Güzel olmuş ama dimi çıtır anne
Utanç tablosu :
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,4 kg
bu hafta kilo : 71,4 kg
gelen : 1000 gr :18:
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5000 gr
Bu hafatada düzene sokamadım
Ama bugün itibariyle değişecek
Beslenme çantamı hazırlayıp geldim işyerime
Hırs yaptım haftaya 6 nolur nolur nolur 69,9 bile olur:
Ben bi geriye bakaem bari kim napmış
oo başlamışsın vermeye...kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
haydi sende iyisin canımgünaydın hyırlı cumalar
ne zamandır giremedim vınn da laptop da sorun çıktı.
sinir etti beni...
neyse keyifler iyidir inşallah...
kilo bildirimim
başlangıç 79.8 kg
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.4
giden 900 gr
toplam giden 14.4
hedef 58 kg
olur canım sıkma canınıGünaydın kızlar!
Yahu haftasonundan bu yana 3 gün boyunca hastalıktan kustum durdum, hiçbir yediğim bana kalmadı ama sonuç ne: Koca bir sıfır!!
ayy sinir oldum tartıda gram değişiklik yok ya off!
kilo bildirimi
başlangıç 84
geçen hafta 76.8
bu hafta 76.8
qiden 0
toplamda 7.2
hedef 60
kız ne gramı nerdeyse 1 kilokilo bildirimim
başlangıç :75,8 kg
geçen hafta : 72,7 kg
bu hafta :71,8 kg
giden :900 gr
toplam giden :4 kg
hedef :60 kg
gram gram gidiyorum vallaha
baya karışık olmuş ama sonra düzeltmişin tebrikler sanadakilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg
sende iysin ohh varmişsin...dilek nasıl yaa:26:Günaydın Kızçeler meşhur cuma kilo bildirimimi yapıyım :))
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç :76,20 kg
Geçen hafta :76,00 kg
Bu hafta :74,90 kg
Giden : 1,10 kg
Toplamda giden : 1,30 kg
Hedef :65,00 kg
ortim sıkma canını ben reglin songünü 2kilo fazla çıkıyorum takma yanii:13:haftayada ikimiz bomba olalım tamammı beraberrreglyim ama bu kadarda olmaz + da çıktım yaniicanım sıkkın moralim bozuldu ama daha hırs yaptım cumaya kadar çok kilo vercem ahanda söylüyommm cakal arkadaşım naf sen unutmazsın haftaya cuma hatırlatırsın emiii
başlangıç:81
geçen hafta : 73,4
bu hafta : 74,4
gelen: 1 kg
toplamda giden: 6,6 kg
hedef:60
itiraf ediyorum bu hafta hiç spor yapmadımmm hastalıktı vs.derken öyle geçti daha bugün gidecem spora bugün reglimin son günü ekside olmam lazımdı ama olmaz çünkü birkaç defa kaçamak yaptımmm cezamı çekicem haftaya bomba gibi gelicemmm te bitti bu kaaa.
olsun almamışsın böylede güzel olur bazı haftalarmükemmelsin
başlangıç:70
bu hafta:70
giden : 0,
toplamda :0
hedef :58
gram oynamamış
oo boyumuzda aynıymışBaşlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 65,9 kg
Gelen-giden : 0
Toplam giden: 12.100 gr
Hedef kilo:60 kg
öpüyorum hepinizi.. zeynebim ortim tebrikler..
tebrikler umayTrendy21 Dikkatine!
Başlangıç:70,2 kg
Geçen hafta:69,3 kg
Bu hafta: 68,7 kg
giden : 600gr
Toplam giden: 1500 gr
Hedef kilo:58 kg
salıdan beri takip edemiyorum topiği, salı gününden beride diyet miyet kalmadı ogünde 68,7 dim şükürki almamışım ama bugün tekrar başladım haftaya herşey güzel olacak
regl zaten anamızın ağlatanhoşgeldin canım...
siyah bence kadını kadın yapan renktir. ama diğer renkte hoş duruyodu sande ikiside iyi yani...
hoşgeldiiiiin
gny kalk kalk hadi saat kaç oldu bak...
tebrikleeeer
gny....
günaydın üzülme orti ama sen geçen hafta 1700 gr verdin hali ile vücut dengeliyo kendini almamışsınya ona bak haftaya gider inşalah...
benden de 200 gr gitti yav hemde o kadar spora rağmen ...
ay ne gramı benden iki haftadır 200 gr gidiyo seninki kilo resmen
günaydın ve hoşgeldin...
canım ilk hafta daha çok normal...
