- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
valla zor canım misafir,kaynana ......selam kızlar
çoooookkk yoğun bi hafta sonundan sonra buralarsayım özledim sizi...
geçmişe daldım ama içinden çıkamadım.siz geveze gacılar konuşmuşsunuz hemde 35-40 sayfa..neyse arada gördüklerimi söliyim bari..
önce kaptanım doğum günü kutlu olsun..rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin sevdiklerimizle...çiçek mevzuna hem üzüldüm hemde sevindim.
umud ortim canım ortim çoooook çooook geçmiş olsun.hırsız girmiş size..inş yakalanırlar yaaaa..üzülme sen biricik pambuk hemşiiiirem....
kdr hayırlısı olsun canım.tüp bebek tedavisine başlamıssın...rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen dileyen herkesinde inşallah.amin
kılavuz abla sana hayranım 59.4 muhteşemsin tek kelimeyle....
ımmmmm unuttum yaa kız uyanmadan spor yapacam diye fazla okuyamadım.ama hedrkesi öptüm şekerler..
bende anlatıyım şekerler naptımı.cuma sabah 6.30 kalktım ev göçüyordu öğlene kadar toparla süpür sil.sonra kaynanamın günü vardı oraya git(2 kat üstte oturuyo)hazırlık yap-hizmet et-bulaşıklar derken akşama oğru eve geldim çünkü misafirim gelcekti.akşam onlar geldi.dderken ertesi gün evde baya yapılacak tadilat vardı zor bela eşime yaptırdım tabi misafirler hala bizde.yemek içmek derken misafirleri akşam gönderdik kaynanamlar bizde.onlar gitti kızı uyut yat.sabah kalk yine misafir var yemekli.ev temizle.yemek yap.ımmm söliyim bari yemeklerimide güveç yaptım fırında pişirttim.mercimek çorbası,tavuklu pilav,ıspanak köftesi,salata,turşu
işte akşam 9 gibi gittiler.kızım ancak 12 de uyudu yattım ölece buarada reglim sancımda vardı ama buda böle geçti işte.yorgunum bugün sadece evi yüzünden bi süpürdüm iş yapacak halim yok.bu arada ben haftasonu coştum yedimde yedim.şimdi napacam bilmiyorum şuana kadar normale döndüm ama o yemeklerin bu hafta selamı olacak gibi...hepinizi öptüm.sizi seveyrum gacılar....
benim kaynanam çok iyi olmasına rağmen aynı binada oturmayı istemezdim....
küsme canım emi... benimde bi fikrim yok o yüzden cevap yazmadımben saçımla ilgili bir fikir sormuştum ama kimsecikler yanıtlamadı.küssemmi ne yapsam aceppppppppppppppp
selam kızlar...
ben geldim anca daha doğrusu 4te geldikte duş falan al şimdi yazıyorum anca başım çok ağrıyor eşiminde öyle hem erken gitik hemde beklemek hastane ortamı ağrıtıyor eşim uyudu bile.:)bu ağrı tanıdık bana her doktor sonrası
gittik önce öyküm dinlendi not alındı ,kah tahlilleir istendi ben muayeneye çağrıdlım eşimdende tahlil kan istediler oda ayrı gitti..
sonuç için öğleden sonrayı bekledik,ee fakületeye başladım özeller gibi değil tabi ama özeldede gördük dünya kaç bucak
bie muayene sırasında bir ilaç verdiler rahime canım çok yandı ya muayenedede hiç rastlamamışrım buna rahimde bir şey varmı dşye yapmışlar ama neye uğradığımı şaşırdım ilacın baskısı olunca bikaç saat kasıkalrım ağrıdı...
neyse sonuç..buay bişey yapamıyoruz yani vitamin takviyesi dışında diğer adetimde doğum kontrol hapı başlıycam yumurta baskılamak için yani ksit falan tedaviye engel olamsın diye anlıyacağınız ocak ayında anca transferim var çokta zaman yok ama:26:buay adetin ilk günü geçtiğinden geç kalmışım doğum kontrol hapı için neyse vardır hayır...
ankaradaki donmuş bebiklerle olur dediler şimdi bize azot tankı veremezlermiş biz temin etcez yani soğukta olmaları alzım yolda gelirken gariplerimin
bunuda halledersek yola devam
eşimdede bendede yine herşey normal bu sevindirci ama hala bebiş olmadıkça biz anormal olmasak iyikızdırmadım busfer bişey demedim ama hemiirelerin olsun yardımcı doktorun olsun tavırlaırna sinir oldu eşim çokta haklı otomatiğe bağlamışlar yani şunu konuşcaz deyip gitsen de ordaki atmosfer farklı oluyor susuyorsun nebileyim işte ellerine hazır hasta...
ilk seferde bile hocayla görüşmedik profla onunla toplanıp değerlendirip söylüyorlarmış bunu biliyordum ekip işi ama cemalini hiç göstermemesi garipneyse yüzlerine meraklı değilm beni adma gibi yönlerdirsinler napıyım artık enazından devletteyim bukez özelide gördüm yaniii:18:böyle kızlar inş.size hep iyi haber vericemm
Allah kolaylıklar versin canım inşallah bu mübarek günler hürmetine..