- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ya olay ne akşam akşam kafamı karıştırdınız naf sen nasıl kırmızı oldun öle bakim. casper ne hemki
şu sevimli hayalet mi
bende korkuyom böcük fobim var benimondan korkuyom zati senden korkutma benii
hayırlısı olsun ablacım çok daha iyileriyle karşılaştırsın ALLAH seni
namaz arasıı
Olaylar karışık aslında.
Ona göre ben bana göre de o haksız.
Uzun bi ilişki herşeyin birikimi. Kavga anında herşey olabiliyor.
En son ki olayı anlatayım sadece.
Çarşamba akşam 1 saat konuştuk sorun yoktu perşembe de ben sabah en az 20 tane şebeklik mesajı attım.
2 ye kadar tınmadı. Aradım 10 dakika sonra arıcam dedi.
Saat 4 oldu tık yok.
4 buçukta aradım nerdesin dedi. İzmit'e gidiyorum asker arkadaşımı bırakmaya dedi.
Gözlerim te büyle oldu aynen.
Ondan sonra ne dediğimi hatırlamıyorum zaten.
Hı sadece beddua ettim -ki ben bugüne kadar kimseye beddua etmeyen bi insanım.
Canım çok yandı. Allah görüyor. Kimsenin yanına kalmaz yaşattıkları.
Hislerin umarım doğru çıkar.
Diyet olayı ise abartmıyorum ama stres ve sıkıntıdan 2 haftadır regl olmuyorum onun verdiği bi şişlik hatta bayağı bi şişlik var.
O'nun için vermeye başladım kendim için vermeye devam edicem.
Yazdıkların için çok teşekkür ederim canım.
onca bekledım gelmedı tıyatroseyırcısı nickli arkadas yaaa:26:
kızlarr deliricem 4 gündür deli danalar gibi yeni üye oldugum spor salonunda hoca eşliğinde spor yapıorum..Yemememede dikkat ettiğim halde ve regl dönemi olmamasına ragmen kilo vermedim ya 4 günde mucize beklemiorum ama en azında bari gram vereydim yaa..neden böle oluyo bileniniz var mı?
Valla ben bugün hareketlere netten baktım bence o arkadaşın her yeri tutulmuştur o yüzden gelememiştir diyebilirim
Kas yapmışsındır belki hocan ne diyo
kendin de demişsin mucize bekleme hemen..ümitsizliğe kapılma...kızlarr deliricem 4 gündür deli danalar gibi yeni üye oldugum spor salonunda hoca eşliğinde spor yapıorum..Yemememede dikkat ettiğim halde ve regl dönemi olmamasına ragmen kilo vermedim ya 4 günde mucize beklemiorum ama en azında bari gram vereydim yaa..neden böle oluyo bileniniz var mı?
Casper bendimm ivittt itiraf ediyorumm
Hep kırmızıydım ama göstermiyodum
Piki tamam
Allah kabul etsin
niye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştironca bekledım gelmedı tıyatroseyırcısı nickli arkadas yaaa:26:
hayatım spora başladıqın ilk zamanlar vücut su toplar...ayrıca vücudun kendini salar yani gevşer kilo aldım zannedersin..2-3 hafta sonra toparlanıp sıkılaşmaya başlar sende ozaman sonuç almaya başlarsınkızlarr deliricem 4 gündür deli danalar gibi yeni üye oldugum spor salonunda hoca eşliğinde spor yapıorum..Yemememede dikkat ettiğim halde ve regl dönemi olmamasına ragmen kilo vermedim ya 4 günde mucize beklemiorum ama en azında bari gram vereydim yaa..neden böle oluyo bileniniz var mı?
Casper bendimm ivittt itiraf ediyorumm
Hep kırmızıydım ama göstermiyodum
Piki tamam
Allah kabul etsin
Valla ben bugün hareketlere netten baktım bence o arkadaşın her yeri tutulmuştur o yüzden gelememiştir diyebilirim
kendin de demişsin mucize bekleme hemen..ümitsizliğe kapılma...
kilo vermek sabır işi...
düzenli beslenmeye geçmek.spor yap-
mak sabır istiyor...
ha deyince semeresini göremiyorsun..ama belli bi zaman sonra karşılığını alıyorsun..2 hf dır lesli yapıyorum..zayıflamışsı n diyeen çok oldu..demekki zamanla işe yarıyor..
ben zati biliyodum casperin sen olduğunu..
Sormadım daha hocaya bugün tartıldım aslında h.sonunda tartılcaktım ama dayanamadım
kendin de demişsin mucize bekleme hemen..ümitsizliğe kapılma...
kilo vermek sabır işi...
düzenli beslenmeye geçmek.spor yap-
mak sabır istiyor...
ha deyince semeresini göremiyorsun..ama belli bi zaman sonra karşılığını alıyorsun..2 hf dır lesli yapıyorum..zayıflamışsı n diyeen çok oldu..demekki zamanla işe yarıyor..
ben zati biliyodum casperin sen olduğunu..
niye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştir
hayatım spora başladıqın ilk zamanlar vücut su toplar...ayrıca vücudun kendini salar yani gevşer kilo aldım zannedersin..2-3 hafta sonra toparlanıp sıkılaşmaya başlar sende ozaman sonuç almaya başlarsın
amin canım
akşamları mı gelıyodu ki bilemedim ben şimdi, dun aksam yazmıs sanırım fark ettıgını ama nası fark etmiş gelıpte bı anlatsa, her gun duznelı mı yapmış sadece bu 8 dakıkayı mı yapmıs:26:
şimdi inadına ben çıkarım o gelirrr
gercı evet bunu yaptım dese nolcaksa, sankı aksam gıdıp haldır haldır o hareketlerı yapcakmısım gıbı konusuyorum ben de burdaooof sıkıldım evet popomdan sıkıldımmmm, git artık be ne yılışık yapışkan şeysin, yüzsüz popo, insan istenmedığı yerde durur mu
niye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştir
hayatım spora başladıqın ilk zamanlar vücut su toplar...ayrıca vücudun kendini salar yani gevşer kilo aldım zannedersin..2-3 hafta sonra toparlanıp sıkılaşmaya başlar sende ozaman sonuç almaya başlarsın
amin canım
merhaba kizlar kilo bilidirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 64.9
buhafta 63.3
giden 1.6
toplam giden 6.9
hedef 58
leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim
Tebrikler cnm.kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.3
giden 1.100
toplam giden 7
hedef 59
NaFcm orti bildirimizi yaptımı benim orti. Yapayım mı ben?
Kızlar orti nasıl olunuyor ?
Herkes kendimi seçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?