70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
hemen bugünkü ifademi veriyim :) yıllardır sabah kahvaltı yapamıyorum zorluyorum ama olmuyo. ben de artık metabolizmam çalışsın diye kahvaltı yapamasam da bi bardak su içiyorum.
sabah bi bardak su, 4- 5 tane fındık ve activia meyveli yoğurt yedim
12 de işe gittim sandviç ekmeği yağsız beyaz peynirli tost yedim
daha sonra 1 mandalina yedim
akşam 6 da da ızgara tavuk bol marul salatası biraz da yoğurt yedim

ve sabah 20 dakika biraz önce de 30 dakika yürüdüm.

sizce nasıl gidiyorummmmmm :18:

canım benim yaaaa.bazen herşey üst üste geliyo işte.benim de cinlerim tepemde bu günlerde.hiç benlik bişey olmadığı halde öğrenci velilerinden biriyle de tartışştım zatennn.offff çok canım sıkkın yaaa zaten bi ton kilo aldım.ne güzel 67 olmuştum yaaaa..

kuşum nörüyon guuuuu...benim mesaj gelmişmiki:26:öğlen acele göndermiştim kontrol edememiştim

hoşgeldin canım...menün güzel görünüyor,sabah hariç...keşke kahvaltıyı alışkanlık etsende meton daha hızlı ve dengeli çalışsa sende tıkır tıkır versen değilmi...bende eskiden kahvaltıyı yapamazdım ama şimdi öyle bir alışkanlık olduki bazen uyuya kalıyorum mecburen işyerinde atıştırmak zorunda kalıyorum...ozamanlarda hem daha çabuk acıkıyorum hemde o hafta daha az kilo kaybım oluyor,tıpkı bu hafta olduğu gibi....sende metabolizmanı takip edip öğrendikçe daha kolay kilo vereceksin gör bak

çok iyi canım buranın kendi diyeti var ama ben ona tam uymuyorum kendime göre birşeyler yapıyom.buradaki diyette sadece sabah ekmeğe izin var. sabahları bende çok zor yiyorum ama zorluyom. hiç olmadı süt falan iç metobolizma çalışsın. protein alımı sabah çok önemli.

teşekkür ederim kızlar. geçmişi okuyorum ara ara ve verilen kilolara bakıyorum. özeniyorum ...

bu arada KILAVUZ ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu, seni çok tebrik ediyorum, bravo vallahi, alah bizlerede nasip etsinnn. bu senin için

yaaaaaaaaa kızlar ben bu 59 kilo ödülüm olan cıssssları yedim ya...çok şiştim (tabi mide şoke oldu nolucaktıki başka)...acaba yarm yada bir saat sonra yürüsem biraz tempolusundan olurmu,yoksa bırak böyle dağınık kalsınmı diyonuz heeee:26:

evde yürüyüş bandın varsa yürü bence ama yoksa dışarı çıkıp yürüyecaksen, yarına bırakmalısın yürüyüşü

2010 ekim ayında başladım canım ...kilo verdiğim kilo aldığım uzun süre takılıp kaldığım dönemler oldu...ama pes etmedim ve şimdi meyvelerini topluyorum canım...inş.sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız...uzun dönemde kalıcı ve sağlıklı verirsen kiloları geri almazsın,oyüzden dont panik canım

evde yürüyüş bandın varsa yürü bence ama yoksa dışarı çıkıp yürüyecaksen, yarına bırakmalısın yürüyüşü

evde var aşkitom ,eliptik bisikletimde var plates malzemelerimde var bilimum...oyönden şanslıyım ve bu kiloya gelmemin başında öncelikle burası ve arkadaşlarım sonrada hergün yaptığım sporum var dadlum...bak birden mutlu oldum,iyiki varsınız kızçamaşır makinesi durmuştu,onları asayımda sonra geçip biraz yürüyüp duşumu alayım gelip muhabbete katılayım...sende kendinden bahsetsene gelince bakarım güzelim

Son düzenleme:

mide alışkın olmayınca isyana geçmiştiraman ne yürümesi buakşam yedin yedin şimdide bırak işi falan geç tv karşısına dizi izleee
ne yedin şimdi merakta ettim yaa:44:afiyet olsun ben hiç ödül koymadım kendime çünkü benim kadar ağır vasıta kilo veren yoktur..

benimde yürüyüş bandım mekik aletim plates topum var bende bundan sora düzenli yürücem, plates topunun üzerinde de mekik çekiyodum ara sıra hergün düzenli olarak yapıcam inş. ben de ben de yarım saat yürüyüşümü yaptım biraz mekik çekiyim aklıma gelmişken

kızını beğen dim yani tıkladım :)
çok tatlı maaşallah tü tü tü

umaycımmmm beğendim canım fıstığını.maşallahhhh

çok teşekkürler çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…