70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta canım bende çörek otunu duymuştumm tok tutuyor diye
ama çigneyip yutmak lazımmış su ile yutulursa bagırsakları çizebilirmişş başka bir arkadaştan duymuştumm
eger su ile çignemeden yutuyorsan budedigimi biaraştır bence

haklısın bayılırım zeytinyağlılara ama işte evde yemek yapmak lazım maalesef bizim evde bi pazar günleri yemek pişer o kadar geçen hafta bi tane lahana aldım walla duruyo hala inş bozulmamıştır bari bugün gidip çorbayı yapayım

yazılanları okuyorsundur canım,şahsen ben günah çıkarmakla meşgulum,son 3 gündür ipin ucunu fena kaçırdım şu an bulmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın ?

Ben gecmiye pek bakmiyorum son sayfa haric canim,
bugun gec uyandim bende kahvalti yapmadigim icin kahve iciyorum,

bugun benim menüde sadece lahana corbasi var 4 gündür ara vermistim ,

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Selamlar kizlar oku oku bitmedi masallah baya cok yazilmis..
Bende simdi doktordan geliyorum benim oglusum dünden beri beni mahvetti..
Ne yatti nede yatirdi sabah doktora götürdüm kizil oluyormus
Simdi onu yatirdim yesil cayimi icip islere girisicem siz neler yapiyorsunuz??

Bu arada mercimek corbasi hakkinda bilgisi varmi kalori bakimindan cokmu azmi?
Sabah kahvalti niyetine bi tabak mercimek corbasi ictim simdide ögle yemegi yedm havuc marul ve baharatli yogurt ama doymadim

hosgeldin canim
cook gecmis olsun ayparcam acil sifalar dilerim oglusuna,

canim mercimekde cok kalori var istersen önce netde arastir
sepze corbasi yap bence bakliyatlarda cok kalori var diye biliyorum özellikle mercimekde,
sen yinede bir arastir,

bende sadece pazar günleri yapıyorum perşembeye kadar idare ediyor,prş cuma da salata ile geçiştirriyorum.her gün yemek yapacak kadar hiçbirzaman hamarat olamadım kaydirigubbakcemile3

valla bizdede aynı bazen diyorum ki kurtlarmı büyüttü diye mesela ben yalnız yaşayamazdım açlıktan ölürdüm herhalde neyse annem yapıyo ama yaptıkları hep konsantire valla bi yiyen bi yemeyen pişman

Sagol bitanem ya dün annemler yoldan gelince mercimek istediler cok yapmisim kaldi ozaman dur ben onu kardesim gile gönderim en azindan kurtulmus olurum :)):teytey:

arsızcım ankarada olsaydın gelirdim valla corbaya haa

buyur gel canim koca kazan yapacam :roflol:
ben okudumda bazilari lahana corbasina igrenc tadi var diyor, ya yanlis yapiyorlar yada ne bilim damak tadimi ne
ben tadini özledim ya 4 gündür yemiyorum,
cok seviyorum ama güzel pisiriyorum ben
düdüklüde hemde,
birde en iyi tarafi istedigin kadar icebiliyorsun

herkese çok teşekkür ederim,gerçekten hepininizde çok iyisiniz ve iyiki varsınız,latte cim bende canım bugün daha iyi anladımki burası sanal bi ortamda olsa arkadaşlıklar gerçek

Sagol bitanem ya dün annemler yoldan gelince mercimek istediler cok yapmisim kaldi ozaman dur ben onu kardesim gile gönderim en azindan kurtulmus olurum :)):teytey:

sabahlari icmen aslinda bisey olmaz diye düsünüyorum, aksama kadar yakarsin onu,
sepze yap sen benim gibi lahana ye :ecrin_bebek:
bol vitamin :ecrin_bebek:
-tatlicadiarzu-

o zaman tam tarif ver canım ona göre yapsınlar

tabiki canim ne demek aynen kendi yaptigim corbayi kopyaliyorum buraya,
ben bi kac cesit tarifden yaptim döktüm,
ama bu tarifi yapinca tadina doyamadim.

.denemenizi tavsiye ederim....
1,5 litre su
çeyrek lahana(büyüklüğüne göre)
1 domates
1 havuç
1 patates
1 soğan
2 yemek k. kırmızı mercimek
1 et bulyon
karabiber-nane-isteğe bağlı tuz

***suyumuzu kaynatıp ince kıydığımız malzemeleri içine atıyoruz.bulyon ve mercimeği de ekliyoruz.iyice piştikten sonra blenderden geçirip,baharatlarını
ekliyoruz..
İÇİYORUZ..İNCELİYORUZ:))
***içerken limon da sıkabilirsiniz..

haşlanmış tavuğu ve salatamı yedim sıcak suyumu içtim şimdi çay sigara keyfi yapıyorum
arkadaşlar bu ara ne kadar motivasyon düşüklüğü var herkezde silkelenin kendinize gelin ben bir aydan fazladır burdayım ancak 3 kg verdim çok zor veriyorum ama yinede bırakmıyorum, yaz geliyor herkez bikiniyle plajda sallanırken sizler göbeklerinizi saklayarak bir köşede oturacakmısınız bizim onlardan neyimiz eksik dimi yani haydi canlanın zaman daralıyor hihoyyyt :lepi:

ellerine sağlık canım akşam yaparım artık ama ben bulyon kullanmıyorum bugün salı olduğu için organik pazarda yok dolayısıyla domateste olmayacak ama onlarsızda çok güzel olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…