günaydın kızlarrr kilo bildirimi kime yapılıyor biraz geç kaldım ama geçmişe bakamadım çok vaktim yok
herkese güzel hafta sonu diliyorummm
derya yakinda flash deki yalcin a basvurcamderya ortileri niye gidiyor nereye gidiyo diye
Anlamam bennn illa bişi yapcam neyse bu hafta az almışın ama ben seni -500 veya -700 diye hayal etmiştim.
Evet benim falımda bi düzgün bişi çıkmıyo yok denizatı, ejderha, su kaplumbagası
Mübarek hayvanat bahçesi
tşk ederim cnm
bildirimi burdanda yapıyım
başlangıç 71.3
geçen hafta 67
bu hafta 65.4
giden 1.6
toplam giden 5.9
hedef 59
allah kimse öyle aci vermesin canim cok zor
bende de orman cikmisdin sacimdan sürükle ozaman ablan napti dilek
naffcımmm ben bugünden tezi yok hemen toparlanmaya başlamaya niyetlendim ama yarın bnm doqum günümm....pasta alırlar heralde :44: (zaten bi alırlarsa pasta alıyolar) ya pasta demişken ben öyle hediyesinde falandeqilim ama hiç bana bugüne kadar kimse çiçek almadı eşimde dahil (2 doqum yapmama raqmen ) çok içimde kaldı...biri bana hediye getirdiqinde hep çiçek olsun istemişimdir ama hiç olmadı..önceki gün öqretmenler günüydü ya...herkes kucak dolusu çiçeklerle yollarda..nasıl özendim bir bilsen..gözlerim doldu hep...nekadar şanslılar diye düşündüm...kapı çalsa kocaman bir çiçek ve üzerinde küçük bir kart olsa...bana gelmiş olsa...bazen hayel ediyorum böyle bişeyi...kendime geldiqimde gülümsemiş buluyorum kendimi..ama birgün işe başladıqımda Allah ömür verirse kendi kendime çiçek gönderip bu güzelliqi yaşıcam..ve çiçeqimi kucaqıma aldıqımda ''sena..çok teşekkürler...seni senden başka düşünen yok..doqum günü kutlu olsun'' dicem...ayy kötü oldum yazarken yaa...
canımm yaaa..bukadar olur doğumlarda hatırlatandamı olmadı benim eşim unutsa kaynanam yada birisi söyelr hatırlatır ..
benim eşimde arada aldı çiçek tabi ilkzamanlar takılrıdım öyle alırdı enson 2sne önce koca buketle geldi d.günümd eçok büyükmüş dedğimde 5 yıllık aldım dedi..öğretmenelr gününde ben ona ilk kez gönderdim acab tepkisi ne olur dedim hani eşinden çiçek almak ama çok mutlu olmuş...sen eşien gönder bakıyım hala yaptığı hatayı anlamazsa ne deyim artık... bişeyi çok istemişsin ve olmamış yinede can sağlığı..yani çocuklaırnda babalaırnımı çekmiş ya adresini özelime at canım şimdi göndermemde unuttuğun bianda inş..
bide seni görmek istiyorum ya ben ellerimd eçiçekler kapında sırılsıklam beni görürsen şaşırma
burda çok ödül göremedim bravo kız sana ödülün patates salatası valal azimlsin maaşallah..ben dünkü menümü yazayım cuma olması sebebiyle kendimi ödüllendirdim
sabah: 1 tost
ara: 1 mandalin
öğlen:1,5 kase çorba 1 dl ekmek
ara: 1 kivi
akşam: patates salatası( kaçamağım bu oldu) yağsız yaptım 1 dl ekmek
spordan dönüşte akşam 1 kase yoğurt yedim
galiaba spor salonuna kayıtlısın negüzel bende giderdim bizamanlar daha istikrarlı oluyosun daha düzenlii
canımm..rabbim bikere daha hamile kaldığında kucağına sağsalim almayı nasip etsin..tabiki muhakkak zordur ama herkes yaşadığın biliyo işte:2:benimde 7haftalık düşüğüm oldu ondan sonrada 2kere erkne düşük yani kimyasla gebelik oldu..kanımda pıhtılaşma varmış ama hamile kalamazda oldum vucüt atıyormuş erkenden adet gecikmesi bile olmadan atarmış bakalım 2.tüpte artık farkındayız sorunun haplarla iğne desteğiyle rabbimin tabiki takdiriyle inş.hamile kalırım devamıda gelir artık..Günaydın kızlar ben de 12 ye kadar işteyım bugun
annemler hac dan dönüyo direk annemlere geçicem
Hicri yılbasınız mubarek olsunn
senidne sorun bulunmuş şükür ben kaç yılı kaybettim bilmedne sorunumu ki hala bulunamayan tarafıda varrabbim dermasnız det vermesin..
