inşallah canım teşekkürlerr...hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...
benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..
kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..
iyi geceler tatlım...afiyet olsun..
oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..
tuqbacım bakalım yarın neler olucak dua edin sorunsuz bitsin...sabah az olmuş gibi,,peynirin domates salatalığın falanda olsaöğlen güzel akşamki makarna azda olsa olmamalıydı veee akşam yemekten sonraki meyveee cısslara giriyo yemeyin
ya canım zaten yeterince sıkıştıık,,sıkışa sıkışa sıkılaştık iyiceedur azcık sanada yer açayım da yapılacakları uygulayarak aramızda yer almaya başlayabilirsin
hoşgeldin canım ben tuğbakaptan yardımcısıyım ,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
az ve öz olmuuuş
tüh yaa,,bak bende üzüldüm:26: ama herşeyin başında belli olması iyi olmuşş,,iyiki dua etmişsin allahım büyük bi yol göstermiş,,inşallah kurtulursunuz
eline sağlık canım allah kabul etsin
hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:98:
:26:sanmam daha çok küçük,,dişletleri beyazlaşır ve kabarır varmı öyle bi belirti canım,eğer yoksa,,kesin eğlenmek için yapıyodur onları,yada rahat hissettiği için,,bebekler genelde ağızlarında geveleyerek ısırarak tanımaya çalışırlar herşeyi,,bizim elimiz onların ağzı çünkü,,nesneleri o şekil algılıyorlar öğreniyorlar,,rahat ol..hem inşallahta erken çıkmaz..çünkü dr geç çıkan diş sağlam olur dedi,,oğlanın 1 yaşından sonra çıktı ilk dişi,,kız 1yaşından önce çıktıı kızların erkenmi çıkıyo ne artık bilmiyorum
Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.
dilek.....
neyse yok bişeyy....