kızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...
vayyyy ikiz annesi hııı.çok şanslısın mı desem acaba:)))gerçekten şanslısın canım ikisi bir arada büyür maşallah.fıstığım sen niye listede yoksun bildirim yapmadın mı.gelecek haftaki listede de yoksun bak.
canım ben de dicektimki içime sinmedi sen aşağıda suya üştü yazmışsın.
geçmiş olsun oğluşumaaaaa.inş iyidir şimdiii.
aman da aman anne adayımız gelmiş.aşşşşkımmmmm nasılsınnn????çok az kaldı doğumaaaaa...
ayyy demeee bu gün eşimin doğum günüydü yaş pasta aldım.şimdi yıl boyunca evimden eksik olmayacakmııııı
amancia resmi ortiliğimiz hayırlı olsuuuuuuunnnnnn
canım bence ilk tartıldığında yanlış tartıldın.
ayyy sormaşekerim bizim hizmetli bize neler etti bi bilsennnn ahhh ahaa.insan oğlu işte.
canım hayırlısı yaaaa inşş senetleri kurtarırsınız.yine de erken öğrendiniz bu da çok güzell...
iyiyim aşkımmm geçmişi okudum 2 saat bitmedi.
ortiiiii sana dedim pastaları götürdüm bu gün.eşimin doğum günüydüüüüü.iyiyikiiiii doğdun aşkımmmmmmmm seni çok seviyorummmmmnerden duycaksaaa
yarından itibaren leslieye başlıyorum.tabi reglim yani ağrılarım izin verirse.
Hayırlısı olsun canım her zaman hayırlısını ıstemekte fayda var eminim...
sonradan basınız agrımasındansa sımdı ogrenmenız cok ıyı olmus...
nolsun bır suredır 1 aydan fazladır bosluktaydım ve artılardayım artık dondum ıste yıne bakalım ınsallah bu sefer soluksuz 60 ı gorurum...
kizlar nasilsiniz bisey sorcam benim kiz suan 4bucuk aylik ve eline ne gecirirse agzina sokuyo benim elimi aliyo agzina koyuyo disleri kasiniyo saniyorum cok agliyodu dis jelleri varya ondan surdum sakinledi uyudu simdi normalmi sizce dis cikartabilirmi bukadar kucukken
ortimmmmmmmmm inş. veririz kıs ben regl dönemindeyim sende öyleymişin +++ lara geçmeyelimde amanın yanarız valla tepetaklak aşağı ahhhh bu inişide sindiremem
diş çıkarmak o kadar kolay olsa ahhhhhh ahhhhhhhhhh bu kuzucuklar baya bocalıyo diş çıkarma dönemi onları mahvediyo ama hemen çıkarmaz kabarır diş etleri daha zamanı vardır bence çok geçmiş olsun
cokmu zor cikiyo benim kuzuda bakalim nasil olcak ben 20lik disimi hamilelikte cikarttim bayada zor oldu rabbim kolaylik nasip etsin
yok orticim buradayım..
nasılsın? nasıldı günün?
zor derken yani hemencik çıkmaz umarım bizimkiler kadar canları yanmıyodurrrrrrrr allah yardımetsin onlar daha minik kuzuuuuuuuuuuu
selamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...
cokmu zor cikiyo benim kuzuda bakalim nasil olcak ben 20lik disimi hamilelikte cikarttim bayada zor oldu rabbim kolaylik nasip etsin
İyi geceler cnm.kzılar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tarçınlı sütümüde içtimmmm ohhhhhhhhhh öpüyorum sizi
orti hosgeldin nasilsin gorusemiyoruz bu hafta tarti nedurumda ben hersabah tartiliyorum idare eder durumdayim
arkadaşlar yediklerimi yazmak istiyorum.Bugün oruç tutuğum için sadece akşam menüm var oda şöyle..
bir kase yaklaşık 3 kepçe tarhana çorbası
12-13 adet yaprak sarma yanında 4 kaşık kadar yağsız yoğurt
2 dilim light ekmek
2 ısısrımlık çukulata 1 hurma
1 bardak sirkeli su
2 bardak yeşil çay
leslie ile 3 mil yaptım
hıı bide unutmadan 2 kestane
ne kadar çok yemeişim demi..
Canımmm valla görüşemedik bu kızlar beni bırakmıyor kiKaçak kuçak işte böyle oluyor. Bugün kursta vardı ondan hiç giremedim. İyi gidiyor ama haftasonuna ne olur bilmem. Sen iyi verdin maşallah. Ben leslie yapamıyorum ki biraz yapsam iyi olacak ta vakit bulamıyorum. Ortiii bu hafta sıkıcam diyeti inşallah.
