70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar atıf yapamadım özür..
ya bu karatayın kitabını okuyorum şuan. diyorki zayıflamayı peptin hormonu sağlar bu hormonun salsılanması içinde vücut 4-5 saat aç kalmalı. şimdiye kadar okuduğum duyduğum tüm hocalar kitaplar sık sık az az beslenin diyordu. bu da tam tersini söylüyor. çok yiyin ama üç öğünü geçmeyinki peptin hormonu salgılansın diyor. geçen sene gittiğim diyetisyen ise yine ara öğünlerin önemini anlatmıştı ve çokda az yemeden ara öğünleri uygulayarak ayda 3 kilo vermiştim. şimdi kafam karıştı ne dersiniz bayanlar sizin fikriniz ne

Geçmiş olsun canım bu aralar bişiler var sizde de..
Çok geçmiş olsun tekrarr.
Resmine bayıldım bide.
sagol fistik ya bende anLamadim :26: simdi okadar yani yine üzülüyorum ama kendimi yiyip bitirmiyorum annemgil burda olmasaydin düsünemiyorum bile avatari dimi masus koydum cislari hep göreyim de yemeyeyim sonuc öyle olur diye

sagol bebegim bu aralar karabulut dolasiyo üstümüzde napalim allah baska dert vermesin basa gelen cekiliyor

kizlar ben yine okuma moduna geceyim bu sakir sakir ne yaziyo diye tuhaf tuhaf bakiyorlar

canım bende diyetisyene gittiğimde beni ara öğünlerle ilgili öğütlemişti atlamak yok diye bide ben sık sık yemessem midem şişiyo açlık durumunda sonra midem ağrımaya başlıyo bu yüzden benim için ara öğünler önemli

vericeksin canım inanmassan olmazki ben inanıyorum sana hep beraber kiloları vericez inş.

Günaydın cnm noldu :26:

sağ olun kızlar..
76.8 ile başladım 16 gün oldu hala 74 kiloyum..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..

sağ olun kızlar..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..

2 haftada 3 kilo haftada 1.5 kiloya tekabül ediyor.
Bu gayet normal 100 gramı 2 haftada veren biliyorum ben.
Bende hiç veremiyorsunuz sanmıştım. Haftada 1.5 kilo vermek herkesin hayali.
Haftada 3 kilo vermek anormal ve sağlıksız olurdu.
Ki diyetisyenlere göre fazla bile vermişsiniz.

Günaydın kızlarr.

bu haftasonum baya bi yoğun geçti hem yemek konusunda hem misafir konusunda diet miet kalmadı resmen

işlerimde yoğun bayaa kafayı sıyırmak üzereyim şuan.bi yandanda haftasonu misafirlerime mantı yaptım aç aç bitmedi yufkalar omuzlarım ve kollarım halarım hala ağrıyo yaww

Birkaç şeyi merak ediyorum.

1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?
2.si verdiğiniz kilolar hangi tarihten itibaren ?

1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?

Cevap verelim bakalım.
1- Tamamennn motive olduğumuz yer burası.
Neden diye soracak olursan. Etrafında iyiliğini isteyen insanlar kadar dedikodunu yapanlar da var.
Sen sürekli onlarla kilo muhabbeti yaparsan sana sürekli daha kilo veremedin mi?
Elinde ufak bi çikolata görseler hemen hani diyetteyim senden bi halt olmaz veremezsin o kiloyu diyenler olur.
Bide kilosu fazla olan insanı kilosu fazla olan insan anlar.
Misal sen zayıf birine gidipte şunları şunları yedim veremiyorum dersen.
O da sana der ki kendini tutmuyorsun tutsan gider klasik şeyleri der bu da bünyede ters etki yapabilir.
Sen en ufak şişmanlıgından dolayı yaşadıgın üzüntünü yaz burdan biri der ki benimde başıma gelmişti.
En basiti akrabaların, tanıdıkların merhabadan hemen sonra ooooo X sen ne olmuşsun. Topa dönmüşsün resmen demesi.

2- Ben Mart gibi 86 kilodaydım Haziranda 84 Buraya Temmuz ayında 80 kiloyla başladım.
Temmuzdan beri yani 80 kilodan 71 e düştüm.
Çok kassam kendimi daha çok giderdi ama bayramlar, izinler, tatiller kendimi kasmadan ama kontrolü de elden bırakmadan bu kiloya geldim.
Dönerimide yedim, çikolatamı da aklına gelecek her türlü şeyi ama her hafta buraya gelip bildirim yapıcam korkusuyla kendimi sürekli kontrol ettim.

