selam kızlar...
ben geldim anca daha doğrusu 4te geldikte duş falan al şimdi yazıyorum anca başım çok ağrıyor eşiminde öyle hem erken gitik hemde beklemek hastane ortamı ağrıtıyor eşim uyudu bile.:)bu ağrı tanıdık bana her doktor sonrası
gittik önce öyküm dinlendi not alındı ,kah tahlilleir istendi ben muayeneye çağrıdlım eşimdende tahlil kan istediler oda ayrı gitti..
sonuç için öğleden sonrayı bekledik,ee fakületeye başladım özeller gibi değil tabi ama özeldede gördük dünya kaç bucak
bie muayene sırasında bir ilaç verdiler rahime canım çok yandı ya muayenedede hiç rastlamamışrım buna rahimde bir şey varmı dşye yapmışlar ama neye uğradığımı şaşırdım ilacın baskısı olunca bikaç saat kasıkalrım ağrıdı...
neyse sonuç..buay bişey yapamıyoruz yani vitamin takviyesi dışında diğer adetimde doğum kontrol hapı başlıycam yumurta baskılamak için yani ksit falan tedaviye engel olamsın diye anlıyacağınız ocak ayında anca transferim var çokta zaman yok ama:26:buay adetin ilk günü geçtiğinden geç kalmışım doğum kontrol hapı için neyse vardır hayır...
ankaradaki donmuş bebiklerle olur dediler şimdi bize azot tankı veremezlermiş biz temin etcez yani soğukta olmaları alzım yolda gelirken gariplerimin
canım allah yardımcın olsun bende 1 yıldır bebek için uğraştım hap kullandım neler denedim en sonuıda pes ettim kilolarımı vereyim diye sizlerle yola devam etmek istedim senin yumurtalıklarına bakmışlar yapışıklık vamı diye sanırım inş. herşey istediğin gibi olur folik asit kulanıyomusun canım :26::26::26:
indireyim ozaman teşekkürler...
Nerdesin şekerrr sennn burdan uzakta kalırsan tabi azıtırsınn
Gel artık tek takılma oralarda
Hoşgeldin amancia
2 çizelgeyi KK pro üyeler yapabiliyor.
Oooo kimleri görüyorumm işe başladın akşamları da takılmıyorsun suzicim buralara..
Nasılsın iyi misinn?
Suziiiii bugünnn neler yediinnn döküll bakiimmmm.
hepinizi çooookkkk özledimm kızlarrr.herkese iyi akşamlar.ben zıvanadan çıktığım için gelemedim buralara.hala da devam ediyorummm yaaaa.eski kiloma doğru ilerliyorum resmeeenn.yarından itibaren abur cubura sonnnn savaş açtım artık.bana yardım edin nolurrr...
bu arada herkesler iyidir inşşş geçmişe bakamadım yarından itibaren bakarım artık.öpüyorum herkseiii...
benimde döndü hatta çok ağrıdı bugün kafam
ee kahvaltı olmayınca ama düzensizliğe görede faydalı şeyle ryemişimmm
evet son 3gün demiiiiitamam başımın ağrısı geçti önce eşimin yanında steperda 20dk çalışayım sonra leslie yapayım yatmadan bide buara mekik başlamalıyım allah korusun bacak kalça erirse göbek ortada şiş kalmasın
çünkü bana bakıldığınd aönce kalça farkediliyor bide kollarım göbek arka planda şimdilik ama var tabi..
hem dün kılavuz ablamın resimlere baktım mekiğin faydasına şahit oldumn zaten bende çok yapardım günde 80tane yaparmış altüst biz 50şer yapsak öncee
sen ASIL yarın sevdicekle ne yiyeceenn
kocis evdeye ya firsat vermiyoe bende ne yazdigimi göstermiyorum zaten iyiyim fistik sen nasiLsin
sabah kornflakes yedim
ara:2 elma
öglen yemedim :18:
aksamda kiymali sote ekmeksiz yanina yogurt birazda bulgur pilavi :26: buLgur piLavini yemiycekdimde ogLis yemiyince migdeye indi
dilek bize yeni isci geLdi ogLan 24 yasinda boyu var ama cuma günü tartiLdim 73.4 cikdim oda cikdi ayni 73.4ay bi sekiL oLdum ayni gram gram benLen ama fark o erkek :84:
sevdicegini nezaman görecen yarinmi
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar çıtırlarımm
dilekkk nerelerdesin canım msn yine açık kalmış gibii
günaydın topik..günaydınn sena kaptan..
bugün eşimin 7.30da dersi olduğundna erkenciyim ona tost yaparken kendimede 2dilim küçük çavdar dilimden yaptım yedim ama hala uykum kaçmaı başımda bir ağrıyla uyandım ondanmı neee..
yatağımda uzanıp bakıyımn topiğe dedim..
