70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inan canım bıktım yani mekanizmalı perdelerden dünyanın parasını verdim zamanında ama kendimi şöyle bir topladığımda bütün perdeleri düz tül yaptırcam o derece yani

saol canım ıyıyım bende haftasonu fazla hgıremıyorum evde ıs güç iş yerinde giriyorum cumadan berı tuvalete cıkamaıdm sabah kuru kayısı form cay ıctım ama nafıle haftasonu dzüensiz beslendım ondan sanırım sen nasılsın ıyısın ınsallah

yumurcağa bak sen ama haklısın cocuklu evde zo rbu tür alengirli eşyalar benımkı bı çeşit organze sorun olmuyor ama bask asey mı yok evde onalr bulur bıseyler masanın üstüne cıkar fiskos örtülerini indirir daha nelel neler canları saolsun tabi ama uyarın yerinde olmus canım

kaçamak yapmazmıyım,bütün haftasonu misafirim vardı.ama spora verdim kendimi, hem yürüyüş,hem plates. ikisi birlikte oldukça etkili oluyor.

Ne güzel spor yapmışsın :)
Bu kadar misafirliğin içinde iyi fırsat bullmuşsun.

inan canım bıktım yani mekanizmalı perdelerden dünyanın parasını verdim zamanında ama kendimi şöyle bir topladığımda bütün perdeleri düz tül yaptırcam o derece yani

Bende memnun kalan görmedim işte hoş duruyo görüntüsü güzel.

slm kızlar bu kilo aralıklı gruplar cuma gruplarından farklı dimi

Evet iki grup farklı.

aay Allahım sen bana akıl fikir ver, dün akşam o ses yarışmasını izlerken gaza gelip hazır evde kocişte yokken bağır çağır şarkılar söyledim, boğazım acıdı valla, sesim kısıldı bi çatallandı :26:

kafasını şişirdiğim komşularımın biri ah filan etti herhalde, sesin kısılsın diye

Kesinlikleee tutmuş olabilirrr.
Sıcak bişeyler iç bari yazık ya
Hem sana hem komşularına

senden bahsediyorum canim basari öykünu yazmissin ya orda bilgi olarak vermissin karin kaslari icin diye badem ispanak yogurt diye bende oyuzden yiyeyim dedim herhalde yedinki yazdin sandim

lesli samson un 45 dak. olan egzersizlerini mi yapıyorsunuz? Önerdiğiniz günlük yaptığınız basen ve göbek hareketleri var mı? Ne kadar süre yapabiliyorsunuz?

Kesinlikleee tutmuş olabilirrr.
Sıcak bişeyler iç bari yazık ya
Hem sana hem komşularına

yazık dimi banaaaaa komşulara yazık deil ama, ben her akşam apartmana gırdıgımde onların yemek kokularını cekıyorummm yaa

hem hangı daireden gelıyo henüz çözemesem de, bı evden sürekli bi et kokusu yayılıoo, artık apartmanda bi yamyam oturduguna ınanıyorummm

lesli samson un 45 dak. olan egzersizlerini mi yapıyorsunuz? Önerdiğiniz günlük yaptığınız basen ve göbek hareketleri var mı? Ne kadar süre yapabiliyorsunuz?

canim ben 5mil olandan indirdim ilk once 2mille basladim ve dun ilk defa 5mil yaptim 1saat 8dakika suruyo onun zaten 4.milinde basen ve gobek icin daha cok hareket yaptiriyo
ben hergun kesinlikle yapiyorum ama aksamlari yapiyorum artik kaynana soyluyo boyle hergunmu yapcaksin diye o uyurken yapayim diyorum ama kadin oturuyo 10 11arasina kadar bende baktim olmuyo yapiyorum her defasinda diyo sen iyisin neden yapiyosun bizim kizlar yapmiyo bende diyorum onlarda yapsin napayim senin oglun zayiflamami istiyo diyorum

merhaba kizlar nasilsiniz

her aksam etmi ben cok az yerim eti hamileyken zaten agzima suremedim hep midemi bulandirdi simdide cok az yiyorum vitamin olsun diye

Çizelgee değişmişşşş 66.5 olmuşşşş
Bizim binada da var ayrımcılık yapmış gibi olmıyım ama doğulu insanlar eti daha çok seviyo.
Kırmızı et özellikle.. O da çok fena kokutuyo binayı.

