Ben tül-perde firmasında çalışıyorum.
Kesinlikle normal perdelerden yanayım.
Benim gibi uyuşuk biri mekanizmayla falan uğraşamaz.
En güzeli ütü istemeyen perdeler
Vayy haftasonu kaçamak yapılmadı he
Azminden dolayı tebrik ettim.
Resmi çekerim canımmm sizden mi saklıycam.
Etek şişko gösteriyo falan diye şimdiden mazeretlerimi hazırlıyım ben
Gözünaydın bidee
saol canım ıyıyım bende haftasonu fazla hgıremıyorum evde ıs güç iş yerinde giriyorum cumadan berı tuvalete cıkamaıdm sabah kuru kayısı form cay ıctım ama nafıle haftasonu dzüensiz beslendım ondan sanırım sen nasılsın ıyısın ınsallahherkese günaydınlar kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum veremeyenler sakın üzülmesinler bu uzun bir yolculuk ve sabır gerekiyor haftasonum çok yoğun geçti neler kaynattınız hiç bakamadım bile arzucum naber nasılsın mywish89un doğru anladıysam erkek arkadaşı geliyormuş allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel mutluluklar ne güzel heyecanlar kaptanımızın dün doğumgünüymüş nice yıllara kaptan rabbim ömrünü uzun hayırlı etsin
aranızda bekar arkadaşlar varsa naçizane evli bir bayan olarak kızlar size küçücük bir tavsiyem olacak ben evleneceğim zaman perdelerimin hepsini mekanizmalı boncuklu yaptırdım hemde bütün evimin boncuklu falan uçları,çocuk olana kadar herşey mükemmeldide çocuk olduktan sonra işler tersine döndü kızla hergün perde yüzünden bağrışıyoruz boncuklarını aralarından hep yoluşturdu mekanizmaları koltuk tepelerine çıkıp çıkıp asılıyor perdelerin arkasına girip girip iplerini kopartıyor sürekli perdeleri nidirip kaldırdığım ipleri devamlı en tepelere sıkıştırıyorum allah korusun boynuna geçiriverir diye,yani uzun lafın kısası düz perdeden asla şaşmamak gerekiyormuş yada benim kız tam bir küçük canavar çözemedim
kaçamak yapmazmıyım,bütün haftasonu misafirim vardı.ama spora verdim kendimi, hem yürüyüş,hem plates. ikisi birlikte oldukça etkili oluyor.
inan canım bıktım yani mekanizmalı perdelerden dünyanın parasını verdim zamanında ama kendimi şöyle bir topladığımda bütün perdeleri düz tül yaptırcam o derece yani
slm kızlar bu kilo aralıklı gruplar cuma gruplarından farklı dimi
aay Allahım sen bana akıl fikir ver, dün akşam o ses yarışmasını izlerken gaza gelip hazır evde kocişte yokken bağır çağır şarkılar söyledim, boğazım acıdı valla, sesim kısıldı bi çatallandı :26:
kafasını şişirdiğim komşularımın biri ah filan etti herhalde, sesin kısılsın diye
menün güzel olmuş canımda,,bu tuğba diye bahsettiğin kişi ben değilimdir umarım,,çünkü hayatımda en nefret ettiğim şey bademdir,,adını ağzıma aldığım an vede görüntüsü aklıma geldiği an çıkarıcak duruma kadar gelebiliyorum,,şuanda bile nasıl bi halde olduğumu bilemezsin,,oyüzden hayatta o bademi bana kimse yediremez,karın kaslarına kadar iyi gelse bile
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çok güzel çıkmışsın çiçeklerinlee,,hayırlı olsun ilk çiçeklerin tekrardan
geç oldu ama kutlayamadım sabah,,doğum günün ve yeni yaşın kutlu olsun,,daha güzel daha mutlu vede eşinin çiçeklerle kutlayacağı nice doğumgünlerine inşallahbunlarda benden sakla emii
hoşgeldin canım buyur gir kapı açık kalmasın çok soğuuuk kapaaaaattt
amiiinn diyeyim önce sonrada herşey gönlünüzce olsun canım inşallah...
elbetteki olucaksın,,bende ilk girdiğimde buraya çok ümitliydim,,vede başardım,,sende emin ol başarırsın,,leslieyle evde yürüyebilirsin,,bende başladım çok güzeeeelll sirkeli suyu bende içiyorum sabah kalkınca vede yemeklerden sonra bide yatarken
kolay gelsinazcık bizede yolla bakalım
Kesinlikleee tutmuş olabilirrr.