olsun haftaya kapatırsın
olsun haftaya kısmet
... olsun bakalım kısmet
kilo veren arkadaşları çok tebrik ederim veremeyenlerin darısı haftaya diyom alanlara birşey demiyom oluyo bazen
benim bildirim
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 200g
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :3,2 gr
ya 200 gr vermişim gene ama yinede sevindim zira hafta başından beri hep + daydım o kadar spora rağmen hemide. neyse haftaya regliyim inşallah en az 1 kilo gidecek gitsin gari ya son 3 haftadır toplamda 400 gr verebildim
ben buna bişey diyemiycem ayalrdır aynı koli kabusum olduğundan dönüp duruyorumgunaydinnn kizlarrr
nerdeyse bir haftadir topige giremiyorum biliyosunuz eve hirsiz girdi pc aldi simdi pc yok....tlf nete girmeye calisiyorum ama ondada problem yasiyorum ama sizi diyetimi birakmadim sadece talihsizlikler yasiyorum...topige gelemedigim zaman aranizdan ayrildigimi dusunmeyin sakin hemen bildirimimi yapayim
baslangic kilo 74,600
gecen hafta 73,500
bu hafta 72,600
giden 900 gr
toplam giden 2000 gr
cok yavas kilo vermiyormuyum sizcede yaa 3 hafta oldu offf yaaaa
kızlar bu hafta çok mutluyım..acayip motivasyonum arttı..
geçen cmt görümcemle görüştük..yaklaşık 1.5 aydır görüşmüyorduk..
memleket dönüşü görüşmüştük..o halimden 3.5 kilo aşağıdaydım..görünce şaşırdı..nolmuşsun süzülmüşsün naptın sen dedi...
laynanasıda henüz bebeğim 5 aylıkken görmüştü.. o zaman noldun böyle almış başını gitmişin ..kilo aldın gibi laflar etti..gerçi haklıydıda 78 lerdeydim o zaman..
ama o da şimdi böyle oldu..
bu salı da bina oturmamız vardı..2 hf da bir oturuyoruz..2 hf da toplam 1.5 kg gitmiştir..
onlarda şaşırdı nasıl zayıflamışın. diye
acaba 2 haftadır haftada 4 gün 3.5 mil lesli yaptım ..ondan mı ki..
ölçülerimde pek bi değişiklik yok anlamadım..
evet kızlar bu hafta benim için kilo verme sürecinde 2. dönemim.
hamilelik ve doğum sonrası kilolar gitti...
şimdi sıra kalan 10 yıllık kiloları vermede..
işin zor kısmı heralde bu..:44::44::44::44:
canım ben seni bırakmam ama sen yok ben orticilik oynamıyorum seni bırakıyorum diyosan sen bırak beni,orti sistemi biterse bile ben sana ortim demeye devam edeceğim ikız ben seni çok sevdim haaaaa,kafa dengisin.keşke yakın olsakda gelsek gitsek arkadaşlık etsek ne güzel olurdu, kilonda gayet iyi bence boyumuz uzun bizim.almayalımda bir ileri bir geri durumu bile iyi bence canımcım hap içinse söylediklerinde haklısın,gel burayada bi öpim içimden geldi bak muahhhh
eee ben de gecen hafta 300 gr vermıstım o kadar sıkmama ragmen
bu hafta 900 gr mı o kadar kaçamaga ragmen nası verdim bilmiyorum
enteresan bişeyy :) :) :)
200 , 200 ama gidiyo gene yaa hem de sen 69 u görmşün
gene ben hala 70'lerdeyım :) 2 haftaya anca inerm ben 6'lara :)
ınsallaahh zapzayıff hatun olururss allah ımm :)
aaa tamam o zaman utandımben senı engellemeyım dıye ıstemedıydım yanı verdıgım 900 sımdı ortılıkte benım yüzümden olacak 500 dıye benımde sana kanım kaynadı valla canım hemen atlamıstım hatırlasana ortın olayım dıye gelır gelmez ben de sneı öpüyom canım haa canım bu arada ortı bıldırmını yaptım ıstersen kılo cızelgesı de yapayım sana gecen yapmıstım ama ben yapana kadar yapmıslar gormedın sen
hiç önemli değil + da olman canımcım bu hafta tam gaz devam ediyoruz
(dün sana okadar gaz verdim bende hala düzelme yok akşam koçişe bugün yemek yapmak yok sende nesfit yiycen dedim (hep onun yemekleri yaptıya zaten) beraber yedik nerdeyse paketin yarısını yedi gece mutfaktan kokular geldi bi baktım 3 tane karışık tost yapmış yiyor dayanamadım birinide ben yedim
kilo verene karda gel beraber yaşıyalımyoksa zorrrrrr
inşallah hepimiz incelir çıtır oluruz herkeste hasedinden çatlar...
