inşallah hepimiz incelir çıtır oluruz herkeste hasedinden çatlar...
ya kızlar benim gıcık olduğum bir durum var onu anlatayım size. kimsenin rejimimden haberi yok özellikle söylemiyom. geçn gün laf arası eve gelen bir misafire söyleme gafletinde bulundum. o zamandan beri ne zaman karşılaşsak belki iyiniyetinden ama bana durmadan öğüt verip duruyo beni sinir ediyo. yok şunu ye bak şunu yeme. kendisi 170 lik 60 kilo civarında hemde bir çocuk annesi bir hatun. bir de bir oturuşta iki kişilik yemeği yiyen biri. hatta eşi bile erkek gibi yiyorsun diye takılır. tabii kendi o kadar yiyerek kilo derdi olmadığından ben bu kadar az yiyerek kilo veremeyince anlamıyo halimden. geçende diyo ya acıkınca taze nane al ağzına kemir iştahını keser falan. ya benim sorunum iştah değilki fazla kilo. açlıktan değil düzensiz beslenme alışkanlığından aldım bu kiloları. 6 haftadır da rejimdeyim. şey sanıyo galiba ben durmadan ne bulsam yiyorum ondan bu haldeyim
ya biri şu çok yiyip kilo almayan zayıf arkadaşlara söylesin. biz kiloluyuz ama deli gibi yemiyoruz. dev menüler 3-4 tabak yemekler falan götürmüyoruz ay anlatamadım sanırım derdimi ama sinir oluyom işte kiloluyum diye her görenin öğüt vermesine durmadan takipte olmaya falan gerek yok. 31 yaşındayım. bilirim herhalde ne yiyip yemeyeceğimi...
tebrikleir ve tesellileri verdik sıra kendimi teselli etmede
arkdaşınız kdr sadece 500 gr vermiş galiba tartı arada kaldı bende öyle tahmin ediyorum(dijital değil yaa
tartıyı değiştirmiycem nezaman beni 7lerden aşağı çekerse ozaman
benim için ayda 3hafta varyok zaten kilo verme konusunda 1hafta sonra adetten 10 gün önce sendrom başlar reglde 1hafta derken gitti 15 gün kilo vermem..kalıyor 2hafta ondada regli at birazda gram oynasın bitti 1 ay
ama öyleeee..geldik aralığa..regle kadar 3kilo atsam anca ama yok yokkk
dün yediğim bulgurdanmı acaba bukdan az çıktım bide sabah erken tartıldım wcyede tam çıkamadım yani bağırsakalrım kahvaltı sonrası daha iyi çalışıyor neyse bizde bahane çok helede bendebide elektrikler gitmişti örtmenim:))))))))))))
yazalım artıkın..
başlangıç:79
geçenhafta:75
buhafta:74.5
giden :500
toplamda giden:siz hesaplayınbananee...
hedef:65...işteb böyle birşey..yarınamisafir var eşimle sabah kahvaltı yapıp uyudum sonra gidince zor kalktım ye yat düşünün bukadar tembelliğe
evi temizliycem sohbet saatine kadar iyi hızlanırım bari..misafir öncei böyle uyuzlaşıyorum sendroma giriyorum bişey yapamıyorum yarın sabah erkenden yemekte yapıcma öğlene burdalarherşeyi hallederimde oturuğ oturup birden ii yapıyorum sonra acillik oluyorum:)))
kzılar ya dün akşam duş alıp uyuyakaldım dedim ya, gıyınırken ayna vardı yan tarafımda, bı an boyle gozum kaydııı kendı goruntumeeaman Allahımmmm dedim ya
ya boyle kıyafetlı hallerde fılan hadı yıne ıyı de bu ınsanın o en nü halinde kendı gercegıyle karsılasması acaıp :26: inanın kendi kalçamdan korktum, bulunduğu yerde kendi bağımsızlığını ilan etmiş bi ülke gibi yemin ederimmgercekten elime bı agaç motoru alıp kesesım geldiii ben nası çıkıcam bunla, var ya butun toparlamaya calıstıgım moralım altust oldu
albume dun cekıldıgım bı foto ekledım az önce, sıyahları gıyınmış halde:26: fotoda normal bı ınsan evladına benzıyorum ama o ayna karsındakı halım nası bişi ben bılemedım:26: şu kalçaya bi çözüm bulun yaa, ben boyle mrs. popo fılan derken daha bı havalara gırmış, almış başını gitmişşş
ooof of çok sınılıyım cooooooooooooooookkk
rezzan784 olsun canım bidahaki hafta daha sıkı tutarsın sporda yaparsın canım
zerracım sağol
halaycım yeni gelen arkadaşlar var aramızda onlarla anlaşarak orti olabilirsin dediğin gibi ortiler birbirlerini motive ediyor
deryaak olsun canım yılmak yok regl döneminde old. için olabilir vericeksin i.nş.
