70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım teşekkürlerr...
tuqbacım bakalım yarın neler olucak dua edin sorunsuz bitsin...

dilek.....
neyse yok bişeyy....

Dilekciimmm çok sevindim. Sen mutluysan bizde mutluyuz güzelim. Allah sevenleri böyle kavuştursun inşallah.

Amin hayırlısı saolasın ablacım :)
Çok eğlendim ben bi 10 kilo verdikten sonra ki surat ifadesini merak ediyorum.

vaaaavvvvvvvvv... kız dilek iyi olmuşta seni yine üzmesin elin oğlu...

O zaman kafasını kırarız abla ayıpsın.
Ben başak burcuyum eleştiriciyim, mükemmeletciyim, kusur çok ararım.
Ve regl olamıyorum
Hepsi bi araya gelince tripcan bi mywish oldum. Ona patladım.

kızlar iyigeceler namaz kılıp yatıcam iyi bakın kendinize..
iyi geceler senacım...

hakediyorsa bizede çağır topikçe..

teşekkür ederim aynen dediğin gibi 2 hafta iyi gidiyor ondan sonra en ufak bir sıkıntıda bırakıyorum veya sevdiğim bir yemeğe dayanamıyorum..diyetisyene gelincede sadece tartılıyorum okadar başka hiç bir şey yapmıyoruz birazda o sinirimi bozuyo..Galiba kastıkca da daha kötüleşiyo.Allah yardımcımız olsun zor bir yol..

olsun canım bosver daha kotusu ıle gıtmektense bu halınle gıt derım ben...

az ve öz olmuuuş

Benım mevzudan haberım yoktu ama sonucla beraber ogrenmıs oldum...
çokda sevındım mishim umarım bundan sonra tatsızlıklar yasamazsınız... artık bu gaz da sana 60 a kadar yeter heralde ne dersın..
Ben senın kilona gelıyorum bekle az kaldı... beraber vınlarız...

herkese iyi geceler..hiç uykum yok ama yatmaya çalışayım sabah erken kalkmalıyım..HErkese ALLAh rahatlık versin.:95:

öyle ama buhaftada aankarada olucam cumaya annemlerde tartı yok hem desemki bildirimvar tartılmalıyım anlamazlar ne bildirimi nereye bildiriiyon
zaten buhaftada az gram gitse gitti diğer hafta regl önceki olucak sonrada gelsin regl bitti benim eksiye inmem aydan 15 böyle gidiyor yeniden dön başa
bencede bende kalın çorap giydim bide önü kapalı terlikel yapıyom ayağımdna çıkmayan ama ayakkabı şart galiba zaten tenim kuru ayak altım çok çatlar benim neyse bende ayakkabıalır ya yıkayım kullanayım yada hafif bişey alayım benim bide stepper var ondada gerekli

kızlar ben şimdi leslie ile yürüycemm :) hadi bakalım bitince dönerim sanırsam:)

dönmüşün bile..bende ordaydım kız tanıdınmı beniii
bu akşam artık 3mil değilde 4mil yaptım 1saat nerdeyse arada tamam 2 oldu 3 oldu bırakcam giib oldum ama hayır tamamla napcan ne işin var dedim..çokta yorulmadım yaa duşta aldımmı tamam...
spor sonrasıda bir bardak süt bir parça muz yedim işte iftar erken olunca midem kazındı ya
biara leslie yapıyordum ama ilk kez 2haftadır düzenli ve çok yaptım neyse durmak yok yola devam

sarmalar olmamış canım hemde 13 taneekeşke 1 tarhana çor. bide salata--yoğurt yeseydin oda doyurur yeterdi sanaa,,neyse oruç olduğun için dayanamadın varsayıp önümüzdeki maçlara bakalım,,ama fazla olmuş bugün
CANIM BEKLEMEN GEREKİYOO,,HEMEN ÜZERİNE BOYA SAKIN YAPTIRMA SAKIN SAÇINI YAKARSIN MAZALLAH,,ABLAMIN SAÇI MAHVOLMUŞTU,,SAĞLIKSIIZ,AYNI BARBİ BEBEK SAÇLARI OLURYA CART CART ÖYLEYDİİ,DİKKAT ET BİRAZ AKSIN BOYA ZAMAN GEÇSİN,,anam capsclock açık kalmıışş
allah kabul etsin canım menün fazla kötü değil
ne yani barıştınızmııben biliyodum ya biliyoduum:87::86:
hiç düşmez olurmu canım şuan tam bi çöküş içindeyimşaka bi yana ,,ilk başladıım haftalarda her hafta en az 1 kilo veriyodum canım 2.400gr verdiğim haftayı bilirim,,nasıl motivem düşebilirdikii,dahada hırslı oluyodumama kilo ideale yaklaşınca bi sendeledim 65lerde sürünbdüm,,ama hiç bozmak aklıma gelmedi çünkü yaptığım bi diyet yoktu herşeyden yedim ben,,eşime yapmak zorunda olduğum tüm yemeklerden yedim,,ama kararınca kızartma olsun hamurişi olsun herşey,,ozamanlar hayatımda olmayan tek şey aburcuburduki ben hayatta dayanamazdımdevamlı yerdim,,ama başlayınca onun yerine geçebilecek şeylerden yedim iştahım kapandıı çok rahat atlattım..ve ideal kiloma ulaştım ama ben 56 olmak istiyorum ama bu dönem yine sendeleme döemindeyimdir inş..çok sallandım 60larda oooof ama hep bişey var aklımda bigün muhakkak 56 olucam..hemde herşeyi yiyerek kilomu koruycam,,şimdilerde bile iyice abarttım ama kilom sabitlerde 2aşağı 2 yukarı duruyo böyle,,hiç diyet stresine girme,,listeyi falan bırak sağlıklı beslenmeye geç ve hayatın boyunca buşekilde devam et..ideal kilona gelince hafta sonu kendini ödüllendir hemde çatlarcasına ne istiyosan sonraki günler bunları dengelemeye bak buşekilde hayatın daha güzel olucak emin ol..ben şuan öyleyim,,ama kilo vermemin başlangıcında bukadar haftasonu kendime kıyak geçtiğim bizaman olmamıştı hiç..artık hakkediyorum diyorum ve yiyorum:125:

