Selam kızlar,
Ben geçen hafta utançtan öğünlerimi bile yazamadım.
Naptım şimdi geçen hafta ben?
Su içmedim, ara öğün denen şeyleri hiçe saydım...
Kahvaltı yapmadım, öğle ve akşam yemeklerinde makarna gibi saçma şeyler tükettim.
Hatta cumartesi güne gidip hamurişleri börek çörek yedim yetmezmiş gibi pazar ne bulduysam mideye indirdim....
Rezilim farkındayım..
Tabi bunların acısı çıktı ve cuma sabah 70,4 olan ben bu sabah 71,5 idim.
Bugün itibariyle geri düzene giriyorum:
Bol su içip ara öğünlerimi yapıp ana öğünlerimde saçmalamıyacam ve akşam 7 den sonra hiç bişey yemicem....
Hatta kendimi cezalandırıp aç mı bıraksam ne
günaydın cts bı adam ıntıhar etmıs valla eşim görevdeyken şekli bi acayipmiş korkmayım diye söylemedi:18:
senin sevdicek gelmedi canım
herkese günaydınlaaaaaaaaar
herkesın keyfı yerındedır umarımmmmm
Senacım ben haftasonları nete gıremıyorum o yuzden bırazcık rötarlıda olsa dogum gunun kutlu olsun; mutlu, huzurlu, saglıklı, sevgi dolu nice mutlu yıllaraaa
ve daaa daaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm..!!!! Mywishiminnnn beklediği gün geldi çattı, sevdıcegın ilk geri sayımı sona erdiii, heyecan var mı mywissssssshhhhh, elbise işini halledebildin miiii
hoğgeldin
aşureyi çoook severim yaparsam kesin yerim biri bir tabak getirse de yesem. eski apatmanda getiridi komşular ama burada umudum yoook
ben de aşure istiyooooom, valla sporu bende zor araya sokuyorum hatta gece 22,00 da yaptığım oluyo ama yapmayınca vicdan azabı duyuyorum. cuma ve cumartesi yapamadım sanki tartı hemen intikamını aldı...
bende yapıp komşularıma dağıtacağım önceki oturduğum evlerde komşuluk yoktu ama busefer çok memnunum devamlı görüşüyoruz az yapmayı düşünüyorum yoksa çok yerim bayılırım aşureye
hoğgeldin
aşureyi çoook severim yaparsam kesin yerim biri bir tabak getirse de yesem. eski apatmanda getiridi komşular ama burada umudum yoook
ben de aşure istiyooooom, valla sporu bende zor araya sokuyorum hatta gece 22,00 da yaptığım oluyo ama yapmayınca vicdan azabı duyuyorum. cuma ve cumartesi yapamadım sanki tartı hemen intikamını aldı...
bende yapıp komşularıma dağıtacağım önceki oturduğum evlerde komşuluk yoktu ama busefer çok memnunum devamlı görüşüyoruz az yapmayı düşünüyorum yoksa çok yerim bayılırım aşureye
bende gecen sene ılk kez yapmıstım bı hevesle lojmana yenı tasındım komsu edeıneyım fılan dıye ama hevesım kursagımda kaldı bırı evde yoktu dıegrı acmadı her neyse 3 kısıye verebıldım ama bısey cıkmadı hala komsum yok hayırlısı napım bu sene yapmıycam
Selam kızlar,
Kahvaltı yapmadım, öğle ve akşam yemeklerinde makarna gibi saçma şeyler tükettim.
Hatta cumartesi güne gidip hamurişleri börek çörek yedim yetmezmiş gibi pazar ne bulduysam mideye indirdim....
Rezilim farkındayım..
