70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç önemli değil + da olman canımcım bu hafta tam gaz devam ediyoruz
(dün sana okadar gaz verdim bende hala düzelme yok akşam koçişe bugün yemek yapmak yok sende nesfit yiycen dedim (hep onun yemekleri yaptıya zaten ) beraber yedik nerdeyse paketin yarısını yedi gece mutfaktan kokular geldi bi baktım 3 tane karışık tost yapmış yiyor dayanamadım birinide ben yedim
kilo verene karda gel beraber yaşıyalım yoksa zorrrrrr

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
oo başlamışsın vermeye...
haydi sende iyisin canım
olur canım sıkma canını
kilo bildirimim

başlangıç :75,8 kg
geçen hafta : 72,7 kg
bu hafta :71,8 kg
giden :900 gr
toplam giden :4 kg
hedef :60 kg

gram gram gidiyorum vallaha
kız ne gramı nerdeyse 1 kiloiyisin yaa şöyle kilo veripte beğenmeyenler çok kızıyorum haabu herkes için geçerlii

kilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg
baya karışık olmuş ama sonra düzeltmişin tebrikler sanada

sende iysin ohh varmişsin...dilek nasıl yaa:26:

ortim sıkma canını ben reglin songünü 2kilo fazla çıkıyorum takma yanii:13:haftayada ikimiz bomba olalım tamammı beraberr
mükemmelsin
başlangıç:70
bu hafta:70
giden : 0,
toplamda :0
hedef :58

gram oynamamış
olsun almamışsın böylede güzel olur bazı haftalar

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 65,9 kg
Gelen-giden : 0
Toplam giden: 12.100 gr
Hedef kilo:60 kg

öpüyorum hepinizi.. zeynebim ortim tebrikler..
oo boyumuzda aynıymışama kilomuzun arasında çok fark var ahh ahahha

tebrikler umaybencede iyisin vallla almamışsında

regl zaten anamızın ağlatan(
ben buna bişey diyemiycem ayalrdır aynı koli kabusum olduğundan dönüp duruyorum(veriyosun ya er geç boşver..

evet kızlar bu hafta benim için kilo verme sürecinde 2. dönemim.
hamilelik ve doğum sonrası kilolar gitti...
şimdi sıra kalan 10 yıllık kiloları vermede..
işin zor kısmı heralde bu..:44::44::44::44:

ohh nee güzell..verirsin canım 10 kilonuda yavaşta olsa canın sağolsun..
tebrikleride almışın bu gazla devam edersin sen:))
banada diyoalr buara yaa..
ya tartım bozuk yada yansımıyor tartıya:))anlamadım helede eşim farkediyor artık leslie sayesindemi nee:)

Son düzenleme:
arzucum boyum 169 ama ben seni foyolarından gördüm sen ince hatlısın ben 169 boy 60 kiloyum ama yuvarlak hatlıyım kalça falan yok ama hatlarım yuvarlak benimde.bende 60da kalabilmeye çalışcam 58 inebilirsem iiyi olur ama inemezsemde sorun değil

aaa tamam o zaman utandımben senı engellemeyım dıye ıstemedıydım yanı verdıgım 900 sımdı ortılıkte benım yüzümden olacak 500 dıye benımde sana kanım kaynadı valla canım hemen atlamıstım hatırlasana ortın olayım dıye gelır gelmez ben de sneı öpüyom canım haa canım bu arada ortı bıldırmını yaptım ıstersen kılo cızelgesı de yapayım sana gecen yapmıstım ama ben yapana kadar yapmıslar gormedın sen