Son düzenleme:
kizlar iyi geceler bende namazkilip 3milde leslie yapip yatcam tabi ovakite kadar kizim uyanmazsa

kız sanada maaşallah.daha bebeğin 4.5 aylık ve sporu yapıyosun gayretle..kilonda burdakileirn çoğundan az yani...
allah kabul etsin bende çıkıcam duş almadım terimle oturdum hamlamayım namazımda duruyor..akşam iftar sonrası uydum ya uyku tutmazsa gelirim suzimle konuşuruz belkim

hihahooo suzii geçmişten gelcekteeeeeeeeebizde görceezz

Son düzenleme:
Bi zamanlar bende denemiştim nie bıraktıysam. Kesin istediğim renk yoktu. Neva color marka cnm. Seninki çok güzel tutmuş.

Tuğbacım saol bakalım dayanabilirsem 1 hafta daha beklerim, yanmaz umarım.

Herkese iyi geceler kızlar .

ben kaçaar,,çocukları hazırlayıp uyutayım,,kız başımda mızlıyoo,oğlanda babasıyla mutfaktaki tv'ye kanal çalışması yapıyorlar,,mutfaktayken bakabildiğim 2-3 gözde kanal var fox star ve kanal7 ötekiler cnntürk bilmemnediğer kanallarıda istiyorum dediydim sıkıldım aynı kanallardan,sen burda ooh istediğin kanala bakıyosun ben yemek yaparken tıkılıp kalıyorum 2kanala,,allahtan foxta deniz yıldızı oluyoda ona bakabiliyorumneyse oğluşta babasına yardımcı asistanlık yapıyo sanırımben onları uyutup saunama girip bi terimi atayım hiç düzenli giremiyorum artık nedensee:26:neyse bu hafta aksatmıycam zaten gün aşırı girilmesi gerekiyomuş onu bile unutuyorum,,aklım başıma perşembe günü geliyo,cuma tartı günü oluyoyaa

ahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamis anam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle

canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime
ay ne güzeL canim benim hayirLisiyLa geLsin kuzucuk

gerdirme hareketlerini yaptım da sonrasına geçemedim,kıramp giriyor,hangi kasımı kasarsam. neyse artık bugünü de sporsuz geçireyim. akşama doğru yürürüm belki....
canim bende bazen krampf giriyo cok kötü oLuyor bikeresinde araba sürüyordum yoLun ortasinda bana dörtLüLeri yaktirdi ayak parkmakLarim bisekiL oLuyor birde bikere yüzüyordum aman cok kötü magnesium eksikLiyinden kaynakLaniyor canim muz diyet icin uygun deyiL ama krampf a iyi geLiyor canim geciyor yani günde birtane ye 1 hafta boyunca krampf bi süre geLmiyo bayadir bende de oLmuyor tütü geLmesin de
:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa
gecmis oLsun hayatim
o da oLur canim umutunu yitirme hosgeLdin
Avatarda bacaklarım sopa gibi duruyo gerçekte de öyle olsa keşke.
Avatarıma bakıp bakıp iç geçirirm artık.
İvitt ivitt sabah sabah kafayı yedim.
avatarina bayiLdim fistik zaten cok cici bici kizin dilekcim canim benim
kdrcim cok sagol paylasim icin rabbim duaLarimizi kabuL etsin isaLLah
hosgeLdin canim sagol canim isaLLah hayirlisiyla kabuL oLsun
canim sen yeni biyerde caLismiyorsun dimi :26: su cins patronun yanindamisin nasil düzeLdimi tavirLari isaLLah sana koLayLik oLur canim benim
canim ya cok gecmis oLsun bebegim
herkese selam!
epeydir uğrayamıyorum buraya, ama aklımdasınız..

hayirLi ugurLu oLsun canim benim
Maşallah canım dursam dursam birden 20 kg versem nolarkiiiiii sankii
noLcak canim cok güzeL oLur
canim cok cok gecmis oLsun aLLahim seni sevdikLerine bagisLamis canim hayirLisiyLa kiLoLari da verirsin
bazen bende bi kacamak yapayim diyom kacamiyom casuzLardan
İyi akşamlar kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…