70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Ortimin kankisi.
Çabuk alınan kilolar çabuk verilir. Bünyeni aç bırakırsan gereksiz bişi yapmış olursun.
Sebzeyle hem wc e çıkarsın hemde artıların gider canım.
Ben geçen hafta öküz gibi yemiştim genede cuma gününe durumu toparlamıştım.
Aç bırakma zavallı bünyeni.

günaydın cts bı adam ıntıhar etmıs valla eşim görevdeyken şekli bi acayipmiş korkmayım diye söylemedi:18:
senin sevdicek gelmedi canım

Günaydın Arzu ablaa
12:30 gibi uçağa bincekti bekliyoruz bugün gelsede yarın akşam görüşcez anca.

Günaydınnnn Ger-düşşşş
Sana anlattıgım etek vardı ya onun üstüne beyaz-krem arası bi badi buldum onu aldım.
İçine de mavi dantelli atlet aldım.
Badinin içinden gözüküyo çünkü askıları
Akşama fön çektircem bide topklu ayakkabı falan
Öylee işteee
Sen nasılsın kocişin geldimi?

günaydın kızlar,

bi selam verip çıkayım dedim. çok yoğunum şirket taşınacak 2 haftaya kadar çok işim var. birazdan arşive çıkıp ordaki dosyaları kolileteceğim bugün ordan çıkamam hepinizi öpüyorum. akşam üstü gelebilrim işalah.

herkese günaydınlar kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum veremeyenler sakın üzülmesinler bu uzun bir yolculuk ve sabır gerekiyor haftasonum çok yoğun geçti neler kaynattınız hiç bakamadım bile arzucum naber nasılsın mywish89un doğru anladıysam erkek arkadaşı geliyormuş allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel mutluluklar ne güzel heyecanlar kaptanımızın dün doğumgünüymüş nice yıllara kaptan rabbim ömrünü uzun hayırlı etsin

selam canım arada hepimizde oluyor böyle durumlar süreklide kontrol altında tutamayızki kendimizi,sen artık önündeki diğer haftalara bak.

yok yok aç bırakma. bende hep öyle şeyler yaptım aç bırakmak bir işe yaramıyo sadece ceza oluyor. sen yine hiçbirşey olmamış gibi diyete baştan başla düzenli devam et. bende bu sabah artıdayım bak hiç değinmdim bile fazladan sporla falan hallederiz inşallah...

Önemli değil ablacım birlikte devam devam

baya yoqunmuşsun cnm....önce kolay gelsin sonra iyi eqlenceler bebeqim...

Teşekkür ederimmmmmmm

Anammm ne kızıyon ama bana yaaa bu ay bi patlama benden yana mümkün değil

Süpersin Derya abla bende hafta içi girişicem eve

Daha yaşı genç neyine yaşlandık diyo ki eşin

Hoşgeldinnn

Nasip bakalım dadlımmm

İlk okuduğumda eşin sandım cidden ayy adamın günahını aldık dedim ama komşu şaşırttı valla çok sevindim ablacım

kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım

Çok geçmiş olsun cnm

Hoşgeldinnn

Çok geçmiş olsun canım yaa :26: çok korkutucu ve kötü bi durum :26:

Eline sağlık tubii kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Günaydınnn
Amin teşekkür ederim izne geliyor sadece :)

sossuz makarnanın zararlı olmadığı duymuştum ama tabiki ekmeksiz yenmeli

Çok güzellllllllllllllll

Abla sen yinede adresini ver bana İstanbula yolum düşünce bi bakarsın uğrarım

74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!

Merhabaa

Hadi hayırlısı inşallahhh iyi haberlerle bekliyoruz seni canım

Çalışkan hırslı hatun

Bu sıralar streslisin ondandır canım Allah hayırlara çıkartsın inşallah

Toton açıkta kalmış dicem ama totonu peteğe dayayıp uyuyosun hayret
Rüyanda zayıflıyosun dimi halay eşliğinde İboyla 5 mil

İboyla 5 mile ahahahhaha

Günaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))

Bu hafta ekstra dikkat diyosun yani

günaydınlaaaaaaarrrrr....

moosebeci bende bu hafta listeye gireceğim bakalım nasıl olacak

Günaydınnn

Yeni hafta yeni başlangıçlar

Selam canım reglden kaynaklanıyodur geçer bikaç güne kadar sıkma canını

Selam tatlım

Kolay gelsin Deryam

Bugün çok yoğun ve sıkıcı birgün geçmişe sabah daldım işten güçten yeni fırsat buldum cevapladım peffff

Ben burdayım ama yazamayabilirim kızlar görüşürüz

aranızda bekar arkadaşlar varsa naçizane evli bir bayan olarak kızlar size küçücük bir tavsiyem olacak ben evleneceğim zaman perdelerimin hepsini mekanizmalı boncuklu yaptırdım hemde bütün evimin boncuklu falan uçları,çocuk olana kadar herşey mükemmeldide çocuk olduktan sonra işler tersine döndü kızla hergün perde yüzünden bağrışıyoruz boncuklarını aralarından hep yoluşturdu mekanizmaları koltuk tepelerine çıkıp çıkıp asılıyor perdelerin arkasına girip girip iplerini kopartıyor sürekli perdeleri nidirip kaldırdığım ipleri devamlı en tepelere sıkıştırıyorum allah korusun boynuna geçiriverir diye,yani uzun lafın kısası düz perdeden asla şaşmamak gerekiyormuş yada benim kız tam bir küçük canavar çözemedim

slm kızlar... bu sabah tartıldım 700 gram daha vermişim cumadan bu yana. 61.3 kiloyum.sabah 40 dakika tempolu yürüdüm.
kahvaltım: 1 dlm börek,1 dlm peynir,5 zeytin,1 lokma ballı kaymaklı ekmek. közlenmiş kırmızı biber(zeytinyağlı ),patlıcanlı biberli ezme
öğle: taze fasulye yemeği,1sb ayran,1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum.

ooohh mis gibi olcaksın deseneee güle güle giy canım ama ama ben de gormek ıstıyorum bı fotoda bızım ıcın koyyyy mutlakaaaa

benimde kocişim dün gece geldi

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende haftasonu biraz fazla kaçırdım sanki ama bu gün yine toparlandım inşlh iyi bir hafta olu r bu arada erginsena hanımın doğumgününü kutlarım her dileğin olur inşlah

Ben tül-perde firmasında çalışıyorum.
Kesinlikle normal perdelerden yanayım.
Benim gibi uyuşuk biri mekanizmayla falan uğraşamaz.
En güzeli ütü istemeyen perdeler

Vayy haftasonu kaçamak yapılmadı he
Azminden dolayı tebrik ettim.

ooohh mis gibi olcaksın deseneee güle güle giy canım ama ama ben de gormek ıstıyorum bı fotoda bızım ıcın koyyyy mutlakaaaa

benimde kocişim dün gece geldi

Resmi çekerim canımmm sizden mi saklıycam.
Etek şişko gösteriyo falan diye şimdiden mazeretlerimi hazırlıyım ben
Gözünaydın bidee

kaçamak yapmazmıyım,bütün haftasonu misafirim vardı.ama spora verdim kendimi, hem yürüyüş,hem plates. ikisi birlikte oldukça etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…