70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla zor canım misafir,kaynana ......
benim kaynanam çok iyi olmasına rağmen aynı binada oturmayı istemezdim....
ben saçımla ilgili bir fikir sormuştum ama kimsecikler yanıtlamadı.küssemmi ne yapsam aceppppppppppppppp
küsme canım emi... benimde bi fikrim yok o yüzden cevap yazmadım

Allah kolaylıklar versin canım inşallah bu mübarek günler hürmetine..

valla canım bende aynı apartmanda oturmak istemiyoruma ama oturduk bi kere..valla çok pişmanım kimseyede tavsiye etmiyorum.inş bi ev bulup taşınırızda rahatlarız...

ıspanak köftesi nası bişey gııı..
hiç duymadım,iyi oluyor mu

teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim tatlım hep beraber inşallah..kısss bayıldım avatarınaa
tamam cnm atıyorum özeline...
bende katılmak istiyorum hanımlar. malesef 75 kiloyum ve depreyondayım resmen. aynaya bakmak istemiyorum. çuval gibi kıyafetler giymekten usandım artık. artık bu gidişatı dur demenin zamanı geldi
hoşgeldin cnm

tatlışım senin bebek hasretin benim çalışma özlemim arkadaşların içine oturdu inanki...inşallah Rabbim ikiz bebebk nasip eder doya doya büyütürsün onları...ben en kısa zamanda bize müjde vereceqine inanıyorum cnm...yinede herşeyin hayırlısı...

kızlar vaktim kısıtlı olduqu için geçmişte herkesin yazdıqı yazıyı okuyamıyorum...önemli bişeyler varsa ilgilenmiyor gibi düşünmeyin...şu yoqunluqu atlatayım eskisi gibi burda olucam inşallah...şimdi yine çıkıyorum çalışmam lazım...öpüyorum hepinizi iyigeceler kızlar...

ıspanak köftesi nası bişey gııı..
hiç duymadım,iyi oluyor mu

dur tarif edeyim çok güzel oluyo yiyen bayılıyo

1 kg ıspanağı yıka doğra haşla sonra süzüp iyice elinde suyunu sık suyunu iyi sıkman önemli.sonra içine 1 yumurta,tuz,pulbiber,un,1 tatlı kaşığı(tepeleme değil silme) karbonat koy yoğur.ama öle hamur gibi olmuycak eline yapış yapış olacak.elini temizle suyla avuç içinde küçük köfteler yap yassıla kızgın yağda kızart.sonra kızaranları tabağa al.(yağ çekmiyo diğer kızartmalar gibi)üstüne sarımsaklı yoğurt dök.en üstede salçalı sos yap.dök afiyet olsun.ama bunu hemen yapıp hemen yiyecen yani hamuru yapıp kızartabilirsin ama yoğurdu ve salça sosunu yiyeceğin an dök yoksa yoğurdu çekiyo böle hamur gibi oluyo yenmiyo..

afiyet olsun.ben her misafirime kışın yaparım.bayılırlar hatta benden özellikle ıspanak köftesi isterler gelmeden önce...afiyet olsun

Son düzenleme:

canim benimki kizildi ve platine cevirdim buyaz malesef acici kullanildi ve oda sacimi mahfetti bidaha asla acici kullanmam ve kizilada boyamam baska renge gecis olmuyo acici kullanmadan malesef

hepinizi çooookkkk özledimm kızlarrr.herkese iyi akşamlar.ben zıvanadan çıktığım için gelemedim buralara.hala da devam ediyorummm yaaaa.eski kiloma doğru ilerliyorum resmeeenn.yarından itibaren abur cubura sonnnn savaş açtım artık.bana yardım edin nolurrr...

bu arada herkesler iyidir inşşş geçmişe bakamadım yarından itibaren bakarım artık.öpüyorum herkseiii...

sLm kizLar yeni geLenLer hosgeLdiniz geLecegin citir adayLari

hayirLisi oLsun canim benim hep iyi haberLerLe geL isaLLah
canim ya baya stressLi gecmis ay benim kaynanam yok ama oLsada ayni binada oLmak istemesdim herhaLde:44:
Herkese selam kızlar, dün giremedim pc'ye. Bugünde anca girdim geçmişe dalayım dedim benim ufak ağlıyor birazdan yine gelirim kızlar, oyun oynayacakmış hanımefendi.
kücük tatLi cadi

koLay geLsin canim

elsnopy canim sac boyama hakkinda birsey sormussun herhaLde :44: gecmisi hizLi hizLi gectim ama mywish yani diLek pek bi anLiyor sac boyama yi ona soraLim geLdiginde :26:

kizLar ya sizLerLen oturupda iki Lak Lak yapamiyorum artik eskisi gibi cok üzüLüyorum ne güzeL izinLiyken iyiydin
heLe isyerinden giren kizLarLa sanki devriye deyistirir gibi oLuyoruz gündüz kizLar gece kizLari
demin internet caLismadi dedim herhaLde kapatiLar cok üzüLdüm ama sonra bidaha deneyince oLdu

sLm canim biLmiyorum ki niye böyLe oLuyor ama istah patLamaLari cok oLuyor bu araLar :18: yazin daha koLay oLuyor irademiz sinaniyo sankim bu araLar

amin canım.ya rabbim ne layık görürse hiç çift diye dua etmiyorum ben ama çevremdekiler hep senin gibi dua ediyor sağolsunlar..
ne bileyim öyle ısmarlama giib oluyo

evet nasipse ank.dan gelicekler annelerinin doğduğu yerden yani tutarlarsa aslında doğum yerleri ankara ayyy abk bende anneleri dedim çünkü 5tane ama çözülünce belli olucak kaçtane kaliteli kalırsa artık ya nasip..
tabi zor ama güzel olur bir seferde iki kuş ben yerin onların tadını,rabbim sanada nasip etsin ikizlerini inşaallah sağlıklaa.

