70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kapsül şeklinde ekemk mayasıymıs ham maddesı bıtkısel yanı gunde 1 tane kullanıyosun 40 tane mı neydı ıcınde bı kutu bıtırıdm o kadar eczaneden kednın alıyosun ssk karsılamıyor

teşekkürler arzucum kilo verince bağışıklık sistemim zayıfladı herhalde 73lük dombak bir hatunken ne uçuk vardı ne birşey

üzülme orti sen benim birincimsin sayende üçüncü olmuşuz benim 200 grla listeye bile girmemem gerektide :)))
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayım resmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi

hoşgeldiiin. sende tez zamanda ver kiloları başla buraya.

ya hanımlar o kadar aşure aşure diye ağladım birinizde ben yapam gönderem dememiş aşk olsun

ya benimde kocaman bir uçuk çıktı sağ tarafta sabahtan beri rujluyorum. ruj iyi geliyo uçuğa krem niyetine devamlı yumuşak tutuyo ondan herhalde...

tşekkürler canım ilgilendiğin ve yol gösterdiğin için hemen geçmişe dönüp bakıyorum. inşaALLAH bende başarabilirim

hoşbuldum amiin inşaALLAH

teşekkürler arzucum kilo verince bağışıklık sistemim zayıfladı herhalde 73lük dombak bir hatunken ne uçuk vardı ne birşey
canım bılmıyıorum onceden cıkıyomuydu ama kıloyla alakalı deıl aslında yanı bu vucutta olan bı virüs bagısıklık sıtemımız azcık zayıflayınca ortaya cıkıverıyor hemen tabı uzun süren dıyetlerde vıatmınsız kalmıs olabılrı vücudun sen gene meyve sebzene dıkkate t ama bu ılac gercekten etkılı
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayım resmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi

hosgeldın canım kendını kasma dıyet yapcam dıye yavas yavas dıkkat etmeye basla aksam 7 den sorna bsıey yeme hamru ısı tatlı yaglı yıyeceklerden uzak burada bzılerı takıp et verıceksın merak etme

hosgeldın canım kendını kasma dıyet yapcam dıye yavas yavas dıkkat etmeye basla aksam 7 den sorna bsıey yeme hamru ısı tatlı yaglı yıyeceklerden uzak burada bzılerı takıp et verıceksın merak etme

ay inşaALLAH canım ya şimdi bana hayal gibi geliyor dediklerinizi dikkate alıcam çok tşkler destekleriniz için.

amanın bir uçuklu daha ben iki haftadır çekiyorum tam bitti derken bugün yenisi çıktı uçuğun büyükse ruj karetmez burçdaşım krem falan sür birde arzu kapsül tavsiye etti ben denicem sende bak istersen bi

ahhh çıkmazmı arzucum hemde ne biçim çıkardı hamilelikde çıkmadı ve kilomu verene kadar çıkmadı eski kiloma döndüm kendisiyle tekrar başladık uğraşmaya ama önerini dikkate alıp hemen eczaneden alıcam

işte bızde benı uyaran hazır bırısı yokken bende çaldım çayıraa valla boğazım cok kötü ama :26: ses tellerım zonkluyo sankı, saha konsere hazır deilmişim anlamadım acı olsadaaa

sizin pavorottıye düet teklıf edeyım ben, sesim açılsında

vecihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiioooooooooooooooo

bu sefer bir başka geliyoooooooooo evi başımıza yıkıcakkkkkkk anlaşılan

aslında benimki anlık olur sabah yoktu sonra 10 gibi kaşıntı başladı ve şuan silikonlu gibiyim :=)
tedavi basit aslında dayanabilirsen sıcak çay kaşığını kafasına bastır hemen ölüyo akşam evde deneyecem bakalım. uçuk kremi fazla işe yaramıyo ama ruj bende çok etkilidir. benimki stresten anında oluşur 3 günde gitmez

kızlar valla nasıl yoğundum işbaşı yaptım bugün izin bitti yoğunluk had safhada foruma girdim önce geçmişi okuyım dedim tam okuycam habire iş çıktı ara ara okludum ama esde geçtim bazı yerleri
bugünkü menümü vereyim önce
sabah: 1domates 1 biber 2 dilim ekmek çay
öğle :nohut yemeği 1 tabak salata biraz 1 kase yoğurt
1.5 lt su
ara: 2tane form çörekotlu bisküvi
akşama allah kerim
bu arada ortim görüşemiyoruz sen ne alemdesin

Geçmiş olsun canım

lesli samson un 45 dak. olan egzersizlerini mi yapıyorsunuz? Önerdiğiniz günlük yaptığınız basen ve göbek hareketleri var mı? Ne kadar süre yapabiliyorsunuz?

Benim yok açıkçası varsa önerisi olan bende denerim

Nerelerdesin sen diye üçüncü yazışım hee

Sen normal bildirim yapmadın mı :26: tühh yazık olmuş

Canım bizler menü yorumlamıyoruz sadece kaptanımız erginsena , kaptan yardımcımız triendy21 ve kılavuz ablamız yorumluyor

alınma darılma tmm mı sen hep yaz menülerini

Hoşgeldinnn

vecihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiioooooooooooooooo

bu sefer bir başka geliyoooooooooo evi başımıza yıkıcakkkkkkk anlaşılan

merhaba kizlarr nasilsinizzz

Selam cnm ben iyiyim sen nasılsın

merhaba naf nasilsin ben iyiyim cok sukur isteyim eve gitmek istiyorum vee saati surekli takip ediyorum..

İyiyim canım sen nasılsın ne avr ne yok

Benimde evde işlerim çok ama kocam tutturdu arkadaşa yemeğe gidelim mangal yapalım diye öfffffff

İyiyim canım sen nasılsın ne avr ne yok

Benimde evde işlerim çok ama kocam tutturdu arkadaşa yemeğe gidelim mangal yapalım diye öfffffff

iyi olmus degisiklik olur iste...
ben buaralar o kadar cok degisiklik yasiyorumki cumartesi eve hirsiz girdi ondan sonra huzursuzluk basladi gece huzurlu uyuyamiyorum evde ses duysam kesin yine geldiler die panik oluyorum ole takiliyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…