70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay canina sahaneymis ablam bizimkide bagirma moodunda telefonda kalbimi kirdi kapatti 40 3sene var duzelirmi dersin

benimki hala teli bırak yüzümede kalbimi kırıyor ama bu sene bir huyunuda kırdı...eskiden 10-15 gün küs dolanırdı(haklıda haksızda olsa)şimdi en fazla 3-4 saat sonra gelip kendi barışıyor(haksızda olsa haklıda olsa)...ucundan girişler yaptı umarım devamıda gelir

Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem

Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya

Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda

amin ablam rabbim daha iyi etsin

naf çok teşekkür ederim pazartesi ordayım kurallarınızı bekliyorum ilgin çok teşekkür ederim

Rica ederim canım bak kurallarımız aşağıdaki gibi ;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem

Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya

Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda

sabah halime şükrediyordum...büyük oğluş kursa gitmişti küçükde uyanmamıştı,eşim ve ben salonda kös gibi oturuyorduk eşim bilgisayara ben tvye dalmıştım...birden ev çok yavan geldi ve adama dönüp iyikide çocukları yapmışız baksana allah korusun olmasalardı halimize baksana ev nekadar sessiz ve boş dedim...eşimde allah acılarını göstermesin olmayanlarada nasip etsin dedi ki eşim bu seneye kadar(çocuk olmasına rağmen)çocuk olmasada olurdu daha rahat ederdik gezer tozardık sorumluluk yok derdi ...bu sene o duygusunuda yendi ve şimdi iyikide olmuşlar diyor...
çocuk bir evin neşesi,bereketi ve bolluğu...oyüzden allah isteyen herkese en kısa sürede ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin olanlarınkinide esirgesin rabbim

Aminnn inşallahhhhh ablacımm

Şimdi hormonlarım daha çok tavan yaptı

kızlar ben bir sporumu yapıp duşumu alıp geleyim fıstıklar...sonra görüşürüz açığım arada bakarım,su içmeye giderken

ben pasta al dedim diye biraz önce pasta alıp gelmiş...üzerinede nice yıllara canım yazdırmış ama çiçek bu yılda yok ümitlerim bi başka bahara kaldı

hoşgeldin cnm ben sena

Neden bigün önce kutluyosunuz ki ablacım :26::26: Belki yarın alır :26:

nafımmmmmmmmmm ellerine saqlık tatlım liste çok güzel olmuş bu arada ortini deqiştirebilirsin cnm inanki kırılmam..bnm yüzümden sonuncu oldun...

Neden bigün önce kutluyosunuz ki ablacım :26::26: Belki yarın alır :26:

tatlım bnm eşim koskanın dışında hiçbiryerden pasta almaz...bugünde o tarafta işi vardı...gelirkende almış...şimdi pastayı taze taze yemek varken yarına kadar bekletmenin bi anlamı olmaz...çünkü zaten biz bize kutlucaz...

nafımmmmmmmmmm ellerine saqlık tatlım liste çok güzel olmuş bu arada ortini deqiştirebilirsin cnm inanki kırılmam..bnm yüzümden sonuncu oldun...

Beğenmene sevindim ablacımm

Ben kilo alsam sen değiştirirmiydin ortini :26: hayır bırakmam ben seni beraber çıtır çıtır olucazz hem bak kilolarımızda yakın

artık hırs yapabilirizz hem birbirimizlee hem diğer ortilerle yarışırızzz

Öperim severim yirimm

Hımm şimdi anladım afiyet olsun yarın kutlaşırız biz

Benim mesai bitti

Şimdi doğğruuu annemleree ordann pazaraaa ordan eveeee ışınlanıcam

Sonra duş alıp süslenip eşimin arkadaşlarına yemeğe gidicez

çok öptüm hepiciğiniziii iyi akşamlar güzel haftasonlarıı

Hımm şimdi anladım afiyet olsun yarın kutlaşırız biz

teşekkür ederim tatlım
canım tabiki deqiştirmem ama bnm bünyem birz farklı...aldıqım zaman çok fazla alıyorum vermeye başlayıncada birden veriyorum...1700 çok fazla...tek sana üzüldüm inanki..ne güzel kilo vermişsin bu hafta..bnm yüzümden sonuncu oldun içime oturdu inanki...ondan dedim cnm...

baya yoqunmuşsun cnm....önce kolay gelsin sonra iyi eqlenceler bebeqim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…