merhaba kizlar kilo bilidirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 64.9
buhafta 63.3
giden 1.6
toplam giden 6.9
hedef 58
leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 73.2
Bu hafta:74.0
Gelen:800 gr
Toplamda giden: 1.700
Hedef: 65
Benimde utanç bildirimi böyle kızlar. Gerçi 2 gündür wcde yok.Bu hafta azıttım cezayı hakettim. Moralim çok bozuk.
vaayy tebrıkler lesilede hangı asamadasın :) 4 mil kilo verdırıcıymsı sanırırm ben pazartesı 4 mile geccem 3 mil hızlıdaym su an :)
canim ben bazen 5 mil yapiyorum bazen 3mil ama hergun kesinlikle yapiyorum dun biraz kizim yuzunden araliklarla oldu ama arada olur oyle
kilomu bildireyimde işe kaçayım akşama tickerımı düzeltirim
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.4
gelen-giden:yok
toplam giden:26.6 kg
hedef:58 kg.
boy:162 cm
beden:36
merhaba arkadaslar
ben de size katilmak istiyorum musade ederseniz.aslinda baska bir topikle basladim kk ile tanismaya ve 4 kilo verdim yaklasik 2 ayda.
bugun gordumki siz burda daha aktifsiniz.kilo vermek icin daha cok motive oluyorsunuz.benim de istedigim bu.
benim kizim var .29 yasindayim( cok yakinda 30 olucam).1.70 boyundayim.75 kiloyla basladim kilo vermeye.aslinda dahaonce cok verip aldim bu kilolari ama en cok 75 oldum ve turkiyeye izine gittigimde cok rahatsiz oldum kilolarimdan.belcikada yasiyorum bu arada .donunce karar verdim kilovermeye ve geri almamaya.mezoterapiye basladim.cok SIK olmasada 2 haftada 1 yaptiriorum.
onceleri yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama simdi hic etmiyorum desem yeridir.ama en azindan 2 aydir 4 kilo gitti ve hic almadim.simdi 71 kiloyum.bu da benim sevincimm.
galiba cuma gunleri bildirim yapiyosunuz.musade ederseniz ben de gelecek cumadan itibaren bildirimlere katilmak istiyorum.
merhaba kizlar kilo bilidirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 64.9
buhafta 63.3
giden 1.6
toplam giden 6.9
hedef 58
leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim
canim ben bazen 5 mil yapiyorum bazen 3mil ama hergun kesinlikle yapiyorum dun biraz kizim yuzunden araliklarla oldu ama arada olur oyle
ben de hickimse tek kelime cevap vermeyecek sanmistim tesekkur edrim umay0110 beni gordugun icin hosbuldukhoşgeldiniz...[
hoşgeldiniz...
süper yaaa negüzel
5 milin hepsini yapabiliyormusunuz? ben 5 mile başlıyorum ama 3. milin sonuna kadar ancak yapıyorum 3le 4üde indirdim ama onları sevmedim 5te koşmada var yaa daha güzel geldi bana, umarım bizde başarılı oluruz sizin gibi tebrikler tekrar
[
bu çizelgelerde gramları nasıl gösteriyoruz 68,700 yazdım yine 68 gösteriyor
kaanla zayıflamanın 8 dakikalık kalca hareketlerını yapan bı arkadas vardı, tıyatroseyırcısıydı yanlıs hatırlamıyosam nıckı:26:
onu beklıyorum, cunku fark var dıye yazdıgını gordummmmbende o farkı ıstıyorummmm hadı gel de benı aydınlatttttt, ne yaptın nası yaptın, gercekten fark var mıııı
bu arada herkes leslie den bahsediyo.nereden uyguluyorsunuz bu yontemi goremedim.bana linkini gonderebilirmisiniz?
ben de gunluk 10 dk stepper ile stepe basladim.cok terletiyo ve yeni basladigim icin 10 dk ancak yapabiliyorum.
hoşgeldin...merhaba arkadaslar
ben de size katilmak istiyorum musade ederseniz.aslinda baska bir topikle basladim kk ile tanismaya ve 4 kilo verdim yaklasik 2 ayda.
bugun gordumki siz burda daha aktifsiniz.kilo vermek icin daha cok motive oluyorsunuz.benim de istedigim bu.
benim kizim var .29 yasindayim( cok yakinda 30 olucam).1.70 boyundayim.75 kiloyla basladim kilo vermeye.aslinda dahaonce cok verip aldim bu kilolari ama en cok 75 oldum ve turkiyeye izine gittigimde cok rahatsiz oldum kilolarimdan.belcikada yasiyorum bu arada .donunce karar verdim kilovermeye ve geri almamaya.mezoterapiye basladim.cok SIK olmasada 2 haftada 1 yaptiriorum.
onceleri yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama simdi hic etmiyorum desem yeridir.ama en azindan 2 aydir 4 kilo gitti ve hic almadim.simdi 71 kiloyum.bu da benim sevincimm.
galiba cuma gunleri bildirim yapiyosunuz.musade ederseniz ben de gelecek cumadan itibaren bildirimlere katilmak istiyorum.
bu çizelgelerde gramları nasıl gösteriyoruz 68,700 yazdım yine 68 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?