evet canim napayim 3 odamiz var biri bizim odamiz biri onun biri oturma odasi mecburen yani zaten bizde bi leptop var bide normal pc ama onu tvye bagliyoruz koca televizyonu rehin aliyorum banane bisaat seyretmeyin diyorum zaten esim hep leptopu aliyo bende tvde yapiyorum koca ekranda daha guzel oluyoO da seni mi izliyor yaparken:)
Benim 3 yaşında oğlum var. Elime ayağıma dolanıyo sürekli. Bir de 33 dakikalık olanını indirdim. Tekmeleme ve yürüyüş. Hızlı yağ yakımı yapıyormuş. Yapamıyorum ki bir türlü.
ay her aksam ette yıyebılırler, bunu gecıyorum yanı bı sürü ınsan var ozellıkle de bi çok erkek yemekte et yemeden karınlarının doymadıgından yakınırlar ama her akşam apartmanı birden kokutuyolar ve bu "oof miss gıbı et kokuyo" tarzında bı koku deil, mide bulandırıcıher aksam kocişle bırlıkte gıdıyoruz eve, kapının önünde muhabbetımız hep aynı, "anahtarı elinde hazır et, kapıyı cabuk ac yoksa kusucaaam"
kız derdin neydi o kadar bende söylemek değil kafama göre dans ederdım sevdıgım sarkılarda onu yapmayı özledim cok rahatlatıyor ınsanı ama hıc fırsat bulamıyorum.
ay bıde dedıgın gıbı ısten geldıgımızde apartmanda türlü türlü kokular tabı bız ac bı sekılde esıme dıyorum hergün birine gitsek kısmetımze ne cıkcak yesek dıyebı haftasonuda ben yapmıstım annemler geldıgınde sabahtan böreği kokuttum dedım sonunda bızım evden cıkıyo bu kokular
nasılsınız kızlar gruba amma kişi katılmış yafff ben kaçakbi bakıp kaçıyorum ama özlüyorum yaaaaa
içim sıkılıyo havadan mı ne dün beni görenler aaaaaaaaaaa ne kadar kilo vermişsin dediler bi sevindim ki sormayın gitsin de bende bi verip kalıyom baya bi gidiyo öyle mywish89 geldimi canım sevdiceğin ne yaptın
merhabalar
hepinize güzel bi hafta diliyorum..
inşallah yakında hayır haberlerini alırız canım....
benim de aşlureyi güzel yaptığımı söylerler yiyenler..evlendiğimden beri 13 yıldır yaparım..çok da severim..
bu sene yapmayı düşünmüyordum..
cmt kaynanamdaydım.görümcem ve kaynanasıda gelmişler..konuşurken kaynanası senin aşuren güzel olur yap da size gelip yiyelim dedi..mecburen yapıcaz artık.. yapınca da bi kase yirim yani..
daha önceki menülerin az gibi gelmişti..dün kü iyi geldi bana göre..tabi önemli olan kh ları kesmek..süt ürünleri,protein içerikli yicekler,meyve şsebze tüketicez..kendin daha iyi bilirsin beslenme düzenini..ama sebzeyi hergün yesen vitamin açısından daha iyi canım..meyvede tüketmiyormuşsun..vücudumuzun hergün vitamine ihtiyacı var..vit. ler depolanmadığı için hergün vitamin....
ben de anca oğlum uyuduktan sonra yapıyorum.zaten spor biraz aç karna yapılmalı..daha çok kalori yakılıyor...
dün akşam oğlum uyanıkken yaptım-yapmaya çalıştım-ayağıma dolanıyor..oğlu bir yaşında benimle elini havaya kaldırıyor ayağını oynatıyor..görsen çok komik..
Allah kolaylık versin canım..
ben de klasik her hafta sonu olduğu gibi bu hf sonuda dağıttım maalesef...
ben eve taşınalı 1.5 yıl oldu..taşındığım ilk zamanlar arkadaşlar hayırlı olsuna geldiler..birinin oğlu 3 yaşındaydı o zaman koltuğun üstüne çıkıp mekanizmadan bozmuştu çok canım sıkılmıştı da perdeci gelip tamir etti. benim oğluş biraz büyüyünce naparız bilmem.:44::44::44:
aynen ya birinin zayıflamışsın demesi çok sevindiriyor benide..
hafta sonu görümcemle görüştük..1.5 ay önce görmüştü.. o zamandan beri sadece 3.5 kg verdim halbuki..beni görünce böyle oldunasıl zayıflamışsın naptın falan.bi sevindirk oldum tabi ben de..
merhabalar
hepinize güzel bi hafta diliyorum..
inşallah yakında hayır haberlerini alırız canım....
benim de aşlureyi güzel yaptığımı söylerler yiyenler..evlendiğimden beri 13 yıldır yaparım..çok da severim..
bu sene yapmayı düşünmüyordum..
