Hala tosun diyoooŞimdi bi foto çekilcem göbeğimi görüp kaçıcaksın
günaydın kızlar
bişey değil canım bn 2 mil yapıyorum bide 15 dk. eliptik bisiklet yapıyorum yeni olduğum için şimdilik çok yüklenmeyeyim diye böyle gidicem zmanla artırıcam tabi
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar çıtırlarımm
dilekkk nerelerdesin canım msn yine açık kalmış gibii
günaydın...
sehercim çok sevindim döndüqüne...buraya gelmezsek hiçbirimiz toparlanamayız cnm...kaybolma biyere
günaydın topik..günaydınn sena kaptan..
bugün eşimin 7.30da dersi olduğundna erkenciyim ona tost yaparken kendimede 2dilim küçük çavdar dilimden yaptım yedim ama hala uykum kaçmaı başımda bir ağrıyla uyandım ondanmı neee..
yatağımda uzanıp bakıyımn topiğe dedim..
öğleden önce biraz temizlik yapsam,nohut pişrcem onu yapsam fena olmaz hani.
öğleden sonrada bir sevdiğm arkdaşım evlendi buyaz o gelmiş annesine istanbuldan onu görmeye gidicem özledim çokkk
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
sizlere de günaydınnnnnnnnnnn işbaşı çalışmaya devam
Bacım resimde gördügün 3G ne ordaaa
Hala 67 kilosuyla göbek dio
Selam orticimmmm.
yeni başladıysanız bencede yüklenmeyin hamlarsınız daha zor olur benimde koşu bandım var ama çok zor geliyor aslında süper ter attırıyor ama yarım saat geçmek bilmiyor
günaydın...
günaydın...
Günaydınn nafcıımm
canım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey dahadur tarif edeyim çok güzel oluyo yiyen bayılıyo
1 kg ıspanağı yıka doğra haşla sonra süzüp iyice elinde suyunu sık suyunu iyi sıkman önemli.sonra içine 1 yumurta,tuz,pulbiber,un,1 tatlı kaşığı(tepeleme değil silme) karbonat koy yoğur.ama öle hamur gibi olmuycak eline yapış yapış olacak.elini temizle suyla avuç içinde küçük köfteler yap yassıla kızgın yağda kızart.sonra kızaranları tabağa al.(yağ çekmiyo diğer kızartmalar gibi)üstüne sarımsaklı yoğurt dök.en üstede salçalı sos yap.dök afiyet olsun.ama bunu hemen yapıp hemen yiyecen yani hamuru yapıp kızartabilirsin ama yoğurdu ve salça sosunu yiyeceğin an dök yoksa yoğurdu çekiyo böle hamur gibi oluyo yenmiyo..
afiyet olsun.ben her misafirime kışın yaparım.bayılırlar hatta benden özellikle ıspanak köftesi isterler gelmeden önce...afiyet olsun
canım özledik senı sık gelhepinizi çooookkkk özledimm kızlarrr.herkese iyi akşamlar.ben zıvanadan çıktığım için gelemedim buralara.hala da devam ediyorummm yaaaa.eski kiloma doğru ilerliyorum resmeeenn.yarından itibaren abur cubura sonnnn savaş açtım artık.bana yardım edin nolurrr...
bu arada herkesler iyidir inşşş geçmişe bakamadım yarından itibaren bakarım artık.öpüyorum herkseiii...
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 varHANIMLAR MERHABA... NASILSINIZ BU AKŞAM... leslie ile ilgili bişey soracaktım bi sitede linkleri var 1 mil 2 mil diye ayrı ayrı ben 5 mil olanı indirmiştim ayrıca 3 mili yada 4 mili indirmeme gerek varmı içeriği aynımı 5 mille, 5 mili yaptım bugün ama 4 mile kadar olan kısmını ayrıca 4 milide indirsemmi dedim ama oda 67dkmış aynısımı acaba dedim hepsini yapmak çok zor oluyor 40dk sonra kendim egzersiz yaptım
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaGünaydın topiğiminn çıtırdaklarııı.:119:
Ger-düş'ün isteği üzerine albümüme yeni resimlerimi koydum.