öğleden önce biraz temizlik yapsam,nohut pişrcem onu yapsam fena olmaz hani.
öğleden sonrada bir sevdiğm arkdaşım evlendi buyaz o gelmiş annesine istanbuldan onu görmeye gidicem özledim çokkk
sadece tek bir çizelge mi kullanabiliyoruz yahu profilde?
tamam cnm atıyorum özeline...
dur tarif edeyim çok güzel oluyo yiyen bayılıyo
1 kg ıspanağı yıka doğra haşla sonra süzüp iyice elinde suyunu sık suyunu iyi sıkman önemli.sonra içine 1 yumurta,tuz,pulbiber,un,1 tatlı kaşığı(tepeleme değil silme) karbonat koy yoğur.ama öle hamur gibi olmuycak eline yapış yapış olacak.elini temizle suyla avuç içinde küçük köfteler yap yassıla kızgın yağda kızart.sonra kızaranları tabağa al.(yağ çekmiyo diğer kızartmalar gibi)üstüne sarımsaklı yoğurt dök.en üstede salçalı sos yap.dök afiyet olsun.ama bunu hemen yapıp hemen yiyecen yani hamuru yapıp kızartabilirsin ama yoğurdu ve salça sosunu yiyeceğin an dök yoksa yoğurdu çekiyo böle hamur gibi oluyo yenmiyo..
afiyet olsun.ben her misafirime kışın yaparım.bayılırlar hatta benden özellikle ıspanak köftesi isterler gelmeden önce...afiyet olsun
hepinizi çooookkkk özledimm kızlarrr.herkese iyi akşamlar.ben zıvanadan çıktığım için gelemedim buralara.hala da devam ediyorummm yaaaa.eski kiloma doğru ilerliyorum resmeeenn.yarından itibaren abur cubura sonnnn savaş açtım artık.bana yardım edin nolurrr...
bu arada herkesler iyidir inşşş geçmişe bakamadım yarından itibaren bakarım artık.öpüyorum herkseiii...
kizLar ya sizLerLen oturupda iki Lak Lak yapamiyorum artik eskisi gibi cok üzüLüyorum ne güzeL izinLiyken iyiydin
heLe isyerinden giren kizLarLa sanki devriye deyistirir gibi oLuyoruz gündüz kizLar gece kizLari
demin internet caLismadi dedim herhaLde kapatiLar cok üzüLdümama sonra bidaha deneyince oLdu
sehercim çok sevindim döndüqüne...buraya gelmezsek hiçbirimiz toparlanamayız cnm...kaybolma biyere
bugün eşimin 7.30da dersi olduğundna erkenciyim ona tost yaparken kendimede 2dilim küçük çavdar dilimden yaptım yedim ama hala uykum kaçmaı başımda bir ağrıyla uyandım ondanmı neee..
öğleden sonrada bir sevdiğm arkdaşım evlendi buyaz o gelmiş annesine istanbuldan onu görmeye gidicem özledim çokkk
Günaydın topiğiminn çıtırdaklarııı.:119:
Ger-düş'ün isteği üzerine albümüme yeni resimlerimi koydum.
Bu sabah çekildi taze taze.
Kilo olarak pek farklı bi rakamda değildim sabah 71.3 ona göre resme kilo ekliyim dedim.
Hepimize güzel birgün olsun öpüyorum.
Kızlar sonunda iPhone uygulaması yapmışlar dolayısıyla ortadan kaybolmak yok artık
Sena bana cek git bebeğim uzaklara demezse gene yine yeniden aranıza gelmek istiyorum..
Zinhar kilolardan daral geldi ve forum gibi itekleyen bisey olmayınca hemen salıyorum kendimi.. 6 aydır oldugum yerde sekiyorum.
Karbonhidrat diyeti denedim bu surecte. bana hiç yaramadı ve demoralize olmama neden oldu tezi tezine 3 verdim 5 aldım o derece...
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
Dilekkkksüpersin yavruşkam çok şıksın
...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr
2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr
3. Grup
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive ...: 1.700 gr
Toplam.........: 1.900 gr
4. Grup:81:
mywish89......: 0 gr
silverpowder..: 1.700 gr
Toplam.........: 1.700 gr
5. Grup:79:
yearslater......: 500 gr
umud............: 1.100 gr
Toplam..........: 1.600 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: 300 gr
elsnopy.......: 1.300 gr
Toplam........: 1.600 gr
6. Grup:87::119:
deryaak......: 400 gr
kdr............: 800 gr
Toplam.......: 1.200 gr
7. Grup:103:
sibel29.......: 100 gr
zeynepberat: 600 gr
Toplam.......: 700 gr
8. Grup:26::82::106:
zerra.........: 500 gr
pinktomato.: -500 gr
Toplam......: 0
9. Grup
triendy21...: -700 gr
kılavuz.......: 200 gr
Toplam......: -500 gr
10. Grup
NaF...........: 1.000 gr
erginsena...: -1.700 gr
Toplam......: -700 gr
selam kızlar...
