70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tunadin kizlar neden tunaydin anca biraz toparlaniyorum saat 11kahvalti yapmadim simdi yapicam .......................................kizlar ne oldu benim direncli arkadas takimima 3kilolari veren sizlerdiniz size ozenip bu topige girdim sizin sayesinde 1,5ayda 10kilo verdim siz olmasaniz yapamazdim sanirdim ne oldu hepinize yiyen yiyene bahar rehavetimi coktu nazar mi goz mu bukadar iyi giderken lutfen toplayalim kendimizi gerci ben almadim su anlik kilo verimim durdu ama almamak icin bedenimle savasiyorum resmen 44bedene tekrar donemem lutfen kizlar yaz geliyor denize neyle gircez cuvallami hani bikinilerimiz rejimi birakmak yok birgun cok yedik diye ertesi gunde cok yemeyin unutmayin biz en iyi kilo veren grubuz

arsizzzzzzzzzzz cok kötüsünnnnnnnnnnnnnnnn hahahahahhahahahahhahahahahahahaha
Allahin sevdigi kuluymusuki böyle degilmisiz yazik be adama
hahahahahhhahahaah

geçmiş olsun canım.. allah acil şifalar versin.... :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

benim sayfa açık ama her zaman bakamıyorum işlerden... görüncede dayanamadan yazıyorum.... okumayıncada çok birikiyor...

nasıl gidityor kızlar??? bende lahana çorbası içtim 1 hafta dün bıraktım artık... böbrekleri çok yorduğu için uzun süre içilmemesi gerekiyormuş... ben patatesi nişastalı olduğu için, havuçta şeker çok olduğu için, bulyonuda kimyasal olduğu için, mercimeği bilmiyordum onun için koymamıştım.. tadı çok kötü değildi ama kerevizi sapıyla birlikte bir demette maydonoz ile taze soğan koymuştum... yinede çok fazla kilo veremedim...:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

inşallah siz verirsiniz canım... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

geçmiş olsun.allah acil şifalar versin inşallah.:Saruboceq:

selam kızlar sonunda girebildim bende nete.kızkardeşim ankaradan geldi bi hafta sonra okula dönecek yine onla ugraşıyorum..
ya yemiyorum öleanlamadım yine 800 gr almış görünüyorum tartıda regl olacam ondan belki ama yine de canımı sıkıyo bi de sabah tartılıyorum gün içinde tartılmıyorum ki moralim bozulmasın diye..
bu sabah itibariyle karbonhidrT diyetine başladım ayrıca dün akşam elma sirkesi+bal karışımını içmeye başladım bi de elmalı tarçınlı metabolizma hızlandırıcı çay varya onu yapıcam...

şimdi gelelim soruma bunu ne zamn içiyoruz?yemeklerden önce mi yoksa sabah aç akşam yatmadan önce mi?

bi de karbonhidrat diyeti yapanlar vardı ya hani noldu ne sonuç aldılar?
canım güzel kilo verirsin ama o hızlada geri alırsın .....:1no2:çünkü kaybettigin kas taki su imiş ... sukaybi olr tekrar karbonhidrat tükettigindede geri alırsın aynen ........şutarafagittia.s.

hikaye oldular :roflol::roflol:
bencede . :1hug:a.s.:roflol:

evet ama sadece kendinizi kurtardınız daha lezzetli şeyler tüketerek bide midenizi bide iştahınız bide bizleri
veremediler ya ohh yaa

karbonhidrata başlayıp sonunu getiremeyen kahramanlar olarak hatırlayın bizi :roflol::roflol:

kesinlikle katılıyorum sana güya başlamıştık aslında ben halen karbonhidrat olmadan besleniyorum sayılır ot sebze et tavuk çorbayla besleniyorum ama tabi tam olarak yapamadım,bu arada resmi görünce koptum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada 4 aydır ilk defa az önce puaça yedim ufak bir tane zeytinli tadını unutmuşum valla kaydirigubbakcemile3

senden başka kimse yok canım valaa gaza gel elif ya gelde bizleride getir yoksa biraz önceki resim bikinili olarak kumsallara inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…