Bu sabah çekildi taze taze.
Kilo olarak pek farklı bi rakamda değildim sabah 71.3 ona göre resme kilo ekliyim dedim.
Hepimize güzel birgün olsun öpüyorum.
günaydın canımGünaydınnnnnnnnn kızlarrrr
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zamanKızlar sonunda iPhone uygulaması yapmışlar dolayısıyla ortadan kaybolmak yok artık
Sena bana cek git bebeğim uzaklara demezse gene yine yeniden aranıza gelmek istiyorum..
Zinhar kilolardan daral geldi ve forum gibi itekleyen bisey olmayınca hemen salıyorum kendimi.. 6 aydır oldugum yerde sekiyorum.
Karbonhidrat diyeti denedim bu surecte. bana hiç yaramadı ve demoralize olmama neden oldu tezi tezine 3 verdim 5 aldım o derece...
günaydıngünaydın kızlar
herkese günaydııııın...
bugün yediklerime dikkat etmeye başlayalı 1 hafta oldu sabah onun için tartıldım 1600 gr vermişim çok sevindim 69a inmek isterken sonunda 68ide gördüm
bir beden incelmek için ortalama kaç kilo vermek lazım tecrübelisiniz bilirsiniz? birde pilav ve makarna zararlımı ekmek yememek kaydıyla???
Günaydın canikolarım!
Dileeek naptın ne zaman görüşseceksiniz ya da görüştünüz mü sevgilinle??
ayy meraktan öldüm! ne tepki verecek acaba??
Dün akşamdan sonra göbek sahibi oldum
Hem o resimde 65 dimkalan 2 kilo şuan göbekte olabilir
Üstüme gelmeyinn kendimi keserimmmmmmm
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaresımlere bakıyorum hemen
Günaydın canikolarım!
Dileeek naptın ne zaman görüşseceksiniz ya da görüştünüz mü sevgilinle??
ayy meraktan öldüm! ne tepki verecek acaba??
canım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey dahabu ıspanakalrı dogruyo musun nası oluyo hasladıktan sonra :44:
canım özledik senı sık gel
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 var
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaresımlere bakıyorum hemen
günaydın canım
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zaman
günaydın
günaydın ve tebrıklerdemek kı dogru yolda ılerlıyorsun 1 beden ıncelmek ıcın 4-5 kg vermen lazım canım
herkese gunaydın kızlar ben haftasonundan berı cok yıyorum bırde reglım bugun bı y-tartılayım dedım saedce 400 gr artıdayımsasırıdm yanı keısn 1 kg oynar dıyorum dıkkat edeyımde eksıye geceyım barı cumaya kadar
Bu akşam görüşcez canım kısmetse tabi.
Günaydın bide
Akşama ne olursa yazarım ya da sabah bi tepki vermezse onun için kötü olcak.
Benii kess beniii kesssss beniiii kesssssssssssss
Günaydın Arzuu ablaaa.
Münasebetsiz bi laf ederse bardak, tabak kafasının üstüne doğru gidebilirr.
firar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadarsimdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri
Günaydın kızlar şimdi şu haberi okudum da şok oldum yazyaım dedim siz de bi bakın :44: :44: :44:
diyetle beslenmeyel alakalıı Diyetin prof mucidleri kebapçıda en son haber
Günaydın kızlar şimdi şu haberi okudum da şok oldum yazyaım dedim siz de bi bakın :44: :44: :44:
diyetle beslenmeyel alakalıı Diyetin prof mucidleri kebapçıda en son haber
firar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadarsimdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri
günaydın kızlarrr
veremiyorum ben kilo milo!
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?