70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 aydır pohça yemiyomusun ben neden veremediğimi anladım ya
sabah 2 tane sade açma 50 gr kaşar yedim
öğlen 1 simit 50 gr kaşar ve ayran şimdide kahvemi içiyorum

4 aydır pohça yemiyomusun ben neden veremediğimi anladım ya
sabah 2 tane sade açma 50 gr kaşar yedim
öğlen 1 simit 50 gr kaşar ve ayran şimdide kahvemi içiyorum

valla aynen öyle 4 aydır puaça ve bu tarz ağzıma koymadım üstüne sürdükleri yumurtadan tiksindiğim için kokusundan onun çok etkisi var birde onları yesem ne olur acaba kaydirigubbakcemile3

whitehall bende senin gibi sabah zeytinli poğaça öğlen kepekli kumru yedim
öğlen yemekte kızartma vardı çünkü
hakikaten almadığımıza dua edelim
ayy ben gruptan çıktım dedim burdan ayrılamıyorum kaydirigubbakcemile3
gaza gelmek için bende sizden destek bekliyorum whitehallcum
dipteyim sondayım depresyondayım
kızlar isimlerinizi bi daha söylesenize unuttum ben

hehe aynıyız valla,haftasonu yediğim tatlı çikolata kek leri söylemiyorum hiç, :tomato: senin halley onların yanında çok masum kalıyor güzelim kaydirigubbakcemile3
valla canım bende dün akşamki ufacık kaçamaktn bahsettim yoksa pazar kahvaltımı anlatysaydım oooooooo bi sürü oklava yerdim :)
valla bir kere çiğnemeyi denedim kusuyordum iğrenç çiğnemeden yutuyorum şimdilik tokluk hissediyorum işe yaramazsa haftaya çiğnerim artık
Ya bi kasik cörekotu cignedim yuttum bogazim cok aciyo normalmi iyyy tadida cok kötü
berbat bir tadı var canım
tübeeee tübeeeeee delikafadulden
ilk defa duydum cöre otu
kiz onu niye yuttun ne faydasi varmiski ???
valla birisi çiğneyip yutmuş annem söledi 1 ayda 8kilo vermiş galiba :)
yaww ben şimdi tatil planı yapıodum kendimi bir düşündüm offffffffffffff yaaa acilinden kasmam lazım
canım elma sirkesini ben bir süre sabah öğle akşam içtim aç karnına yada sonra değişti yane o kadar dikkat etmedim şimdi sabahları aç karnına içiyorummbirde o metabolizma çayını içiyorum bırakıcam sanırım işe yaramıo gibi geldi bana
valla aynen öyle 4 aydır puaça ve bu tarz ağzıma koymadım üstüne sürdükleri yumurtadan tiksindiğim için kokusundan onun çok etkisi var birde onları yesem ne olur acaba kaydirigubbakcemile3

4 ay mıııııııııııı daha pazar gevrek ve boyoz yedim imkansız her hafta mutlaka yiyorum ben midemi yakıyor kimi ama arada lazım yaaaaklava:

canım ya ben son 1,5 aydır yaşadıklarımı anlatamam hayatımın son 8 yılını kaybettim aşkımın canı balı değilim artık alıştım zor olsada ve havalarla beraber isteri krizlerimde bitti şimdi biraz daha iyiyim tabi sizlerin de çok faydası oldu zor günlerimde yalnız bırakmadınız beni imkanım olsa hepinize tek tek gelir ve yakından tanımak isterdim ama bu lafta deil ankaradaki arkadaşları beklerim ankara dışındakilerde bilsinler ki ankarada bir ablaları var malum hala en büyük benim ve adım BURCUUUU

Kızlar resim çok hoşunuza gitmiş.... birde bunlara bakın... yemeye devam edersek böyle olacağız....

ben bekarım siz düşünün... eşlerinizin gözü nereye kayar diye delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

HAYDİ SİRKİLİN BAKİYİM........ SPORA HADİ...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım benim Allah herzaman doğrusunu bilir bizler için, inşallah böylesi daha hayırlıdır senin için

ne ablası kız çıtır çıtır 18lik hatunlar olcaz kaydirigubbakcemile3

vay anam maşallah
kociş onların kilosuna varmadan boşar zaten beni heraldeÇok üzgünüm çoook
gözlerini oyarım onun kaydirigubbakcemile3

vay anam maşallah
kociş onların kilosuna varmadan boşar zaten beni heralde
gözlerini oyarım onun

bilmiyorum artık ona göre.... benden uyarması ..... yoksa oklava yolda geliyor bakk bakkk klava:klava:

sen 30 dun değilmi canım ? eğer öyleyse en büyük değilsin ben 32 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…