70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim napayim 3 odamiz var biri bizim odamiz biri onun biri oturma odasi mecburen yani zaten bizde bi leptop var bide normal pc ama onu tvye bagliyoruz koca televizyonu rehin aliyorum banane bisaat seyretmeyin diyorum zaten esim hep leptopu aliyo bende tvde yapiyorum koca ekranda daha guzel oluyo

dusunemiyorum bile canim bizdede konu oluyo ama ben gecistiriyorum bizdede hergun pisse yiyceklerde ben yapmiyorum arada yapiyorum kandiriyorum evdekileri sebze pisirmeye calisiyorum bugun bezelye pisirdim zaten bayilirim bezelyeye

çalışıyorken eşime ben de aynısını söylerdim arzucum....
arzu saana bişey sorcam canım..sen sanırım oğlunu kreşe gönderiyorsun..zor oldumu..
ben de çalışmaya başlayınca kaynanama bırakıcam da o zaman oğlu 2 yaşında olcak..evimizin yanında da kreş var..acaba kreş nasıl olur..
kıyamıyorum da napçam bilmiyorum..şimdiden düşünüyorum..

İyidir şekerim sne nasılsın??
Uğramıyosundur bayadır.. Gelicek canım yolda hala ama yarın görüşcez biz.
Ayrıca övgü sözleri duymana çok sevindimm...
Başarıyorsun işte..:13:

dogru canim ama ben meyveyi zorlanarak yiyorum mesela bugun arada bi elma yiycem hayatimda hic illede yemek yiyeyim gibi bisey olmuyo benim malesef hani yemek yemek icin yemek yiyenler vardirya onlardanim cok nadir seyi seviyorum benim kaynanada soyluyo senne yiyosunki diye ama elimde degil simdi yediklerimide hep kizim icin yemege calisiyorum ablam senin soylediklerin cok dogru ama inan zorluyorum kendimi bazi seyleri yemek icin

yaa kızlar size bişey sorcam benim saçlarım kahve kızıl ama ben mısır püskülü rengi gibi tam platin değil sık röfle istiyorum kuaföre gitsem bu saçımın üstüne yaparmı yapsa yakışırmı yada açtıktan sonramı yapar açıcam derse yaptırtmam bir kere açtırttm saçlarım daha yeni yeni kendine geliyo napayım sizce yoksa tamamen uzatıp kendi rengi gelincemi yaptırayım fikri olan varmı

valla arkadaşım benim kız 2 yaşını dolduruyo ama belki seninki uslu olurda acır güzelim perdelerine sürekli perdeci çağır yaptır,80 lira adamlarında her gelişi ben kesin değiştircem biraz kendimi toplayıp,verdiğim paraya falan acımıyorum,yada düz perdeye çevirtcem olabiliyosa bakalım

ya ama ama ben bu listeyi yeni görebiliyorum hem de 1.liği silverpowder ile paylaşabileceğim hafta zira ben de 1.700 kg vermiştim
ben ortisi olanlar naf'a gönderecek diye sadece naf'a mesaj atmıştım kilo bildirimimizi!
ayy ilk kez triendy'e mesaj atmadığım hafta 1.liğe oynacağım haftaymış görüyor musun

Hihihihi dün benimki de evde bağıra çağıra söylüyordu şarkıları :))))
Sus kızın sesini duyamıyorum dedikçe daha da çok bağırıyodu. Bir gaza gelen sen değilsin canımcım..
Maşallah bizimkinde de bir ses var Pavorotti sankim

orticim ben kabızlık problemini ılık ballı su içerek yada anneciğimin yaptığı mürdüm eriği reçelini yiyerek çözüyorum sende marketlerde falan satılıyomu bir bak istersen müthiş işe yarıyo inanki haftasonu bende düzensiz beslendim börekler nutellalar lahmacunlar havada uçuştu,ama toparlarız napalım,ben iyiyim sağol ama şu sıralar uçuklarımla uğraşıyorum yenice ağzımdaki sönmüştü şimdi onun biraz yanında sabah bir baktım birbaşkası çıkmış kremler falan idare ediyoruz c vitamini alıyorum doktor önerisiyle allah büyük dert vermesin napalım birde arzu eşine fethi paşa yalısını sorcaktın sordunmu ammada uzun yazdım haaaaaaaaaaaa

canım benım oglan kreşe başlayalı 1.5 ay oldu mecburıyetten verdık yanı oncesınde ablam bakıyodu bırakınca kayınvaldem de uzak en ıyısı krestı tabıkı zor oluyor yanı hem artı hem eksı yonlerı var 1 kere 1.5 aydır 2ncı antıbıyotıgı kullanıyoruz yanı cocuk hasta tam ıyılestı dıyoz gene bırde kıs donemıne denk geldı ondan tabı ee ablama rahatca herseyı soyleyıp soruyodum sımdı napıyo ne edıyo bılmıyom gün sonu bı rapor verıyolar ne yedı ne ıctı kacta uyudu uyandı o kadar ıcım parcalanıyo ama mecbur ıste artı yonlerı dersen de yasıtlarından bıcok seyı once öğrenicek sosyal olucak yanı ınsallah oyel deyıp avutuyoruz baska caresı yok calısan annenın durumu boyle malesef.sen ne ısle mesguldun guvendıgın bı yakının varsa 3 yasından once verme derım yanı kres bıle boyle dıyor erken dıyor sadece mecbursan ver bırde kıs donemı baslama her halukarda baslayınca hastalık olacak ama kıs daha zor tabı.Allah kolaylık versın canım

