sagol fistik ya bende anLamadim :26: simdi okadar yani yine üzülüyorum ama kendimi yiyip bitirmiyorum annemgil burda olmasaydin düsünemiyorum bile
Geçmiş olsun canım bu aralar bişiler var sizde de..
Çok geçmiş olsun tekrarr.
Resmine bayıldım bide.
Günaydın cnmOkudum bende şimdi :26: tatlıyı geçtim de meyvesiz olmaz ya :26:
Çok geçmiş olsun canım yaagerçekten sizin başınızda bişiler dolaşıyo şu sıralar bi kurşun filan döktürün :26: başınızdan ekmek tuz
çevirinde bi garibana verin bari canım
herkese günaydın kızlar atıf yapamadım özür..
ya bu karatayın kitabını okuyorum şuan. diyorki zayıflamayı peptin hormonu sağlar bu hormonun salsılanması içinde vücut 4-5 saat aç kalmalı. şimdiye kadar okuduğum duyduğum tüm hocalar kitaplar sık sık az az beslenin diyordu. bu da tam tersini söylüyor. çok yiyin ama üç öğünü geçmeyinki peptin hormonu salgılansın diyor. geçen sene gittiğim diyetisyen ise yine ara öğünlerin önemini anlatmıştı ve çokda az yemeden ara öğünleri uygulayarak ayda 3 kilo vermiştim. şimdi kafam karıştı ne dersiniz bayanlar sizin fikriniz ne
vericeksin canım inanmassan olmazki ben inanıyorum sana hep beraber kiloları vericez inş.
Günaydın cnm noldu :26:
Daha dün gelmediniz mi topiğe?
Dün rejime başladıysanız bi günde 1 kilo vermeniz garip olurdu.
Biz kaç aydır kilo vermek için uğraşıyoruz.
Hemen pes ederseniz kilolara yenilir üstüne alırsınız.
Olumlu olun ve kurallarımızı uygulayın isterseniz.
sağ olun kızlar..
76.8 ile başladım 16 gün oldu hala 74 kiloyum..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..
Günaydın yavrular....
Oooo Charmm aramızaa dönmüşşş
Hoşgeldin canım.
Günaydın yavrular....
Birkaç şeyi merak ediyorum.
1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?
2.si verdiğiniz kilolar hangi tarihten itibaren ?
Daha dün gelmediniz mi topiğe?
Dün rejime başladıysanız bi günde 1 kilo vermeniz garip olurdu.
Biz kaç aydır kilo vermek için uğraşıyoruz.
Hemen pes ederseniz kilolara yenilir üstüne alırsınız.
Olumlu olun ve kurallarımızı uygulayın isterseniz.
herkese günaydın kızlar atıf yapamadım özür..
ya bu karatayın kitabını okuyorum şuan. diyorki zayıflamayı peptin hormonu sağlar bu hormonun salsılanması içinde vücut 4-5 saat aç kalmalı. şimdiye kadar okuduğum duyduğum tüm hocalar kitaplar sık sık az az beslenin diyordu. bu da tam tersini söylüyor. çok yiyin ama üç öğünü geçmeyinki peptin hormonu salgılansın diyor. geçen sene gittiğim diyetisyen ise yine ara öğünlerin önemini anlatmıştı ve çokda az yemeden ara öğünleri uygulayarak ayda 3 kilo vermiştim. şimdi kafam karıştı ne dersiniz bayanlar sizin fikriniz ne
sagol fistik ya bende anLamadim :26: simdi okadar yani yine üzülüyorum ama kendimi yiyip bitirmiyorum annemgil burda olmasaydin düsünemiyorum bileavatari dimi masus koydum cislari hep göreyim de yemeyeyim sonuc öyle olur diye
sagol bebegim bu aralar karabulut dolasiyo üstümüzde napalim allah baska dert vermesin basa gelen cekiliyor
kizlar ben yine okuma moduna geceyim bu sakir sakir ne yaziyo diye tuhaf tuhaf bakiyorlar
sağ olun kızlar..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..
Günaydın yavrular....
Günaydın kızlarr.
bu haftasonum baya bi yoğun geçti hem yemek konusundahem misafir konusunda diet miet kalmadı resmen
işlerimde yoğun bayaa kafayı sıyırmak üzereyim şuan.bi yandanda haftasonu misafirlerime mantı yaptım aç aç bitmedi yufkalar omuzlarım ve kollarım halarım hala ağrıyo yaww
1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?
kız orti valla şok haber aslında demek isedikleri sanırım organik doğal beslenmenin faktörü var orda doğdu eski dedelerimiz sanki diyet ürünlerlemi beslenyolatrdı gayette sağlıklıydılar ama işte bizim kilolar baya fazla olunca
günaydın cnmOkudum bende şimdi :26: Tatlıyı geçtim de meyvesiz olmaz ya :26:
çok geçmiş olsun canım yaaGerçekten sizin başınızda bişiler dolaşıyo şu sıralar bi kurşun filan döktürün :26: Başınızdan ekmek tuz
çevirinde bi garibana verin bari canım
Chaaarrmmm!
hoşbulduk canımm....
ağzına yüreğine sağlık içimizdekileri nasılda güzel ifade etmişsin canım yaaaaaaa :cevap verelim bakalım.