cmt kaynanamdaydım.görümcem ve kaynanasıda gelmişler..konuşurken kaynanası senin aşuren güzel olur yap da size gelip yiyelim dedi..mecburen yapıcaz artık.. yapınca da bi kase yirim yani..
daha önceki menülerin az gibi gelmişti..dün kü iyi geldi bana göre..tabi önemli olan kh ları kesmek..süt ürünleri,protein içerikli yicekler,meyve şsebze tüketicez..kendin daha iyi bilirsin beslenme düzenini..ama sebzeyi hergün yesen vitamin açısından daha iyi canım..meyvede tüketmiyormuşsun..vücudumuzun hergün vitamine ihtiyacı var..vit. ler depolanmadığı için hergün vitamin....
ben de anca oğlum uyuduktan sonra yapıyorum.zaten spor biraz aç karna yapılmalı..daha çok kalori yakılıyor...
dün akşam oğlum uyanıkken yaptım-yapmaya çalıştım-ayağıma dolanıyor..oğlu bir yaşında benimle elini havaya kaldırıyor ayağını oynatıyor..görsen çok komik..
Allah kolaylık versin canım..
ben de klasik her hafta sonu olduğu gibi bu hf sonuda dağıttım maalesef...
ben eve taşınalı 1.5 yıl oldu..taşındığım ilk zamanlar arkadaşlar hayırlı olsuna geldiler..birinin oğlu 3 yaşındaydı o zaman koltuğun üstüne çıkıp mekanizmadan bozmuştu çok canım sıkılmıştı da perdeci gelip tamir etti. benim oğluş biraz büyüyünce naparız bilmem.:44::44::44:
aynen ya birinin zayıflamışsın demesi çok sevindiriyor benide..
hafta sonu görümcemle görüştük..1.5 ay önce görmüştü.. o zamandan beri sadece 3.5 kg verdim halbuki..beni görünce böyle oldunasıl zayıflamışsın naptın falan.bi sevindirk oldum tabi ben de..
aay Allahım sen bana akıl fikir ver, dün akşam o ses yarışmasını izlerken gaza gelip hazır evde kocişte yokken bağır çağır şarkılar söyledim, boğazım acıdı valla, sesim kısıldı bi çatallandı :26:
kafasını şişirdiğim komşularımın biri ah filan etti herhalde, sesin kısılsın diye
saol canım ıyıyım bende haftasonu fazla hgıremıyorum evde ıs güç iş yerinde giriyorum cumadan berı tuvalete cıkamaıdm sabah kuru kayısı form cay ıctım ama nafıle haftasonu dzüensiz beslendım ondan sanırım sen nasılsın ıyısın ınsallah
yumurcağa bak senama haklısın cocuklu evde zo rbu tür alengirli eşyalar benımkı bı çeşit organze sorun olmuyor ama bask asey mı yok evde onalr bulur bıseyler masanın üstüne cıkar fiskos örtülerini indirir daha nelel neler canları saolsun tabi ama uyarın yerinde olmus canım
çalışıyorken eşime ben de aynısını söylerdim arzucum....
arzu saana bişey sorcam canım..sen sanırım oğlunu kreşe gönderiyorsun..zor oldumu..
ben de çalışmaya başlayınca kaynanama bırakıcam da o zaman oğlu 2 yaşında olcak..evimizin yanında da kreş var..acaba kreş nasıl olur..
kıyamıyorum da napçam bilmiyorum..şimdiden düşünüyorum..
aay kociş evde olunca sus artık dıyo, ben de o evde yokken içimde bastırdıgım butun sanatcı kişiliğimi koyverdim ortaya
bizde de ya annem ya da kardesım varken bı kere öyle kokular gelmişti, bende bı sevındırık olmuştum nıhayet bu defa bızım evden gelıyo kokular dıyee
ama bı açıdan guzel oluyo cunku apartmankı guzel kokular işten gelınce ınsanın iştahını kabartıo, bu ise benim mıdemı bulandırıyo :26:
orticim ben kabızlık problemini ılık ballı su içerek yada anneciğimin yaptığı mürdüm eriği reçelini yiyerek çözüyorum sende marketlerde falan satılıyomu bir bak istersen müthiş işe yarıyo inanki haftasonu bende düzensiz beslendim börekler nutellalar lahmacunlar havada uçuştu,ama toparlarız napalım,ben iyiyim sağol ama şu sıralar uçuklarımla uğraşıyorum yenice ağzımdaki sönmüştü şimdi onun biraz yanında sabah bir baktım birbaşkası çıkmış kremler falan idare ediyoruz c vitamini alıyorum doktor önerisiyle allah büyük dert vermesin napalım birde arzu eşine fethi paşa yalısını sorcaktın sordunmu ammada uzun yazdım haaaaaaaaaaaa
