...: 1.700 gr
Toplam.........: 1.900 gr

4. Grup:81:

mywish89......: 0 gr
silverpowder..: 1.700 gr
Toplam.........: 1.700 gr

5. Grup:79:
yearslater......: 500 gr
umud............: 1.100 gr
Toplam..........: 1.600 gr

5. Grup:79:
arcak81.......: 300 gr
elsnopy.......: 1.300 gr
Toplam........: 1.600 gr

6. Grup:87::119:

deryaak......: 400 gr
kdr............: 800 gr
Toplam.......: 1.200 gr

7. Grup:103:

sibel29.......: 100 gr
zeynepberat: 600 gr
Toplam.......: 700 gr

8. Grup:26::82::106:

zerra.........: 500 gr
pinktomato.: -500 gr
Toplam......: 0

9. Grup

triendy21...: -700 gr
kılavuz.......: 200 gr
Toplam......: -500 gr

10. Grup

NaF...........: 1.000 gr
erginsena...: -1.700 gr
Toplam......: -700 gr

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımcım da sanki biz artıymışız gibi olmuş (alanların başında eksi olunca)
emme velakin güzel olmuş,missssssss
herkesi tebrik ediyorum alanlar ve yerinde sayanlar hariç

Alanları + mı yapayım ablacım :26: kararsız kaldım nasıl yapayım diye olmadı haftaya + yaparım

Bende tebrik ediyorum tüm kilo verenleri ve birinci grubu

Alanları + mı yapayım ablacım :26: kararsız kaldım nasıl yapayım diye olmadı haftaya + yaparım

Bende tebrik ediyorum tüm kilo verenleri ve birinci grubu

oy oy oyyyyyyyyyyy ...yerim ben senin mütevazi ve mahçupluğunu...seni büyüzden seviyorum guuuuuyerim seni,bak kanım kaynadı fokurduyor sana şu an

oy oy oyyyyyyyyyyy ...yerim ben senin mütevazi ve mahçupluğunu...seni büyüzden seviyorum guuuuuyerim seni,bak kanım kaynadı fokurduyor sana şu an

Utandımmm Bende seni çok seviyorum ablacım

nasılsın iyimisin günün nasıl geçti

napayım be canım...bugün hayatımda ilk kez 11 de uyandım ve sersem gibiyim...güya temizlik çamaşır vs.yapacaktım...maalesef hayal oldu...eşimde acıdı heralde boşver bugün dinlen yarın ben süpürür silerim sende tozları falan halledersin,bu akşamda renklileri atarsın gece ben asarım dedi ve ben aynenoldum...kız bu erkekler yaşlandıkça dahamı insafa geliyorlar neeee....bu seneye kadar tam bir maçoydu ve burnumdan az getirmedi,şimdi böyle şeyler yapınca ALLAH ALLAH diyorum...olsun olsun zararın neresinden dönsek kardır değilmi...sabredin kızlar erkekler 40 ına gelince(yaşıtız eşimle benden 3 ay büyük)accuk duruluyorlarheralde kaybetme korkusu ağır basıyor,bide çıtırlaşınca adamcağız hatun elden gidermi moduna girdi galiba...dur kocişin resmini albüme ekliyim bakarsın belkim

Bende okurken aynen böyle kaldım

Birgün benim eşimde böyle şeyler söylermi acaba bana :26:

Hayal kurma NaF

Vallahi abla bence de enişte baktı bizim hanım çıtır bir afet oldu elden kaçırmayayım diye değişik taktikler uyguluyo

Aman nazar değmesinnnnnnn

Bu zamanların tadını çıkart bence ablacım kendine zaman ayırr

Bakıyorum hemen albüme bakmazmıyımm

Arkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum

Son düzenleme:

Eline Sağlık NaFcımmm.
1. olan grubu tebrik ediyorum.

Nasılsınnnn Derya Abla
40 ına kadar bekle mi diyosunn.
Bu arada seni ayrıca tebrik etmek istiom 59.4 ne demek yaa

ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik

vay canina sahaneymis ablam bizimkide bagirma moodunda telefonda kalbimi kirdi kapatti 40 3sene var duzelirmi dersin

Eline Sağlık NaFcımmm.

Nasılsınnnn Derya Abla
valla ben 15 yıldır bekliyordum ucundanda olsa yakaladım bir rüzgar,dur bakalım nazar değmezse inş.
kiloya bende şoklardayım hala,ama 2 haftadır kilo sabitlenince (ki bu hafta bir sürü kaçırdığım dönemde olmuştu)artık o kiloya düştüğümü tescilledim şükürdarısı hepinizin başına güzelim...bu arada geri sayım hızlandı,heyecan had safhada değilmi
Arkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
hoşgeldin canım ...evet her cuma kilo bildirimi yapıp liste hazırlıyoruz...cumaya kadarda doğru ve dengeli beslenip sporla destekliyoruz ve hergün akşam buraya günlük menümüzü toptan ve saatiyle yazıp eleştirileri yada övgüleri alıp ona göre hatalarımızı toparlıyoruz canikom

bekleyen derviş çorbayı içermiş canım....ben çok bekledim ama senin yorumunda doğru canım...baktıki durum vahim hatun çıtırlaşıyor,bu kadın senelerdir yardım yardım diye yırtınıyor(iş konusunda)taktik buldu ve bu yolu buldu heralde...olsun karlı çıkan ben oldum,darısı başınıza tatlım...gene damarı tutuyor ama aradada böyle şaşırtıyor

Hoşgeldin arkadaşım Her cuma sabah aç karnına en nüü halinle tartılıp buraya bildiriyosun cnm

Sonra liste yapıyoruz

Bugün pek kalabalık değil ama pazartesi yine gel hem sohbet ederiz hemde kurallarımızı filan öğrenirsin olmaz mı

Eline Sağlık NaFcımmm.

Nasılsınnnn Derya Abla

Dilek sen beni öldürcen yaa

ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik

Tebrik ederim tatlım walklamaya devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…