70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr deliricem 4 gündür deli danalar gibi yeni üye oldugum spor salonunda hoca eşliğinde spor yapıorum..Yemememede dikkat ettiğim halde ve regl dönemi olmamasına ragmen kilo vermedim ya 4 günde mucize beklemiorum ama en azında bari gram vereydim yaa..neden böle oluyo bileniniz var mı?

ya olay ne akşam akşam kafamı karıştırdınız naf sen nasıl kırmızı oldun öle bakim. casper ne hemki

şu sevimli hayalet mi

Casper bendimm ivittt itiraf ediyorumm

Hep kırmızıydım ama göstermiyodum

bende korkuyom böcük fobim var benim ondan korkuyom zati senden korkutma benii

hayırlısı olsun ablacım çok daha iyileriyle karşılaştırsın ALLAH seni

Piki tamam

Allah kabul etsin

canım hakkında hayırlısı olsun....
yaptığın şeyleri başkaları için yapma canım..
sen değerlisin...
ne yapıyorsan kendin mutlu olman için yap..
sen mutlu olursan zaten sevdiklerinde mutlu olur,onlrıda mutlu edersin...
sensiz buralar pek sessiz oluyor..
sakın biyere gitme gııııııııı...
seni seviyoruz...

onca bekledım gelmedı tıyatroseyırcısı nickli arkadas yaaa:26:

Valla ben bugün hareketlere netten baktım bence o arkadaşın her yeri tutulmuştur o yüzden gelememiştir diyebilirim

Kas yapmışsındır belki hocan ne diyo

kendin de demişsin mucize bekleme hemen..ümitsizliğe kapılma...
kilo vermek sabır işi...
düzenli beslenmeye geçmek.spor yap-
mak sabır istiyor...
ha deyince semeresini göremiyorsun..ama belli bi zaman sonra karşılığını alıyorsun..2 hf dır lesli yapıyorum..zayıflamışsı n diyeen çok oldu..demekki zamanla işe yarıyor..

Piki tamam

Allah kabul etsin

ben zati biliyodum casperin sen olduğunu..

onca bekledım gelmedı tıyatroseyırcısı nickli arkadas yaaa:26:
niye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştir
hayatım spora başladıqın ilk zamanlar vücut su toplar...ayrıca vücudun kendini salar yani gevşer kilo aldım zannedersin..2-3 hafta sonra toparlanıp sıkılaşmaya başlar sende ozaman sonuç almaya başlarsın

Piki tamam

Allah kabul etsin

amin canım

Son düzenleme:
Valla ben bugün hareketlere netten baktım bence o arkadaşın her yeri tutulmuştur o yüzden gelememiştir diyebilirim

akşamları mı gelıyodu ki bilemedim ben şimdi, dun aksam yazmıs sanırım fark ettıgını ama nası fark etmiş gelıpte bı anlatsa, her gun duznelı mı yapmış sadece bu 8 dakıkayı mı yapmıs:26:

şimdi inadına ben çıkarım o gelirrr

gercı evet bunu yaptım dese nolcaksa, sankı aksam gıdıp haldır haldır o hareketlerı yapcakmısım gıbı konusuyorum ben de burda ooof sıkıldım evet popomdan sıkıldımmmm, git artık be ne yılışık yapışkan şeysin, yüzsüz popo, insan istenmedığı yerde durur mu

Son düzenleme:

ben normalde ztn 5 aydır diyet yapıorum 8 kilo verdim ama bünyem sanırım alıştı tek düze diyete çok ilerleme olmamaya başladı spor yapmıyordum onu ekleyeyim dedim başladım spora işte ama 4 günde az buz değil baya ugrasmama ragmen değişiklik olmadı motivasyon düşüyor ister istemez ama pes etmek yokk

gerdüşşşşş çok beqeniyorum awatarınıı baktıkça moralim düzeliyoo

menüleri paylaşalım arkadaşlarr hadi açılış benden;

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
peynir
yumurta
bitkiçayı

ara
1 minik börek(kursta ikram ettilerzaten kaçamak günümüzdü)

öqlen
ızgara balık
salata

ara
1 muz

akşam
sütlü şehriye çorbası

3 litre su..

Sormadım daha hocaya bugün tartıldım aslında h.sonunda tartılcaktım ama dayanamadım

Sena ablanın söylediklerine kulak ver canım o bilir

Bak sennn

Ahahahha espiri güzeldi

Seninki bu telkinlerden sonra giderse bende deniycem pelinin poposunnu gittiği yere git dicem

ya o bı kalca hareketlerınden bahsettı bu hafta, yapmaya baslamıstı, dun aksamda işe yaradı galıba ınceldıgımı hıssedıyorum yazmış, bende spora gıttım şimdi bıraktım ama popomdan kurtulamıyorum, iyi kötü idare ediyodum şimdiye kadar ama dün akşam duştan sonra göz ucuyla kendimi aynada gördüm giyinirken, korktum valla

belimden, gogsumden gıtsın ıstemıyorum artık, popom ve basenlerım gitsin:26: aslında popo dıye kibar, narin, küçük olan kalçalara denir, benımkinın adı başka bısı ama şimdi burda açıkca söylemek olmaz albume foto koyuyorum herkes oyle gozukmuo dıyo ama işte kıyafetle toparlanıyo sanırım:26: kıyafetli normal bı ınsan evladına benzıyorum ama diğer haldeeee ben bıle kacmak ıstedım kendımdennn bı agac motoru bulup kescem artık

Son düzenleme:
Kaçamak yapsakta paylaşalım mı menüleri :26:

Sabah
1 tane activia (canım bişe istemedi)

Öğle
1 poğaça
ufacık 2 ısırık felan börek
peynir
zeytin
çay

Akşam
1 kalem pirzola
bide bulgur pilavı yicem çok özledim
yoğurt

barbunyada var ama ondan yemem herhalde

merhaba kizlar kilo bilidirimim

baslangic 70.2

gecen hafta 64.9

buhafta 63.3

giden 1.6

toplam giden 6.9

hedef 58

leslie leslie leslie diyorum cok tesekkur ediyorum dilekcim

Ortim tebrik ederim

kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm

başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.3
giden 1.100
toplam giden 7
hedef 59
Tebrikler cnm. Darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…