O da seni mi izliyor yaparken:)
Benim 3 yaşında oğlum var. Elime ayağıma dolanıyo sürekli. Bir de 33 dakikalık olanını indirdim. Tekmeleme ve yürüyüş. Hızlı yağ yakımı yapıyormuş. Yapamıyorum ki bir türlü.

her aksam etmi ben cok az yerim eti hamileyken zaten agzima suremedim hep midemi bulandirdi simdide cok az yiyorum vitamin olsun diye

ay her aksam ette yıyebılırler, bunu gecıyorum yanı bı sürü ınsan var ozellıkle de bi çok erkek yemekte et yemeden karınlarının doymadıgından yakınırlar ama her akşam apartmanı birden kokutuyolar ve bu "oof miss gıbı et kokuyo" tarzında bı koku deil, mide bulandırıcı her aksam kocişle bırlıkte gıdıyoruz eve, kapının önünde muhabbetımız hep aynı, "anahtarı elinde hazır et, kapıyı cabuk ac yoksa kusucaaam"

nasılsınız kızlar gruba amma kişi katılmış yafff ben kaçakbi bakıp kaçıyorum ama özlüyorum yaaaaa
içim sıkılıyo havadan mı ne dün beni görenler aaaaaaaaaaa ne kadar kilo vermişsin dediler bi sevindim ki sormayın gitsin de bende bi verip kalıyom baya bi gidiyo öyle mywish89 geldimi canım sevdiceğin ne yaptın

kız derdin neydi o kadar bende söylemek değil kafama göre dans ederdım sevdıgım sarkılarda onu yapmayı özledim cok rahatlatıyor ınsanı ama hıc fırsat bulamıyorum.

ay bıde dedıgın gıbı ısten geldıgımızde apartmanda türlü türlü kokular tabı bız ac bı sekılde esıme dıyorum hergün birine gitsek kısmetımze ne cıkcak yesek dıye bı haftasonuda ben yapmıstım annemler geldıgınde sabahtan böreği kokuttum dedım sonunda bızım evden cıkıyo bu kokular

aay kociş evde olunca sus artık dıyo, ben de o evde yokken içimde bastırdıgım butun sanatcı kişiliğimi koyverdim ortaya

bizde de ya annem ya da kardesım varken bı kere öyle kokular gelmişti, bende bı sevındırık olmuştum nıhayet bu defa bızım evden gelıyo kokular dıyee
ama bı açıdan guzel oluyo cunku apartmankı guzel kokular işten gelınce ınsanın iştahını kabartıo, bu ise benim mıdemı bulandırıyo :26:

merhabalar
hepinize güzel bi hafta diliyorum..

inşallah yakında hayır haberlerini alırız canım....
aşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
benim de aşlureyi güzel yaptığımı söylerler yiyenler..evlendiğimden beri 13 yıldır yaparım..çok da severim..
bu sene yapmayı düşünmüyordum..
cmt kaynanamdaydım.görümcem ve kaynanasıda gelmişler..konuşurken kaynanası senin aşuren güzel olur yap da size gelip yiyelim dedi..mecburen yapıcaz artık.. yapınca da bi kase yirim yani..
daha önceki menülerin az gibi gelmişti..dün kü iyi geldi bana göre..tabi önemli olan kh ları kesmek..süt ürünleri,protein içerikli yicekler,meyve şsebze tüketicez..kendin daha iyi bilirsin beslenme düzenini..ama sebzeyi hergün yesen vitamin açısından daha iyi canım..meyvede tüketmiyormuşsun..vücudumuzun hergün vitamine ihtiyacı var..vit. ler depolanmadığı için hergün vitamin....
ben de anca oğlum uyuduktan sonra yapıyorum.zaten spor biraz aç karna yapılmalı..daha çok kalori yakılıyor...
dün akşam oğlum uyanıkken yaptım-yapmaya çalıştım-ayağıma dolanıyor..oğlu bir yaşında benimle elini havaya kaldırıyor ayağını oynatıyor..görsen çok komik..
Allah kolaylık versin canım..
ben de klasik her hafta sonu olduğu gibi bu hf sonuda dağıttım maalesef...
ben eve taşınalı 1.5 yıl oldu..taşındığım ilk zamanlar arkadaşlar hayırlı olsuna geldiler..birinin oğlu 3 yaşındaydı o zaman koltuğun üstüne çıkıp mekanizmadan bozmuştu çok canım sıkılmıştı da perdeci gelip tamir etti. benim oğluş biraz büyüyünce naparız bilmem.:44::44::44:

aynen ya birinin zayıflamışsın demesi çok sevindiriyor benide..
hafta sonu görümcemle görüştük..1.5 ay önce görmüştü.. o zamandan beri sadece 3.5 kg verdim halbuki..beni görünce böyle oldunasıl zayıflamışsın naptın falan.bi sevindirk oldum tabi ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…