Bol su içip ara öğünlerimi yapıp ana öğünlerimde saçmalamıyacam ve akşam 7 den sonra hiç bişey yemicem....
yok yok aç bırakma. bende hep öyle şeyler yaptım aç bırakmak bir işe yaramıyo sadece ceza oluyor. sen yine hiçbirşey olmamış gibi diyete baştan başla düzenli devam et. bende bu sabah artıdayım bak hiç değinmdim bile fazladan sporla falan hallederiz inşallah...Selam kızlar,
Rezilim farkındayım..
yap yap bana da yollahoğgeldin
bende yapıp komşularıma dağıtacağım önceki oturduğum evlerde komşuluk yoktu ama busefer çok memnunum devamlı görüşüyoruz az yapmayı düşünüyorum yoksa çok yerim bayılırım aşureyeerzuruma gönder şöyle bir koca tabak
bende gecen sene ılk kez yapmıstım bı hevesle lojmana yenı tasındım komsu edeıneyım fılan dıye ama hevesım kursagımda kaldı bırı evde yoktu dıegrı acmadı her neyse 3 kısıye verebıldım ama bısey cıkmadı hala komsum yok hayırlısı napım bu sene yapmıycam
yap da bana yolla sendeay kızlar aşura soktunuz kafama anneciğim olsa da yapsa da yesem of of çok severim. ya akşam biri getirsede bir tabakçık yesem
AŞURE AŞURE
teşekkür ederim tatlım
canım tabiki deqiştirmem ama bnm bünyem birz farklı...aldıqım zaman çok fazla alıyorum vermeye başlayıncada birden veriyorum...1700 çok fazla...tek sana üzüldüm inanki..ne güzel kilo vermişsin bu hafta..bnm yüzümden sonuncu oldun içime oturdu inanki...ondan dedim cnm...
baya yoqunmuşsun cnm....önce kolay gelsin sonra iyi eqlenceler bebeqim...
tebrikler orti birincileri..demek walklamakta işin sırrı bende asılayım tam buhafta sıkı yapayım bariii
naffff..kızıcam ama istemişken yapında sevelim yaaaa anneliği yaşayın niye erteliyosunuz kalmanda sorun yoksa rabbimde sağlıkla verirse tamamdır haydee...eşin burdamıydı aa evet burda gezme vardı bu akşam bak değerlendir tavandaki hormonlarla hem er geç isteyeceksin çocuğu nasılsa haydi bi patlama bekliyrouz bu ayyy
yaa tamda anlatmak istediğim monoton bir yaşam işte...rabbim evlatlarının acısını göstermesin mezuniyetleirni düğünleirni göstersin sana güzel günleri hatta torunlaırnı sevmeyi inş...
allahım allahım çok yoruldum kızlar...
hani eşim işleri yarın ben yaparım demişti ya,güya bende bikaç saat önce spor yapıp gelicem demiştim ya....
büyük oğluşumla eşim galatasarayın maçını izlemeye gittiler yaaaa,bede güya yürüme bandına çıktım güzel güzel 15 dk.olmuştu,bende biryandı ve kızım ne duruyorsun onlar gelene kadar işleri bitir yarında karıkoca keyif yaparsın dedim ve o gazla yürümeyi bıraktım...önce yatak takımlarını değiştirdim makineye attım dönüyor şu an...ondan sonra herşeyi toparladım silkelencekleri sirkeledim evi dip bucak süpürdüm,sonra lavabo ve tuvaletleri domestosladım ve viledama domestoslu suyu koyup dip bucak heryeri miss gibi sildim...ince ince tozları alıyordumki kapı çaldı ve benimkiler geldi eşim oldu ve ev missssss olmuş hani ben yapıcaktım niye yaptın dedi...bende yarın keyif yaparız fenamı dedim oda yirimm seni dedi neyse toz faslını tamamladıktan sonra lavabo ve tuvaletleride akıttım,balkonuda ince ince yıkadım çamaşır asıcam diye,küçük oğluşumlada banyomuzu yaptık çıktık şimdi bizim yengeyi izlerken size koştum...
iyi etmişmiyim hıııııı:26:
benim fedakar cesur ablam ellerien sağlık iyi yapmışsın eşin yine yardım edecektir nasılsa ...
hem gündüzler çok kısa geceler uzun çok iş olurohh özendim valla ama ben eşim evde iş yapmamda üttüyü yapıcam oturma odasında eşimle tv izlerken akşamdan yapayım yarın elektrik gidecekmiş ,gündüz günde var oraya giderim..