Sıcak bişeyler iç bari yazık ya
Hem sana hem komşularına
lesli samson un 45 dak. olan egzersizlerini mi yapıyorsunuz? Önerdiğiniz günlük yaptığınız basen ve göbek hareketleri var mı? Ne kadar süre yapabiliyorsunuz?
yazık dimi banaaaaakomşulara yazık deil ama, ben her akşam apartmana gırdıgımde onların yemek kokularını cekıyorummm yaa
hem hangı daireden gelıyo henüz çözemesem de, bı evden sürekli bi et kokusu yayılıoo, artık apartmanda bi yamyam oturduguna ınanıyorummm
yazık dimi banaaaaakomşulara yazık deil ama, ben her akşam apartmana gırdıgımde onların yemek kokularını cekıyorummm yaa
hem hangı daireden gelıyo henüz çözemesem de, bı evden sürekli bi et kokusu yayılıoo, artık apartmanda bi yamyam oturduguna ınanıyorummm
canim ben 5mil olandan indirdim ilk once 2mille basladim ve dun ilk defa 5mil yaptim 1saat 8dakika suruyo onun zaten 4.milinde basen ve gobek icin daha cok hareket yaptiriyo
ben hergun kesinlikle yapiyorum ama aksamlari yapiyorum artik kaynana soyluyo boyle hergunmu yapcaksin diye o uyurken yapayim diyorum ama kadin oturuyo 10 11arasina kadar bende baktim olmuyo yapiyorum her defasinda diyo sen iyisin neden yapiyosun bizim kizlar yapmiyo bende diyorum onlarda yapsin napayim senin oglun zayiflamami istiyo diyorum
merhaba kizlar nasilsiniz
her aksam etmi ben cok az yerim eti hamileyken zaten agzima suremedim hep midemi bulandirdi simdide cok az yiyorum vitamin olsun diye
Çizelgee değişmişşşş 66.5 olmuşşşş
aay Allahım sen bana akıl fikir ver, dün akşam o ses yarışmasını izlerken gaza gelip hazır evde kocişte yokken bağır çağır şarkılar söyledim, boğazım acıdı valla, sesim kısıldı bi çatallandı :26:
kafasını şişirdiğim komşularımın biri ah filan etti herhalde, sesin kısılsın diye
kız derdin neydi o kadar bende söylemek değil kafama göre dans ederdım sevdıgım sarkılarda onu yapmayı özledim cok rahatlatıyor ınsanı ama hıc fırsat bulamıyorum.
ay bıde dedıgın gıbı ısten geldıgımızde apartmanda türlü türlü kokular tabı bız ac bı sekılde esıme dıyorum hergün birine gitsek kısmetımze ne cıkcak yesek dıyebı haftasonuda ben yapmıstım annemler geldıgınde sabahtan böreği kokuttum dedım sonunda bızım evden cıkıyo bu kokular
aaaaay nası farkettın yaaaaçaktırmadan bı değiştireyim demiştimmmmmmmmm
inşallah yakında hayır haberlerini alırız canım....arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
benim de aşlureyi güzel yaptığımı söylerler yiyenler..evlendiğimden beri 13 yıldır yaparım..çok da severim..aşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
daha önceki menülerin az gibi gelmişti..dün kü iyi geldi bana göre..tabi önemli olan kh ları kesmek..süt ürünleri,protein içerikli yicekler,meyve şsebze tüketicez..kendin daha iyi bilirsin beslenme düzenini..ama sebzeyi hergün yesen vitamin açısından daha iyi canım..meyvede tüketmiyormuşsun..vücudumuzun hergün vitamine ihtiyacı var..vit. ler depolanmadığı için hergün vitamin....canim bende yuruyemiyorum ama derya bana linkini atti leslienin ben hergun yapiyorum ve bu aksam tam 5mil yaptim cok iyi geliyo istersen onu yap bide diyet gitsin kilolar
