canım kapsül şeklinde ekemk mayasıymıs ham maddesı bıtkısel yanı gunde 1 tane kullanıyosun 40 tane mı neydı ıcınde bı kutu bıtırıdm o kadar eczaneden kednın alıyosun ssk karsılamıyor
üzülme orti sen benim birincimsin sayende üçüncü olmuşuz benim 200 grla listeye bile girmemem gerektide :)))ya ama ama ben bu listeyi yeni görebiliyorum hem de 1.liği silverpowder ile paylaşabileceğim hafta zira ben de 1.700 kg vermiştim
ben ortisi olanlar naf'a gönderecek diye sadece naf'a mesaj atmıştım kilo bildirimimizi!
ayy ilk kez triendy'e mesaj atmadığım hafta 1.liğe oynacağım haftaymış görüyor musun
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayımresmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi
hoşgeldin canım hepimiz aynı dönemlerden geçtik yayınlanan menüleri dikkatlice oku ve yeme düzenini ona göre şekillendir ,sayfalarda geri giderekde menüleri gözden geçirebilirsin ve kendi evinde pişirdiğin yemeklerini ona göre yiyeceğin şekilde ayarlayabilirsin,kılavuz erginsenanın menülerini incele nasıl beslenmişler bakmakla haydi işe başla
üzülme orti sen benim birincimsin sayende üçüncü olmuşuz benim 200 grla listeye bile girmemem gerektide :)))
hoşgeldiiin. sende tez zamanda ver kiloları başla buraya.
ya hanımlar o kadar aşure aşure diye ağladım birinizde ben yapam gönderem dememiş aşk olsun
ya benimde kocaman bir uçuk çıktı sağ tarafta sabahtan beri rujluyorum. ruj iyi geliyo uçuğa krem niyetine devamlı yumuşak tutuyo ondan herhalde...
canım bılmıyıorum onceden cıkıyomuydu ama kıloyla alakalı deıl aslındateşekkürler arzucum kilo verince bağışıklık sistemim zayıfladı herhalde 73lük dombak bir hatunken ne uçuk vardı ne birşey
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayımresmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi
hosgeldın canım kendını kasma dıyet yapcam dıye yavas yavas dıkkat etmeye basla aksam 7 den sorna bsıey yeme hamru ısı tatlı yaglı yıyeceklerden uzak burada bzılerı takıp et verıceksın merak etme
üzülme orti sen benim birincimsin sayende üçüncü olmuşuz benim 200 grla listeye bile girmemem gerektide :)))
hoşgeldiiin. sende tez zamanda ver kiloları başla buraya.
ya hanımlar o kadar aşure aşure diye ağladım birinizde ben yapam gönderem dememiş aşk olsun
ya benimde kocaman bir uçuk çıktı sağ tarafta sabahtan beri rujluyorum. ruj iyi geliyo uçuğa krem niyetine devamlı yumuşak tutuyo ondan herhalde...
canım bılmıyıorum onceden cıkıyomuydu ama kıloyla alakalı deıl aslındayanı bu vucutta olan bı virüs bagısıklık sıtemımız azcık zayıflayınca ortaya cıkıverıyor hemen tabı uzun süren dıyetlerde vıatmınsız kalmıs olabılrı vücudun sen gene meyve sebzene dıkkate t ama bu ılac gercekten etkılı
hosgeldın canım kendını kasma dıyet yapcam dıye yavas yavas dıkkat etmeye basla aksam 7 den sorna bsıey yeme hamru ısı tatlı yaglı yıyeceklerden uzak burada bzılerı takıp et verıceksın merak etme
Hihihihi dün benimki de evde bağıra çağıra söylüyordu şarkıları :))))
Sus kızın sesini duyamıyorum dedikçe daha da çok bağırıyodu. Bir gaza gelen sen değilsin canımcım..
Maşallah bizimkinde de bir ses var Pavorotti sankim
merhabalar gereği düşünüldü söylemeden edemicem avatarlarına bayılıyorum espiri anlayışı üst sınırlarda gezen bir hatunsun şener şenin filmdeki seviyorum seviyormusun istiyorum veriyormusun diye şarkı söyleşi geldi gözümün önüne
işte bızde benı uyaran hazır bırısı yokken bende çaldım çayıraavalla boğazım cok kötü ama :26: ses tellerım zonkluyo sankı, saha konsere hazır deilmişim anlamadım acı olsadaaa
sizin pavorottıye düet teklıf edeyım ben, sesim açılsında
vecihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiioooooooooooooooo
amanın bir uçuklu daha ben iki haftadır çekiyorum tam bitti derken bugün yenisi çıktı uçuğun büyükse ruj karetmez burçdaşım krem falan sür birde arzu kapsül tavsiye etti ben denicem sende bak istersen bi
bu sefer bir başka geliyoooooooooo evi başımıza yıkıcakkkkkkk anlaşılan
aay Allahım sen bana akıl fikir ver, dün akşam o ses yarışmasını izlerken gaza gelip hazır evde kocişte yokken bağır çağır şarkılar söyledim, boğazım acıdı valla, sesim kısıldı bi çatallandı :26:
kafasını şişirdiğim komşularımın biri ah filan etti herhalde, sesin kısılsın diye
lesli samson un 45 dak. olan egzersizlerini mi yapıyorsunuz? Önerdiğiniz günlük yaptığınız basen ve göbek hareketleri var mı? Ne kadar süre yapabiliyorsunuz?
nasılsınız kızlar gruba amma kişi katılmış yafff ben kaçakbi bakıp kaçıyorum ama özlüyorum yaaaaa
içim sıkılıyo havadan mı ne dün beni görenler aaaaaaaaaaa ne kadar kilo vermişsin dediler bi sevindim ki sormayın gitsin de bende bi verip kalıyom baya bi gidiyo öyle mywish89 geldimi canım sevdiceğin ne yaptın
ya ama ama ben bu listeyi yeni görebiliyorum hem de 1.liği silverpowder ile paylaşabileceğim hafta zira ben de 1.700 kg vermiştim
ben ortisi olanlar naf'a gönderecek diye sadece naf'a mesaj atmıştım kilo bildirimimizi!
ayy ilk kez triendy'e mesaj atmadığım hafta 1.liğe oynacağım haftaymış görüyor musun
arkadaşlar bugün bu formmun kurallarına göre beslenmeye başladım bile
kahvaltı 09:00 2 dilim tam buğday ekmeği 4 yemek kaşığı menemen bir dilim peynir 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 12:00 yarım muz
öğlen 14:15 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
az önce küçük bir parça çikolata yedim ( 2 yaşında bir kızım var onun peşinde koştur birde bugün derin temizlik vardı çok enerjisiz kaldım :) bahane ama...)
ara 16:00 1 brd süt içmeyi düşünüyorum
akşam 18:00 1 tabak tavuklu bezelye yemeği 1 kase yoğurt yiyeceğim
nasıl sizce???
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim
bitki çaylarını daha içemedim
vecihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiioooooooooooooooo
bu sefer bir başka geliyoooooooooo evi başımıza yıkıcakkkkkkk anlaşılan
merhaba kizlarr nasilsinizzz
merhaba naf nasilsin ben iyiyim cok sukur isteyim eve gitmek istiyorum vee saati surekli takip ediyorum..
İyiyim canım sen nasılsın ne avr ne yok
Benimde evde işlerim çok ama kocam tutturdu arkadaşa yemeğe gidelim mangal yapalım diye öfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?