benim eşinde 40 yaşına 9 senesi var o bile değişmeye başladı iş konusunda pek yapmaz ama hasta olursam yapar tedavide bana bakıcak bakalım hoş eve akşam geliyor amabaşka konularda insan değişiyor ya yeni evliyken çok sabretmek lazımmış doğruymuş valla...
yaşlandık deyip duruyor beni üzdü akşam buyaştan sonra çocuk çekilrimi diyor töbe töbee alıştı sakinliğe yaa:2:
neyse sesede alışır napsın canım kocişim..gidemde yanında oturayım bugün kursu vardı okuldan yorgunda geldi ben salonda lesli yaptım briazdan giderim sizlen konuşayımdaa....
bende geldimm.. beni de aranıza alınkısaca durumu özetlemem gerekirse hazirana yında evlendim evlenirken 67 kiloydum şimdi ise 75 oldum nasıl becerdim hala aklım almıyor. tatilde yiyip içip gezdim sonra okullar açıldı ben öğretmenim yatılı bir okulda çalışıyorum be harikaaaa yemekler çıkıyor yemekhane de kendimi alamıyorum (( durduramıyorummmmmmmmmm acilen zayıflamalıyım yardım edinnn lütfennnnnnnnnn
hadi ozaman hayirli olsunbi yastikda kocayin deryanin öbür ortileri kayboldu sende hamis kal isallah ama gitme
benim kaslari da bi götür verseydin keskeiyi eglenceler fistik cicilerini al bakalim
ay benim oglan da 1.700 dogdu kus gibiydinallah anali babali büyütsün
ellerine saglik bebisim
allah mutlulugunuzu bozmasin isallah deryacim canim benim
hosgeldin
ay ne güzelbekleme bebisim insanin yasi gectikce gözü korkuyo sanki :26:
amin canim cok güzel dua etmissin allah kabul etsin isallah
hosgeldinburdan ayrilma canim takip edikce verirsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buraya okadar içten okadar samimi ve temiz bir kalple yazmışımki ogünkü yazımı Rabbim bile dayanamayıp bakın bugün bana neler gösterdi;
yaklaşık yarım saat önce laptop elimde muhasebe işlemlerimi yaparken (eşimde yanımda tv izliyor) zil çaldı...oqlum dışardaydı o geldi sandım eşim kapıyı açmaya gitti...bir erkek sesi duydum bnm adımı söyledi o kişi...kargomu geldi diye düşündüm...arada kargoyla bişeyler gelir...bikaç saniye sonra eşimin elinde kocaman bir buket kırçiçeleri yanıma geldi...bi an boynuna atılmak geldi içimden..dünya durdu sanki oan...önce çiçekleri elime aldım...üzerinde küçük bir kart ve şöyle yazıyordu ''Doqum günün kutlu olsun canım '' yollayan ''şerife ablan''alttaki komşum yanii ilk defa çiçek almanın mutluluqunu, çiçekleri yollayan kişinin şerife ablam olmasının şaşkınlıqını ve çiçek alanın eşim olmamasının üzüntüsünü hepsini aynı anda yaşadım...uzun süre öyle kaldım...tıpkı hayalimdeki gibi kucak dolusu çiçeklerimle...bugün 37 yaşıma girdim ve ilk defa bnm için biri böyle bir güzellik yaptı...benim için çok önemliydi...teşekkürler şerife ablacım
kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım
bende aranıza katılmak istiyorum.geçen pazartesi 21.11.2011 de diyetisyene gittim.77.8 gramla başladım.ayrıca spor salonunada yazıldım.2 çocuğum var biri 7 yaşında diğeri 15 aylık.ve bugün itibariyle 75,6 kiloyum.bu forumları takip ettikçe azmim artıyor.ilk hedefim 65 kilo..gerisi Allah kerim:)
iyi aksamlar kizlarr nasilsinizzm
cumartesi sabahindan beri diyet falan kalmadi dun sabah evime hirsiz girdi tv ve pc almislar(
dunden beri ne bulsam yiyorum sinirden mutsuzluktan uzuntuden artik adini siz koyun nedense iste pilav kola cikolata beyazekmek ne bulduysam yedim...diyet falan gitti kisacasi yarin sil bastan toparlaniyorum
Eki Görüntüle 296563 Eki Görüntüle 296564 Eki Görüntüle 296565
25.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class:grid"] 25.11.2011 cuma kilo tablosu
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.100 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 26.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 12.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] +1.700 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] +2.300 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz silverpowder arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan halay--moosebeci--umay0110--barkinim--elsnopy--derderiko arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
mywish89 ve meloji arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
papatyam--sibel29--charm--pinktomato--triendy21--erginsena--musize arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
herkese günaydınlar kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum veremeyenler sakın üzülmesinler bu uzun bir yolculuk ve sabır gerekiyor haftasonum çok yoğun geçti neler kaynattınız hiç bakamadım bile arzucum naber nasılsın mywish89un doğru anladıysam erkek arkadaşı geliyormuş allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel mutluluklar ne güzel heyecanlar kaptanımızın dün doğumgünüymüş nice yıllara kaptan rabbim ömrünü uzun hayırlı etsin
Selam kızlar,
Rezilim farkındayım..