kdr cım hadı bakalım hayırlsıyla bı yola gırdınız ınsallah sonucunda saglıklı bebiş veya bebişlere kavusursunuz kolay gelsın
girdik canım vitaminlerime başlıycam şimdilik zinko,b 12 vitamini,folikasit,coraspin..bakalım sonucunda neler görücez....
saol canım benim...off evin pek bereketli haa misafir oluyor sürekli ama işinde zormenünde süper bayılırım güveceolmaz selamı kiloların biyandanda çalıştın ama bakıcaz cuma günüüüben yesemde hareketliysem hemen artıya dönmüyor form tutma huyumda var ya zatenn
amin....canımmm

Nerdesin şekerrr sennn burdan uzakta kalırsan tabi azıtırsınn
Gel artık tek takılma oralarda

hoşbulduk kızlarrr!!
çok heveslendim herkes ne güzel kilo vermiş darısı başımaa inşallah :26::26:
kendime bir çizelge yapıyım bari...:26:
sadece tek bir çizelge mi kullanabiliyoruz yahu profilde?
iki çizelge kullananı görmüştüm bi ara .ama nasıl oluyor bilmiyorum canım...

Hoşgeldin amancia
2 çizelgeyi KK pro üyeler yapabiliyor.

Oooo kimleri görüyorumm işe başladın akşamları da takılmıyorsun suzicim buralara..
Nasılsın iyi misinn?

KDR canım ins hayırlı haberleri verdiğin günlerde olacak bu topikte.
Hep beraber dua ediyoruz senin için sende elinden geleni yap Allah'a bırak.
Her şerde vardır bi hayır.
Öpüyorum seni canımm.

benim salon perdelerimde mekanizmalı kızımda 14 aylık ama daha farketmedi şükür soğuk diye oraya pek gitmiyoruz sabit pozisyonda duruyor perdeler

dilek bugün sonuçlaırmızı beklerken eşimin amcasına gittik orda bekledik hastaneye yakındı..
ya onların tartı doğru diyoalr onlar ama beni hep 2kilo az çıkaıryor çok mutlu oluyorum benim evdekide ordakide klasşk tartılardan...
ikiside aynı yerinde hep ama 73 görünce deli oldum bugün yafff
ama eve geldim duşa girerkene bi çıkayım dedim üstüne sadece iç çamaşırlaırmla 74.5 gibi çıktım buhafta sıkı tutup yeniden 74 olmalıyım inş.

dur ben menümü vereyim de kız kızarsan özledimm
kahvaltı yok aç gitttim tahliller için....
eşim arabada bi topkek tutuşturdu elimeçokta açtım
neyse eşimin amcasında sancımda vardı işlemden dolayı sadece
4kaşık nohut yemeği
1salkım üzüm
1dilim baklava
çay
bikaç fındık ve 2ceviz...
öğleden sonra arabada eve gelirkene
1 küçük elma(sabah çantama attımda)
akşam
1kase kırmızı meyveli nesfit,az yulaf ezmesi,süt ve içine yarım muz doğradım moralime iyi gelsin diyee
şimdide çay,çay....

Kafam döndü menüden
Dikkat et şeker cuma yaklaşıyooo son 3 gün say

Kafam döndü menüden
Dikkat et şeker cuma yaklaşıyooo son 3 gün say

benimde döndü hatta çok ağrıdı bugün kafam
ee kahvaltı olmayınca ama düzensizliğe görede faydalı şeyle ryemişimmm
evet son 3gün demiiiiitamam başımın ağrısı geçti önce eşimin yanında steperda 20dk çalışayım sonra leslie yapayım yatmadan bide buara mekik başlamalıyım allah korusun bacak kalça erirse göbek ortada şiş kalmasın
çünkü bana bakıldığınd aönce kalça farkediliyor bide kollarım göbek arka planda şimdilik ama var tabi..
hem dün kılavuz ablamın resimlere baktım mekiğin faydasına şahit oldumn zaten bende çok yapardım günde 80tane yaparmış altüst biz 50şer yapsak öncee
sen ASIL yarın sevdicekle ne yiyeceenn

HANIMLAR MERHABA... NASILSINIZ BU AKŞAM... leslie ile ilgili bişey soracaktım bi sitede linkleri var 1 mil 2 mil diye ayrı ayrı ben 5 mil olanı indirmiştim ayrıca 3 mili yada 4 mili indirmeme gerek varmı içeriği aynımı 5 mille, 5 mili yaptım bugün ama 4 mile kadar olan kısmını ayrıca 4 milide indirsemmi dedim ama oda 67dkmış aynısımı acaba dedim hepsini yapmak çok zor oluyor 40dk sonra kendim egzersiz yaptım

ben 1 2 mil olanları yspıyorum ama frklıydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…