Bu kadar aiyi anlatılabilirdi....
Teşekkürler....
günaydın nafcım kız beni güldürdün gene sabah sabah,allah iyiliğini versin senin.
süper canımmmmmm....
hadi kızlar ben kaçtım..
vınn da sorun olmazsa akşma girerim artık....
hiç önemli değil + da olman canımcım bu hafta tam gaz devam ediyoruz
(dün sana okadar gaz verdim bende hala düzelme yok akşam koçişe bugün yemek yapmak yok sende nesfit yiycen dedim (hep onun yemekleri yaptıya zaten) beraber yedik nerdeyse paketin yarısını yedi gece mutfaktan kokular geldi bi baktım 3 tane karışık tost yapmış yiyor dayanamadım birinide ben yedim
kilo verene karda gel beraber yaşıyalımyoksa zorrrrrr
arzucum boyum 169 ama ben seni foyolarından gördüm sen ince hatlısın ben 169 boy 60 kiloyum ama yuvarlak hatlıyım kalça falan yok ama hatlarım yuvarlak benimde.bende 60da kalabilmeye çalışcam 58 inebilirsem iiyi olur ama inemezsemde sorun değil
ay canım bana ınce hatlı dedın yaa ortım benım esım bıle ırı yapılısın sen dıyo kemıklıyım ben baya bıde göbek var ben sneı görmedım ama bu boya 60 süperdir zaten yuvarlak hatlı da olsan darısı bana ınsallah
bazen banaDA OLUYOR bakmak bile istemiyorum:26:ee sen bildirim yapmıyon anladımda bari napıyon almıyosun değilmi veriyosun sende gram gram arzu ben ..ve sen bu topiğin unutulmayanları olucazhareket yap leslie yap valla baya güzel ebn sıkılmıyorum ayaktasın ama hareket çok bacak hareketi indirdim farklı videoları 2günde bir yapmaya çalışıyorum sonum ne olur bilmiyomda
sağol canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,kızı bugün yatırmıcam arsz uyku sorunumuz devam ediyo bugünde böyle denicem bakalım
bu king ne kollar için her türlü hareket önerisine açığım.
eşime tutturdum bana boks torbası al diye zaten.
evlilik yıldönümünde hediyede almadı gıcık ama alcam bekle diyo acaba boks torbasımı alacak ki
eşlere ne bakıyon sen kıskançlığından diyodur heleki kendi göbekliyse,benimki kilo vermeden önce allah var hiç bişey demiyodu,çünkü hamilelikde alınan kilolardı,zayıflayınca,ben seni balık etlide beğeniyodum ama,demeye başladı,bende heee hee diyip geçiştiriyorum.bence seninkide kıskançlığından diyodur.baya uzun ince bir hatunsun sen
500 lük iki küçük şişelere su doldur kol hareketleri çalış nette var canım
Selam millet..
Geçmişe bakamadım daha bi selam veriyim gidecem.
Malum cuma olunca yazdıklarınız da çoktur.
Öptüm siziii
He bide bildirim var tabi.
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 72.2
Gelen: 800 gram
Hedef: 57
arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,160 boyundayım 71 kiloyum. forumu uzun zamandır aralıklarla (her kilo vermeye düşünmeye başladığım zaman) okuyorum. 2 sene önce 78 kilolara kadar çıkmıştım. bu arada hayatım boyunca 4-5 kere diyetisyene gittim, 3-4 kere spor salonuna yazıldım, zayıflama ilaçları da denedim, akupunktur yaptırdım, bi hastanede vücuduma bağlanan kablolarla elektriklere de çarpıldım... ama hiç birine 1 aydan fazla devam edemedim. 7 senelik sevgilim çok kilo aldığım için benden ayrılmaya kalktı, annem sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsediyo, psikolojim bozuldu.... ama bu sefer kararlıyım, eylülde düğünüm var ve evime koşu bandı aldım 3 gündür yed,klerime dikkat edip yürüyorum.
BANA DA YARDIMCI OLUN LÜTFEENN.
günaydın kızlar,kilo bildirimim;
başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62
bu hafta:60.8
giden: 1.2
toplamda giden:4.8
hedef:52
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
günaydın hyırlı cumalar
ne zamandır giremedim vınn da laptop da sorun çıktı.
sinir etti beni...
neyse keyifler iyidir inşallah...
kilo bildirimim
başlangıç 79.8 kg
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.4
giden 900 gr
toplam giden 14.4
hedef 58 kg
günaydın fıstıklar
kilo bildirimi (bu hafta yaptıgım kacamaklarla iyi bile sayılır)
başlangıç :78
geçen hafta :74.30
bu hafta :74.10
giden :0,20
toplamda giden 3.90 kg
kilo bildirimim
başlangıç :75,8 kg
geçen hafta : 72,7 kg
bu hafta :71,8 kg
giden :900 gr
toplam giden :4 kg
hedef :60 kg
gram gram gidiyorum vallaha
kilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg
Günaydın Kızçeler meşhur cuma kilo bildirimimi yapıyım :))
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç :76,20 kg
Geçen hafta :76,00 kg
Bu hafta :74,90 kg
Giden : 1,10 kg
Toplamda giden : 1,30 kg
Hedef :65,00 kg
Ahahah alınmadım kızbende bikeresinde bi arkadaşa yazmıştım öyle hatta papatyamdı sanırım :26:
yay burcunu övmüştün debu özelliğinden bahsetmemiştin bak geçmişe gider bulurum hee
Dumur oldumama içten içe sevindim yaşasın listenin sonunda değilim diye ahahah ay çok fesatım ne kadar ayıp
işin şakası biyana da serum etkilemiştir seni belkim :26: ee bünye spora alıştı bu hafta yapmadım diyosun onunda etkisi olabilirregl
başlı başına bi etken zaten
Haftaya sen bizi sollar bide el sallarsın valla deryamm
Bu arada çok kilo veremezsen haftaya hatırlatırımm
Trendy21 Dikkatine!