1- tamamennn motive olduğumuz yer burası.
Neden diye soracak olursan. Etrafında iyiliğini isteyen insanlar kadar dedikodunu yapanlar da var.
Sen sürekli onlarla kilo muhabbeti yaparsan sana sürekli daha kilo veremedin mi?
Elinde ufak bi çikolata görseler hemen hani diyetteyim senden bi halt olmaz veremezsin o kiloyu diyenler olur.
Bide kilosu fazla olan insanı kilosu fazla olan insan anlar.
Misal sen zayıf birine gidipte şunları şunları yedim veremiyorum dersen.
O da sana der ki kendini tutmuyorsun tutsan gider klasik şeyleri der bu da bünyede ters etki yapabilir.
Sen en ufak şişmanlıgından dolayı yaşadıgın üzüntünü yaz burdan biri der ki benimde başıma gelmişti.
En basiti akrabaların, tanıdıkların merhabadan hemen sonra ooooo x sen ne olmuşsun. Topa dönmüşsün resmen demesi.
2- ben mart gibi 86 kilodaydım haziranda 84 buraya temmuz ayında 80 kiloyla başladım.
Temmuzdan beri yani 80 kilodan 71 e düştüm.
çok kassam kendimi daha çok giderdi ama bayramlar, izinler, tatiller kendimi kasmadan ama kontrolü de elden bırakmadan bu kiloya geldim.
Dönerimide yedim, çikolatamı da aklına gelecek her türlü şeyi ama her hafta buraya gelip bildirim yapıcam korkusuyla kendimi sürekli kontrol ettim.
Cevap verelim bakalım.
1- Tamamennn motive olduğumuz yer burası.
Neden diye soracak olursan. Etrafında iyiliğini isteyen insanlar kadar dedikodunu yapanlar da var.
Sen sürekli onlarla kilo muhabbeti yaparsan sana sürekli daha kilo veremedin mi?
Elinde ufak bi çikolata görseler hemen hani diyetteyim senden bi halt olmaz veremezsin o kiloyu diyenler olur.
Bide kilosu fazla olan insanı kilosu fazla olan insan anlar.
Misal sen zayıf birine gidipte şunları şunları yedim veremiyorum dersen.
O da sana der ki kendini tutmuyorsun tutsan gider klasik şeyleri der bu da bünyede ters etki yapabilir.
Sen en ufak şişmanlıgından dolayı yaşadıgın üzüntünü yaz burdan biri der ki benimde başıma gelmişti.
En basiti akrabaların, tanıdıkların merhabadan hemen sonra ooooo X sen ne olmuşsun. Topa dönmüşsün resmen demesi.
2- Ben Mart gibi 86 kilodaydım Haziranda 84 Buraya Temmuz ayında 80 kiloyla başladım.
Temmuzdan beri yani 80 kilodan 71 e düştüm.
Çok kassam kendimi daha çok giderdi ama bayramlar, izinler, tatiller kendimi kasmadan ama kontrolü de elden bırakmadan bu kiloya geldim.
Dönerimide yedim, çikolatamı da aklına gelecek her türlü şeyi ama her hafta buraya gelip bildirim yapıcam korkusuyla kendimi sürekli kontrol ettim.
Teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı. Ve gerçekten kimse anlayamıyor başına gelmeyince.
Benim korkum çok yazamazsam nasıl motive olacağım konusunda. Dahil olmaya çalışıyorum.
Daha önce hiç başarılı olamadım diyet konusunda. Diyet değil de yediklerimi kısarak başarmak istiyorum.
Şöyle birşey yapsak uygun mu?
Mesela 10 kilo üzeri verenler başarılarını neye borçlu olduklarını yazsalar. Nelere dikkat ettiklerini yazsalar, biz de onlardan feyz alsak olmaz mı?
Sanki daha çok motive olyrmuşuz gibi geldi...
ağzına yüreğine sağlık içimizdekileri nasılda güzel ifade etmişsin canım yaaaaaaa :
gecmıs olsun canım hersey üst üste gelıyo sız de de bı sadaka verın bencefirar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadarsimdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri
bence agyet ıyı vermıssın ben aylardır veremıyorum senın 16 gunde vrdıgın kıloyu benım ablam 1 aydır ugrasıyor durud kılosu am apes etmıyo rgene de sen cabuk karar verıyosun bencegünaydın kızlarrr
veremiyorum ben kilo milo!
gunaydın canım valla ben bu dıyetsıyenlerın hıcbırıne ınanmıyom neden dersen hepsının dogru ve yanlıs soylemlerı var ekmeksız ara öğünsüz şusuz busuz beslenme olmaz bence herseyden ye kararında ye olay bıtmıstırherkese günaydın kızlar atıf yapamadım özür..
bu yolda devam et az verdım cok verdım demedensağ olun kızlar..
gunaydın canım naber bıraz duzen esokabıldın mı beslenmenıGünaydın yavrular....
sağ olun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?