bugünum çok farklı geçti .
.sabah eşimle bozuktuk zaten o gitti erken diye kahvaltı yaptığım halde tee 10.30 kadar uyudum kalktım ev topladım..
yani erkenden ev temizliycektim güya
işte başlıycaktım komşumun babasının öldüğünü duydum ve gurbette olmanın zorluğunu yaşadım bikez daha oturum ağladım...malatyaya uçak bulunmamış arabayla nasıl nezamana giderisn o üzüntüyle ooff aileme uzak olduğum için bidaha üzüldüm....
sonra cuma vakti komşum çalışıyo eşi çocuk bıraktı 1saatde emanete baktık açtım yumurcağı anca pırasa doğrayabildim...
sohbet vardı 2saat oraya gittim en karlı saatlerimdi..
geldimkii arkdaş çağırdı dünden ayarlamışızı ben unutmuşum bu ara leylayım evide yakmasam iyi:26:
neyse saat 4den 5e akdar arkdaşta oturdum çay içtim o yorgunlukla sinirle (işlermi halledemedim yaa)2kaşık kısır(şansa bugünde vardı)
1kurabiye yedim..
eşim geldi markete gittik eve geldim yemek yedik ve ben hala temizlik yapıcam yani evi elden geçircem çok pis olmasada huy işte illa heryer mis olucak
şimdi üstüme temizlik kıyafeti giiyip girişmem lazım,daha kadayıflı muhallebi yapıcam ki çok uğraştırıyor huy işte taktım ya illa bunu yapıcam..ne huysuzmuşum bee
pide yaptırcaz akşamdan iç hazırlıycam off offf..eşimde şuan horul hourl uyudu tv karşısında salonu temzileyip onu buraya atmam lazım tabi kızıcak gece gece ne işi diye maalesef..
şimdi bir telefon çalsa vazgeçtik misaifler gelmiyrouz deseler
benide misafirperver sanmıyacağınız şimdi yok buara yorgun beynim ondamı ne bilmiyorum kimseyi görmek istemiyorum..
gelin canlarım siz ama sonra gelinn
neyse böyle demeyim bişey olur sonra üzülürüm ama gelenler ilkkez gelende var yoksa kaynanamları sallıyorum ya yabancı değiller..
ne sevinirim ha geçerim hayat devam ediyoırum izlerim sizle konuşurumm yan gel yatarım
dün akşamki lesliden yaparımtelapatiyle olurmuki yada dün vardı ya 44 kere söylesek hep birliktee
arkadaşlar aranızda yeni gelenlerden bazıları özel mj gönderebildiği halde buraya triendy21in dikkatine yazmışlar,,birileride direk buraya dikkatime yazmadan direk bildirim yapmışlar,,o şekil olanlar liste dışıdır geçersiz olucak bilginizeeesonra neden ben listede değilim demesin kimseee,,kurallarımız var ve uygulamayanlar listede olamıyorlar...
faceniz varmı hanımlar? kızımın fotosuyla bir yarışmaya girdimde anlatsam beğenirmisiniz fotosunu
https://www.facebook.com/#!/photo.p...48789990.81563.211653312185758&type=1&theater
linke tıklayıp beğenirmisiniz acep :)))
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
hemen bugünkü ifademi veriyim :) yıllardır sabah kahvaltı yapamıyorum zorluyorum ama olmuyo. ben de artık metabolizmam çalışsın diye kahvaltı yapamasam da bi bardak su içiyorum.
sabah bi bardak su, 4- 5 tane fındık ve activia meyveli yoğurt yedim
12 de işe gittim sandviç ekmeği yağsız beyaz peynirli tost yedim
daha sonra 1 mandalina yedim
akşam 6 da da ızgara tavuk bol marul salatası biraz da yoğurt yedim
ve sabah 20 dakika biraz önce de 30 dakika yürüdüm.
sizce nasıl gidiyorummmmmm :18:
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
hemen bugünkü ifademi veriyim :) yıllardır sabah kahvaltı yapamıyorum zorluyorum ama olmuyo. ben de artık metabolizmam çalışsın diye kahvaltı yapamasam da bi bardak su içiyorum.
sabah bi bardak su, 4- 5 tane fındık ve activia meyveli yoğurt yedim
12 de işe gittim sandviç ekmeği yağsız beyaz peynirli tost yedim
daha sonra 1 mandalina yedim
akşam 6 da da ızgara tavuk bol marul salatası biraz da yoğurt yedim
ve sabah 20 dakika biraz önce de 30 dakika yürüdüm.
sizce nasıl gidiyorummmmmm :18:
ortii arıyorum kızlarrr!!
yaaaaaaaaa kızlar ben bu 59 kilo ödülüm olan cıssssları yedim ya...çok şiştim (tabi mide şoke oldu nolucaktıki başka)...acaba yarm yada bir saat sonra yürüsem biraz tempolusundan olurmu,yoksa bırak böyle dağınık kalsınmı diyonuz heeee:26:
teşekkür ederim kızlar. geçmişi okuyorum ara ara ve verilen kilolara bakıyorum. özeniyorum ...
bu arada KILAVUZ ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu, seni çok tebrik ediyorum, bravo vallahi, alah bizlerede nasip etsinnn. bu senin için
evde yürüyüş bandın varsa yürü bence ama yoksa dışarı çıkıp yürüyecaksen, yarına bırakmalısın yürüyüşü
ortii arıyorum kızlarrr!!
yaaaaaaaaa kızlar ben bu 59 kilo ödülüm olan cıssssları yedim ya...çok şiştim (tabi mide şoke oldu nolucaktıki başka)...acaba yarm yada bir saat sonra yürüsem biraz tempolusundan olurmu,yoksa bırak böyle dağınık kalsınmı diyonuz heeee:26:
çok hoşsun dadlummmmm...promosyonda varmu guuuuuuuu
evde var aşkitom ,eliptik bisikletimde var plates malzemelerimde var bilimum...oyönden şanslıyım ve bu kiloya gelmemin başında öncelikle burası ve arkadaşlarım sonrada hergün yaptığım sporum var dadlum...bak birden mutlu oldum,iyiki varsınız kızçamaşır makinesi durmuştu,onları asayımda sonra geçip biraz yürüyüp duşumu alayım gelip muhabbete katılayım...sende kendinden bahsetsene gelince bakarım güzelim
beğendim canım...maşallah çok güzel bir bebek,allah iyilerle karşılaştırsın canım
ivit canım...burada ve kızların kaptanlarımın sayesinde ve irademle verdim canım...insan isteyince ve önerilere kulak verince oluyor canımcım
kızını beğen dim yani tıkladım :)
çok tatlı maaşallah tü tü tü
umaycımmmm beğendim canım fıstığını.maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?