6 Öğün beslenmeyi yaşam tarzın haline getirebileceksen 6 öğün yok getiremem diyosan 3 öğün yemek mantıklı neyse ben yorumsuz kalayımda fırça yemeyeyim

Tamam tatlım

sağ olun kızlar..

Daha ne istiyosun çok güzel kilo vermişsin :26:

Günaydın yavrular....

Günaydın cnm

Günaydın cnm becerikli hatunnn el açması mantı mı yaptın hiç sevmemm hiçççççççç

Üstüme alınmıyorum ben daha kilo veremedim

valla yaa :) bird eara öğünsüz nası olck metabolizma hızına nooldu hanı yavaslıodu dıyorumm

bence de meyvesiz olmaz yaa ama kolesterol ve
genetk hastalıkalr konusunda söledıkleri düşündürdü benı :)

ağzına yüreğine sağlık içimizdekileri nasılda güzel ifade etmişsin canım yaaaaaaa :

Teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı. Ve gerçekten kimse anlayamıyor başına gelmeyince.
Benim korkum çok yazamazsam nasıl motive olacağım konusunda. Dahil olmaya çalışıyorum.
Daha önce hiç başarılı olamadım diyet konusunda. Diyet değil de yediklerimi kısarak başarmak istiyorum.

Şöyle birşey yapsak uygun mu?
Mesela 10 kilo üzeri verenler başarılarını neye borçlu olduklarını yazsalar. Nelere dikkat ettiklerini yazsalar, biz de onlardan feyz alsak olmaz mı?
Sanki daha çok motive olyrmuşuz gibi geldi...

Başarı hikayelerini oku şeker öyle bi başlık var zaten kk da.
31 kilo veren bile var. Sevgi mesela resimleride var.
İnsan isterse başarıyor yani. Biz sağlıklı besleniyoruz.
Kurallarımızı okudun mu bilmem. Ona göre beslenip veriyoruz.
Sağlıklı beslenme en güzeli. Yemegi birden kesersen sağlıgından da olursun ruh saglıgından da.
Biz yemek yemeyince morali bozulan insanlarız.

ağzına yüreğine sağlık içimizdekileri nasılda güzel ifade etmişsin canım yaaaaaaa :

Öhööömmm öhööömmmmm

gecmıs olsun canım hersey üst üste gelıyo sız de de bı sadaka verın bence
günaydın kızlarrr
veremiyorum ben kilo milo!
bence agyet ıyı vermıssın ben aylardır veremıyorum senın 16 gunde vrdıgın kıloyu benım ablam 1 aydır ugrasıyor durud kılosu am apes etmıyo rgene de sen cabuk karar verıyosun bence
gunaydın canım valla ben bu dıyetsıyenlerın hıcbırıne ınanmıyom neden dersen hepsının dogru ve yanlıs soylemlerı var ekmeksız ara öğünsüz şusuz busuz beslenme olmaz bence herseyden ye kararında ye olay bıtmıstır
sağ olun kızlar..
bu yolda devam et az verdım cok verdım demeden
Günaydın yavrular....
gunaydın canım naber bıraz duzen esokabıldın mı beslenmenı

bende kendı adıma yazayım 1ncisi motıve oldugum tek yer burası rahatca ıstedıgımı soruyorum ayzıyorum payalsıyorum ve tatmın edıcı cvplar alıyorum boylece kılo vermesemde almıyorum
2 ncisi ocak sonu geldım subat basında vermeye basladım desem su ana kadar 8 kılo verdım ama 4-5 aydır koruyorum gıbı bısey yanı ılk basta verdım 8 kgyı sonra saldım gdıerse gıder dıyorum dıyet yapmıyorum o yuzden de kılom pek oynamıyor

sağ olun kızlar..

aa sabır sabır..zamanla olucka bide sporun etkisni sonradan dahaçok göreceksin şimdi vucüt alışıyor daha hatta spor yaaprken kaslarşişermiş tartıda çok çıkarmış ben bunu aynen yaşadım sonrasında hafifleidm inceldim..
bide arkdaşım gayet çokta vermişsin yani ben ve benim gibiler napsın biz zor veriyoruz senin gibi olsaydım şimdi 5lere bile inmiştim yani şükret haline hemde acele etme yavaş var sağlıklı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…