merhabalar gereği düşünüldü söylemeden edemicem avatarlarına bayılıyorum espiri anlayışı üst sınırlarda gezen bir hatunsun şener şenin filmdeki seviyorum seviyormusun istiyorum veriyormusun diye şarkı söyleşi geldi gözümün önüne

arkadaşlar bugün bu formmun kurallarına göre beslenmeye başladım bile
kahvaltı 09:00 2 dilim tam buğday ekmeği 4 yemek kaşığı menemen bir dilim peynir 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 12:00 yarım muz
öğlen 14:15 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
az önce küçük bir parça çikolata yedim ( 2 yaşında bir kızım var onun peşinde koştur birde bugün derin temizlik vardı çok enerjisiz kaldım :) bahane ama...)
ara 16:00 1 brd süt içmeyi düşünüyorum
akşam 18:00 1 tabak tavuklu bezelye yemeği 1 kase yoğurt yiyeceğim
nasıl sizce???

şimdiye kadar 1,5 litre su içtim
bitki çaylarını daha içemedim

bı bakayım canım saol bende ballı lımonlu su ıcıyordum o aklıma gelmedı yapayım .bende san bısey onereyeım bende ucuk cok cıkardı hamılelıgım planlı olacagı ıcın onelem alayım dedım bı ılac kullandım bıtkısel ımmuneks dıye bsıey ve ınanır mısın ondan sonra hıc cıkmadı 2 yılı gectı cok zor bısey gecmıs olsun sende dene ıstersen ben bazen cıkcak gıbı hıssedıyorum tekrar alsammı dıyorum ama cıkmıyıor kasınıyo gecıyo netten arastırmıstım herkes de memnun kremler bı ıse yaramıyodu bende hatta bıtkısel de denemıstım nafıleyalıyı sormadım canım ya sımdı sen yazınca hatrıladım ınan neden dersen cuma gunu esım gec cıktı ısten kresten ben aldım oglanı eve gec gıttık evde zaten her yer her yerdeydı pımapen ısınden ötürü haftasonuda aklımdan cıktı eşim calısıyodu bugun sorayım canım

canım kamuda çalııyorum..8-5 çalışcam...mecburen kışa gelecek ücretsiz iznin bitimi ..benim oğlan kasımda doğduğu için..
aslında 1 yıl izin alcaktım ama oğlum daha çok küçük geldi kıyamadım..ev ödememiz filan sıkıştırıyor ama oğlum için idare ediyoruz işte..benimkini kaynanam bakcak ..3 yaşından önce nen de sıcak bakmıyorum kreş fikrine ama sen memnunsan bi fikir olur diye düşünmüştüm..hayırlısı daha 1 sene var..bi gelsin bakalım..
imuneksi büyük oğlum için kullandım daha 2 yaşlarındayken ..uçuğu azalmıştı..zaten fonksiyonu bağışıklığı kuvvetlendirmesi..
yorum yasak ama ben ce güzel olmuş...
..

sevdecım esıme sordum cepte yalıyı bılmıyor ama hidiv kasrı güzel yukardan bogazı görüyomus ama yazın gıdılır dıyo dıger turlu branda cekıyıolar bı ıse yaramıyo dıyo

canım bu dediğin kapsülmü şurupmu nereden aldın eczanedenmi almıştın nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim

ne gzüel canım bened kamudayım ama 9-6 bırde ben ücretsız ızın kullanamadım ıse yenı baslamıstım eşim etpkı cekersın dedı alamadım zaten bızde 2 yıl vermıyolar en fazla 6 ay fılan o yuzden 3 aylıkklen oglumu bıraktım sen en azından 2 yasına getırceksın ne guzel ondan sonra korkma zaten bıarz kayınvalden bakar sonrada er gec krese gider zaten

canım bu dediğin kapsülmü şurupmu nereden aldın eczanedenmi almıştın nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim

canım kapsül şeklinde ekemk mayasıymıs ham maddesı bıtkısel yanı gunde 1 tane kullanıyosun 40 tane mı neydı ıcınde bı kutu bıtırıdm o kadar eczaneden kednın alıyosun ssk karsılamıyor

bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayım resmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi

bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayım resmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi

hoşgeldin canım hepimiz aynı dönemlerden geçtik yayınlanan menüleri dikkatlice oku ve yeme düzenini ona göre şekillendir ,sayfalarda geri giderekde menüleri gözden geçirebilirsin ve kendi evinde pişirdiğin yemeklerini ona göre yiyeceğin şekilde ayarlayabilirsin,kılavuz erginsenanın menülerini incele nasıl beslenmişler bakmakla haydi işe başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…