sırtım boynum kuluçlarım beton gibi olmuş komple tutulmuş...eşim ben-gay sürdü streç filmle sardık...zor oturuyorum..biraz uzanayım diezm ama biliyorumki sabahlıcam...bu saatlerde uyuyup gece 4-5 gibi uyanıyorum dahada uyuyamıyorum...esnemekten bihal olsum kızlar...hadi ben kaçıyorum hepinize iyigecelerrr
bu arada doqum günümü telden kutlayan naf ve mywish89 fıstıklarıma çok teşekkür ederim barkinim sana sabah teşekkür etmiştim hepiniz saqolun..bu arada çiçek yollamak için adres isteyen arkadaşlarım çok saqolun hem telden hem burdan hem özelden çok duygulandım..almış kadar oldum çok teşekkür ederim...burda olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum en büyük hediye sizlersiniz bana...tekrar teşekkür ederim
iyigeceler tatlı rüyalarrr
74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı günlerr
akşam tavuk gibi erkenden uyuyunca sabah erkenden kalkıyosun işte...1 saattir ayaktayım..kalktım giyindim hafiften bişeyler atıştırdım ve pcdeyim...kursa gitmeden önce yüklemem gereken evraklar var ama önce size bi günaydın demek istedim
Günaydın şekerler.
Geç yazdım accık iş vardı zatenn hepp varrr.:97:
Neyse hallettim çok şükür.
Rüyamda ibrahim tatlıses'in dans okuluna yazılıyordum.
3-4 gün önceki rüyamda da halay çekiyordum.
C.tesi de bi adam intihar ediyordu.
Amaann öylee işteee.
Hepimize güzel bi hafta olsun öptüm sizi.
Toton açıkta kalmış dicem ama totonu peteğe dayayıp uyuyosun hayret
Rüyanda zayıflıyosun dimi halay eşliğindeİboyla 5 mil
Günaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))
günaydınlaaaaaaarrrrr....
moosebeci bende bu hafta listeye gireceğim bakalım nasıl olacak
Selam kızlar,
Rezilim farkındayım..