blackcat_80 canım 200 gr da bişey moral bozmak yok
umud tebrikler canım vücut ilk etapta şaşırıyor bence 1-2 hafta içinde daha çok kilo vericeksin
elsnopy tebrikler canım
chemes tebrikler canım
erginsena süpersin 1700 çok iyi
shopsessive canım en azından almamışsın
can7 hoşgeldin
moosebeci tebrikler canım
bursed amincanım diyetisyenle inş. dfaha çok kilo vericeksin
nafçım sağol canım benim
harra 0571 hoşgeldin cnm
umarım atladığım bişey yoktur öpüyorum sizleri muck muck
bu king ne kollar için her türlü hareket önerisine açığım.
eşime tutturdum bana boks torbası al diye zaten.
evlilik yıldönümünde hediyede almadı gıcık ama alcam bekle diyo acaba boks torbasımı alacak ki
Selam millet..
Geçmişe bakamadım daha bi selam veriyim gidecem.
Malum cuma olunca yazdıklarınız da çoktur.
Öptüm siziii
He bide bildirim var tabi.
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 72.2
Gelen: 800 gram
Hedef: 57
hatırlatmanı istiyom zatensen unutmazsın
işallah öyledir yaa haftaya acısını çıkarcam
kilo veren herkesi tebrik ederim veremeylerede işallah haftaya verir artık diye diliyorum kendimle beraber
slm kızlar ben geldim ve malesef + dayım yine bu hafta
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,100 KG
Gelen: 100 gr
toplamda giden :12.500 KG
hedef :60 kg
sinir oldum yaa yılbaşına kadar 60 olacaktım güya ..
bu gidişle zor yahuu
bu arada hepinize hayırlı cumalar dilerim..
Geçmişi okudum geldim.
Orticim üzgünüm bende +800 deyim.
Bizden bi 1000lik NaF'a gider.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyen hatta alanlardan olduğum için inşaallah haftaya düzeliriz diyorum.
Öptüm sizi.
merhaba arkadaslar
ben de size katilmak istiyorum musade ederseniz.aslinda baska bir topikle basladim kk ile tanismaya ve 4 kilo verdim yaklasik 2 ayda.
bugun gordumki siz burda daha aktifsiniz.kilo vermek icin daha cok motive oluyorsunuz.benim de istedigim bu.
benim kizim var .29 yasindayim( cok yakinda 30 olucam).1.70 boyundayim.75 kiloyla basladim kilo vermeye.aslinda dahaonce cok verip aldim bu kilolari ama en cok 75 oldum ve turkiyeye izine gittigimde cok rahatsiz oldum kilolarimdan.belcikada yasiyorum bu arada .donunce karar verdim kilovermeye ve geri almamaya.mezoterapiye basladim.cok SIK olmasada 2 haftada 1 yaptiriorum.
onceleri yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama simdi hic etmiyorum desem yeridir.ama en azindan 2 aydir 4 kilo gitti ve hic almadim.simdi 71 kiloyum.bu da benim sevincimm.
galiba cuma gunleri bildirim yapiyosunuz.musade ederseniz ben de gelecek cumadan itibaren bildirimlere katilmak istiyorum.
merhaba kizlar kilo bilidirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 64.9
buhafta 63.3
giden 1.6
toplam giden 6.9
hedef 58
leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim
kilomu bildireyimde işe kaçayım akşama tickerımı düzeltirim
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.4
gelen-giden:yok
toplam giden:26.6 kg
hedef:58 kg.
boy:162 cm
beden:36
bu arada herkes leslie den bahsediyo.nereden uyguluyorsunuz bu yontemi goremedim.bana linkini gonderebilirmisiniz?
ben de gunluk 10 dk stepper ile stepe basladim.cok terletiyo ve yeni basladigim icin 10 dk ancak yapabiliyorum.
