70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar kilo bilidirimim

baslangic 70.2

gecen hafta 64.9

buhafta 63.3

giden 1.6

toplam giden 6.9

hedef 58

leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim

baslangic 70.2

gecen hafta 64.9

buhafta 63.3

giden 1.6

toplam giden 6.9

hedef 58

vaayy tebrıkler lesilede hangı asamadasın :) 4 mil kilo verdırıcıymsı sanırırm ben pazartesı 4 mile geccem 3 mil hızlıdaym su an :)

kilomu bildireyimde işe kaçayım akşama tickerımı düzeltirim
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.4
gelen-giden:yok
toplam giden:26.6 kg
hedef:58 kg.
boy:162 cm
beden:36

Son düzenleme:

uzulme canim haftaya verirsin moral bozmak yok yola devam vercez bu kilolari

bu arada herkes leslie den bahsediyo.nereden uyguluyorsunuz bu yontemi goremedim.bana linkini gonderebilirmisiniz?
ben de gunluk 10 dk stepper ile stepe basladim.cok terletiyo ve yeni basladigim icin 10 dk ancak yapabiliyorum.

vaayy tebrıkler lesilede hangı asamadasın :) 4 mil kilo verdırıcıymsı sanırırm ben pazartesı 4 mile geccem 3 mil hızlıdaym su an :)

canim ben bazen 5 mil yapiyorum bazen 3mil ama hergun kesinlikle yapiyorum dun biraz kizim yuzunden araliklarla oldu ama arada olur oyle

kilomu bildireyimde işe kaçayım akşama tickerımı düzeltirim
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.4
gelen-giden:yok
toplam giden:26.6 kg
hedef:58 kg.
boy:162 cm
beden:36

Bravo arkadaşım. Toplamda ne kadar çok vermişsin. Ben de görür müyüm o günleri?

Önerilerin var mı? Nelere dikkat ettin?

kaanla zayıflamanın 8 dakikalık kalca hareketlerını yapan bı arkadas vardı, tıyatroseyırcısıydı yanlıs hatırlamıyosam nıckı:26:

onu beklıyorum, cunku fark var dıye yazdıgını gordummmm bende o farkı ıstıyorummmm hadı gel de benı aydınlatttttt, ne yaptın nası yaptın, gercekten fark var mıııı

hoşgeldiniz...

baslangic 70.2

gecen hafta 64.9

buhafta 63.3

giden 1.6

toplam giden 6.9

hedef 58

süper yaaa negüzel

canim ben bazen 5 mil yapiyorum bazen 3mil ama hergun kesinlikle yapiyorum dun biraz kizim yuzunden araliklarla oldu ama arada olur oyle

5 milin hepsini yapabiliyormusunuz? ben 5 mile başlıyorum ama 3. milin sonuna kadar ancak yapıyorum 3le 4üde indirdim ama onları sevmedim 5te koşmada var yaa daha güzel geldi bana, umarım bizde başarılı oluruz sizin gibi tebrikler tekrar

[

bu çizelgelerde gramları nasıl gösteriyoruz 68,700 yazdım yine 68 gösteriyor

kizlar benim kizim 5.720 gr ben 6.9 vermisim kizimdan fazlasini icimden cikartmisim geri kalan kiloyuda verinde yagenimi cikarmis olcam

sagol canim 5milide yapiyorum 3mile kadar zor geliyo bana ondan sonrasi daha kolay gibi hissediyorum bigun devam edersen gorursun canim

virgul kullanmissin ondan gozukmuyodur nokta kullan arada canim

virgülle değil noktayla yaz canımm

yaa harbıden ben de yapayım yaa

bu arada herkes leslie den bahsediyo.nereden uyguluyorsunuz bu yontemi goremedim.bana linkini gonderebilirmisiniz?
ben de gunluk 10 dk stepper ile stepe basladim.cok terletiyo ve yeni basladigim icin 10 dk ancak yapabiliyorum.

merhaba canim leslienin nicknibana dilek gonderdi ondan indirdim ben

hoşgeldin...

canım bende onu zor çözdüm çok basitmişş virgül değil nokta koy ayırma noktasına yani 68,7 değil 68.7 yaz o zaman oluyo...

Eklentiler

• $308890_286946037990687_286899517995339_1101882_1159240757_n.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…