70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadar aiyi anlatılabilirdi....
Teşekkürler....

Rica ederimm

günaydın nafcım kız beni güldürdün gene sabah sabah,allah iyiliğini versin senin.

Günaydın cnm neden güldürdüm bilmiyom ama gülmek iyidir sevindimm

süper canımmmmmm....

hadi kızlar ben kaçtım..
vınn da sorun olmazsa akşma girerim artık....

Görüşürüz canım

Benimkide akşam yemek yemicem dedi sonra oturdu yarım kavun yedi Yatarken de sabah bana peynirli yumurta yaparmısın diyodu

Sen akşam kocanı doyur bence yoksa tost filan durum fena

Bizde elsnopy ' i görecekmiyiz

bu king ne kollar için her türlü hareket önerisine açığım.
eşime tutturdum bana boks torbası al diye zaten.
evlilik yıldönümünde hediyede almadı gıcık ama alcam bekle diyo acaba boks torbasımı alacak ki

eşlere ne bakıyon sen kıskançlığından diyodur heleki kendi göbekliyse,benimki kilo vermeden önce allah var hiç bişey demiyodu,çünkü hamilelikde alınan kilolardı,zayıflayınca,ben seni balık etlide beğeniyodum ama,demeye başladı,bende heee hee diyip geçiştiriyorum.bence seninkide kıskançlığından diyodur.baya uzun ince bir hatunsun sen

yok kız ger-düş bizim kategoriye girmez 10 küsür kılo vermıs o bız oyle mı senle bız aynıyız tamam da

sağol canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,kızı bugün yatırmıcam arsz uyku sorunumuz devam ediyo bugünde böyle denicem bakalım

yazıları gec takıp edıyom ama rıca ederım canım güle güle kullan dene bakalım bırde bı arkadas yazmıstı ogle uyksuuna erken yatır fazla da uyumasın o zaman aksam daha erken yatar belkı benım oglan bı ara oyleydı gunde 2 kez uyuodu ama duzensızdı gece kalkıp oturuyodu bu sefer bızde 1 e düşürüdk uykuyu boyle daha ıyı oglen uyuyo 2 saaat fılan aksamda 9 bucuk gıbı yatırıyorum ıste ıns düzelir ama senın kızda 2 yas sendromu da var dımı allahtan bızım daha baslamadı

500 lük iki küçük şişelere su doldur kol hareketleri çalış nette var canım

göbek olmaz mı hem de ne göbek oglus da ona cekmıs aynı göbekelrı esım 100 kılo cıvarı 10 kg verdı ben dıkkat ederken kaldı oyle boyda 1.75 cok fazla bısey dıyemıyoda zaten takılıyo ıste benım rahatsız oldugumu bıldıgı ıcın

500 lük iki küçük şişelere su doldur kol hareketleri çalış nette var canım

yarım kiloluk ağırlıklarım var kola bağlanıyo onlarla çalışıyom canım devamlı ama inat etti bu kollar incelmiyo ama bende inadım incelecekleeeeeeeeeer.
yoksa dediğim gibi keserim karışmam

Selam millet..
Geçmişe bakamadım daha bi selam veriyim gidecem.
Malum cuma olunca yazdıklarınız da çoktur.
Öptüm siziii
He bide bildirim var tabi.

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 72.2
Gelen: 800 gram
Hedef: 57

Canım kardişiiimmmm evet çok durma yat sen...
Ancak öyle iyi olursun bebişimmm

Seni seviyoooyuummmm

Hoşgeldin canım doğru yerdesin emin ol

günaydın kızlar,kilo bildirimim;

başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62
bu hafta:60.8
giden: 1.2
toplamda giden:4.8
hedef:52

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60

işte bu

günaydın fıstıklar
kilo bildirimi (bu hafta yaptıgım kacamaklarla iyi bile sayılır )
başlangıç :78
geçen hafta :74.30
bu hafta :74.10
giden :0,20
toplamda giden 3.90 kg

kilo bildirimim

başlangıç :75,8 kg
geçen hafta : 72,7 kg
bu hafta :71,8 kg
giden :900 gr
toplam giden :4 kg
hedef :60 kg

gram gram gidiyorum vallaha

kilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg

hatırlatmanı istiyom zaten sen unutmazsın

Canım üzülme haftaya inşallah. Regl döneminde oluyo, su tutmuştur, bende regl döneminde verdim geçen hafta bu hafta + dayım malesef. :18:

Canım geçmiş olsun, tam hastalık zamanı dikkat et.

işallah öyledir yaa haftaya acısını çıkarcam

kilo veren herkesi tebrik ederim veremeylerede işallah haftaya verir artık diye diliyorum kendimle beraber

slm kızlar ben geldim ve malesef + dayım yine bu hafta

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,100 KG
Gelen: 100 gr
toplamda giden :12.500 KG
hedef :60 kg

sinir oldum yaa yılbaşına kadar 60 olacaktım güya ..
bu gidişle zor yahuu

Son düzenleme:

süpersin maşallah sana

olur bence yılbaşına kadar ne kalmış ki:)

Son düzenleme:
Geçmişi okudum geldim.
Orticim üzgünüm bende +800 deyim.
Bizden bi 1000lik NaF'a gider.

Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyen hatta alanlardan olduğum için inşaallah haftaya düzeliriz diyorum.
Öptüm sizi.

oo başlamışsın vermeye...

Kız ne gramı nerdeyse 1 kiloiyisin yaa şöyle kilo veripte beğenmeyenler çok kızıyorum haabu herkes için geçerlii
E:)

canım ya şööle 1,50 kilo fln versem rahatlıcam inan :)
aslında doğru sıodn ben de gıcık oluom ölelerine :d ama ıste insana az gelıoo

bi de afedersın kabızım yanı ben bi haftadır onları da atamdım bı ataydımm

melojum activiaya basla 14 gün bakalım bi de öel dene dedim onu şaapcam :)

inşallahhh ayy bence de diyet yapcksn kımseye sölemıcan abi herkes bi laf dioo

Hepisi tombalak olsunalr ınsallaahh

eheuehu boks muuu

Adma antremanlı olursun onu da döbversin die almaz bence sen git kendın al eheueheu :d

menümü yazayım bari
kahvaltı 09:20 (diyetisyene gittim ya ondan geç oldu) 1 dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir 4 zetyin yarım domates şekersiz çay
ara: 10:30 1 mandalina 11:00 gibi 1 maden suyu
öğlen 12:20 (biraz erken oldu ama çok acıktım ben ) 1 küçük parca et ,sirkeli bir tabak salata 1 dilim bugday ekmeği 1 brd ayran
ara 15:00 1 brd süt 10 ad fındık yiyeceğim
akşam 18:30 1 tabak ıspanak 1 çay brd yoğurt 1 dilim bugday ekmeği
ara 21:00 1 ad mandalina 1 ceviz

öptüm sizi

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede inşallah gelecek haftalarda hep birlikte hallederiz o başbelası kiloları diyorum

buarada bende şöyle boyu boyuma, kilosu kiloma bir orti arıyoruuuuum...

merhaba arkadaslar
ben de size katilmak istiyorum musade ederseniz.aslinda baska bir topikle basladim kk ile tanismaya ve 4 kilo verdim yaklasik 2 ayda.
bugun gordumki siz burda daha aktifsiniz.kilo vermek icin daha cok motive oluyorsunuz.benim de istedigim bu.
benim kizim var .29 yasindayim( cok yakinda 30 olucam).1.70 boyundayim.75 kiloyla basladim kilo vermeye.aslinda dahaonce cok verip aldim bu kilolari ama en cok 75 oldum ve turkiyeye izine gittigimde cok rahatsiz oldum kilolarimdan.belcikada yasiyorum bu arada .donunce karar verdim kilovermeye ve geri almamaya.mezoterapiye basladim.cok SIK olmasada 2 haftada 1 yaptiriorum.
onceleri yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama simdi hic etmiyorum desem yeridir.ama en azindan 2 aydir 4 kilo gitti ve hic almadim.simdi 71 kiloyum.bu da benim sevincimm.
galiba cuma gunleri bildirim yapiyosunuz.musade ederseniz ben de gelecek cumadan itibaren bildirimlere katilmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…