ya ben akşam teklif ettim sana kaçmıycam inş. dedim...yok ben ortisiz devam etcem senide kaçırmıyım
hoşbulduk kızlar.dünkü sohbete katılmadım bugün katılmaya çalışıcam bebişler izin verirse.çocuğu olmayan arkadaşlar üzülmeyin vakiti gelince oluyor.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz.ama o kocayla gezip tozduğunuz huzurlu bir uyku uyuduğunuz günler gelmiyor.değerini bilip tadını çıkarın.Eki Görüntüle 295817 işte bu benim oğlum burda beş aylık şimdi daha çok büyümüş
maaşallah bebişelirne..doğrudur yoruluyosun ama sorma ya öldük gezip tozmaktan gezidkte ama artık herşeyin zamanı var içinde dert kafanda nereye kadar çocuksuz dolaşıcaz düşüncesi adama yetiyor,tabiki arıycaz belki ogünleri ama ben sanmıyorum 7.yılıma girdim okadarda hayat gezmek tozmak değilmiş çocukta olmazsa...
ben şuna karşıyım olduğum durumdan memnunsuz olmaya hep böyledir ya evli bekarlık sulatnlık der tavsiye etmez.nişanlıya özenir ayy en güzel döenm ..çocuklu aman kafayı dinleyin çocuk yapmayınhelede senin çok çocuk istediğini bilsede bilmesede senden iyisi yok demeleri adamı deli ediyor evlendim bekarlara aman evlenmeyin demedim illa evleninde ama korkutmadımdaa:1
herşey yaşandığında tadılır görülür yani zamanı geldiğind eolduğun durumu sevmek lazım heleki ben evimde bebek sesi duymak için neler veririm tamam uyku uyuyorum rahat geziyorum ama hepmi böyle evim sessiz olacak düşüncesi bana yetiyor haram oluyor rahatlık..rabbim hayırlısını versin pişman etmesin tabiki sağlıklı bebişler versinde burda tüm isteyenlere...
yap yapkdr ve deryaa sizi orti yapim miikorkuyom ama yinede sorayım dedim ciddiyim yaa bende böle sap gibi kalmaktan çıkarım belkii derya korkuyor ama korkmasın sadece çok azimli inş.ondna banada bulaşır hem kaçmam sanırımmm
Kdr napıyon geçmişi bitiremedinmi.kdr bilir brnimde dokuz aylık bebiğim karnımda öldü sonra bunlar geldi.
her persembe mi :26:amanen
O 200 gram verdi şeker aslında 500 falandı sanırsam perşembe günü kaynana günü onun.
Oraya gidipte yemeyince surat yapıyor kaynanası.
Onun gazabına uğradı.
Zaten 3-4 gündür falan dikkat ediyordu.
Bakalım asıl bu hafta belli olacak. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.
iydir nolsun canım takılıyorum..sen anptın nasıl gidiyor malatyada memleketinde hayat artık gurbet yönüden kaderdaşlığımız kalmadı...
biliyorum canım benim sen anlarsın evalt hasretinide kavuşmayıda.rabbim evlatlaırnı korusun...
ya ben akşam teklif ettim sana kaçmıycam inş. dedim...
yap yapciddiyim yaa bende böle sap gibi kalmaktan çıkarım belkii derya korkuyor ama korkmasın sadece çok azimli inş.ondna banada bulaşır hem kaçmam sanırımmm
oy oyyyyyyyyyyyy kdr ölürüm sana ben.doğru söylüyorsun canım.insan memnuniyetsiz.bebişler 3 günlüktü gece gazları var ve 4 kişi susturamıyoruz.avazavaz bağırıyorlar.ben daha kafayı yiycem.biri benim ayağımda biri annemin.babamda o durumuda diyorki.çok şükür kızımın evinden bebek sesi geliyor.insan gülsünmü ağlasınmı bilemiyor.kötü günler çabuk unutuluyor.ama ikiz bebeğe bakmak çok zor.Rabbim tek tek versin tadın bu duyguyu inşallah
s
gicik sey ya sen biran önce ordan ayrilmaya bak canim yadengesiz adam rahat vermiyo sana
hoşbulduk kızlar.dünkü sohbete katılmadım bugün katılmaya çalışıcam bebişler izin verirse.çocuğu olmayan arkadaşlar üzülmeyin vakiti gelince oluyor.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz.ama o kocayla gezip tozduğunuz huzurlu bir uyku uyuduğunuz günler gelmiyor.değerini bilip tadını çıkarın.Eki Görüntüle 295817 işte bu benim oğlum burda beş aylık şimdi daha çok büyümüş
derya yakinda flash deki yalcin a basvurcamderya ortileri niye gidiyor nereye gidiyo diye
