4 aydır pohça yemiyomusun ben neden veremediğimi anladım ya
sabah 2 tane sade açma 50 gr kaşar yedim
öğlen 1 simit 50 gr kaşar ve ayran şimdide kahvemi içiyorum
valla canım bende dün akşamki ufacık kaçamaktn bahsettim yoksa pazar kahvaltımı anlatysaydım oooooooo bi sürü oklava yerdim :)hehe aynıyız valla,haftasonu yediğim tatlı çikolata kek leri söylemiyorum hiç, :tomato: senin halley onların yanında çok masum kalıyor güzelim kaydirigubbakcemile3
valla bir kere çiğnemeyi denedim kusuyordum iğrenç çiğnemeden yutuyorum şimdilik tokluk hissediyorum işe yaramazsa haftaya çiğnerim artıkmagrenta canım bende çörek otunu duymuştumm tok tutuyor diye
ama çigneyip yutmak lazımmış su ile yutulursa bagırsakları çizebilirmişş başka bir arkadaştan duymuştumm
eger su ile çignemeden yutuyorsan budedigimi biaraştır bence
berbat bir tadı var canımYa bi kasik cörekotu cignedim yuttum bogazim cok aciyo normalmi iyyy tadida cok kötü
valla birisi çiğneyip yutmuş annem söledi 1 ayda 8kilo vermiş galiba :)tübeeee tübeeeeee delikafadulden
ilk defa duydum cöre otu
kiz onu niye yuttun ne faydasi varmiski ???
yaww ben şimdi tatil planı yapıodum kendimi bir düşündüm offffffffffffff yaaa acilinden kasmam lazımhaşlanmış tavuğu ve salatamı yedim sıcak suyumu içtim şimdi çay sigara keyfi yapıyorum
arkadaşlar bu ara ne kadar motivasyon düşüklüğü var herkezde silkelenin kendinize gelin ben bir aydan fazladır burdayım ancak 3 kg verdim çok zor veriyorum ama yinede bırakmıyorum, yaz geliyor herkez bikiniyle plajda sallanırken sizler göbeklerinizi saklayarak bir köşede oturacakmısınız bizim onlardan neyimiz eksik dimi yani haydi canlanın zaman daralıyor hihoyyyt :lepi:
canım elma sirkesini ben bir süre sabah öğle akşam içtim aç karnına yada sonra değişti yane o kadar dikkat etmedim şimdi sabahları aç karnına içiyorummbirde o metabolizma çayını içiyorum bırakıcam sanırım işe yaramıo gibi geldi banaselam kızlar sonunda girebildim bende nete.kızkardeşim ankaradan geldi bi hafta sonra okula dönecek yine onla ugraşıyorum..
ya yemiyorum öleanlamadım yine 800 gr almış görünüyorum tartıda regl olacam ondan belki ama yine de canımı sıkıyo bi de sabah tartılıyorum gün içinde tartılmıyorum ki moralim bozulmasın diye..
bu sabah itibariyle karbonhidrT diyetine başladım ayrıca dün akşam elma sirkesi+bal karışımını içmeye başladım bi de elmalı tarçınlı metabolizma hızlandırıcı çay varya onu yapıcam...
şimdi gelelim soruma bunu ne zamn içiyoruz?yemeklerden önce mi yoksa sabah aç akşam yatmadan önce mi?
valla aynen öyle 4 aydır puaça ve bu tarz ağzıma koymadım üstüne sürdükleri yumurtadan tiksindiğim için kokusundan onun çok etkisi var birde onları yesem ne olur acaba kaydirigubbakcemile3
canım ya ben son 1,5 aydır yaşadıklarımı anlatamam hayatımın son 8 yılını kaybettim aşkımın canı balı değilim artık alıştım zor olsada ve havalarla beraber isteri krizlerimde bitti şimdi biraz daha iyiyim tabi sizlerin de çok faydası oldu zor günlerimde yalnız bırakmadınız beni imkanım olsa hepinize tek tek gelir ve yakından tanımak isterdim ama bu lafta deil ankaradaki arkadaşları beklerim ankara dışındakilerde bilsinler ki ankarada bir ablaları var malum hala en büyük benim ve adım BURCUUUU
Kızlar resim çok hoşunuza gitmiş.... birde bunlara bakın... yemeye devam edersek böyle olacağız....
Eki Görüntüle 13466
ben bekarım siz düşünün... eşlerinizin gözü nereye kayar diye delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
HAYDİ SİRKİLİN BAKİYİM........ SPORA HADİ...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
AyParCaMM, bursefa, kirazz_z+, magrenta+, nnurayy, whitehall+
orda mısınız kızlar????
sarışını benim bana benziyo zaten yeşil de çok açar benidelikafaduldendelikafadulden
vay anam maşallah
kociş onların kilosuna varmadan boşar zaten beni heralde
gözlerini oyarım onun
bilmiyorum artık ona göre.... benden uyarması ..... yoksa oklava yolda geliyor bakk bakkkklava: klava:
canım ya ben son 1,5 aydır yaşadıklarımı anlatamam hayatımın son 8 yılını kaybettim aşkımın canı balı değilim artık alıştım zor olsada ve havalarla beraber isteri krizlerimde bitti şimdi biraz daha iyiyim tabi sizlerin de çok faydası oldu zor günlerimde yalnız bırakmadınız beni imkanım olsa hepinize tek tek gelir ve yakından tanımak isterdim ama bu lafta deil ankaradaki arkadaşları beklerim ankara dışındakilerde bilsinler ki ankarada bir ablaları var malum hala en büyük benim ve adım BURCUUUU
[
ben burdayım canım,şimdilik yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?