70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr kilo bildirimi kime yapılıyor biraz geç kaldım ama geçmişe bakamadım çok vaktim yok

herkese güzel hafta sonu diliyorummm

Selammmmmmm suzancım cevap vermiş zati

derya yakinda flash deki yalcin a basvurcam derya ortileri niye gidiyor nereye gidiyo diye

tşk ederim cnm

bildirimi burdanda yapıyım

başlangıç 71.3
geçen hafta 67
bu hafta 65.4
giden 1.6
toplam giden 5.9
hedef 59

Tebriklerr

allah kimse öyle aci vermesin canim cok zor
bende de orman cikmisdin sacimdan sürükle ozaman ablan napti dilek

O 200 gram verdi şeker aslında 500 falandı sanırsam perşembe günü kaynana günü onun.
Oraya gidipte yemeyince surat yapıyor kaynanası.
Onun gazabına uğradı.
Zaten 3-4 gündür falan dikkat ediyordu.
Bakalım asıl bu hafta belli olacak. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Kdr napıyon geçmişi bitiremedinmi.kdr bilir brnimde dokuz aylık bebiğim karnımda öldü sonra bunlar geldi.

iydir nolsun canım takılıyorum..sen anptın nasıl gidiyor malatyada memleketinde hayat artık gurbet yönüden kaderdaşlığımız kalmadı...
biliyorum canım benim sen anlarsın evalt hasretinide kavuşmayıda.rabbim evlatlaırnı korusun...

her persembe mi :26:amanen kaynana cekil aradan hadi bakalim haftaya neler olacak

oy oyyyyyyyyyyyy kdr ölürüm sana ben.doğru söylüyorsun canım.insan memnuniyetsiz.bebişler 3 günlüktü gece gazları var ve 4 kişi susturamıyoruz.avazavaz bağırıyorlar.ben daha kafayı yiycem.biri benim ayağımda biri annemin.babamda o durumuda diyorki.çok şükür kızımın evinden bebek sesi geliyor.insan gülsünmü ağlasınmı bilemiyor.kötü günler çabuk unutuluyor.ama ikiz bebeğe bakmak çok zor.Rabbim tek tek versin tadın bu duyguyu inşallah

insanın memleketi gibisi yok.Rabbim bütün gurbettekileri memleketine kavuştursun.çok güzel bir duygu

tamam kabul ama boş kağıt imzalatcam bundan sonra kaçamasın kimse diye

oyyyy bende sana...doğrudur canım zordur muhakkak ama o sahneyi hayal ettim ve çok güldüm ..evimdede bazen hayallerimde oluyor bu şekil sahneler...tabiki napcazz biz diye şaşkına döneriz ama napalım..evde ilkzamanlar takviye insan bulundururuz
sağlıklaır olsunda büyüsünelrde napıcaksın rabbim yardım eder inş. hastalıkla uğraşmak zor bak görümcemin oğlu 9aylık oldu saırlığı geçemdi zaten akraciğer nakli olucak bayramda bizdeydiler çocuk hareketli boyuda yerinde ama zayıf..daha bi tatlı olmuş insan üzüzlüyo yüzüne baktıkça görümcemin imtihanıda bu işte ilki düşük 2.8aylıkken sonladı karnıda işte 3.böyle ne bileyim arkdaşalırn dediği gibi insan korkuyor artık...
sende napıcaksın zor mor büyütüyosunişte..valla ilk tüpte 2tane konmuştu tutmaıd aslınd ayasaya göre 35yaş üstüne 2tane artık 2.denememde birtane konabilir hayırlsıı ya çift tek farketmez bizimde büyükleirmiz ses duyunc aşükretsinler yeterki çok üzülüyolar

s

gicik sey ya sen biran önce ordan ayrilmaya bak canim ya dengesiz adam rahat vermiyo sana

iş bulsam bi dakka durmucam

çok tatlılar ya bayıldım ben bunlara

derya yakinda flash deki yalcin a basvurcam derya ortileri niye gidiyor nereye gidiyo diye

sen yaparsın siboş senden korkulur valla

iş bulsam bi dakka durmucam

çok tatlılar ya bayıldım ben bunlara

sen yaparsın siboş senden korkulur valla

durma zaten ne hali varsa görsün isslah biran önce bulursun canim
kdr canim emminmissin :18: son kararinmi :26:
kactim kizlar sonra gelmeye calisirim öptüm hepinizi

durma zaten ne hali varsa görsün isslah biran önce bulursun canim
kdr canim emminmissin :18: son kararinmi :26:
kactim kizlar sonra gelmeye calisirim öptüm hepinizi

benim özelliğimdir cesaret evet akşamdan beri isityroum bak birazdaha onaylanmazsa vazgeçerim buda başka bir özelliğimmm
ben ayrılırken söylerim deryaya haber veririmm

kabulmü:13:ama diğer ortilerinn gelip beni kovarlarsa napıcannhem kilolar yakın hatta sayende bende 73lere insem artıkk

canım kimse seni kovamaz artıkın sen beniim ortimsin ilan ediyorummm bu böyle biline işallah bebeğim en kısa zamanda atarız kilolarııı

amiiiinnnnnnn canım.. aman olsunda ciyak ciyak susmasınlar onlar dünyanın en güzel şeyleri. bende ikiz istiyom hatta üçüz bile olsa olurr... Şimdilik kdr için çok dua ediyom rabbim önce ona versin sağlıklısını versin işalah

Ne tuhaf bişey ya neden ki acaba? Çok şüpheli bir durum.

Günaydın kızlar ben de 12 ye kadar işteyım bugun
annemler hac dan dönüyo direk annemlere geçicem
Canım allah kabul etsin inşallah, darısı bizlerin de başına.

Hicri yılbasınız mubarek olsunn
Hepimizin mübarek olsun hayırlar getirsin inşallah.

Canım allah sabırlar versin tekrar göstermesin evlat acısı. Hepsi bunların imtihan cnm. sabredenlerden olmuşsunuzdur inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam.

Maşallah ikizler çoook tatlı cnm. Allah bağışlasın.

ilan ettim gııııııı ortimmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun cnm. İnşallah ayrılmayın, bir topikte kocayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…