kabulmü:13:ama diğer ortilerinn gelip beni kovarlarsa napıcanntamam kabulama boş kağıt imzalatcam bundan sonra kaçamasın kimse diye
iş bulsam bi dakka durmucam
çok tatlılar ya bayıldım ben bunlara
sen yaparsın siboş senden korkulur valla
durma zatenne hali varsa görsün isslah biran önce bulursun canim
kdr canim emminmissin :18: son kararinmi :26:
kactim kizlar sonra gelmeye calisirim öptüm hepinizi
kabulmü:13:ama diğer ortilerinn gelip beni kovarlarsa napıcannhem kilolar yakın hatta sayende bende 73lere insem artıkk
oy oyyyyyyyyyyyy kdr ölürüm sana ben.doğru söylüyorsun canım.insan memnuniyetsiz.bebişler 3 günlüktü gece gazları var ve 4 kişi susturamıyoruz.avazavaz bağırıyorlar.ben daha kafayı yiycem.biri benim ayağımda biri annemin.babamda o durumuda diyorki.çok şükür kızımın evinden bebek sesi geliyor.insan gülsünmü ağlasınmı bilemiyor.kötü günler çabuk unutuluyor.ama ikiz bebeğe bakmak çok zor.Rabbim tek tek versin tadın bu duyguyu inşallah
canım kimse seni kovamaz artıkınsen beniim ortimsin ilan ediyorummm bu böyle biline işallah bebeğim en kısa zamanda atarız kilolarııı
benim özelliğimdir cesaretevet akşamdan beri isityroum bak birazdaha onaylanmazsa vazgeçerim buda başka bir özelliğimmm
ben ayrılırken söylerim deryaya haber veririmm
Ne tuhaf bişey ya neden ki acaba? Çok şüpheli bir durum.günaydınnn güzelll bayanlar
bugün cumartesi ben yine işbaşında çalışıyorum. sıkıldım cumartesilerden.
Geç olsada günaydın cnm, işte olunca haftasonu kötü oluyor hakikaten.
canım cleopatra gelmez bekleme dedim ben size çünkü benle orti yapmakla çok büyük hata ettiniz kara dul gibiyim yaaa:2: orti olan kaçıyo benleeeeeee
Hepimizin mübarek olsun hayırlar getirsin inşallah.Günaydın kızlar ben de 12 ye kadar işteyım bugun
annemler hac dan dönüyo direk annemlere geçicem
Canım allah kabul etsin inşallah, darısı bizlerin de başına.
Hicri yılbasınız mubarek olsunn
Canım allah sabırlar versin tekrar göstermesin evlat acısı. Hepsi bunların imtihan cnm. sabredenlerden olmuşsunuzdur inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam.Canım olmaması da zor olup kaybetmesi deben iki tane yavrumu kaybettim birisi 10 haftalık diğeri
27 haftalık karnımdayken kalpleri durdu birden...ilknde ne çok üzülmüştüm 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım bu sefer
tekmelerini hıssettıkten ult da gülüşünü dil çıkarısını gördükten sonra ona battanıye dıkıp ayakkabıalrını aldıktan
sonra o kadar zor geldı kıinan bana ne kadar buyukse ona kavusmaya ne kadar yakınken kaybedersen o zaman
daha büyük acıyor ınsanın canısonra sebebi anlaşıldı çok şükür kan hastalıgım varmıs damarlarımdan birisi rtıkanıp
bebeimin beslenmesini engellediği için kaybetmsısız yavrumuhem hematologum
dua et eğer son ayına gelip doğum yapsaydın senı kesin kaybederdık sımdı sorunu bılıyoruz korkma zor olucak ama
olucak dedi...2010 haziran da kaybettim bebegımı şimdi yaşasa 1 yasını coktan gecıcektı yürüycekti mesela
belki anne bile derdiama kısmet onun ömrü bu kadarmış dedik sabrettik çok zor günler geçirdim ama hiç
unutamıyorum bebeğimi Zahide Leyl'imi
tekrar düşünmeye başladık gene ama hatsane koşturmacam çok olacagındna işlerim
çalışma hayatım yoluan girsin diye beklıyorum ben de he bir de kilo verırısem daha sağlıklı olur hem bebegım hem kendım içinn
Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatalr nasib etsin kimseye evlat acısı göstermesin Rabbim çok zor
Hicri yılbaasın mubarek olsun canım senın de...
Maşallah ikizler çoook tatlı cnm. Allah bağışlasın.
Hayırlı uğurlu olsun cnm. İnşallah ayrılmayın, bir topikte kocayınilan ettim gııııııı ortimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?