inşallah hepimiz incelir çıtır oluruz herkeste hasedinden çatlar...
ya kızlar benim gıcık olduğum bir durum var onu anlatayım size. kimsenin rejimimden haberi yok özellikle söylemiyom. geçn gün laf arası eve gelen bir misafire söyleme gafletinde bulundum. o zamandan beri ne zaman karşılaşsak belki iyiniyetinden ama bana durmadan öğüt verip duruyo beni sinir ediyo. yok şunu ye bak şunu yeme. kendisi 170 lik 60 kilo civarında hemde bir çocuk annesi bir hatun. bir de bir oturuşta iki kişilik yemeği yiyen biri. hatta eşi bile erkek gibi yiyorsun diye takılır. tabii kendi o kadar yiyerek kilo derdi olmadığından ben bu kadar az yiyerek kilo veremeyince anlamıyo halimden. geçende diyo ya acıkınca taze nane al ağzına kemir iştahını keser falan. ya benim sorunum iştah değilki fazla kilo. açlıktan değil düzensiz beslenme alışkanlığından aldım bu kiloları. 6 haftadır da rejimdeyim. şey sanıyo galiba ben durmadan ne bulsam yiyorum ondan bu haldeyim

ya biri şu çok yiyip kilo almayan zayıf arkadaşlara söylesin. biz kiloluyuz ama deli gibi yemiyoruz. dev menüler 3-4 tabak yemekler falan götürmüyoruz ay anlatamadım sanırım derdimi ama sinir oluyom işte kiloluyum diye her görenin öğüt vermesine durmadan takipte olmaya falan gerek yok. 31 yaşındayım. bilirim herhalde ne yiyip yemeyeceğimi...

ayy yaparsan çok sevinirim canım ya ben beceremiyom bi türlü.teşekkür ederim canım benim

tebrikleir ve tesellileri verdik sıra kendimi teselli etmede
arkdaşınız kdr sadece 500 gr vermiş galiba tartı arada kaldı bende öyle tahmin ediyorum(dijital değil yaa
tartıyı değiştirmiycem nezaman beni 7lerden aşağı çekerse ozaman
benim için ayda 3hafta varyok zaten kilo verme konusunda 1hafta sonra adetten 10 gün önce sendrom başlar reglde 1hafta derken gitti 15 gün kilo vermem..kalıyor 2hafta ondada regli at birazda gram oynasın bitti 1 ay
ama öyleeee..geldik aralığa..regle kadar 3kilo atsam anca ama yok yokkk
dün yediğim bulgurdanmı acaba bukdan az çıktım bide sabah erken tartıldım wcyede tam çıkamadım yani bağırsakalrım kahvaltı sonrası daha iyi çalışıyor neyse bizde bahane çok helede bendebide elektrikler gitmişti örtmenim:))))))))))))
yazalım artıkın..
başlangıç:79
geçenhafta:75
buhafta:74.5
giden :500
toplamda giden:siz hesaplayınbananee...
hedef:65...işteb böyle birşey..yarınamisafir var eşimle sabah kahvaltı yapıp uyudum sonra gidince zor kalktım ye yat düşünün bukadar tembelliğe
evi temizliycem sohbet saatine kadar iyi hızlanırım bari..misafir öncei böyle uyuzlaşıyorum sendroma giriyorum bişey yapamıyorum yarın sabah erkenden yemekte yapıcma öğlene burdalarherşeyi hallederimde oturuğ oturup birden ii yapıyorum sonra acillik oluyorum:)))

Son düzenleme:
sağol canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,kızı bugün yatırmıcam arsz uyku sorunumuz devam ediyo bugünde böyle denicem bakalım

kzılar ya dün akşam duş alıp uyuyakaldım dedim ya, gıyınırken ayna vardı yan tarafımda, bı an boyle gozum kaydııı kendı goruntumee aman Allahımmmm dedim ya

ya boyle kıyafetlı hallerde fılan hadı yıne ıyı de bu ınsanın o en nü halinde kendı gercegıyle karsılasması acaıp :26: inanın kendi kalçamdan korktum, bulunduğu yerde kendi bağımsızlığını ilan etmiş bi ülke gibi yemin ederimm gercekten elime bı agaç motoru alıp kesesım geldiii ben nası çıkıcam bunla, var ya butun toparlamaya calıstıgım moralım altust oldu

albume dun cekıldıgım bı foto ekledım az önce, sıyahları gıyınmış halde:26: fotoda normal bı ınsan evladına benzıyorum ama o ayna karsındakı halım nası bişi ben bılemedım:26: şu kalçaya bi çözüm bulun yaa, ben boyle mrs. popo fılan derken daha bı havalara gırmış, almış başını gitmişşş

ooof of çok sınılıyım cooooooooooooooookkk

rezzan784 olsun canım bidahaki hafta daha sıkı tutarsın sporda yaparsın canım

zerracım sağol

halaycım yeni gelen arkadaşlar var aramızda onlarla anlaşarak orti olabilirsin dediğin gibi ortiler birbirlerini motive ediyor

deryaak olsun canım yılmak yok regl döneminde old. için olabilir vericeksin i.nş.