Başlangıç:70,2 kg
Geçen hafta:69,3 kg
Bu hafta: 68,7 kg
giden : 600gr
Toplam giden: 1500 gr
Hedef kilo:58 kg
salıdan beri takip edemiyorum topiği, salı gününden beride diyet miyet kalmadı ogünde 68,7 dim şükürki almamışım ama bugün tekrar başladım haftaya herşey güzel olacak
kilo veren arkadaşları çok tebrik ederim veremeyenlerin darısı haftaya diyom alanlara birşey demiyom oluyo bazen
benim bildirim
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 200g
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :3,2 gr
ya 200 gr vermişim gene ama yinede sevindim zira hafta başından beri hep + daydım o kadar spora rağmen hemide. neyse haftaya regliyim inşallah en az 1 kilo gidecek gitsin gari ya son 3 haftadır toplamda 400 gr verebildim
gunaydinnn kizlarrr
nerdeyse bir haftadir topige giremiyorum biliyosunuz eve hirsiz girdi pc aldi simdi pc yok....tlf nete girmeye calisiyorum ama ondada problem yasiyorum ama sizi diyetimi birakmadim sadece talihsizlikler yasiyorum...topige gelemedigim zaman aranizdan ayrildigimi dusunmeyin sakin hemen bildirimimi yapayim
baslangic kilo 74,600
gecen hafta 73,500
bu hafta 72,600
giden 900 gr
toplam giden 2000 gr
cok yavas kilo vermiyormuyum sizcede yaa 3 hafta oldu offf yaaaa
Canım üzülme haftaya inşallah. Regl döneminde oluyo, su tutmuştur, bende regl döneminde verdim geçen hafta bu hafta + dayım malesef. :18:
Canım geçmiş olsun, tam hastalık zamanı dikkat et.
herkese günaydın kilo bildirimim
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
50 rakamını görmeyi bugün çok istiyordum ama 100 gramla kaçırdım yarına kısmet artık.
kızlar bu hafta çok mutluyım..acayip motivasyonum arttı..
geçen cmt görümcemle görüştük..yaklaşık 1.5 aydır görüşmüyorduk..
memleket dönüşü görüşmüştük..o halimden 3.5 kilo aşağıdaydım..görünce şaşırdı..nolmuşsun süzülmüşsün naptın sen dedi...
laynanasıda henüz bebeğim 5 aylıkken görmüştü.. o zaman noldun böyle almış başını gitmişin ..kilo aldın gibi laflar etti..gerçi haklıydıda 78 lerdeydim o zaman..
ama o da şimdi böyle oldu..
bu salı da bina oturmamız vardı..2 hf da bir oturuyoruz..2 hf da toplam 1.5 kg gitmiştir..
onlarda şaşırdı nasıl zayıflamışın. diye
acaba 2 haftadır haftada 4 gün 3.5 mil lesli yaptım ..ondan mı ki..
ölçülerimde pek bi değişiklik yok anlamadım..
slm kızlar ben geldim ve malesef + dayım yine bu hafta
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,100 KG
Gelen: 100 gr
toplamda giden :12.500 KG
hedef :60 kg
sinir oldum yaa yılbaşına kadar 60 olacaktım güya ..
bu gidişle zor yahuu
oo başlamışsın vermeye...
Kız ne gramı nerdeyse 1 kiloiyisin yaa şöyle kilo veripte beğenmeyenler çok kızıyorum haa bu herkes için geçerlii
E:)
inşallah hepimiz incelir çıtır oluruz herkeste hasedinden çatlar...
Ya kızlar benim gıcık olduğum bir durum var onu anlatayım size. Kimsenin rejimimden haberi yok özellikle söylemiyom. Geçn gün laf arası eve gelen bir misafire söyleme gafletinde bulundum. O zamandan beri ne zaman karşılaşsak belki iyiniyetinden ama bana durmadan öğüt verip duruyo beni sinir ediyo. Yok şunu ye bak şunu yeme. Kendisi 170 lik 60 kilo civarında hemde bir çocuk annesi bir hatun. Bir de bir oturuşta iki kişilik yemeği yiyen biri. Hatta eşi bile erkek gibi yiyorsun diye takılır. Tabii kendi o kadar yiyerek kilo derdi olmadığından ben bu kadar az yiyerek kilo veremeyince anlamıyo halimden. Geçende diyo ya acıkınca taze nane al ağzına kemir iştahını keser falan. Ya benim sorunum iştah değilki fazla kilo. Açlıktan değil düzensiz beslenme alışkanlığından aldım bu kiloları. 6 haftadır da rejimdeyim. şey sanıyo galiba ben durmadan ne bulsam yiyorum ondan bu haldeyim
ya biri şu çok yiyip kilo almayan zayıf arkadaşlara söylesin. Biz kiloluyuz ama deli gibi yemiyoruz. Dev menüler 3-4 tabak yemekler falan götürmüyoruz ay anlatamadım sanırım derdimi ama sinir oluyom işte kiloluyum diye her görenin öğüt vermesine durmadan takipte olmaya falan gerek yok. 31 yaşındayım. Bilirim herhalde ne yiyip yemeyeceğimi...
bu king ne kollar için her türlü hareket önerisine açığım.
Eşime tutturdum bana boks torbası al diye zaten.
Evlilik yıldönümünde hediyede almadı gıcık ama alcam bekle diyo acaba boks torbasımı alacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?