canım cok gecmıs olsun evine hırsız grimiş biri olarak nası bi duygu yasadıgını tahmın edebılıyorum ben ancak lojmana tasınınca rahatladım bu psıkolojıden ama kılavuz lojmana da gırdı deyınce tırstım gene:18:
canım hayırlısı olsun ınsallah kendıne stres yapma Allah kolaylık versın bakalım haberlerını beklıyoruz
valla onemlı olan kafada bıtırmek zaten sen de bunu yapmıs gıbı gözüküyosun hemn her alsıkanlıgımız degıstırmek zor olabılıyor bazı seyelr zamnla adım adım olacak merak etme dıyet fıkrı benı de sınır edıyor hayat boyu yapabılecegımız bır beslenme düzeni daha güzel senin yaptıgın gibibelkı bıraz zaman alrı kg vermek ama kalıcı olur
günaydın cts bı adam ıntıhar etmıs valla eşim görevdeyken şekli bi acayipmiş korkmayım diye söylemedi:18:
senin sevdicek gelmedi canım
günaydın hanımlar bende yoğun bi haftasonu geçiridm pimapen olan evim acayip pislenmişti cocugu anneme gönderdim allahtan karedsımde yardıma geldi bitirdik regl de oldum o arada baya yorulduk bıde arkasına avm ye gıttık yemek yedık oglusa bısıyler aldım sonra esım geldı sı cıkısı aldı bıze annemlere gıttık cay fılan ıcıp eve geldık.pazar günüde camasır ütü filan oyle gectı yalnız acayıp şişim ve doymuyorum nası dur dıycem bılmıyorum :18:
herkese günaydınlaaaaaaaaar
herkesın keyfı yerındedır umarımmmmm
Senacım ben haftasonları nete gıremıyorum o yuzden bırazcık rötarlıda olsa dogum gunun kutlu olsun; mutlu, huzurlu, saglıklı, sevgi dolu nice mutlu yıllaraaa
ve daaa daaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm..!!!! Mywishiminnnn beklediği gün geldi çattı, sevdıcegın ilk geri sayımı sona erdiii, heyecan var mı mywissssssshhhhh, elbise işini halledebildin miiii
günaydın kızlar,
bi selam verip çıkayım dedim. çok yoğunum şirket taşınacak 2 haftaya kadar çok işim var. birazdan arşive çıkıp ordaki dosyaları kolileteceğim bugün ordan çıkamam hepinizi öpüyorum. akşam üstü gelebilrim işalah.
Günaydınnnn Ger-düşşşş
Sana anlattıgım etek vardı ya onun üstüne beyaz-krem arası bi badi buldum onu aldım.
İçine de mavi dantelli atlet aldım.
Badinin içinden gözüküyo çünkü askıları
Akşama fön çektircem bide topklu ayakkabı falan
Öylee işteee
Sen nasılsın kocişin geldimi?
aranızda bekar arkadaşlar varsa naçizane evli bir bayan olarak kızlar size küçücük bir tavsiyem olacak ben evleneceğim zaman perdelerimin hepsini mekanizmalı boncuklu yaptırdım hemde bütün evimin boncuklu falan uçları,çocuk olana kadar herşey mükemmeldide çocuk olduktan sonra işler tersine döndü kızla hergün perde yüzünden bağrışıyoruz boncuklarını aralarından hep yoluşturdu mekanizmaları koltuk tepelerine çıkıp çıkıp asılıyor perdelerin arkasına girip girip iplerini kopartıyor sürekli perdeleri nidirip kaldırdığım ipleri devamlı en tepelere sıkıştırıyorum allah korusun boynuna geçiriverir diye,yani uzun lafın kısası düz perdeden asla şaşmamak gerekiyormuş yada benim kız tam bir küçük canavar çözemedim
slm kızlar... bu sabah tartıldım 700 gram daha vermişim cumadan bu yana. 61.3 kiloyum.sabah 40 dakika tempolu yürüdüm.
kahvaltım: 1 dlm börek,1 dlm peynir,5 zeytin,1 lokma ballı kaymaklı ekmek. közlenmiş kırmızı biber(zeytinyağlı ),patlıcanlı biberli ezme
öğle: taze fasulye yemeği,1sb ayran,1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum.
ooohh mis gibi olcaksın deseneeegüle güle giy canım ama ama ben de gormek ıstıyorum bı fotoda bızım ıcın koyyyy mutlakaaaa
benimde kocişim dün gece geldi
merhaba kızlar bende haftasonu biraz fazla kaçırdım sanki ama bu gün yine toparlandım inşlh iyi bir hafta olu r bu arada erginsena hanımın doğumgününü kutlarım her dileğin olur inşlah
Ben tül-perde firmasında çalışıyorum.
Kesinlikle normal perdelerden yanayım.
Benim gibi uyuşuk biri mekanizmayla falan uğraşamaz.
En güzeli ütü istemeyen perdeler
Vayy haftasonu kaçamak yapılmadı he
Azminden dolayı tebrik ettim.
Resmi çekerim canımmm sizden mi saklıycam.
Etek şişko gösteriyo falan diye şimdiden mazeretlerimi hazırlıyım ben
Gözünaydın bidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?