canım benım oglan kreşe başlayalı 1.5 ay oldu mecburıyetten verdık yanı oncesınde ablam bakıyodu bırakınca kayınvaldem de uzak en ıyısı krestı tabıkı zor oluyor yanı hem artı hem eksı yonlerı var 1 kere 1.5 aydır 2ncı antıbıyotıgı kullanıyoruz yanı cocuk hasta tam ıyılestı dıyoz gene bırde kıs donemıne denk geldı ondan tabı ee ablama rahatca herseyı soyleyıp soruyodum sımdı napıyo ne edıyo bılmıyom gün sonu bı rapor verıyolar ne yedı ne ıctı kacta uyudu uyandı o kadar ıcım parcalanıyo ama mecbur ıste artı yonlerı dersen de yasıtlarından bıcok seyı once öğrenicek sosyal olucak yanı ınsallah oyel deyıp avutuyoruz baska caresı yok calısan annenın durumu boyle malesef.sen ne ısle mesguldun guvendıgın bı yakının varsa 3 yasından once verme derım yanı kres bıle boyle dıyor erken dıyor sadece mecbursan ver bırde kıs donemı baslama her halukarda baslayınca hastalık olacak ama kıs daha zor tabı.Allah kolaylık versın canım
canım kamuda çalııyorum..8-5 çalışcam...mecburen kışa gelecek ücretsiz iznin bitimi ..benim oğlan kasımda doğduğu için..bı bakayım canım saol bende ballı lımonlu su ıcıyordum o aklıma gelmedı yapayım .bende san bısey onereyeım bende ucuk cok cıkardı hamılelıgım planlı olacagı ıcın onelem alayım dedım bı ılac kullandım bıtkısel ımmuneks dıye bsıey ve ınanır mısın ondan sonra hıc cıkmadı 2 yılı gectı cok zor bısey gecmıs olsun sende dene ıstersen ben bazen cıkcak gıbı hıssedıyorum tekrar alsammı dıyorum ama cıkmıyıor kasınıyo gecıyo netten arastırmıstım herkes de memnun kremler bı ıse yaramıyodu bende hatta bıtkısel de denemıstım nafıleyalıyı sormadım canım ya sımdı sen yazınca hatrıladım ınan neden dersen cuma gunu esım gec cıktı ısten kresten ben aldım oglanı eve gec gıttık evde zaten her yer her yerdeydı pımapen ısınden ötürü haftasonuda aklımdan cıktı eşim calısıyodu bugun sorayım canım
yorum yasak ama ben ce güzel olmuş...arkadaşlar bugün bu formmun kurallarına göre beslenmeye başladım bile
kahvaltı 09:00 2 dilim tam buğday ekmeği 4 yemek kaşığı menemen bir dilim peynir 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 12:00 yarım muz
öğlen 14:15 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
az önce küçük bir parça çikolata yedim ( 2 yaşında bir kızım var onun peşinde koştur birde bugün derin temizlik vardı çok enerjisiz kaldım :) bahane ama...)
ara 16:00 1 brd süt içmeyi düşünüyorum
akşam 18:00 1 tabak tavuklu bezelye yemeği 1 kase yoğurt yiyeceğim
nasıl sizce???
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim
bitki çaylarını daha içemedim
bı bakayım canım saol bende ballı lımonlu su ıcıyordum o aklıma gelmedı yapayım .bende san bısey onereyeım bende ucuk cok cıkardı hamılelıgım planlı olacagı ıcın onelem alayım dedım bı ılac kullandım bıtkısel ımmuneks dıye bsıey ve ınanır mısın ondan sonra hıc cıkmadı 2 yılı gectı cok zor bısey gecmıs olsun sende dene ıstersen ben bazen cıkcak gıbı hıssedıyorum tekrar alsammı dıyorum ama cıkmıyıor kasınıyo gecıyo netten arastırmıstım herkes de memnun kremler bı ıse yaramıyodu bende hatta bıtkısel de denemıstım nafıleyalıyı sormadım canım ya sımdı sen yazınca hatrıladım ınan neden dersen cuma gunu esım gec cıktı ısten kresten ben aldım oglanı eve gec gıttık evde zaten her yer her yerdeydı pımapen ısınden ötürü haftasonuda aklımdan cıktı eşim calısıyodu bugun sorayım canım
canım kamuda çalııyorum..8-5 çalışcam...mecburen kışa gelecek ücretsiz iznin bitimi ..benim oğlan kasımda doğduğu için..
aslında 1 yıl izin alcaktım ama oğlum daha çok küçük geldi kıyamadım..ev ödememiz filan sıkıştırıyor ama oğlum için idare ediyoruz işte..benimkini kaynanam bakcak ..3 yaşından önce nen de sıcak bakmıyorum kreş fikrine ama sen memnunsan bi fikir olur diye düşünmüştüm..hayırlısı daha 1 sene var..bi gelsin bakalım..
imuneksi büyük oğlum için kullandım daha 2 yaşlarındayken ..uçuğu azalmıştı..zaten fonksiyonu bağışıklığı kuvvetlendirmesi..
yorum yasak ama ben ce güzel olmuş...
..
canım bu dediğin kapsülmü şurupmu nereden aldın eczanedenmi almıştın nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayımresmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?