70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena abla imzalari attiysaniz adamlar sorun cikartabilirler vaz gecmek icin bisure varmiydi sozlesmede yada tuketici haklarina giriyomu bu giriyosa kurtulmaniz daha kolay olur
gecmis olsun ablam insaallah sorunsuz kurtulursunuz

hayırlısı olsun cnm bakalım karlımı çıkıcaz zararlımı çıkıcaz bende bilmiyorum...1-2 güne kadar netleşir sanırım...

haklısın canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...ya bu aralar herkes artıda...diyet yapmayanlar bile çok yediklerinden şikayetçi...kış mevsimindenmidir nedir anlayamadım...vericez inşallah yorma kafanı

diş çıkarmak o kadar kolay olsa ahhhhhh ahhhhhhhhhh bu kuzucuklar baya bocalıyo diş çıkarma dönemi onları mahvediyo ama hemen çıkarmaz kabarır diş etleri daha zamanı vardır bence çok geçmiş olsun

diş çıkarmak o kadar kolay olsa ahhhhhh ahhhhhhhhhh bu kuzucuklar baya bocalıyo diş çıkarma dönemi onları mahvediyo ama hemen çıkarmaz kabarır diş etleri daha zamanı vardır bence çok geçmiş olsun

cokmu zor cikiyo benim kuzuda bakalim nasil olcak ben 20lik disimi hamilelikte cikarttim bayada zor oldu rabbim kolaylik nasip etsin

yok orticim buradayım..
nasılsın? nasıldı günün?

her zamanki gibi yorucu canım yaa.okuldan sonra pazara gittik sonra oğlumu alıp eve gldik.yemeği yedik veee uyudum.oğlum da aç aç uyumuş yavrum.
sen başladın mı çalışmaya yoksa izindemisin ?bebeişler ne kadarlıktı?

zor derken yani hemencik çıkmaz umarım bizimkiler kadar canları yanmıyodurrrrrrrr allah yardımetsin onlar daha minik kuzuuuuuuuuuuu

insaallah canim cok aci cekmezler ben yaklasik 2bucuk ayindan beri diyorum bukizin disleri cikicak diye tabi herkes dalga gecti okadar cabuk olmaz diye

orti hosgeldin nasilsin gorusemiyoruz bu hafta tarti nedurumda ben hersabah tartiliyorum idare eder durumdayim

Hoşgeldin cnm, sıkışırız sen merak etme

Çookk üzüldüm Sena abla, allahtan hayırlısı sonradan üzülmen daha kötü olacaktı. Allahtan önceden haberin oldu.

cokmu zor cikiyo benim kuzuda bakalim nasil olcak ben 20lik disimi hamilelikte cikarttim bayada zor oldu rabbim kolaylik nasip etsin

Canım biraz erken başlıyo faaliyetleri ama çıkarması sürer. Allah yardım etsin biraz zor bir süreç.

kzılar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tarçınlı sütümüde içtimmmm ohhhhhhhhhh öpüyorum sizi
İyi geceler cnm.

arkadaşlar yediklerimi yazmak istiyorum.Bugün oruç tutuğum için sadece akşam menüm var oda şöyle..
bir kase yaklaşık 3 kepçe tarhana çorbası
12-13 adet yaprak sarma yanında 4 kaşık kadar yağsız yoğurt
2 dilim light ekmek
2 ısısrımlık çukulata 1 hurma
1 bardak sirkeli su
2 bardak yeşil çay
leslie ile 3 mil yaptım
hıı bide unutmadan 2 kestane
ne kadar çok yemeişim demi..

orti hosgeldin nasilsin gorusemiyoruz bu hafta tarti nedurumda ben hersabah tartiliyorum idare eder durumdayim

Canımmm valla görüşemedik bu kızlar beni bırakmıyor ki Kaçak kuçak işte böyle oluyor. Bugün kursta vardı ondan hiç giremedim. İyi gidiyor ama haftasonuna ne olur bilmem. Sen iyi verdin maşallah. Ben leslie yapamıyorum ki biraz yapsam iyi olacak ta vakit bulamıyorum. Ortiii bu hafta sıkıcam diyeti inşallah.

Allah kabul etsin cnm. Az yemişin gerçekten ama menüne yorum yapmayayım. Kaptan veya Tuğba yapar yorumu.

cocukla zor oluyo tabi canim ben babasina veriyorum oynat diye leslie yaparken 2gun once cok kotu hissediyodum kendimi yapamadin dun basladim ama kizim cok mizmizlandi almak zorunda kaldim sadece2mil yapabildim bugunde biraz sonra yapicam insaallah bu hafta bende azverebilirim malesef diyet aynen devam ama leslie dedigim gibi oldu

hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...
benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..
kızlar ben şimdi leslie ile yürüycemm :) hadi bakalım bitince dönerim sanırsam:)
kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..
kzılar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tarçınlı sütümüde içtimmmm ohhhhhhhhhh öpüyorum sizi
iyi geceler tatlım...afiyet olsun..

oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..

sabah az olmuş gibi,,peynirin domates salatalığın falanda olsaöğlen güzelakşamki makarna azda olsa olmamalıydı veee akşam yemekten sonraki meyveee cısslara giriyo yemeyin
ya canım zaten yeterince sıkıştıık,,sıkışa sıkışa sıkılaştık iyiceedur azcık sanada yer açayım da yapılacakları uygulayarak aramızda yer almaya başlayabilirsin
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

az ve öz olmuuuş
tüh yaa,,bak bende üzüldüm:26: ama herşeyin başında belli olması iyi olmuşş,,iyiki dua etmişsin allahım büyük bi yol göstermiş,,inşallah kurtulursunuz
eline sağlık canım allah kabul etsin
Triendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm

41.5 kere maşallaahhhh kızzz
hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:98:

:26:sanmam daha çok küçük,,dişletleri beyazlaşır ve kabarır varmı öyle bi belirti canım,eğer yoksa,,kesin eğlenmek için yapıyodur onları,yada rahat hissettiği için,,bebekler genelde ağızlarında geveleyerek ısırarak tanımaya çalışırlar herşeyi,,bizim elimiz onların ağzı çünkü,,nesneleri o şekil algılıyorlar öğreniyorlar,,rahat ol..hem inşallahta erken çıkmaz..çünkü dr geç çıkan diş sağlam olur dedi,,oğlanın 1 yaşından sonra çıktı ilk dişi,,kız 1yaşından önce çıktıı kızların erkenmi çıkıyo ne artık bilmiyorum

Ya kızlar haftasonu saçlarımı boyayım dedim, hürrem rengi çok istiyordum. Heveslendim aldım boya saçlarımda karamel rengiydi. Diplerde 3-4 cm çıkmıştı. Ayy boyamaz olaydım. Diplerde böyle 3 parmak turuncu-pembe arası garip bir renk oldu. Moralim çok bozuldu. Allahtan kapalıyım da rezil olmadım dışarıya. Yaa ne yapıcam şimdi ben? Kuaföre mi gidicem yine. Tecrübesi olan var mı bu konuda? Ne yapsam küllü bir renk alsam kapatırmı? Ya birde eşim sarı istiyordu. O böyle röfle falan seviy o istedikçe inadına sanki bende koyulaştırmak zorunda kalıyorum. Boşayacak adam beni en sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…