ya kızlar benim gıcık olduğum bir durum var onu anlatayım size. kimsenin rejimimden haberi yok özellikle söylemiyom. geçn gün laf arası eve gelen bir misafire söyleme gafletinde bulundum. o zamandan beri ne zaman karşılaşsak belki iyiniyetinden ama bana durmadan öğüt verip duruyo beni sinir ediyo. yok şunu ye bak şunu yeme. kendisi 170 lik 60 kilo civarında hemde bir çocuk annesi bir hatun. bir de bir oturuşta iki kişilik yemeği yiyen biri. hatta eşi bile erkek gibi yiyorsun diye takılır. tabii kendi o kadar yiyerek kilo derdi olmadığından ben bu kadar az yiyerek kilo veremeyince anlamıyo halimden. geçende diyo ya acıkınca taze nane al ağzına kemir iştahını keser falan. ya benim sorunum iştah değilki fazla kilo. açlıktan değil düzensiz beslenme alışkanlığından aldım bu kiloları. 6 haftadır da rejimdeyim. şey sanıyo galiba ben durmadan ne bulsam yiyorum ondan bu haldeyim
ya biri şu çok yiyip kilo almayan zayıf arkadaşlara söylesin. biz kiloluyuz ama deli gibi yemiyoruz. dev menüler 3-4 tabak yemekler falan götürmüyoruz ay anlatamadım sanırım derdimi ama sinir oluyom işte kiloluyum diye her görenin öğüt vermesine durmadan takipte olmaya falan gerek yok. 31 yaşındayım. bilirim herhalde ne yiyip yemeyeceğimi...
ayy canım saol zaten ondan boyel oluyor ya kendımı fazla kasmıyorum ıdare edıyorum bu kıloyla dıye ama asıl ıstedıgım bu görüntü deil zaten sporda yapamıyorum saglık problemlerınden barı azcık bogazımı tutabılsem 62 olsam yanı hedefım arkakadaslar gıbı fazlada gözüm yok 60 -58 fılan ama olmuyor neyse buna şükür kılo almıyorum bı ılerı bı gerı gıdıyorum ıste hem ortımın de boyu uzun masallah 60 kılo olmus baksana benle arası ya 1 ya 2 cm
kzılar ya dün akşam duş alıp uyuyakaldım dedim ya, gıyınırken ayna vardı yan tarafımda, bı an boyle gozum kaydııı kendı goruntumeeaman Allahımmmm dedim ya
ya boyle kıyafetlı hallerde fılan hadı yıne ıyı de bu ınsanın o en nü halinde kendı gercegıyle karsılasması acaıp :26: inanın kendi kalçamdan korktum, bulunduğu yerde kendi bağımsızlığını ilan etmiş bi ülke gibi yemin ederimmgercekten elime bı agaç motoru alıp kesesım geldiii ben nası çıkıcam bunla, var ya butun toparlamaya calıstıgım moralım altust oldu
albume dun cekıldıgım bı foto ekledım az önce, sıyahları gıyınmış halde:26: fotoda normal bı ınsan evladına benzıyorum ama o ayna karsındakı halım nası bişi ben bılemedım:26: şu kalçaya bi çözüm bulun yaa, ben boyle mrs. popo fılan derken daha bı havalara gırmış, almış başını gitmişşş
ooof of çok sınılıyım cooooooooooooooookkk
kzılar ya dün akşam duş alıp uyuyakaldım dedim ya, gıyınırken ayna vardı yan tarafımda, bı an boyle gozum kaydııı kendı goruntumeeaman Allahımmmm dedim ya
ya boyle kıyafetlı hallerde fılan hadı yıne ıyı de bu ınsanın o en nü halinde kendı gercegıyle karsılasması acaıp :26: inanın kendi kalçamdan korktum, bulunduğu yerde kendi bağımsızlığını ilan etmiş bi ülke gibi yemin ederimmgercekten elime bı agaç motoru alıp kesesım geldiii ben nası çıkıcam bunla, var ya butun toparlamaya calıstıgım moralım altust oldu
albume dun cekıldıgım bı foto ekledım az önce, sıyahları gıyınmış halde:26: fotoda normal bı ınsan evladına benzıyorum ama o ayna karsındakı halım nası bişi ben bılemedım:26: şu kalçaya bi çözüm bulun yaa, ben boyle mrs. popo fılan derken daha bı havalara gırmış, almış başını gitmişşş
arzucum boyum 169 ama ben seni foyolarından gördüm sen ince hatlısın ben 169 boy 60 kiloyum ama yuvarlak hatlıyım kalça falan yok ama hatlarım yuvarlak benimde.bende 60da kalabilmeye çalışcam 58 inebilirsem iiyi olur ama inemezsemde sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?