zerracim sut yapicak seylere dikat ediyorum canim sabah kesin hep ayni tarz kahvalti yapiyorum su icmeye cok dikkat ediyorum ictigim corbada sutu artirici corbalardan sutde iciyorum ben sadece bu ay az kilo almis diye baslayayim ek gidaya dedim canim onuda sadece oglenleri bikac kasik kasik mamasi veriyorum midesi alissin diye tabi alisamadi kabiz oldu onun icinde kayisi kompostusu yaptim ondan verdim mecburen fazla vermemeye calisiyorum ek gidayi az az veriyorum canim suanlik sut problemi yokmus gibi geliyo bana sut sagma makinesi var bende onunla kendimde acaba azaldimi diye korktugumda sagiyorum allaha sukur idare edicek kadar geliyo emdigi surecede hic birakmayi dusunmuyorum 2yasina kadar sebzede haftada 3kere yiyorum canim meyve pek yiyemiyorum cunku aram hic yok meyveyle cocukluktan beri ogle bi yesil erik hastasiyim bide ayva ikisinide burda unuttum desem yeridir malesef sagol ablam ogutlerin icin merak etme ama asla kizimi sutsuz birakicak bisey yapmiyorum sadece kendim icin yediklerimi biraktim hergun 100gr koca bi cikolata kekler biskuviler felan zaten onlarda sut yapmazki
ben de anca oğlum uyuduktan sonra yapıyorum.zaten spor biraz aç karna yapılmalı..daha çok kalori yakılıyor...leslie bende indirdim ama kızımdan yapamıyorum hiç ayağımın altında dolanıp duruyor birde ben çalışıyorum eve 4 gibi gidiyorum o ara yapabilsem süper olacak ama yemek yapacam diye mutfağa koşturuyorum yemekten sonrada spor pek mantıklı gelmiyor koşu bandımızda var aslında ama süs gibi duruyor orda ama düzenli kalça ve karın eriten egzersizler yapmaya çalışıyorum
keşke öyle bir imkanımız olsada sizlere aşure ziyafeti çeksem
Allah kolaylık versin canım..günaydın kızlar,
bi selam verip çıkayım dedim. çok yoğunum şirket taşınacak 2 haftaya kadar çok işim var. birazdan arşive çıkıp ordaki dosyaları kolileteceğim bugün ordan çıkamam hepinizi öpüyorum. akşam üstü gelebilrim işalah.
slm kızlar... bu sabah tartıldım 700 gram daha vermişim cumadan bu yana. 61.3 kiloyum.sabah 40 dakika tempolu yürüdüm.
kahvaltım: 1 dlm börek,1 dlm peynir,5 zeytin,1 lokma ballı kaymaklı ekmek. közlenmiş kırmızı biber(zeytinyağlı ),patlıcanlı biberli ezme
öğle: taze fasulye yemeği,1sb ayran,1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum.
ben eve taşınalı 1.5 yıl oldu..taşındığım ilk zamanlar arkadaşlar hayırlı olsuna geldiler..birinin oğlu 3 yaşındaydı o zaman koltuğun üstüne çıkıp mekanizmadan bozmuştu çok canım sıkılmıştı da perdeci gelip tamir etti. benim oğluş biraz büyüyünce naparız bilmem.:44::44::44:aranızda bekar arkadaşlar varsa naçizane evli bir bayan olarak kızlar size küçücük bir tavsiyem olacak ben evleneceğim zaman perdelerimin hepsini mekanizmalı boncuklu yaptırdım hemde bütün evimin boncuklu falan uçları,çocuk olana kadar herşey mükemmeldide çocuk olduktan sonra işler tersine döndü kızla hergün perde yüzünden bağrışıyoruz boncuklarını aralarından hep yoluşturdu mekanizmaları koltuk tepelerine çıkıp çıkıp asılıyor perdelerin arkasına girip girip iplerini kopartıyor sürekli perdeleri nidirip kaldırdığım ipleri devamlı en tepelere sıkıştırıyorum allah korusun boynuna geçiriverir diye,yani uzun lafın kısası düz perdeden asla şaşmamak gerekiyormuş yada benim kız tam bir küçük canavar çözemedim
O da seni mi izliyor yaparken:)
Benim 3 yaşında oğlum var. Elime ayağıma dolanıyo sürekli. Bir de 33 dakikalık olanını indirdim. Tekmeleme ve yürüyüş. Hızlı yağ yakımı yapıyormuş. Yapamıyorum ki bir türlü.
nasılsınız kızlar gruba amma kişi katılmış yafff ben kaçakbi bakıp kaçıyorum ama özlüyorum yaaaaa
içim sıkılıyo havadan mı ne dün beni görenler aaaaaaaaaaa ne kadar kilo vermişsin dediler bi sevindim ki sormayın gitsin de bende bi verip kalıyom baya bi gidiyo öyle mywish89 geldimi canım sevdiceğin ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?