kac gundur ne zaman bilgisayari acsam acaba seninle ilgili bir gelisme varmi diye bakiyrum ama malesef ama sunu soylemek istiyorum herkes kendi degerini kendisi belirler eyer bilmiyorum ayrildinizmi ama eyerki ayrilik kararini cikip ta yuzune karsi soyleyecek cesareti yok birak kendi haline hersey olacagiyla kalsin uzme kendini pisman olan o olacak hislerimde bugune kadar yanilmadim.... insalah yoktur ayrilik ama eyerki varsa sakin ve sakin uzme kendini hicbirseye ve hickimseye kendinden daha fazla onem verme unutme senin en degerlin yine sensin bunun icin ac beyaz bir sayfa herkese herse inat ve zayiflama seruvenini sakin sekteye ugratma devam et devam etki bu actigin beyaz sayfada yeni bir sen olasinnnn
karisti sanki yazdiklarim ne biliyim iste icimden gelenleri yazdimmm
Güzel
Yine yüzünden düşen bin parça.
Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun.
Eğer bıçak kemiğe dayandıysa,
Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun.
Akıl karı değil ızdırabın böylesi.
Bu aşk değil esaretin ta kendisi.
Ben senin yerinde olsam,
Ufak ufak uzarım durmam,
Pılımı pırtımı toplar giderim,
Bakmam gözyaşına bakmam,
Bir dakika bile katlanmam,
Sevene zulüm edeni, ezer (yakar) geçerim.
O halden anlamıyor, umursamıyorsa,
Sen niye üzülüp kahroluyorsun,
Bu sonucun vebali onun boynuna,
Bırak inceldiği yerden kopsun.
bu kurbagaaa prense dönüşemedi malesef, o zaman bataklıkta vıraklamaya devam etsinnn
bende nim sofyan'dan senden bana yar olmaz'ı armagan edıyorum sana, kulaklarınızın pası silinsin
Bu şarkıyı O da çok severdi.:2::2::2:
İsmail YK dan Allah belanı versin nasıl.
Bana gelenn ona gelsin.
Keşke kurbaa smileysi de olsaymış burda.
Benim smileyime geri dönüyorum ben.:113::113::113:
Olaylar karışık aslında.
Ona göre ben bana göre de o haksız.
Uzun bi ilişki herşeyin birikimi. Kavga anında herşey olabiliyor.
En son ki olayı anlatayım sadece.
Çarşamba akşam 1 saat konuştuk sorun yoktu perşembe de ben sabah en az 20 tane şebeklik mesajı attım.
2 ye kadar tınmadı. Aradım 10 dakika sonra arıcam dedi.
Saat 4 oldu tık yok.
4 buçukta aradım nerdesin dedi. İzmit'e gidiyorum asker arkadaşımı bırakmaya dedi.
Gözlerim te büyle oldu aynen.
Ondan sonra ne dediğimi hatırlamıyorum zaten.
Hı sadece beddua ettim -ki ben bugüne kadar kimseye beddua etmeyen bi insanım.
Canım çok yandı. Allah görüyor. Kimsenin yanına kalmaz yaşattıkları.
Hislerin umarım doğru çıkar.
Diyet olayı ise abartmıyorum ama stres ve sıkıntıdan 2 haftadır regl olmuyorum onun verdiği bi şişlik hatta bayağı bi şişlik var.
O'nun için vermeye başladım kendim için vermeye devam edicem.
Yazdıkların için çok teşekkür ederim canım.
biz zaten topik olarak ne zamandir o gelecek diye yasadigin heyecani hem gorduk hemde seninle beraber o heyecani yasadik gercekten ama bunna ragmen sen kacgundur yeterince gorusmek icin bekledin ama onun bu heyecanini ozleminini gormeden gelmesi en buyuk haksizlik daha niye sende hatta ariyorki asil haksizligigi senin hislerini gormezden gelip seni bu kadar bekleterek yapmis zaten...
Ahahhaha
Edit : Smilem yok oldu
Ona göre de ben bencil, sürekli onu zorlayan, baskın karakterin biriyim.
Aman hayırlısı buymuş diyip geçip gitmek daha iyi.
Kim haklı kim haksız olayını geçtim artık ben bi gün pişman olması tek dileğim.
ahahahhaahaha
Zuahahahhahaa
İhohohihihooho
Görmüşmüydün bari kurbağa smilisinigörseydin de öyle yok olsaydı yaa
Ayırr smileyi boşver ben gerçeğini gördüm.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
kilo veremeyen arkadaşlarımda önümüzdeki hafta bomba gibi haberlerle gelirler inşallah...
dilecim;
ablacım ben bu konuda hakkında çok fazla bişey söylemek istemiyorum başından beri neqatif elektrik aldıqımı söylemiştim..kısa ve öz şunu söylemek istiyorum ALIŞKANLIKLA SEVGİYİ KARIŞTIRMA BEBEĞİM O SENİ HAKETMİYOR!!!!!
casper olmandan nefret ediyorummmmmmmmmm
sena şimdi bunu kime yazdı diye düşünmeyin o kendini biliyorr
casper olmandan nefret ediyorummmmmmmmmm
sena şimdi bunu kime yazdı diye düşünmeyin o kendini biliyorr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
kilo veremeyen arkadaşlarımda önümüzdeki hafta bomba gibi haberlerle gelirler inşallah...
dilecim;
ablacım ben bu konuda hakkında çok fazla bişey söylemek istemiyorum başından beri neqatif elektrik aldıqımı söylemiştim..kısa ve öz şunu söylemek istiyorum ALIŞKANLIKLA SEVGİYİ KARIŞTIRMA BEBEĞİM O SENİ HAKETMİYOR!!!!!
Hayırlısı tabi ki. Seviyorum ama anlaşamadık anlaşamıyoruz öyle bitti.
Neyse :)
aay hıc gulecegım yoktu
kk sayfam acıktı ama dılekce yazıyodum, sonra bakayım gelen gıden var mı, kızlar bısı yazmıs mı dedım, sayfayı actım baktım altta kırmızı kırmızı Naf duruyo, kesin Sena geldi dedim ve yukarda yazılanları okuyup bastım kahkahayıı
aay hıc gulecegım yoktu
kk sayfam acıktı ama dılekce yazıyodum, sonra bakayım gelen gıden var mı, kızlar bısı yazmıs mı dedım, sayfayı actım baktım altta kırmızı kırmızı Naf duruyo, kesin Sena geldi dedim ve yukarda yazılanları okuyup bastım kahkahayıı
mywish89 üzelme kız valla okuyom okuyom yazacak şey bulamadım. amaaan erkek milleti demekten başka.
çözülür elbet herşey. önemli olan sağlık belki hatasını anlar diyecem ama erkek işte zor iş.
askerden gelmişti demi senin ki yoksa başka birşeymiydi ay nicklerle aram iyi değil unutuyorumda.
ay valla saçmaladım birşey de yazamadım idare et artık cuma saat dört kafam kapandı artık
bende korkuyom böcük fobim var benimHakketten öz olmuş
Aaa kimki o casperaaa çıksın ben korkarım hayaletten börtüden böcekten
hayırlısı olsun ablacım çok daha iyileriyle karşılaştırsın ALLAH seni
Hayırlısı tabi ki. Seviyorum ama anlaşamadık anlaşamıyoruz öyle bitti.
Neyse :)
aay hıc gulecegım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?