İviiitttt orti olunca nasıl oluyor birde ?
Toplam kg larla da mı listeleniyor.
canım hakkında hayırlısı olsun....
yaptığın şeyleri başkaları için yapma canım..
sen değerlisin...
ne yapıyorsan kendin mutlu olman için yap..
sen mutlu olursan zaten sevdiklerinde mutlu olur,onlrıda mutlu edersin...
sensiz buralar pek sessiz oluyor..
sakın biyere gitme gııııııııı...
seni seviyoruz...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede inşallah gelecek haftalarda hep birlikte hallederiz o başbelası kiloları diyorum
buarada bende şöyle boyu boyuma, kilosu kiloma bir orti arıyoruuuuum...
ben de hickimse tek kelime cevap vermeyecek sanmistim tesekkur edrim umay0110 beni gordugun icin hosbulduk
Dilek sana şu şarkıyı armağan ediyorum son favorilerimden
Bu zincirin halkası kırıldı yavaş yavaş
Yok mu yarını arkası
Sürer mi soguk savaş
Bunu da kaldıramaz yüreğim
Şimdi işin yoksa uğraş
Bence salla bundan sonra
Ne fark eder o yada bu
Hep aynı sahne hep aynı perde
Sanki aşk dejavu bu
Olsun bak ben + 500 deyim200 200 gidecek
kızlar kızlar ölemmi,yanağızdan öpemmi
nasılsınız hatunlar..ben çok yorgunum vede başımda stres ağrısı var,fakat ben keyifliyim çünkü biraz önce 2 tepsi cıssss yaptım ve fırına verdim bekliyorum...uzun süredir (yaklaşık 6 aydır) 60 a düşersem yerim diye beklediğim bir cısss vardı onu yaptım fırınladım ve dibine kadarda yiyip şişicemoyüzden keyifliyim
menümüde vereyim geçmişe dalayım...menüm bugün iğrenç ama gerçektende sınırsız ödül günüm oldu
sabah(08.30)
2 tane peynirli açma,ıhlamur
ara(10.30)
6-7 badem
öğle(12.20)
1 tabak tavuklu taze fasülye,2 kaşık domates biber soslu hşl.makarna
ara(15.30)
1 küçük kare fındıklı çikileta,5 badem
akşam(tahmini 19.10 da pişmiş olur9
yiyebildiğim kadar dominoss vari cıssssssssssssssssssss,1 brd.fanta
gün boyu 3 lt.su,1 fnc.yeşil çay,1 limonlu soda,yatarkende 1 brd. süt
sagol canim 5milide yapiyorum 3mile kadar zor geliyo bana ondan sonrasi daha kolay gibi hissediyorum bigun devam edersen gorursun canim
virgul kullanmissin ondan gozukmuyodur nokta kullan arada canim
virgülle değil noktayla yaz canımm
yaa harbıden ben de yapayım yaa
hoşgeldin...
canım bende onu zor çözdüm çok basitmişş virgül değil nokta koy ayırma noktasına yani 68,7 değil 68.7 yaz o zaman oluyo...
tatlım benim yaaaa görüşemeyince tahmin etmiştim.ama hiçüzülme güzelim kısmet.gerçi sen hiç dediğime bakma tabiki üzülür insan ama gerçekten "olanda hayır vardır".ben bunu hayatımın her safhasında yaşadım.seni seviyoruz ve herzaman yanındayız....Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.
Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
amaaannn sorma balım yaaaa.ev iş okul çocuk koca...bazen herşey üst üste geliyo ve çıldıracak gibi oluyorum.ama o tatlı çocuklarımız yokmuuuuuu herşeyi çekilir ve yaşanılır kılıyolar.çok değişik ve kimsede olmayan bir siman var güzelim,dikkat çekiyorsun...çocuklarınıda yerim ben oğlan sana benziyor sanırsam maşallah kuzularına
napalım be kuşum...iş güç çocuklar temizlik derken gece yatağı nasıl buluyorum bilmiyorum valla...bide bu ara çocukların dersleride çok yoğun onlara yardım ediyoırum...normalde kendileri yapar ben kontrol ederdim ama bu ara konuları çoğaldı ve ağırlaştı,bide meşhur performans ödevleride verilince ev etüt salonuna döndü...anlıyacağın bu ara çok akademik takılıyoruz:103::82:büyüğün iş kuvvet hız konuları(fizik dersine giriş),küçüğünde kesirler ve saatler ,bütünler yarımlar çeyrekler...altın borsası gibi oldu kız
hımm hayırlısı kuzum Rabbim beterinden saklasın tabi.saol cnm dönmedi sorma bu ara üst üste geldi hastalıklar daha kötüsü olmasında
ne güzel olmuşsun kızzz fıstıkkk...anaaam unuttuydum ben onuu ahandaa son vücudum ve şimdiki siyah haliiiimmmm,,siyah yakışmışmııı guuuuuuuuuuu:26::26:
Eki Görüntüle 299782 Eki Görüntüle 299783
Eki Görüntüle 299784 buda alt katta ablam çekmişti ilk giydiğim an
oğlanda baya uzaktaydı bana bakarken girmiş kadrajaonu kesip yamacıma yapıştırdım bi gariplik yok yani fotodaa nasılda bakıyo şok biçimde annesinee ee seksi kadın olarak görmüyo herzaman annesini tabi böylee
rezzan anacım sık dişini yaaa.bu illet nasıl bişey yaaa.eşimin de 7. günü.bakalım 10. günde bırakacak işte içmeyi.Umarım kılavuzcm tek dileğim bu kötü alışkanlıktan kurtulmak. Öyle zorluyor ki illet iradenin çok sağlam olması gerek.
ama ama amaaaaa ben o saatte kahvaltı yapıyoduuuummmmm...5.30 da kalkıyorum hergünnnn:95::95::95:günaydınn,,yaw uykudan çocuk ağladı uyandım mamasını verdim..aklıma burası geldi mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,,hemen açıp sildiimm ve şimdi kapatıp yerime yatıcam,,çok karanlık hava henüz,,herkez uykuda eşim görse napıyo bu karıı diycek haarüyasındamı görü acaba diycek hadi kaçtım uykum vaaaar:95::95::95:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
beğendim canım...maşallah çok güzel bir bebek,allah iyilerle karşılaştırsın canımfaceniz varmı hanımlar? kızımın fotosuyla bir yarışmaya girdimde anlatsam beğenirmisiniz fotosunu
https://www.facebook.com/#!/photo.p...48789990.81563.211653312185758&type=1&theater
linke tıklayıp beğenirmisiniz acep :)))
ohhhh afiyet bal şeker olsun. herhalde yani okadar kilo vermişsin o kadar olacak süpersinnn... 86 dan 59 a bu topikte iken mi indin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?