hepiniz yemeğinizi evden getiriyosunuz ne güzel yaaa
benim evden getirebildim kocaman sandviçler anca ama çok güzeller
yazılanları okuyorsundur canım,şahsen ben günah çıkarmakla meşgulum,son 3 gündür ipin ucunu fena kaçırdım şu an bulmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın ?
Selamlar kizlar oku oku bitmedi masallah baya cok yazilmis..
Bende simdi doktordan geliyorum benim oglusum dünden beri beni mahvetti..
Ne yatti nede yatirdi sabah doktora götürdüm kizil oluyormus
Simdi onu yatirdim yesil cayimi icip islere girisicem siz neler yapiyorsunuz??
Bu arada mercimek corbasi hakkinda bilgisi varmi kalori bakimindan cokmu azmi?
Sabah kahvalti niyetine bi tabak mercimek corbasi ictim simdide ögle yemegi yedm havuc marul ve baharatli yogurt ama doymadim
haklısın bayılırım zeytinyağlılara ama işte evde yemek yapmak lazım maalesef bizim evde bi pazar günleri yemek pişer o kadar geçen hafta bi tane lahana aldım walla duruyo hala inş bozulmamıştır bari bugün gidip çorbayı yapayım
Sagol bitanem ya dün annemler yoldan gelince mercimek istediler cok yapmisim kaldi ozaman dur ben onu kardesim gile gönderim en azindan kurtulmus olurum :)):teytey:hosgeldin canim
cook gecmis olsun ayparcam acil sifalar dilerim oglusuna,
canim mercimekde cok kalori var istersen önce netde arastir
sepze corbasi yap bence bakliyatlarda cok kalori var diye biliyorum özellikle mercimekde,
sen yinede bir arastir,
arsızcım ankarada olsaydın gelirdim valla corbaya haa
Sagol bitanem ya dün annemler yoldan gelince mercimek istediler cok yapmisim kaldi ozaman dur ben onu kardesim gile gönderim en azindan kurtulmus olurum :)):teytey:
o zaman tam tarif ver canım ona göre yapsınlar
Ya bi kasik cörekotu cignedim yuttum bogazim cok aciyo normalmi iyyy tadida cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?