70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey değil canım bn 2 mil yapıyorum bide 15 dk. eliptik bisiklet yapıyorum yeni olduğum için şimdilik çok yüklenmeyeyim diye böyle gidicem zmanla artırıcam tabi

yeni başladıysanız bencede yüklenmeyin hamlarsınız daha zor olur benimde koşu bandım var ama çok zor geliyor aslında süper ter attırıyor ama yarım saat geçmek bilmiyor

günaydın...

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrr

günaydın...

herkese günaydııııın...

bugün yediklerime dikkat etmeye başlayalı 1 hafta oldu sabah onun için tartıldım 1600 gr vermişim çok sevindim 69a inmek isterken sonunda 68ide gördüm

bir beden incelmek için ortalama kaç kilo vermek lazım tecrübelisiniz bilirsiniz? birde pilav ve makarna zararlımı ekmek yememek kaydıyla???

Günaydın canikolarım!
Dileeek naptın ne zaman görüşseceksiniz ya da görüştünüz mü sevgilinle??
ayy meraktan öldüm! ne tepki verecek acaba??

sizlere de günaydınnnnnnnnnnn işbaşı çalışmaya devam

Aynen cnm

Bacım resimde gördügün 3G ne ordaaa
Hala 67 kilosuyla göbek dio

Selam orticimmmm.

Dün akşamdan sonra göbek sahibi oldum

Hem o resimde 65 dim kalan 2 kilo şuan göbekte olabilir

Üstüme gelmeyinn kendimi keserimmmmmmm

Günaydın

Günaydınn nafcıımm

Günaydın tatlım nasılsın

canım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey daha bu ıspanakalrı dogruyo musun nası oluyo hasladıktan sonra :44:
canım özledik senı sık gel
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 var
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu valla resımlere bakıyorum hemen
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
günaydın canım
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zaman
günaydın kızlar
günaydın

günaydın ve tebrıkler demek kı dogru yolda ılerlıyorsun 1 beden ıncelmek ıcın 4-5 kg vermen lazım canım

herkese gunaydın kızlar ben haftasonundan berı cok yıyorum bırde reglım bugun bı y-tartılayım dedım saedce 400 gr artıdayım sasırıdm yanı keısn 1 kg oynar dıyorum dıkkat edeyımde eksıye geceyım barı cumaya kadar

Günaydın canikolarım!

Bu akşam görüşcez canım kısmetse tabi.
Günaydın bide
Akşama ne olursa yazarım ya da sabah bi tepki vermezse onun için kötü olcak.

Dün akşamdan sonra göbek sahibi oldum
Hem o resimde 65 dim kalan 2 kilo şuan göbekte olabilir
Üstüme gelmeyinn kendimi keserimmmmmmm

Benii kess beniii kesssss beniiii kesssssssssssss
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu valla resımlere bakıyorum hemen

Günaydın Arzuu ablaaa.
Münasebetsiz bi laf ederse bardak, tabak kafasının üstüne doğru gidebilirr.

Günaydın canikolarım!

Günaydın cnm topikçe meraklıyız

Günaydınn

Seni kesmem olmaz

firar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadar simdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri

Geçmiş olsun canım bu aralar bişiler var sizde de..
Çok geçmiş olsun tekrarr.
Resmine bayıldım bide.

Günaydın kızlar şimdi şu haberi okudum da şok oldum yazyaım dedim siz de bi bakın :44: :44: :44:

diyetle beslenmeyel alakalıı Diyetin prof mucidleri kebapçıda en son haber

kız orti valla şok haber aslında demek isedikleri sanırım organik doğal beslenmenin faktörü var orda doğdu eski dedelerimiz sanki diyet ürünlerlemi beslenyolatrdı gayette sağlıklıydılar ama işte bizim kilolar baya fazla olunca

Günaydın kızlar şimdi şu haberi okudum da şok oldum yazyaım dedim siz de bi bakın :44: :44: :44:

diyetle beslenmeyel alakalıı Diyetin prof mucidleri kebapçıda en son haber

Günaydın cnm Okudum bende şimdi :26: tatlıyı geçtim de meyvesiz olmaz ya :26:

Çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten sizin başınızda bişiler dolaşıyo şu sıralar bi kurşun filan döktürün :26: başınızdan ekmek tuz

çevirinde bi garibana verin bari canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…