ben geldim anca daha doğrusu 4te geldikte duş falan al şimdi yazıyorum anca başım çok ağrıyor eşiminde öyle hem erken gitik hemde beklemek hastane ortamı ağrıtıyor eşim uyudu bile.:)bu ağrı tanıdık bana her doktor sonrası
gittik önce öyküm dinlendi not alındı ,kah tahlilleir istendi ben muayeneye çağrıdlım eşimdende tahlil kan istediler oda ayrı gitti..
sonuç için öğleden sonrayı bekledik,ee fakületeye başladım özeller gibi değil tabi ama özeldede gördük dünya kaç bucak
bie muayene sırasında bir ilaç verdiler rahime canım çok yandı ya muayenedede hiç rastlamamışrım buna rahimde bir şey varmı dşye yapmışlar ama neye uğradığımı şaşırdım ilacın baskısı olunca bikaç saat kasıkalrım ağrıdı...
neyse sonuç..buay bişey yapamıyoruz yani vitamin takviyesi dışında diğer adetimde doğum kontrol hapı başlıycam yumurta baskılamak için yani ksit falan tedaviye engel olamsın diye anlıyacağınız ocak ayında anca transferim var çokta zaman yok ama:26:buay adetin ilk günü geçtiğinden geç kalmışım doğum kontrol hapı için neyse vardır hayır...
ankaradaki donmuş bebiklerle olur dediler şimdi bize azot tankı veremezlermiş biz temin etcez yani soğukta olmaları alzım yolda gelirken gariplerimin
canım allah yardımcın olsun bende 1 yıldır bebek için uğraştım hap kullandım neler denedim en sonuıda pes ettim kilolarımı vereyim diye sizlerle yola devam etmek istedim senin yumurtalıklarına bakmışlar yapışıklık vamı diye sanırım inş. herşey istediğin gibi olur folik asit kulanıyomusun canım :26::26::26:
Umarım herşey gönlünce olur. Ben de bu yollardan geçtim. Aşılama ile oldu oğlum. Ama sonunda herşeyi unutuyorsun bebeğini kucağına alınca.
Günaydıınnn canımmm.
Teşekkür ettimTosun tosun anca bu kaa oldu.
günaydın cnm ayy unutmuşum cnm yaa eve gidince atıcam hemen şuan kurstayım ve zil çaldı ders başlıyoooPro üyeler iki çizelge kullanabiliyor canım
Gelmemiş
Ayy çok ilginçç denesem mi acabasağol tarif için canım bende nasiplendim
Olsun canım sen yinede gellbak ben geldiğim halde zıvanadan çıktım
Evet yaa izinliyken iyiydiözlüyoruz
Günaydın ablacım
Vayy çıtır anne adayı gelmişşgünaydın cnm
Günaydın yavruşkamkoptum gittim bakıyorum hemen
Kızlar sonunda iPhone uygulaması yapmışlar dolayısıyla ortadan kaybolmak yok artık
Sena bana cek git bebeğim uzaklara demezse gene yine yeniden aranıza gelmek istiyorum..
Zinhar kilolardan daral geldi ve forum gibi itekleyen bisey olmayınca hemen salıyorum kendimi.. 6 aydır oldugum yerde sekiyorum.
Karbonhidrat diyeti denedim bu surecte. bana hiç yaramadı ve demoralize olmama neden oldu tezi tezine 3 verdim 5 aldım o derece...
günaydın cnm ayy unutmuşum cnm yaa eve gidince atıcam hemen şuan kurstayım ve zil çaldı ders başlıyooo
hoşgeldin cnm a aşkolsun hiç öyle şey dermiyim özlemiştim senii shryvz gibi sende bidaa kaybolma ortadann
kurstayım çıtırlar şimdi hoca gelcek sen nerelere giriyosun diye kulaqımı çekecekk
sehercim çok sevindim döndüqüne...buraya gelmezsek hiçbirimiz toparlanamayız cnm...kaybolma biyere
Günaydın topiğiminn çıtırdaklarııı.:119:
Ger-düş'ün isteği üzerine albümüme yeni resimlerimi koydum.
Bu sabah çekildi taze taze.
Kilo olarak pek farklı bi rakamda değildim sabah 71.3 ona göre resme kilo ekliyim dedim.
Hepimize güzel birgün olsun öpüyorum.
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?