blackcat_80 canım 200 gr da bişey moral bozmak yok

umud tebrikler canım vücut ilk etapta şaşırıyor bence 1-2 hafta içinde daha çok kilo vericeksin

elsnopy tebrikler canım

chemes tebrikler canım

erginsena süpersin 1700 çok iyi

shopsessive canım en azından almamışsın

can7 hoşgeldin

moosebeci tebrikler canım

bursed amincanım diyetisyenle inş. dfaha çok kilo vericeksin

nafçım sağol canım benim

harra 0571 hoşgeldin cnm

umarım atladığım bişey yoktur öpüyorum sizleri muck muck

Bende evdekilere fırça attım niye su içmeyi bana hatırlatmıyosunuz diye...
Diyet yapıyoruz şurda niye destek değilsiniz diye bide utanmadan akşam yemeğine kızartma yapmışlar
Görevlendirme yaptım evdekilere bana su içmeyi hatırlatacaklar abartmaya kalkışırsam uyaracaklar

sorma cnaım ya bende gıcık oluyorum bu duruma bende söylemiş bulndum bikaç kişiye pişman oldum biz tüm içtenliğimiizle söylüyz millet alttan alttan neler yapıyo ruhumuz duymuyo

arzucum senin başladığın kilondayım ya sen şuan benim hedefime varmışın ne güzel..
biz napıcaz ya burda ikimiz böyleyiz galibaahaziranda yaz tatili başladı tee ramazan sonuna kadar engel oldu veremedim..neyse bayramlarda bitti artık kilo vermenin tam zamanı bahanede yok bende anlamadım yaa azçok 2haftadır sporada başladımneyse kızlar asıl kışın kilo vermek zor ama verelimki tatildi misafirdi olmasın
tamam kaçamaklarım oluyor ama bakıyorum benden çok kaçıranlar pıtır pıtır veriyor valla
bide dün akşam kızlar leslie 3mile walk and king yaptım süpperdi ya kolalrda çok çalışıyor..boks yapar gibi iyide oldu kızdıklaırma yumruk attım durdumohh rahatladım.32 dk süreside....dielkcim aklımA geldi onunkinide yumruk attımmneyse sonra görüşürzzz

canım günaydın 65 66 kiloda nasıl bir kalça sorunun olabilirki bence sen kendine haksızlık ediyorsundur ama kalça olayı anca sporla düzene giriyo,benim en yakın arkadaşomda jenifer popoludur taktı kafasına,sporla,aletli jimnastik ,çalışarak baya forma girdi

çok iyi anlıyorum seni bende hersabah ayna karşisinda aynı şeyleri hissediyorum. ama ben kocaman kalçama falan alıştım. şu kollarım deli ediyo beni. tam 37cm yaaaa o kadar hareket yapıyom yok inceldikleri falan. bende birgün elime alacam bıçağı şu aşağı sarkan kısımları düzleyecem ohhh incecik kollarım olacak

bazen banaDA OLUYOR bakmak bile istemiyorum:26:ee sen bildirim yapmıyon anladımda bari napıyon almıyosun değilmi veriyosun sende gram gram arzu ben ..ve sen bu topiğin unutulmayanları olucazhareket yap leslie yap valla baya güzel ebn sıkılmıyorum ayaktasın ama hareket çok bacak hareketi indirdim farklı videoları 2günde bir yapmaya çalışıyorumsonum ne olur bilmiyomda

ay canım bana ınce hatlı dedın yaa ortım benım esım bıle ırı yapılısın sen dıyo kemıklıyım ben baya bıde göbek var ben sneı görmedım ama bu boya 60 süperdir zaten yuvarlak hatlı da olsan darısı bana ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…