vay canina sahaneymis ablam bizimkide bagirma moodunda telefonda kalbimi kirdi kapatti 40 3sene var duzelirmi dersin
valla ben 15 yıldır bekliyordum ucundanda olsa yakaladım bir rüzgar,dur bakalım nazar değmezse inş.
kiloya bende şoklardayım hala,ama 2 haftadır kilo sabitlenince (ki bu hafta bir sürü kaçırdığım dönemde olmuştu)artık o kiloya düştüğümü tescilledim şükürdarısı hepinizin başına güzelim...bu arada geri sayım hızlandı,heyecan had safhada değilmi
hoşgeldin canım ...evet her cuma kilo bildirimi yapıp liste hazırlıyoruz...cumaya kadarda doğru ve dengeli beslenip sporla destekliyoruz ve hergün akşam buraya günlük menümüzü toptan ve saatiyle yazıp eleştirileri yada övgüleri alıp ona göre hatalarımızı toparlıyoruz canikom
bekleyen derviş çorbayı içermiş canım....ben çok bekledim ama senin yorumunda doğru canım...baktıki durum vahim hatun çıtırlaşıyor,bu kadın senelerdir yardım yardım diye yırtınıyor(iş konusunda)taktik buldu ve bu yolu buldu heralde...olsun karlı çıkan ben oldum,darısı başınıza tatlım...gene damarı tutuyor ama aradada böyle şaşırtıyor
benimki hala teli bırak yüzümede kalbimi kırıyor ama bu sene bir huyunuda kırdı...eskiden 10-15 gün küs dolanırdı(haklıda haksızda olsa)şimdi en fazla 3-4 saat sonra gelip kendi barışıyor(haksızda olsa haklıda olsa)...ucundan girişler yaptı umarım devamıda gelir
naf çok teşekkür ederim pazartesi ordayım kurallarınızı bekliyorum ilgin çok teşekkür ederim
Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem
Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya
Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda
ben pasta al dedim diye biraz önce pasta alıp gelmiş...üzerinede nice yıllara canım yazdırmış ama çiçek bu yılda yokevet cnm karizma çizilir diye almıyor...neymiş karısına çiçek götürüyor derlermiş...bilse ne kadar üzüldüqümü..bunların hepsi bahane...deqmiyorum demekki...
sena ablam niye kimse hatirlatmiyo kizlarin felan hatirlatsa baba anneme cícek al diye banada dogum gunu pastasi alinmadi cunku diyetteyim diye istemiyorum dedim sonrada yinede gelmedi diye uzuldum aksam disari cikartti sevindim tekrar bende garibim herhaldeümitlerim bi başka bahara kaldı
Arkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
hoşgeldin cnm ben sena
sabah halime şükrediyordum...büyük oğluş kursa gitmişti küçükde uyanmamıştı,eşim ve ben salonda kös gibi oturuyorduk eşim bilgisayara ben tvye dalmıştım...birden ev çok yavan geldi ve adama dönüp iyikide çocukları yapmışız baksana allah korusun olmasalardı halimize baksana ev nekadar sessiz ve boş dedim...eşimde allah acılarını göstermesin olmayanlarada nasip etsin dedi ki eşim bu seneye kadar(çocuk olmasına rağmen)çocuk olmasada olurdu daha rahat ederdik gezer tozardık sorumluluk yok derdi ...bu sene o duygusunuda yendi ve şimdi iyikide olmuşlar diyor...
çocuk bir evin neşesi,bereketi ve bolluğu...oyüzden allah isteyen herkese en kısa sürede ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin olanlarınkinide esirgesin rabbim
ben pasta al dedim diye biraz önce pasta alıp gelmiş...üzerinede nice yıllara canım yazdırmış ama çiçek bu yılda yokümitlerim bi başka bahara kaldı
hoşgeldin cnm ben sena
kızlar ben bir sporumu yapıp duşumu alıp geleyim fıstıklar...sonra görüşürüz açığım arada bakarım,su içmeye giderken
ben pasta al dedim diye biraz önce pasta alıp gelmiş...üzerinede nice yıllara canım yazdırmış ama çiçek bu yılda yokümitlerim bi başka bahara kaldı
hoşgeldin cnm ben sena
oyyyyyyyyyyy kıyamam ben sana...NİCE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI VE SEVDİKLERİNLE UZUUUUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM BİTANEM BENİM:118::118::119::119:
Neden bigün önce kutluyosunuz ki ablacım :26::26: Belki yarın alır :26:
nafımmmmmmmmmm ellerine saqlık tatlım liste çok güzel olmuşbu arada ortini deqiştirebilirsin cnm inanki kırılmam..bnm yüzümden sonuncu oldun...
tatlım bnm eşim koskanın dışında hiçbiryerden pasta almaz...bugünde o tarafta işi vardı...gelirkende almış...şimdi pastayı taze taze yemek varken yarına kadar bekletmenin bi anlamı olmaz...çünkü zaten biz bize kutlucaz...
oyyyyyyyyyyy kıyamam ben sana...NİCE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI VE SEVDİKLERİNLE UZUUUUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM BİTANEM BENİM:118::118::119::119:
deryam çok teşekkür ederim bitanem....
bu arada barkinim muazzezim telime msj atmış ilk kutlayan ben olmak istedim demiş kendisine burdan bu inceliqi için çok teşekkür ederim...
Beğenmene sevindim ablacımm
Ben kilo alsam sen değiştirirmiydin ortini :26: hayır bırakmam ben seniberaber çıtır çıtır olucazz hem bak kilolarımızda yakın
artık hırs yapabilirizzhem birbirimizlee hem diğer ortilerle yarışırızzz
Öperimseverim yirimm
Hımm şimdi anladımafiyet olsun yarın kutlaşırız biz
Benim mesai bitti
Şimdi doğğruuu annemleree ordann pazaraaa ordan eveeee ışınlanıcam
Sonra duş alıp süslenipeşimin arkadaşlarına yemeğe gidicez
çok öptüm hepiciğiniziii iyi akşamlar güzel haftasonlarıı
hoşgeldin cnm ben sena
nice senelere sena abla rabbimsevdiklerinle uzun omurler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?