Allah kabul etsin cnm. Az yemişin gerçekten ama menüne yorum yapmayayım. Kaptan veya Tuğba yapar yorumu.
hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..kızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...iyi akşamlar kızlar..
aayy ben tuğbaya bildirim yapmadaığım için 14. sırayı kaybetmişim
500 grmla..neyse canımsağolsun ama ben 14.yüm haaaaa
nasılsınız..
senacım 2 gündür okudum ama ben böyle şeylere cesaret etsemde birazda olsa eşim hiç heyecanlara girmez riske atmaz..
yani normal bir üyelik hani awon gibi onlarla biel uğraşmamı istemiyor çok üye yapmak isteyen var...
tabi bu konu farklı inş.başınız ağrımadan sıyrılırsınız canım benim
kızlar bugün oturmadaydım oruç olduğumdna cıslardan kurtuldum eşimde bende iftar sonrası uyuduk başımız çok ağırdı:26:sahursuzduk ondanmu bilmiyroum ama midemde ağrı olmaıd açlıktan..
neyse iftarda
1kase mercimek çorba
türlü turşu
bir porsiyon yeşil fasulye ve 3kaşık pilav:26:
yoğurt..tabi uyku sonrası çayla bir çikolatalı gofret eşim allahtan ucunda büyükçe ısırdıkendisininki yetmedi
1tanede malatyanın meşhur kurabiyesi...
hee kılavuzcum ben ank.lıyım komşum malatyalı o cenazeye yetişemedi ben kaırşık yazıyorum biraz ondan öyle anladın canım...
dün akşam stepperde çaıltım sadece ama bugün artık leslime dönmeliyim enson c.tesi gece buluşmuştuk yarımsaat
benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..kizlar nasilsiniz bisey sorcam benim kiz suan 4bucuk aylik ve eline ne gecirirse agzina sokuyo benim elimi aliyo agzina koyuyo disleri kasiniyo saniyorum cok agliyodu dis jelleri varya ondan surdum sakinledi uyudu simdi normalmi sizce dis cikartabilirmi bukadar kucukken
kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..kızlar ben şimdi leslie ile yürüycemm :) hadi bakalım bitince dönerim sanırsam:)
iyi geceler tatlım...afiyet olsun..kzılar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tarçınlı sütümüde içtimmmm ohhhhhhhhhh öpüyorum sizi
arkadaşlar yediklerimi yazmak istiyorum.Bugün oruç tutuğum için sadece akşam menüm var oda şöyle..
bir kase yaklaşık 3 kepçe tarhana çorbası
12-13 adet yaprak sarma yanında 4 kaşık kadar yağsız yoğurt
2 dilim light ekmek
2 ısısrımlık çukulata 1 hurma
1 bardak sirkeli su
2 bardak yeşil çay
leslie ile 3 mil yaptım
hıı bide unutmadan 2 kestane
ne kadar çok yemeişim demi..
sabah az olmuş gibi,,peynirin domates salatalığın falanda olsamenüm
kahvaltı:bir dilim ekmek bir yumurta biraz bal iki yeşil zeytin
ara: altı tane kuru erik
öğle:bir kaşık pilav patates havuç bezelye ve tavuktan oluşan yemek ayran
ara:meyve
küçük kase aşure
akşam:yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası iki kaşık makarna
meyve
gün içnde bol su içtim.
ya canım zaten yeterince sıkıştıık,,sıkışa sıkışa sıkılaştık iyiceeselamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..
Bugün kü menümüde yazayım;
Öğlen ve aralarım boş geçti biliyorum dışarıdaydım ve acıkmamıstım o yuzden...
Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 yumurtadan omlet, 1 simit, domates, salatalık, peynir, şekersiz çay.
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:15): Pırasa yemeği, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. ekmek.
Ara: Limonlu yeşilçay..
eline sağlık canım allah kabul etsinbeni goren yokmuuu.benim ortim nerelerde yaaa.papatyaaammm duy sesimi.kalk yerinden gir topige bak ben yalniz kaldimm.
neyse o gellmezartik bugun kizlar sizler naptiniz?havalar nasil?burda herzamanki gibi yagmurlu..asure yaptim komsularima dagittim.afiyet bal seker olsunnnn
hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuçTriendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm
41.5 kere maşallaahhhh kızzz
kizlar nasilsiniz bisey sorcam benim kiz suan 4bucuk aylik ve eline ne gecirirse agzina sokuyo benim elimi aliyo agzina koyuyo disleri kasiniyo saniyorum cok agliyodu dis jelleri varya ondan surdum sakinledi uyudu simdi normalmi sizce dis cikartabilirmi bukadar kucukken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?