kaanla zayıflamanın 8 dakikalık kalca hareketlerını yapan bı arkadas vardı, tıyatroseyırcısıydı yanlıs hatırlamıyosam nıckı:26:
onu beklıyorum, cunku fark var dıye yazdıgını gordummmmbende o farkı ıstıyorummmm hadı gel de benı aydınlatttttt, ne yaptın nası yaptın, gercekten fark var mıııı
ben de hickimse tek kelime cevap vermeyecek sanmistim tesekkur edrim umay0110 beni gordugun icin hosbulduk
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.3
giden 1.100
toplam giden 7
hedef 59
Söylemiyorum ben kimseyeanneme söylemiştim daha 2 gün geçti yüzün fare kadar kaldı yeter artık demişti yüzüm fare totom
fil anne napıcazz demek istedim ama sustum
Tebrik ederim canım
Kolaylıklar diliyorum inşallah işlerin su gibi hızlıca bitiverir
Çözüm bulursan bende istiyorumm ger-düşş
Öperimm
Ya ben geçen gün kankama söyledim istiyom diyebalkona asmayı düşünüyorum sinirlendikçe gider döverim hem stresim azalır belki
netten bakmıştım ben 80-90 TL bişeydi :26:
Anlaştık
Daha 1 ay var dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma
Sağol canım sanada hayırlı cumalar
Gelen giden bişi yok hani bildirim
Merhaba hoşgeldinnn
Gelecek cuma listeye girmen için bu hafta başlangıç ve hedef kilonu bildirmen gerekiyor cnm
Triendy21 Dikkatine diye yazarsan arkadaş ekler seni listenin altına
Vay canınaabende yarından tezi yok başlıyorum leslieye
Tebrik etmeyi unutyodum az dahatebrikler canım
ticker düzeltcek bişi yok ki abla59.4 ' ü beğenmiyosann hıhh diyorum sana
Ecrinn sende vardır link arkadaşa yardımcı olurmusun
Bende merak ediyorum bide aslında gerçekten 8 dakikaysa bizde akşamları yapsak ya evdehiçbişey yapmadan koca
totomuzun ufalmasını bekliyoz
İyiymiş
Bilgisayar ekranına bakarken uyusak yine aynı kaloriyi yakarmıyız acaba
Tebriklerr
ay çok güzellll
ben de hickimse tek kelime cevap vermeyecek sanmistim tesekkur edrim umay0110 beni gordugun icin hosbulduk
filizzz64 hoşgeldin canım
ecrin29 harikasın güzel kilo vermişsin
kılavuzcum olsun en azından almamışsın buda bi başarı
kız ortim o nasıl resim koptum ya süperniş
barkinim tebrikler
tesekkur ettim canim benim kaynanada diyo sen iyisin diye ama kadin gormus hep etrafinda herkes sisman tum gelinleri torunlari nerdeyse e tabi onlarin yaninda bu halimle bile zayif sayilirim ama aynaya bakinca tabi kendimi begenmek istiyorum simdilik begenmiyorum kendimi diyorum ben genc kiz gibi gorunmek istiyorum kadin gibi degil kilo aldikca yaslandigimi hissediyorum
nicki atabilirsem aticam canim biraz beceriksizimde okonularda :26:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede inşallah gelecek haftalarda hep birlikte hallederiz o başbelası kiloları diyorum
buarada bende şöyle boyu boyuma, kilosu kiloma bir orti arıyoruuuuum...
yok kız ben küçüklerden istemiyom ki. şöyle kocaman boksörlerin kullandıklarından asacam
eve kocaya falan kızınca gidecem yumruk tekme girişip torbaya stres atacam.
onlarda pahalı spor mağazasında 400 tl dediler birde onu asacak yer sorunu var tabiii
63' ü görmeyeli uzun zaman oldusenin boyun kaçtı tatlım :26: resmin varmı bizde seni görseydik
Linki bana da atabilirsin özel mesaj olarak ben atarım isteyen olursasüresiz atabiliyorum ya o açıdan şeettim
ozelini attim canim mesaj kutuna bak
162 canim ama kutuya 161yazdim malesef foto yok cunku onun icin bi program lazimmis pcye esim oyle soyledi resimleri kucultemiyorum hep buyuk geliyo
atarim canim ama 10dakika beklemek gerekiyo yeni mesaj attim oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?